Quote from: KizaLion on July 29, 2008, 11:32:46 AM
RSF је од скоро на одмору, као и ја, па није у могућности да чита форум.
Кажеш да није потребно да се пише колико је димова, бакљи упаљено, да је то срамота? Зашто онда ниси раније реаговао, шта си чекао до сада? На овом форуму регистрован си скоро 3-4 године, па ја тебе питам шта си чекао? Могао си побољшаш квалитет овог форума, да си некога од "извештача" усмеравао, или дао неки добар предлог. Да је можда Критичар или неко други дошао овде и дао линк од Наполитанаца на италијанском и рекао "е овако треба да изгледа извештај"... Или да си ти некоме рекао како треба да изгледају извештаји... Рецимо после прошлогодишње прославе титуле, писао си на форуму како смо упалили скоро 600 бакљи, зашто је то онда уопште битно? Значи то је битно, а да ли смо упалили 30 или 40 димова на неком гостовању онда то није битно? Зашто ти не пишеш извештаје за насловну страну делије.нета а одлично си упућен у све, за разлику од Цакија. Од тога би сви имали користи. Да си ти провео више времена на Кафеу био би ово много бољи форум, али ипак видим било ти је тешко да будеш растрзан на 2 стране.
Промашио си тему скроз.

Quote from: Ujka Vanja on July 22, 2008, 12:57:11 PM
Quote from: Ђоле on July 21, 2008, 08:16:48 PM
Правовремени аудио и видео клипови,извештаји тачни,прецизни и са свих могућих текми,безброј слика одличног квалитета,итд. .
Нема итд...клипови,слике то је оно што ваља на овом сајту...то итд не постоји.
Ne bih rekao da sam promasio temu,nego mi se cini s tvoje tacke gledista da su nasi izvestaji nekvalitetni. Rsf pise objektivne izvestaje bez ulepsavanja.

Заиста немам више намеру да се овде надмудрујем са било киме.Ја знам шта причам а то што ти то не можеш да схватиш(или било ко други)није мој проблем.
Причаћемо на другом месту јер овде не може тек тако све да се каже.