Дакле Делије, ради се о утакмици мушке одбојке, финале државног првенства. Не бих много паметовао, мислим да је свима јасно да сутра морамо да се појавимо у великом броју у Шумицама, највећем ове сезоне, а напоменућу да је против Албасетеа на тој истој мушкој одбојци било око 400 људи. Сезона навијања се ближи крају, имаћемо навијачки дуел на трибинама, наша дужност је да се сутра појавимо у великом броју и да помогнемо момцима да дођу до победе! Више информација данас на фудбалу...

Данас СВИ НА МАРАКАНУ!
Сутра СВИ У ШУМИЦЕ!

Quote from: "delije.net"Сутра наши одбојкаши играју утакмицу за опстанак у финалној серији. Скупљање је у 15 сати код Ревије одакле ће се ићи у Шумице на утакмицу чији почетак је заказан за 16:30. Права прилика да исправимо данашњи минус.

Данас наше солидно издање у Шумицама, бројност је могла бити већа, јер нам трибина није била препуна, с обзиром на важност утакмице и долазак Ђавола (по мојој процени 60-70-так). Играчи су нам изашли на бис. На крају текме у ходнику феноменалан евриго, навијање.

Све ово је ипак недовољно, морамо да поправимо утисак и прикажемо боље издање. Следеће окупљање је у недељу у 14ч испред Ревије.

Ђаволи на крају текме испрозивани са "дођите без полиције". Певали су и прерађену гробарску песму "Сисај звездо...., Раднички (партизан) је шампион". Комплексаши.

Quote from: "KizaLion"(по мојој процени 60-70-так).
Било их је бар 150!