Прекопирано са д нета

Утакмица почиње у пола 4.Цена карте је 300 динара за нашу трибину.Прошли пут нас је било мало овај пут би требали да поправимо тај утисак.Није ни лако победити тамо,прошли пут смо играли нерешено.Морамо да помогнемо тиму да победи ако мислимо нечему да се надамо.
Идмо Делије...Сви у Лучане!

Quote from: "Мезимче"
Утакмица почиње у пола 4.
Почетак утакмице је у 16:30 (пола 5)!


Са сајта ФК Црвена Звезда :

"Фудбалери Црвене звезде састају се у 29. колу Меридијан Суперлиге Србије са екипом Младости из Лучана. Утакмица на стадиону Младости, игра се у суботу са  почетком у 16 часова и 30 минута. Гостовање у Лучанима је последње које се игра јужно од Београда, јер се преостала 2 играју у Војводини. Тим креће на пут данас у 17 часова и вечерас ће одсести у Чачку, како би што спремније сачекао сутрашњим меч."

За разлику од прошлог пута у овом селу много попуњенија наша трибина ,навијање на моменте одлично ,пробана и прва строфа ђенерале и понављање Звезда Србија Косово Метохија ...на крају играчи испраћени са але алео титулу да славимо све у свему интересантно гостовање,на које је и дарко миличић дошао  :)

Све је ултракешмер реко само да додам да је претрес био никад гори :o

Quote from: "УлтраКерШме"све у свему интересантно гостовање,на које је и дарко миличић дошао  :)

Није споменуто да је Дарко био и на прошлој утакмици са чуком на Маракани... Видео сам одма да разуме тај навијачки фазон кад сам читао још оне његове интервјуе пред Ренџерс. Новинари му као намећу у питању да ће негово присуство на северу представљати нешто чиме би Делије требало да се баш поносе и диче, а он је на то одговарао од прилике овако: "Немам намеру да се прсим да сам ја сад ту неко и нешто кад нисам. Тамо је више хиљада оних који су редовни и свуда су уз Звезду, у сваком тренутку већ годинама. Ја сам тамо тотално небитан у односу на њих..."

пс. Мало скретање са теме. Можда и није толико битно овај, али мислим да је у овом случају требало поменути и на неки начин похвалити човека...