6 дугих година је прошло откако је створен овај сајт. Сајт што је био пре, и што је сада, су два различита појма. Много је труда уложено у организацију сајта, проналажењу компактних и проверених људи. Никада није било лако наћи праве људе а који се неће охладити после годину-две, или да ће паметовати, а ништа не радити, а било је таквих, да се не лажемо, срећом ту је малтене иста екипа остала после 3-4 године. Све је добило неку другу димензију, дружење људи у екипи и ван екипе (остали форумаши) наставило се и ван трибине, по кафићима, у граду, на мору... што представља пун погодак и даје имену Кафе прави смисао. Сваки човек нам је важан и не одричемо га се тек тако.

Тешко је било све радити ово у почетку, зато је екипа (најбитнија у целој причи) све ово подигла на виши ниво. Када бисмо имали фотке или видео материјал, качили смо га одмах после текме, били смо ажурни. А када их није било, онда их уопште није било, да ли то због недобијања акредитације или неозбиљности појединаца. Неки би после текме ишли у град, зајебанцију, код рибе, а ми смо се обавезно враћали кући да бисмо били први у фоткама, извештајима.

Прошле године је било доста застоја у раду на сајту, због тога крајем године је одржан састанак екипе у којој су се разјасниле многе ствари, и сајт је опет као онај стари.

Наравно, није баш све сјајно, има простора за напредак, нисмо непогрешиви, али нико не може да замери јер све радимо из срца, из љубави према Звезди, за Север, без икаквoг вршења притиска. Ако неко мисли да може боље, нека помогне, нек се лати посла, али да паметује, а да није ни курцем мрднуо, ТО НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР!

Неколико млађих Делија се добровољно пријавило да помогне, што сведочи другарски однос на сајту. То је највећа морална сатисфакција за уложени труд на Делије Кафеу.

И даље ћемо се трудити као до сада, не фали снаге, воље, времена. Никад нисмо радили од данас до сутра, него дугорочно. Имамо неке замисли како да сајт буде још бољи, да има већи капацитет, али то још нећу откривати.

Велика захвалност иде онима који купују ДВД-ове са снимцима, јер се једино тако финансирају текући трошкови сајта, као и тројици-четворици гастоса који својим добровољним прилозима помажу рад сајта. Нећу да их именујем, препознаће се сами. Чланарину на сајту нисмо уводили, нити ћемо то да радимо.

Волео бих да је боља финансијска ситуација, сигурно бисмо купили бољи полупрофи апарат па бисмо имали екстра фотке, јасна чистоћа слике, као што видиш голим оком тако и испадне на слици. За сада, још користимо апарат из 2003. године који није нешто... Још ћемо видети како ћемо доћи до тога, а што се тиче камере, она убрзо стиже са микрофоном и обећавамо одличне видео записе да се чује како гориламо :ruke

Биће одржан турнир у фудбалу и роштиљање, још не знам тачан датум, бићете сви благовремено обавештени.

Видимо се сви, надам се 25.маја да прославимо и залијемо титулу, а до тада, останите ми сви дебели, пијани и весели  ;pivo

Quoteостаните ми сви дебели, пијани и весели

и кратко подшишани!  :flasa  :flasa

Честитам екипи шесту годину, нека године које долазе буду успешније и још плодоносније!
Све најбоље!
Прсо ко лајсна са овим сликама из галерија!
и даље крећемо на све! 05-08 on tour-ФБП

Срећан нам рођендан!!!

п.с. Сви на Маракану данас!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Срећан нам рођендан! Нека сваке године сајт буде све бољи!




Срећан рођендан браћо!Све најбоље у даљем раду!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "OrtoDelija"Срећан рођендан браћо!Све најбоље у даљем раду!

Срећан рођендан,све најбоље!
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Срећан Рођендан... Видимо се на прослави! :flasa

Срећан рођендан и све најбоље у даљем раду ;pivo

Срећан рођендан кафеу . . . опстати 6 година није мала ствар ,а тек напредовати у овој мери као што је кафе напредовао. :gold

Quote from: "Skrimo"
Quote from: "OrtoDelija"Срећан рођендан браћо!Све најбоље у даљем раду!

:sampion  :sampion  :sampion

Као што је Киза рекао... овај сајт не само да ради на добром извештавању са утакмица слике, видеа итд. Него и на окупљању и дружењу људи на сајту и ван њета. Лично сам преко сајта упознао пар одличних људи, пили смо пиће заједно, отишли на пар утакмица, прославили 4-ту годишњицу кафеа, пазарио пар ствари са сајта, био на турниру, и увек сам ту да помогнем. Углавном свака част свакоме ко учествује у изради и напретку сајта, који је од посебног значаја за нас који нисмо у Србији и неможемо на текме, а жедни смо и гладни информација са Севера.

Срећан Рођендан кафе-у и све најбоље у даљем раду !!!


Срећан рођендан браћо и све најбље у идућим годинам.Не јављам се нешто често да коментарисем ,ал пратим сајт стварно дуго и редовно малтене од почетка и сваки дан. Има људи који стварно пишу добро и шта треба и како треба, добро је некад само читати а не лупати свашта на силу,нама мало даљим који волимо север стварно је добро сто имамо свјеже и редовне информације и фотке све ово вријеме..... Само напријед ;pivo
БАЊАЛУКА ЈЕ ЦЕЛА ЦРВЕНО БЕЛА.....

СВЕ ЧЕСТИТКЕ ЉУДИМА КОЈИ УЛАЖУ ВРЕМЕ, ТРУД, И ЗНОЈ КАКО БИ ОВАЈ САЈТ БИО УВЕК БОЉИ НЕГО ЈУЧЕ!!!

Наравно да је основа свега другарство, и љубав према Звезди, ако тога нема, пре или после осуђено је на пропаст!?
Зато поздрављам досадашњи рад.

Кизо... не треба бити роб таквих ствари као са фотоапаратом, ове слике које су сада на сајту, односно снимљене тим "старим фотоапаратом" су ок... Слике бар делимично дочаравају атмосферу са трибине, што је најважније... ко хоће више, нека дође на стадион... слика му је само позив више, јер има прилику сам да види како то изгледа!

Где баш нађе тај мрски нам 25. мај!?!?  :zbunjen
Јаде га помери лево или десно  :D ... ма нек буде 4 дана касније, јер то је наш дан 29. мај!!!

QuoteСрећан рођендан и све најбоље у даљем раду ;pivo
Але але Оооо Џомбу карамо, Џомбу карамо...

Срећан рођендан, Кафе :ruke
Да ли се може вратити црвено дно на форуму?