Цена улазнице за нашу трибину је 100 динара, текма почиње у 15.30 часова! Аутомобили, комбији, бусеви... идемо... иако је радни дан... Сви у Петровград!

Дошло је до померања термина због видео преноса, утакмица је у 15 часова.

ФОТКЕ из Петровграда:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/banat_cz_3krug

Има 8 слика. Фотки од бакљаде нема јер је тада снимано с камером. Видео ускоро.

Браво за овако брзо постављене слике!

Похвале за ново појачање екипе Кафеа из Инђије... који је помогао кад је затребало за снимањем са терена.

Видео записи:
www.delije-caffe.net/video/2008/petrovgrad-baklje.avi (22 sec, 2 mb)
www.delije-caffe.net/video/2008/petrovgrad-samoti.avi (31 sec, 2mb)

Делије су још једном ове сезоне направиле инвазију у Петровград. Колона аутомобила и комбија је хрлила током целог пута, сем повремених заустављања и цимања од стране полиције због "провере".

Кашњење је трајало до 10-тог минута утакмице, када су унешене и заставе и бубањ, нешто касније пада и први гол Звезде, што је био само сигнал за почетак навијања.

Почиње се са "Само ти"... која је одлично отпевана. Убрзо пада и други гол Звезде, па је навијање и расположење било појачано. Током целе утакмице велики репертоар песама, поготово посвећених Космету.

Почетком другог полувремена упаљено је десетак бакљи. Пошто је било јако сунце, доста нас се поскидало до појаса и на моменте је деловало одлично кад се певало "Публика је твоја", "Све би дао ја за гол", и уз вртење мајица и шалова...

Делије из Петровграда су урадиле нову заставу, која је доживела премијеру у њиховом граду. Такође екипа из Вршца има нову заставу.