Него Брајане, ти би могао више да пишеш о спортским темама, уместо што се зајебаваш.

Брајане, хоћеш ли купити Субашићев дрес, наравно уколико потпише за наш клуб :D

Нејно, само ти зезај ... а што се ниси јавно захвалио Буњи што је продао Анђелка твог омиљеног лика?! ::)


In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.

један је Анђелковић, леви БЕГ

Ево линк, вероватно је он велико појачање:

http://www.nogomania.com/Default.asp?podrocje=2&novica=18057

Нешто се задњих дана доста прича о Дарку .....било би супер да дође.

Видећемо шта ће од тога бити.

In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.


Што се Дарка тиче. био је добар играч али сада је исто што и Аилтон....

Играо је добро за Оли ...иди на ју тјуб па види. Не може да се пореди са Аилтоном.

Како би играо за нас кад би дошао то нико не зна, али било би добро кад би био на нивоу из прошле сезоне.
In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.

Брате слажем се с тобом, али он има 36 година, и то је проблем...Успут које је он играче имао иза себе, још  га Пеђа гађа у главу са центаршутевима....Можда би овај твој Субашић могао да буде од користи јер је као брз уз Корморана са друге стране можда му и дају коју употребљиву лопту...

Да нема ко да га гађа и то је истина....видећемо кад оду на припреме да ли ту има штофа за неки ок тим.

Кад видимо финалну листу појачања биће нам јасније где смо. 



In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.

Не желим много да коментаришем и полемишем, све док их не видим на делу. Али само не разумем зашто неки морају да омаловажавају све, а нису ништа ни видели.
Што се тиче Субашића, бар нам неће  порсипати приче о сновима и љубави, ако је и мало паметан.
До почетка сезоне, поздрав и мир свима !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Нема ништа од Дарка!  :(

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=101553
In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.


Дарко је био један од бољих нападача у ЛШ прошле сезоне,мислим да би био бољи него Јестровић,али наравно да ако дође неће ништа спектакуларно урадити.
Што се Субашића тиче репрезентативац је земље која игра аматерски фудбал и игра у њеној лиги,ако себе сматрамо иоле озбиљним тимом не бисмо ни обраћали пажњу на такве играче,поготово што доводимо Едгара,Принца,Тричковски је већ ту,али шта сад да се ради.
Од ових који се најављују као појачања мислим да то заиста јесу Ненад Ковачевић,Марковић,Бишевац,Едгар и Стаменковић.Остали не!

Не знам зашто мислиш да је Марковић појачање, кад последњих пар сезона јако ретко игра, а откуд знаш какав је Едгар? Ако већ постваљаш питања за Шубашића, онда да размотримо и остала појачања. Искрено за велику већину од ових 11 играча не могу рећи ништа јер их не познајем и нисам их гледао, уосталом добар играч некад може да дође и из неког безвезе клуба из неке нефудбалске земље тако да то и не мора бити неко правило.
Што се тиче Ковачевића Дарка, Бишевца и Стаменковића ту се у потпуности слажемо, то су појачања која нам могу вратити европски сјај. Док бих радије волео да остане Кастиљо него да доведемо Н.Ковачевића, а разлога је много...

У односу на Басту,Марковић је појачање.Играо је ипак у Серији А,то нешто значи.За Кастиља се потпуно слажемо,али његов менаџер месецима говори како он сигурно иде и како нема шансе да остане.Н.Ковачевић је солидно решење,мада ко зна у каквој је сада форми.
Вукобратовић из Воше је млад,за Субашића сам рекао већ - ем му је сан био црно бели дрес,ем долази из Азербејџанске лиге,па онда тај неки Јанковић или како се зове што долази из Канадске лиге,боравио сам у Канади и гледао мало фудбал,оно је фудбал на нивоу Кафеовог турнира.
Едгара не знам,али капирам да не може бити гори од Баркоса кад долази из Порта.
Уосталом,видећемо све кад крену приремне текме.

Мене нервира што доводе нападаче тркаче, а немамо ниједног нападача разбијача. И једини који одговара овом другом опису, Бетолигар, је стављен на трансфер листу. Ненад Ковачевић је цвилео не би ли га пустили у иностранство, тако да чисто сумњам да ће после две године да се врати. Што се Субашићевог сна тиче, сви они се на дан потписа уговора куну да су још у мајчином стомаку навијали за клуб за који потписују. Јеби га кад је актуелан био Партизан тад му је он био и сан, сад је актуелна Звезда, па предпостављам да је као мали легао у кревет у Звездином дресу.  :D
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: Пијанац on June 29, 2008, 01:02:49 PM
Што се Субашићевог сна тиче, сви они се на дан потписа уговора куну да су још у мајчином стомаку навијали за клуб за који потписују. Јеби га кад је актуелан био Партизан тад му је он био и сан, сад је актуелна Звезда, па предпостављам да је као мали легао у кревет у Звездином дресу.  :D
Ни први ни последњи који је то рекао, о томе н е вреди ни дискутовати...

То што је субашић изјавио пре 10 година тада кад га је партизан тражио је нормално ко што пијанац рече већина чим их неко затражи од вечитих одма почињу причу како су највећи навијачи тог клуба,како им је то животна жеља и бла бла бла.
Уосталом за колико играча смо чули  и код њих и код нас да су одмалена били навијачи другог клуба и једноставно та прича не пије воду иако сам се и ја пре ложио на то као овај је добар рекао је да навија за нас итд.
Што се тога тиче да је из Азербејџана где не сумњам да је квалитет фудбала на врло ниском нивоу али то је смешно да каже неко из Србије,тај исти азербејџан који има можда 3-4 играча који не играју у њиховој лиги већ у руској 3 или украјинској 2 је победио нашу репрезентацију која је састављена од претежно играча из иностранства где највише један или двоје играча су из домаћег шампионата,а знамо и какав је квалитет фудбала код нас,према томе видећемо све.Да доведу сад Дека или Роналдиња не треба хвалити треба сачекати и видети како ће то изгледати на терену исто тако не треба кудити,видећемо има времена за то али прво да видимо те играче на терену.
Једино што за сад треба похвалити Буњевчевића што је довео појачања пред почетак припрема и они ће одрадити целе припреме неће бити ко претходних година да се "највећа појачања" од којих шатро треба да зависи наша игра доводе у августу,такође за похвалу је што се зна тачно ко може да оде ко не,и где опет неће бити ко прошлих година да нам носиоци игре иду на крају припрема где су се уигравали у једној постави и онда одједном да постава која се уигравала остане без петорице шесторице и онда јово наново угравање кроз евро текме и првенство и онда наравно се десе и порази.

Па добро,ја рецимо правим разлику између изјаве типа ''Волео бих да играм у партизану због европе,доброг тренера,квалитета у тиму,итд.'' и изјаве ''Животни сан ми је да заиграм у партизану,гробар сам од пелена,итд.''Но,како год,видећемо кад крене сезона.
Добар је потез довођење играча на време,а не у септембру малтене кад је већ сезона увелико у току.
Што се Азербејџана тиче и ђорава кока убоде неко зрно,тако да ја на основу оног очајног Савићевићевог састава не бих вршио процену,они су ипак на фудбалским маргинама света и нико их још увек не узима за озбиљно,можда једног дана.