Остварио сам дечачке снове, није важно што сам ишао заобилазним путем - презадовољан је Субашић. - Нисам успео да се афирмишем у Србији, али сада сам ту, са великом жељом да покажем колико вредим.  :D :D :D

Извор Вечерње Новости
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#81 July 01, 2008, 06:47:31 PM Last Edit: July 01, 2008, 06:53:09 PM by Skrimo
Quote from: CitatSubašić i Partizan ? 29.Jun.2008
Poštovane Delije, s obzirom da kao administrator ovog sajta u mesto Subašića primam mailove i njemu ih prosleđujem, odgovaram vam javno na vaše postavljeno pitanje vezano za Branimira i Partizan... Ljudi koji su bliski Bjekoviću su ga zvali da dođe proslo leto u Partizan. On je to odbio, jer ga je otac kao dete vodio na marakanu. Potajno se godinama nadao, kada je preko satelita gledao Crvenu Zvezdu da će mu se želja ispuniti. Takodje ima želju da se pokloni delijama kada da gol u kvalifikacijama za UEFA kup... Ne obracajte paznju na sve negativno što novine i mediji objave o Subašicu jer to nije istina...
:)
http://www.branimirsubasic.com/sr/index.html

"Ernan Krespo slobodan igrač
Fudbaler Ernan Krespo je slobodan igrač pošto mu je ove nedelje istekao ugovor sa Čelsijem, a londonski klub nije želeo da produži saradnju.


Argentinac je prethodne dve sezone bio na pozajmnici u milanskom Interu. ''Pošto mu je ugovor istekao ove nedelje, Ernan Krepo nije više Čelsijev igrač. Zahvaljujemo se Ernanu za zalaganja u Čelsijevom dresu i želimo mu sve najbolje u budućnosti'', objavljeno je u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba".

Evo nam prilika, posto izgleda da od dovodjenja Tagoe nema nista....


Брате, мора да се шалиш па је ли знаш колику плату би тражио Кереспо ??
И да ти није мало нереално да такав играч послије Интера и Челсија дође да игра у нашу лигу
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Што се мене тиче за сада је прелазни рок доста добар...и то најпре због "сече" међу дрвљем које је обитавало у нашем клубу...
Било би добро када би Бетон остао код нас, ценим да није лош нападач...

#85 July 04, 2008, 02:50:12 PM Last Edit: July 04, 2008, 02:53:23 PM by Вечити ДЕЛИЈА
Дејан Миловановић отпутовао у Ланс


Капитен фудбалера Црвене звезде Дејан Миловановић отпутовао је у петак у Ланс, где би требало да заврши преговоре са познатим француским клубом, који је ове сезоне испао у другу лигу.

Уколико управа Ланса буде задовољила Миловановићеве услове, трансфер би требало да буде реализован врло брзо, а како МОНДО сазнаје, Црвена звезда би могла да добије и четири милиона евра за свог капитена.

Тај новац, Ланс је обезбедио продајом још једног бившег фудбалера црвено-белих Милана Бишевца, који је прешао у Валенсијен.


Миловановић би у Лансу могао поново да заигра са некадашњим саиграчем у Црвеној звезди Ненадом Ковачевићем.

Дејан Миловановић рођен је 21. јануара 1984. године у Београду, а за први тим Звезде дебитовао је 9. јануара 2001. године. Од тада, освојио је шест трофеја.

(МОНДО)

_________________________________________

"Управа Црвене звезде дала ми је зелено светло да напустим клуб овога лета уколико се појави одговарајућа понуда. Французи су били најконкретнији и како сада ствари стоје на путу сам да пређем у Ланс. Црвена звезда је моја највећа љубав и није лако после толико година напустити клуб. Међутим, ја сам професионалац и некада се морају доносити одлуке које немају много везе са емоцијама. Ланс је велики клуб, који је нажалост претходне сезоне изгубио статус прволигаша.
Разговарајући са њиховим представницима јасно ми је стављено до знања да су амбиције Ланса у наредној сезони велике. Повратак у елитни ранг такмичења је приоритет. Разговарао сам и са Бишевцем и Ковачевићем који су ми такође много тога лепог рекли о клубу. За мене ће то бити нови изазов којем се радујем. Понављам, Црвена звезда ми остаје у срцу, јер сам цео живот посветио црвено-белом дресу. Поносан сам јер сам одиграо више од 200 утакмица за први тим и био капитен Црвене звезде" – истакао је Миловановић.

Уколико постигне финални договор и прође медицинске тестове Дејан Миловановић ће потписати четворогодишњи уговор са француским тимом.

(crvenazvezdafk.com)

Ако је све горе написано тачно, хвала Богу на 4 милиона.

Ја лично мислим да су урадили одличан посао са Миловановићем,али не заборавите да је он последњи из генерације 84 који су вредели нешто,за кога ће сад да узму 4 мил.

Мени је много жао што је Миловановић отишао. Био је прави звездаш и много тога је ЗВЕЗДИ дао за 7 година колико је у звезди. Оно што је урадио за звезду мало њих то може да уради. Надам се да ће му бити лепо у Француској. :'(

Миловановић је давно достигао врхунац у Звезди и како је време текло форма и игра су му били све лошији.Поправио се сада у финишу,али већ дуго су њему мисли негде преко,као и Басти.
Ево добили смо 13-0 неке слепце,а читам и Едгар изјављује на сајту ФК-а како Земан форсира убитачан темпо и како ни у једном клубу није толико трчања било на припремама.Ако се по јутру дан познаје...

Quote from: Ђоле on July 06, 2008, 04:38:49 PM
а читам и Едгар изјављује на сајту ФК-а како Земан форсира убитачан темпо и како ни у једном клубу није толико трчања било на припремама.Ако се по јутру дан познаје...

Линија која дели генијалност и тотални идиотлук је веома танка. То важи и уовоме случају, линија између врхунске форме и тоталне несвежине и повреда пред старт сезоне, је такођер веома танка.  Зато се само надам да Земан зна шта ради, али пошто је веома искусан, рачунам да то све иде "по кнјизи".
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

....што такође може да значи да се више неће играти утакмице до 75. минута (сетимо се Бајерна) него ће се бар трчати до последњег звиждука.

Тај припремни део у морају сви играчи проћи уколико желе играти свих 90 минута а не 75 као сто је рекао СЕВЕР. И ја се исто надам да Земан ради оно што треба.

Управо тако...па било је недавно поређење како играчи у јаким лигама претрче током текме дупло више километара од ових наших манекена.Ако немају појма барем да гледамо да јуришају.

Луиз Тесер, бразилски интернационалац, стигао је синоћ преко Милана у Беч и одмах се придружио црвено-белима у Бад Тацмандорфу. И поред дугачког и исцрпљујућег пута Тесер се одмах нашао на располагању тренеру Здењеку Земану и тренирао је јутрос са остатком екипе.

Луиз Тесер рођен је 16. маја 1987. године. Игра на позицији десног везног фудбалера, по потреби и десног бека. Током каријере наступао је за Коритибу, Атлетико Минеиро, Жоинвил, Итуаро, Леће, Таранто. Интересанто је су Тесер и Едгар били саиграчи у Жоинвилу, а одмах по доласку Тесера у Аустрију постали су и цимери у соби
вијест је са званичног сајта...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

надам се да неће остати на овим појачањима,пошто искрено осим овог едгара нико није право појачање,већ само попуњавање играчког кадра.Тужно је што звездин капитен иде у француског друголигаша,а ни бишевац се није прославио са новим клубом - валенсијен...

Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Quote from: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Здраво Милоше ја сам Никола ::) имам мало више година од тебе , и не живим у Требињу  ;D... али не битно то , битна ствар је да се на овом и свим осталим форумима који су на неки начин везани за групу делије Север , пише , ЋИРИЛИЧНИМ ПИСМОМ , молим те да то узмеш у обзир код следећих порука које будеш писао !

Такође би најбоље било и да прочиташ правилник , да би био упознат са правилима  где се шта пише и ко где и шта пише ! ;)

А за екипу какву имамо , уопште први тим , полако , сви се надамо најбољем , али свако такоже и сноси одговорност постигнутих резултата !

Поздрав теби и Српској Херцеговини !!! ;)



'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

#98 July 07, 2008, 09:44:33 PM Last Edit: July 07, 2008, 09:55:16 PM by Eribo
Quote from: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Милоше :

1.ПИШИ ИЗКЉУЧИВО ЋИРИЛИЦОМ !!!!!
2. Никога не занима колико ти је година.
3. Овде се не "разговара"( за ту сврху имаш "чет", и ПП), већ се постављају проверене информације, мишљења уз образложење истог.
4. Баш зато што си млад, имаш времена да научиш правила форума како овде, тако и на другим озбиљним страницама навијача и симпатизера Црвене Звезде !!!
Зато док не научиш, мање писања, више читања !

П.С. Ја нисам модератор/администратор, али опет ти је боље да ти ја дам "жути" картон, него администратор !!!


П.С.С Извињавам се на дуплој поруци.....био сам у "у процесу писања" када је Хитман послао своју поруку, тако да је нисам видео !!!!

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Зашто Бетон није на припремама?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]