Quote from: Ђоле on August 05, 2008, 07:34:18 PM
... Манекени треба да се покрију ушима,а Топлици набијем његове ''бомбе'' тамо где сунце не излази!Срамота!

Ни мени се то не свиђа. Наш председник само даје нека саопштења  у стилу политичара, а планови око појачања већ сад у кризи! Ко зна какви су стварни проблеми у екипи. Проблем са Короманом, нејасна ситуација око Кастиља ... Ко зна шта још !?
Срце на терен ...

Слажем се са скримом али ипак...изгубили су од јебеног Срема  ???

Vraća se Kastiljo nazad,nije uspeo da se nametne Insu na Blekburnovim pripremama. Srednji red nam je ionako tanak. Protiv Srema videlo se da izmedju golmana i štopera nema nikakve komunikacije. A promaja u odbrani duva samo tako. Komoron i dalje solira,nije to tip igrača za sveti dres. Some i Milijaš najbolji. Ovaj drugi Je Zaslužio traku. Formacija 4-3-3 je smešna sa sadašnjim kadrom,bez olimpijaca. Stanje u klubu-sranje. Samo da prođemo nekako taj Apoel...

И још да додам.....
Прелазни рок одрађен катастрофално, доста играча пропустило припреме као на пример Кастиљо који сада треба негде до 10. кола да се уиграва у Земанову поставку игре, комплетна управа клуба је страховито не озбиљна јер немају основног васпитања како се води клуб а што је најгоре тренер и председник су тотално не синхронизовани у изјавама и одлукама које се тичу клуба, сензација ће бити ако прођемо Кипране  :o :o
_____________________________
Црвен дресић носи Милош Шестић....

Обећавали брда и долине, довели маторог тренера, довели испод просечна појачања,  надам се да ћемо их отерати пре него што брод потоне и заглиби се у муљ!!! Марш из ЗВЕЗДЕ!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Gledam rezultate kvalifikacija za Lš, Glazgov Rendžers je izgubio od litvanskog Kaunasa 2:1 i ispao. Taj isti Glazgov smo mogli da tučemo prošle godine. Zvezda odavno više nije veliki klub na evropskoj mapi,čim strepimo od raznih lokalaca... U klubu se ne zna ko pije i ko plaća,mali Marko otišao,al vratiće se čim Toplici napravi neku "igricu" i vrati se kao spasilac.

Quote from: KizaLion on August 08, 2008, 11:55:35 AM
Gledam rezultate kvalifikacija za Lš, Glazgov Rendžers je izgubio od litvanskog Kaunasa 2:1 i ispao. Taj isti Glazgov smo mogli da tučemo prošle godine.

Ех сад.. Ипак бих рекао да је такво сагледавање баш доста песимистичко!
Могло би и да се каже да смо прошле године испали од Ренџерса који је месец дана после (почетком Октобра) прегазио Лион 0:3, у сред Француске... Па је нешто касније изборио пласман у Куп УЕФА где је на самом крају играо и финале...



Quote from: KizaLion on August 08, 2008, 11:55:35 AM
Zvezda odavno više nije veliki klub na evropskoj mapi,čim strepimo od raznih lokalaca... U klubu se ne zna ko pije i ko plaća,mali Marko otišao,al vratiće se čim Toplici napravi neku "igricu" i vrati se kao spasilac.

А ово већ свакако стоји! На велику жалост свих нас  :(


Quote from: Red Star Forever on August 07, 2008, 10:34:30 PM
Обећавали брда и долине, довели маторог тренера, довели испод просечна појачања,  надам се да ћемо их отерати пре него што брод потоне и заглиби се у муљ!!! Марш из ЗВЕЗДЕ!!!

Tako je! А президент нам још обећава све завршетке радова за све терене на време  :-\  Већ сад је проблем са травом, а утакмица са Апоелом за практично две недеље. Нисам склон да верујем обећањима политичара.
Срце на терен ...

Без ,,делија" у Никозији

Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније је 14. фебруара поред новчане казне, додатно санкционисала Црвену звезду због инцидената на мечу Лиге Уефе у Солуну против Ариса. Из седишта Уефе на ,,Маракану" је недавно стигло подсећање да је Црвеној звезди забрањена продаја и расподела улазница на наредна два гостовања у такмичењима под Уефиним окриљем.

Први меч на европској сцени у новој сезони фудбалери Звезде ће одиграти у четвртак у Никозији против Апоела, у другом колу квалификција за Куп Уефе. У главном граду Кипра неће бити ,,делија", најватренијих навијача Звезде, што ће свакако бити велики хендикеп за ,,црвено-беле". Звездини навијачи су познати по изузетној привржености вољеном клубу, кога у великом броју прате и на сваком иностраном гостовању. ,,Звездаши" су у Солуну, пре утакмице са Арисом, дочекани ,,на нож". У унапред припремљеним нападима на солунским улицама, неколико навијача и симпатизера Звезде је повређено, а неки су завршили и у болници због повреда нанетим хладним оружјем.

Инцидената је било и за време утакмице на стадиону Ариса, а на почетку меча су бачена два сузавца. У условима на ивици регуларности домаћин, чији је тренер тада био бивши шеф струке Звезде Душан Бајевић, убедљиво је савладао Црвену звезду са 3:0. Осим спортског дебакла, Звезда је накнадно суочена и са казном Уефе, што је све непријатно изненадило на ,,Маракани".

Иако не може организовано да води навијаче на Кипар, Звезда ипак неће бити без подршке у престоници медитеранског острва. Наиме, дан пре утакмице против Апоела на стадиону ,,Нео ГСП", у Ларнаки је на програму меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона: Анортозис – Олимпијакос. Навијачи Црвене звезде и најтрофејнијег грчког клуба имају ,,братске односе", а присталице Олимпијакоса, који ће са неколико бродова стићи на Кипар, најавили су да долазе да навијају и за Звезду.
Tако је браћо!!! :) ;)

QuoteИз Звезде отишао и Дамјановић: Деградиран сам

Генерални секретар фудбалског клуба Црвена звезда Зоран Дамјановић поднео је Управном одбору захтев за разрешење са функције, уз поруку да је деградиран и да није имао неопходну подршку.

Оставка Дамјановића уследила је после одласка финансијера Марка Мишковића из клуба, али и промена на меднажерским позицијама у клубу, па и омладинског погона.

Дамјановић је поручио да је његова функција "више месеци обесмишљавана и омаловажавана" и да није у могућности да настави да ради у таквим околностима. Такође, некадашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије и Црне Горе истиче да није имао подршку "кључних људи у клубу".

Управни одбор Црвене звезде је на његову оставку одгооворио саопштење у којем изражава жаљење због његове одлуке и најављује да ће оставку размотрити на првој наредној седници.

"Жалимо што је Зоран одустао од мукотрпног пута стварања модерне Црвене звезде", поручила је управа клуба са Аутокоманде.

Преносимо саопштење Зорана Дамјановића у целости, као и саопштење Управног одбора ФК Црвена звезда:

"У складу са чланом 32. Статута ФК Црвена звезда, обавештавам Вас да сам одлучио да поднесем неопозиву оставку на место генералног секретара.

Разлог за ову одлуку је вишемесечно обесмишљавање и омаловажавање функције генералног секретара, који по Статуту клуба има пословодну функцију. У таквим околностима био сам немоћан да урадим све оно што је Црвеној звезди у овом тренутку потребно да би, не само преживела, већ и наставила да се развија и као клуб и као институција.

После децембарских догађаја који су ме задесили ни кривог ни дужног, а које сам стоички поднео због огромне љубави према фудбалу и у интересу клуба, у Црвеној звезди је дошло до великих промена које су из недеље у недељу деградирале функцију генералног секретара.

Напомињем да сам своје име и каријеру изградио пре доласка у Звезду и сматрао сам да ће моје знање, искуство и спортски мотиви умногоме унапредити организацију и пословање клуба.

Један човек, међутим, на ком год месту он био, не може да направи систем ако нема подршку кључних људи посвећених заједничком циљу, људи који би морали да знају како послују велики системи и да се све одлуке доносе искључиво у складу са клупском процедуром и у оквиру институције клуба. Уосталом, покушавао сам са председником клуба да успоставимо тај систем, али уложени напори нису дали резултате.

Свој посао радио сам максимално професионално и одговорно и одлазим знајући да сам до краја уложио себе у Звезду. Истовремено, одлазим и са жаљењем што ми околности нису дозволиле да урадим и много више, јер Црвена звезда и армија њених навијача то заслужују. Свим звездашима желим много среће и успеха у наредном периоду".

У наставку саопштења се каже:

"Управни одбор ће одлуку Зорана Дамјановића да поднесе оставку размотрити на првој наредној седници и сагледаће све околности.

УО жали што је Дамјановић донео такву одлуку, јер је реч о стручном и озбиљном сараднику са којим је рађено на више пројеката који имају за циљ стварање ефикасног клуба. Неке ствари су већ почеле да дају резултате, док су неке тек ушле у процес транзиције.

Зоран је био важан фактор и Управни одбор са жаљењем констатује да је одустао од мукотрпног пута стварања модерне Црвене звезде".

(МОНДО)

Кад пацови почну да напуштају брод који тоне, онда је то обично знак да му више нема спаса...  :(
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Немојте више отварати посебну тему за сваку утакмицу коју Звезда одигра. Кад год хоћете од сад па до краја сезоне да прокоментаришете неку утакмицу пишите на овој теми.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Значи 2:2. Је ли ко гледао, код нас не би преноса, тако да сам ван догађаја?



Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.
Замисли онај Блажић сто је дошао из шуке има предност над короманом,мислим стврно,Кад га је заменио кренули су доста боље,али није то још оно што се очекује од њих. Видећемо у совом Саду и Зрењанину како ће играти.
Ето укратко
Звезда
Србија
Косово                 
Метохија

Quote from: Bojan-92 on August 15, 2008, 08:57:00 PM
Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.
Замисли онај Блажић сто је дошао из шуке има предност над короманом,мислим стврно,Кад га је заменио кренули су доста боље,али није то још оно што се очекује од њих. Видећемо у совом Саду и Зрењанину како ће играти.
Ето укратко

Короман је ушао у 84 минуту а не у 60.


Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.

А по чему је Земан ретард што није убацио Коромана у игру од почетка? Чиме је то Короман задужио клуб па да сада има вечну девизу за играње у првом тиму? Да није можда задужио клуб мајмунским понашањем или можда још интелигентнијим изјавама у новинама, или изласцима и пијанчењима са клинцима коме треба да покаже како се живи у Звезди да не кажем ОД ЗВЕЗДЕ? Не лупетај глупости!

Бити играч Звезде не значи само бити на терену или седети на клупи него знати понашати се како доличи клубу у коме је.

#76 August 16, 2008, 08:42:45 AM Last Edit: August 16, 2008, 08:50:47 AM by Пијанац
Quote from: CEBEP on August 16, 2008, 05:01:06 AM
Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.

А по чему је Земан ретард што није убацио Коромана у игру од почетка? Чиме је то Короман задужио клуб па да сада има вечну девизу за играње у првом тиму? Да није можда задужио клуб мајмунским понашањем или можда још интелигентнијим изјавама у новинама, или изласцима и пијанчењима са клинцима коме треба да покаже како се живи у Звезди да не кажем ОД ЗВЕЗДЕ? Не лупетај глупости!

Бити играч Звезде не значи само бити на терену или седети на клупи него знати понашати се како доличи клубу у коме је.

Ово су све разлози зашто је Короман требао да буде продат или суспендован. Ако нису у стању да га продају, неће да га суспендују, онда треба да игра јер поседује за две класе већи фудбалски квалитет од Блажића, Субашића, Тричковског и остале бураније која му је конкуренција за место у тиму. Кастиља би, због његових фудбалских квалитета, сви дочекали раширених руку и истог трена би заборавили како нас је његов менаџер завлачио месецима. Таква нам је на жалост реалност, играчи који и мало вреде имају форе да прцкају клуб како им се хоће. А ако погледамо мало и европски фудбал можемо видети да је један Сир Алекс Фергусон овог лета истрпео хировито понашање Кристијана Роналда, али је задржавши играча у клубу постигао жељени резултат. А Короман и Кастиљо су за нас оно што је Роналдо за Манчестер.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

свиђало се то вама или не КОРОМАН је тренутно најбољи звездин играч
он је једини који на свакој текми гине за боје свога клуба

Сада када нам је најважније он га држи на клупи. Ако га већ казне због оне глупости,нека плати одређену суму и нек тера даље. ::)

Da malo prokomentarišemo utakmicu. Subašić po onome što je pokazao ne zaslužuje Zvezdin dres. Imamo loš skauting,dovlačimo u klub razne imbecile koji nemaju pojma. Neki bekovi igraju kao šeprtlje. Tričkovski... Umesto da je rešio utakmicu i osigurao miran revanš,samo pokazuje da je Dika i te kako odgovoran zašto ga je doveo. Pitao Dika Pančeva da li u Makedoniji ima neki dobar igrač za Zvezdu i za Tričkovskog,na šta je Pančev rekao da nema i da je go kurac kao čovek. To dovoljno govori kako se radi u klubu. Popov je takodje bio jedan od promašenih Makedonskih igrača. Ispustili smo prošle godine Vilsona Palasia,koji je bio prošle godine na probi,al naš veliki "znalac" Piksi je procenio da nije za Zvezdu. A sada je dosta tražen igrač na Ostrvu. Ima toliko dobrih i slobodnih igrača koji nemaju mesto u prvom timu,npr. Miloš Marić u Belgiji,Ljuboja,da vrate Stojkovića na gol,Jelića iz Energi Kotbusa. Malo se naših vraća u Zvezdu,svi jedva čekaju da pobegnu. Dok neki brane Koromana ne zaboravite da ume da solira,dok Zeman forsira kolektivnu igru. Imamo Burzu u veznom redu i ne treba plakati za Koromanom!