Дефинитивно најмртвија игра икада... Дефинитивно највећа бламажа икада... Дефинитивно поклон судије који нисмо знали да искористимо... Дефинитивно први пут да гледамо како се бранимо са играчем више, а притом нам је противник ипак за Европу нижеразедни клуб... Дефинитивно нисмо више ни З од некадашње Звезде...

Не боли ме овај пораз, то је можда и најчудније... Као да сам га и прижељкивао гледајући оно мучење на терену... Дамо гол ја се као нешто радујем, а уствари ме је срамота како игра мој клуб... Сећам се још оног спрдања са ЦСКА Кијев (беше они?) када су нас избацили тако што нисмо могли да им дамо гол Београду, а тамо смо били изгубили 3:2, а они су били нека буља екипа...али ово вечерас... Ово вечерас је нешто што ја као Циган тешко могу да опишем...
Није мени до пролаза даље, мени је до тога да смо опет одрадили исти прелазни рок, ако не и гори, као прошле године...да смо катастрофално почели сезону, да се напредак не назире, да се сви праве луди...да нам је омладинска школа у курцу огромном, да имамо Крмпотића који тера неке од најбољих играча... Да нам у Звезди игра не Курта и Мурта јер да они играју било би можда и пролаза већ ко зна који дегени...ми смо бре људи АМАТЕРИ, и то врхунске класе...оваквих као нас нема нигде... Треба све ово гонити у курац и надати се бољем сутра...али ја искрено не видим светло на крају тунела...

прво што сам научио за ове силне године код нас је да увек али увек може горе.

О играчима не треба писати,нећу да набијам себи притисак овако рано.
О оваквим резултатима мислим да је већ сад касно схватити да за ово није крив ни Топлица,ни Буњевчевић ни било ко други.Нас прати ово све што се дешава још од оне друге пиксијеве сезоне у Звезди где је распродао све младе играче и довео појачања која евидентно иако су овде 2-3 сезоне не могу да се уклопе заједно.Пикси нам је сјебо концепцију скроз,ми смо те године са Ђуровским узели титулу али не због нашег квалитета већ зато што су комшије биле очајне.Много ствари мислим да је по среди да овако очајни тим имамо по мени

-Стално неке промене у екипи
-Неуиграност
-Проблем у главама играча имају једноставно неку психолошку баријеру
-Врло вероватно очајни међуљудски односи у екипи  и лоша атмосфера

Пазите у односу на прошлу сезону где смо играли пишљиву лигу еуфе ми немамо само Кастиља у односу на прошлу годину.
Нажалост мислим да никаква промена руководства ове ствари неће исправити.
Земан сигурно добар тренер,није крив,врло лако могуће да га играчи на неки начин бојкотују...е сад форсирање 4 3 3 тактике упркос лошим резултатима,упорност у томе,несхватање где се налази гледам по неким изјавама чуди се што толико буке после 2 неуспеха,вероватно научен да у серији а можеш бити шампион и са не знам 15 ремија 5 пораза.Е док он научи где је до тад ће бити касно.Зато га треба сменити и надати се неком позитивном шоку ових паћеника.
Иначе сам скептичан око промене руководства јер сам синоћ негде прочитао да се одмах негде ту углавио мишковићев син који ће вероватно бити на некој од челних функција.

Јесте било је као нешто спомиње се марко мишковић,али добро видећемо.Мозда ће звучати глупо и рузно ал мени је дразе што смо испали него да смо прошли.Ево и зашто.Да смо прошли ова смрдљива управа би остала још неко време,вероватно до следће бламазе.Да уђемо у европу нисмо заслузили,а и да смо смо ушли слузили би са поправљање гол разлике другим екипама.Е то је тузно и јадно што НАША ЗВЕЗДА нема квалитет ни за куп уефа. 

БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

QuoteОставке Топлице Спасојевића, Управног одбора и Горана Буњевчевића


Због неадекватних спортских резултата на самом почетку сезоне 2008/09 како у домаћем шампионату, тако и у европској конкуренцији, Топлица Спасојевић, као председник Клуба, Управни одбор као извршни орган и Горан Буњевчевић као спортски директор фудбалског клуба Црвена звезда подносе оставке.

Челни људи нашег најтрофејнијег Клуба сматрају овакву одлуку као високоморални чин, пошто су и поред велике уложене енергије и пожртвовања изостали резултати реномеа Црвене звезде .

Због немогућности присуства једног дела чланова Управног одбора, седница тог органа биће одржана у уторак, 2. септембра 2008. године. На тој седници биће заказана седница Скупштине ФК Црвена звезда која ће имати за циљ да изабере нове органе.

До уторка би требало да буде и дефинисано прелазно решење до избора новог Управног одбора, како би Клуб могао несметано да функционише.

извор: званични сајт фудбалског клуба

Далеко вам лепа кућа! Бруке и срамоте једне обичне!    >:(

"Успеси" одлазеће Управе ФК:
- Арис - Црвена Звезда 3:0
- Црвена Звезда - Болтон 0:1
- Брага - Црвена Звезда 2:0
- смењена два тренера, Косановић и Јанковић, доведен Земан
- Партизан освојио дуплу круну
- форсирање старог грба и не-Звездиних боја
- слаба или никаква подршка Звездиним легендама у најтежим тренуцима
- исценирани инцидент на Маракани
- отишли: Миловановић, Баста, Молина, Салас, Баркос, Ранђеловић, Кастиљо, Туторић, Анђелковић, Пршо
- доведени: Блажић, Нинков, Субашић, Јаковић, Девић, Мијаиловић, Марковић, Стаменковић, Едгар, Клео, Вукобратовић, Лазетић, Пекарић, Петковић
- лоши резултати на припремама
- очајан старт у домаћем првенству (0:2 у Новом Саду, 0:0 у Зрењанину)
- елиминација у квалификацијама за куп УЕФА од кипарског АПОЕЛ-а 2:2, 3:3



Quote from: PressДејан Савићевић:

Људи који су довели клуб до оваквог расула требало би да висе на голу на ,,Маракани". Па, Топлици Спасојевићу сам на финалу ЕП рекао да ће их Земан упропастити, није ме слушао.

                 
Један од најбољих фудбалера у историји Црвене звезде Дејан Савићевић огорчен је после елиминације црвено-белих из квалификација за Куп УЕФА! Он је истакао да су челници клуба из Љутице Богдана правили грешке у серијама довођењем тренера Здењека Земана и безличних, неквалитетних играча, а ситуацију после пораза од Апоела окарактерисао је као потоп и циркус!

Савићевић сматра да је Црвена звезда прексиноћ дотакла дно дна!
- Па, зар од Апоела?! Апоел или Хапоел, не знам ни како се тачно зове противник, али избацио је Звезду - у свом стилу прокоментарисао је популарни Геније.

Савићевић је о Звезди говорио с много горчине и незадовољства.
- Шта рећи о Звезди?! Управа је прво довела тренера којег није смела да ангажује, јер је Земан веома тежак и специфичан стручњак. Он форсира посебан стил игре 4-3-3, који ретко који тим у Европи може да игра. За то су потребни посебни фудбалери, који разумеју тај систем, а и тад им је потребно пуно времена да се уиграју. Земан је незгодан и за наш менталитет. Питао сам председника Звезде Топлицу Спасојевића на финалу ЕП у Аустрији и Швајцарској: ,,А, где си њега нашао?!" Објаснио сам му да нема шансе да то прође и рекао сам му да ће током сезоне Звезда да има много повређених играча, јер су Земанови тренинзи изузетно тешки. Спасојевић ми је одговорио да они у клубу имају друге информације. Е, па, страшне су им биле те информације... Кад смо тражили селектора Црне Горе, нудили су ми Земана, па сам рекао: ,,Немојте случајно да га доведете."
Један од ретких играча који је заслужио да буде ,,Звездина звезда", а из непознатих разлога никад није добио то признање, осврнуо се и на играчки кадар клуба из Љутице Богдана.
- Како су поједини играчи дошли до Звезде, није ми јасно! Немојте да се зезамо да су то појачања. Она ,,деветка", Бразилац Едгар, па како онакав играч да буде у Звезди?! Оне људе који су довели њега и оног Баркоса прошле године требало би обесити једног на једну, а другог на другу пречку! Шалу на страну, неозбиљно је доводити играче на основу одгледане касете, јер се лако измонтира да од било кога направите голгетера. На крају крајева, који то озбиљан клуб доводи 12 играча у прелазном року? Па, није се Звезда прошле сезоне борила за опстанак да би сада мењала цео играчки кадар. Боље је довести три или четири фудбалера, који ће бити добро плаћени, али ће представљати појачања и унапредиће игру, него овако... Дошли су неки неквалитетни и безлични играчи, за које никад нико није чуо.
Потом се Савићевић још једном осврнуо на утакмицу с Апоелом и укупну ситуацију у Звезди.
- Оно што сам видео, оно је катастрофа! Потоп Звезде! Шта рећи када после преокрета с 0:2 на 3:2 навијачи и даље скандирају ,,Управа напоље"?! Разумем зашто Земан неће да оде. Не бих ни ја на његовом месту да ми пропадне 500.000 евра, али када буде видео да су отишли сви осим њега, вероватно ће пристати на споразумни раскид уговора. Жао ми је Звезде, али не пласирати се макар у прво коло Купа УЕФА, то је онда стварно циркус. Нажалост, Звезда је дотакла дно дна! - констатовао је Дејан Савићевић.

     Зашто је склоњен Мирослав Ђукић?!

Дејан Савићевић помно прати сва дешавања у српском фудбалу и никако не може да схвати зашто је пре неколико дана са селекторске функције смењен Мирослав Ђукић!
- Зашто је смењен Ђука?! То је још једна велика грешка. Чуди ме да га је веома мало људи бранило, нарочито из наше бранше. Зар мислите да ћете с овим (Радомир Антић, прим. аут.) да прођете?! Па, и Клементе је био бољи тренер, имао је резултате и није успео да оде на ЕП. И њега сте одмах заменили. Ђукић је пристао да игра против Немачке у гостима. Није ваљда неко очекивао тамо победу?! Он је отпуштен само зато што је имао став! Једини прави председник фудбалског савеза био је Миљан Миљанић. Својевремено је оставио Ивицу Осима после дебакла од Енглеза 4:1 у квалификацијама за ЕП, да би нас Осим у следећем циклусу одвео на СП 1990, тако што смо разбили све у групи. Толе Караџић прича како се Антић смеје. Па, шта му вреди, ако ће после две утакмице да плаче?! - констатовао је Дејан Савићевић, једно од највећих фудбалских имена с овог поднебља!

Quote from: Mikelandjelo
- доведени: Блажић, Нинков, Субашић, Јаковић, Девић, Мијаиловић, Марковић, Стаменковић, Едгар, Клео, Вукобратовић, Лазетић, Пекарић, Петковић

Нинков је тоталнa балванчина. Он не зна дал је лопа четвртаста или је округла.
Јаковић никада није играо професионални фудбал!
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=51752

У недељу ће наводно дебитовати Лазетић, Пекарић и Петковић.

Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

нинков је у рукама неког кримоса који му је менаџер вероватно отуда та нека његова узлазна путања у каријери,иако је лош.

Прича се да га држи један од браће Бамбалић. :)

Quote from: Thadeu on August 30, 2008, 03:07:39 PM
Прича се да га држи један од браће Бамбалић. :)
Ајде да заобиђемо приче "рекла-казала". Да не би било брисања и постова и чланова форума!

то није рекла казала било је у инсајдеру да су они менаџери нинкова и блажића мислим не верујем ја никоме тек тако али где баш њих споменуше,председник чуке је исто причао једном о тим стварима а исто чудно да нинков и блажић иду у пакету у Звезду,кад је јасно да обојица немају квалитет.

Па то је јавна информација да су браћа Бамбалић менаџери тој двојици и Трајковићу...не знам да ли још неког фудбалера имају, али ова тројица су њихови...

Quote from: Mikelandjelo on August 29, 2008, 09:42:00 PM
"Успеси" одлазеће Управе ФК:

- форсирање старог грба и не-Звездиних боја


Намерно сам издвојио овај "успех" топлице и екипе... Ако мислиш на стари грб тј.штит без плавог круга, то нисам ни приметио да су покушавали а и ако јесу то им не треба узимати за зло, то је нешто што и ми треба да форсирамо... Приупитај људе на трибини који грб више воле и уз који грб су почели да долазе на Север, већина ће рећи да би волела да се врати стари грб... Али с обзиром на гомилу проблема у клубу, ово је тема коју ћемо оставити за неке лепше дане...

п.с. О менаџерским способностима гомиле београдских бизнисмена (читај криминалаца) се све зна, и о томе се јавно причало више пута али очигледно нико нема намеру томе да стане на пут... Није то ништа ново, знамо и да су комшијама а и неким нашим играчима менаџери били земунци... Ево и на сосу се вечерас причало о томе и сви то знају, али о каквом решењу ми да причамо када на улазу на стадион 99% жандара има истетовиране вратове (шкорпије, руже...)...  Идол им је легија, убица, криминалац и екипа са којом је радио... Јебем ти државу, криминалци постали полицајци, полицајци поткупљени, одох ја у другу тему, али тако је то, врзино коло!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Не знам шта је оно јуче било, да ли су играчи бојкотовали Земана или су баш толико неспособни, али било је тужно гледати аматере који носе наш дрес. Играчи лоши, упорно форсирање 4-3-3 без обзира што немамо играче за то, без обзира што то ови играчи не могу да прихвате, не зна се ко где трчи, не можемо да повежемо 3 паса, све су то одлике наше "игре" у прве 4 утакмице. Управа је отишла, тренер ће ускоро, али како да променимо 15-ак играча? Ситуација је крајње озбиљна и нови људи који дођу у клуб ће морати жестоко заврну рукаве и да нас извуку из ових гована.

Quote from: Игор on September 01, 2008, 09:36:58 AM
Управа је отишла, тренер ће ускоро, али како да променимо 15-ак играча?

Бојим се да тренер неће ускоро... И јуче је поновио да је дошао да ради на дуге стазе и да ће отићи тек када одради оно због чега је дошао... Односно, дословце је рекао, "да играчи спроводе на терену оно што им ја задам а да и даље нема резултата е тек тада би дао отказ"...

Мало безвезе размишљање, али треба схватити човека, треба да узме пуно пара и то ће урадити само ако остане до краја или ако га отерају, ако оде сам ништа од кинте... Мени само није јасно где је ту образ...

Скривало се дуго да су и Бајевића отерали играчи, тј. да су га бојкотовали, ништа ме не би чудило да се и сада то дешава, али срамота коју нам је Бајевић приредио из садашњег угла и трезвеног размишљања по мени представља једино што је могао да уради... Није желео да прича о томе шта му се ради иза леђа, да су и играчи и управа против њега, довољно је велик да не блати ни своје ни име Црвене Звезде, али зато је показао какав је тренер када је исту ту Звезду понизио игром и резлтатом у Солуну као тренер Ариса...

Бојим се да је много дозвољено играчима, а исто тако и тврдоглавом тренеру, те би их све у комплету отерао из клуба, довео младе играче, талентоване, преспективне, нико изнад 20 година и кад већ губимо сезону да знамо зашто је губимо... Па за годину, две да играмо фудбал како треба... А тренер, зна се, Сале Јанковић...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Ја сам јуче у разговору са другаром при доласку на стадион рекао да не видим начин на који Звезда може да да гол Јавору у овој Земановој поставци игре. Верујем да ова Земанова изјава да га играчи минирају и бојкотују више представља алиби за лоше резултате него стварно чињенично стање. Пре свега сам таквог мишљења јер не верујем да би играчи имали муда за такве играрије. Једноставно мислим да је највећи проблем Земанова тврдоглавост да их тера да играју у овој формацији коју они очигледно НЕ ЗНАЈУ да спроведу у дело. Мислим да би и овако лош играчки кадар пружао за 30%-40% боље партије само да их предводи неки НОРМАЛАН тренер. Даљи резултатски крах Црвене звезде у овој сезони се може спречити само ако се ова пауза од 14 дана искористи и за промену тренера. Са Земаном нема чему да се надамо.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

ја са друге стране мислим да не постоји начин да Звезда направи само једну шансу против јавора на маракани,па макар играла са петлићима.Оно што смо јуче видели оно је нестварно и мислим да без бојкота играча или намерног њиховог неиграња фудбала оно није оствариво.

апсолутно се слажем са претходним постом.

синоћ је земан на конференцији рекао да не играју шта тражи од њих,да има три,значи само ТРИ акције које вежба са њима већ читава два месеца и да ни један једини пут то нису покушали да изведу.

нисам толико стручан да би могао да кажем да ли Звезда има тим који може да игра 433 али у нашој лиги може да прође и 424 и 352 и 532
мислим да се не ради о томе,јер ми нисмо имали ниједног озбиљног противника да би се рекло да су тактички супериорни,то су неки други проблеми...

мада и као лаик могу да приметим да земанова прича пије воду јер свако ко се имало разуме у фудбал зна да се 433 никако не игра са дугим лоптама,а како је јуче човек рекао он забрањује игру дугим лоптама а ови наши као у енглеској...

можда има истине у његовој причи.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

Quote from: Red Star Forever on September 01, 2008, 10:27:59 AM
Quote from: Игор on September 01, 2008, 09:36:58 AM
Управа је отишла, тренер ће ускоро, али како да променимо 15-ак играча?
Скривало се дуго да су и Бајевића отерали играчи, тј. да су га бојкотовали, ништа ме не би чудило да се и сада то дешава, али срамота коју нам је Бајевић приредио из садашњег угла и трезвеног размишљања по мени представља једино што је могао да уради... Није желео да прича о томе шта му се ради иза леђа, да су и играчи и управа против њега, довољно је велик да не блати ни своје ни име Црвене Звезде, али зато је показао какав је тренер када је исту ту Звезду понизио игром и резлтатом у Солуну као тренер Ариса...
не слажем се са овим...по чему је коректно да се прећути и не блати клуб,ако играчи минирају тренера на тај начин да Звезда намерно губи утакмице коректније је то рећи него ћутати.Зато вероватно сад имамо мање више исту ситуацију,јер се све лепо заташка и играчи се осиле да могу да сами доводе,смењују...и ето где смо сад.

Па није њему био проблем да каже, већ да ли ће после тога са главом на раменима да напусти Београд...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "