Quote from: Red Star Forever on September 03, 2008, 02:53:04 PM
Волео бих и да други дају своје мишљење на ову тему... Да не испадне да нас двојица "дрвимо" безвезе... Ок, мишљења су различита, и то је нормално, али не бих рекао да је утопија идеја са младим и енергичним људима, а то је очигледан пример баш у Звезди...

Ови које ћу да набројим можда нису иделни али су имали све особине потребне за битне функције у клубу који стреми веома високим циљевима: Пикси, Буња, Дика, Југовић, (чак и Дамљановић и Топлица могу да буду у групи људи у најбољим годинама)... Као што сви знамо, сви до једног од ових побројаних су побегли главом без обзира иако су неки имали солидне резултате (пре свега Пикси)... Али зато и даље у клубу и око клуба нема промена што се тиче менаџерских фаца које опседају клуб и играче као ни што се тиче вечитих чланова управа... Значи да очигледно неко ради све време иза леђа људима који воде клуб, превише је закулисних радњи, недовршених прича, како везано за играче, тако и за спонзоре, пуно је оних који гледају само своје краткорочне интересе од управе до управе, итд итд...

Ајд и ја да кежм неку, да не буде да само вас двојица дрвите на ову тему.  :) Мислим да немамо много користи од тога што ћемо разапињати на крст људе који су грешили у прошлости, ал ја у Пиксију Стојковићу видим приличног кривца за све ово што нам се данас дешава. А ево и зашто. Док је председник био Џаја Мишковићи су покушавали стално да уђу у клуб кроз места у спонзорском пулу, али им није полазило за руком да дођу на утицајније функције. Од како је Пикси дошао и рекао: ''паре су свуда око нас, само их треба покупити'' од тад почиње мали Марко да се појављује у причи прво као пријатељ клуба, ватрени симпатизер, па после као финансијер и на крају као главни финансијер. Чак се тад и одиграла она игра где је једна од Мишковићевих фирми од стране Пиксија била избачена из спонзорског пула, али је то имало за циљ само да јавности замаже очи јер је Марко већ дебело пустио корене у клубу. Не мислим да је Пикси све ово урадио злонамерно. Верујем да је имао најбоље намере да помогне клубу, међутим изгледа да се прерачунао кад је мислио да ће са свим тим алама лако изаћи на крај. Када је видео са ким је у ствари ушао у посао, брже боље се спаковао и отишао у Јапан.

Иначе целокупни српски фудбал пати задњих 20-ак година од болести ''седих глава''. То су маторци, јагњеће бригаде, који учествују у српском фудбалу тако што дижу руке кад треба, полтронишу, окрећу се како ветар дува и опстају. Они којима се увлаче у дупе буду и прођу, а ови опстају. И који ће нормалан млад човек, дојучерашњи фудбалер који је створио име на Западу да се врати у земљу и да има посла са њима. И оно мало њих који су пробали су се брже боље покајали и вратили у иностранство. Па и тај Буња је један од ретких Звездиних фудбалера из новијих времена који је као играч и капитен имао поштовање Севера. И шта је доживео? Да после неколико месеци функционерског рада буде разапет са свих страна. Док је Бата Ђоре, Толета и компаније млади кадрови ће бити у иностранству, а фудбал ће водити полтрони јер не може нико да их прејебе.

Димитрије Мита Пантић, млађи референт


#162 September 07, 2008, 12:49:49 PM Last Edit: September 07, 2008, 01:08:58 PM by Пијанац
Звезда ће у првом колу националног Купа 24. септембра играти у Нишу са домаћим Радничким. Коначно једно поштено гостовање!  :)

Додао бих још и то да је неколико медија објавило да је прелазна управа синоћ сменила Земана. Лицитација о наследнику увелико траје. Спомињу се Пижон, Шестко, Гроф Божовић, Тони Савевски из АЕК-а. А и Жива је после Апоела гостовао на СОС-у, тако да га ја не би отписивао. Ипак је он прекаљени стручњак, са међународним искуством.  ;)
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Нови тренер!!! Шта мислите???

#164 September 09, 2008, 09:38:18 PM Last Edit: September 09, 2008, 10:51:00 PM by Игор
Поприлична непознаница за већину нас, добио је поверење Илије Ивића, који је опет добио поверење(и добре паре, кажу...) малог Мишковића. У последње време доводили смо велика тренерска имена(Бајевић, Земан), ложили се кад су дошли, превиђали ЛШ и слично. На крају се испоставило да су то били погрешни потези. И опет су после отказа тих тренера долазили "мали" тренери (Ђуровски, Јанковић) који су приводили сезону крају. Дошао је поприлично непознат тренер, са врло мало информација о њему, нема унапред одређену формацију(или се барем не хбали тиме), не обећава офанзивни фудбал (као неки, са којима гола нисмо дали), на крају крајева нема неке резултате иза себе (ако изузмемо куп белгије који је освојио). Ко зна, можда се код нас афирмише као добар тренер, можда човек стварно има талента и знања, а можда се ништа не промени набоље. Долази у јако незгодно време, клуб је уздрман, екипа селектирана по вољи Земана и Буње, само један бод из 3 кола, све очи су упрте у њега и у Владу Ивића и једина позитивна ствар за њега је та што ће моћи да рачуна на 3 јако добра играча који су стигли у задњи час.
И зато мислим да је најбоље сачекати да се види његов рад на делу, па ћемо онда моћи просудити.

Ово је опет лов у мутном. Нећу да се залећем са неким прераним изјавама али је тотална срамота да смо у задње 3 године променили 354 тренера а да се ни један није показао као добар. То није одлика озбиљних клубова. Звезда је урбани клуб као и навијачи међутим ова не озбиљност са тренерима нас сврстава на ниво ФК Заклопаче. Нашем клубу треба стабилизација на свим нивоима, стабилне финансије и на крају дуго прижељкивана приватизација. Многи асови нашег клуба неће да се врате јер знају да би их се клуб одрекао истог момента када би изгубили прву утакмицу.
И хајде сада да видим некога из клуба ко ће да изађе и да каже да ове године освајање титуле није приоритет. Парадокс! Свака управа прави грешке и то је на неки начин разумљиво али оно што је невероватно је то да су се улетања у одређене грешке видела из авиона и да су јасно стављани до знања управи међутим они су једноставно остајали глуви на све те опомене. Не доводити Земана и оставити Јанковића се могло чути на сваком кораку....
Ове године нека нам бог помогне. Мислим да бодовна разлика није толико значајна нарочито што је све ово сам почетак сезоне и што има много још да се игра. Проблем је једино што играчи више немају права на кикс.

Quote from: Игор on September 09, 2008, 09:38:18 PM
...све очи су упрте у њега и у Владу Ивића..

Илија Ивић, који бре Влада?  ;D
Димитрије Мита Пантић, млађи референт


Quote from: Пијанац on September 10, 2008, 03:52:22 PM
Quote from: Игор on September 09, 2008, 09:38:18 PM
...све очи су упрте у њега и у Владу Ивића..

Илија Ивић, који бре Влада?  ;D

Стварно,који Влада ???

Па погрешио сам, уместо Илија, написао сам Влада. Јбг, погреши чо :)век

Quote from: Игор on September 10, 2008, 07:49:32 PM
Па погрешио сам, уместо Илија, написао сам Влада. Јбг, погреши чо :)век
Сваки човек има право на грешку.
Можда тај Ивић зна шта ради. Можда је нови тренер веома добар,само што ми не знамо за њега :)

Лепо време измамило је велики број љубитеља лоптања на Станком Алијанс Арени.Жељно очекујући почетак данашње представе два прволигашка тима, навијачи су каснили са уласком  на источну трибину сектора А  и то због грандиозности  овог објекта, архитектонским решењима и достигнућима овог модерног стадиона!Радило се о томе да су се посетиоци данашење фудалске представе изували испред стадиона из поштовања према овом велелепном здању да не би унели БЛАТО на исти и тиме испрљали фасцинантну унутрашњост овог објекта.Извођачи тзв фудбала Црвене Звезде популарне "НУЛЕ" су изашли у  саставу који је у односу на предходну утакмицу са Јавором заиграо са више ангажованости и може се већ сад рећи да се види модеран приступ игри новог ТРЕНЕРА а и гласовне могућности истог очигледно научених од блискоисточних бедуина гонича камила из околине ЕЛ ШАБА.Од играча треба издвојити неколицину момака који својим квалитетом празилука заслужују место где нема светлости и где се налазе од ове сезоне.Голман ЛОПТА НЕМА ДРШКУ ,у дефанзиви је елегантно попуњена и добро ухрањена ТРОЧЛАНА ШУМАРСКА КОМИСИЈА , Креатор "игре" брз ко хемиотерапијска ИНФУЗИЈА са АМПЉАВИМ центарфором.Противнички тим имао је реализацију 75% (3 шута 2 гола) да су хтели мало да запну ко зна шта би било...ПС Најбољи појединац  на терену је играч који је ушао крајем првог полувремена одиграо своју минијатуру и тако засенио све у црвено-белој опреми  а затим отишао да им  ј...е матер!МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!
МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Много добар текст!!! Стварно ме је насмејао :D

Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не? И имам питање ако су у тиму остали неки играчи од прошле сезоне Ја не верујем да су Они заборавили да играју фудбал.Одбрана катастрофа средина иди ми дођими а напад ?

Сви који дођу Ваде се мало сам радио са овом екипом 3-4 дана па се извиња Вам због свега на терену.Па оно ако је био пенал на овој текми против Чукаричког свака част судији јер не што неби свирао него би показао црвени картон.А голман где га само нађоше мајко моја? Никад у Животу Звезда није имала лошијег голмана на терену.

Quote from: STEFANOVIC NENAD on September 14, 2008, 10:08:26 PM
Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не?

Јединица је резервисана за СТАМЕНКОВИЋА (појачање из Напретка), али не знам зашто не брани.

Извини али овај нас уништи сваку утакмицу.Када кренем да гледам текму толико имам одбојност и негативну енергију да не знам шта да Ти кажем.Мислим да треба да се нађе неко решење као и код пар играча у екипи.Ова екипа није лоша само треба да буде сложна и да игра тимски а не да се чека неко да проради .Мора да се то реши јер нам воз после тога побеже.Толико од мене.Јадно је да кучићи улазе на терен и прекидају текму два три минута.Сматрам да је оно што се десило жалосно и за фудбал и за уопште.Ја то не одобравам.

Quote from: STEFANOVIC NENAD on September 14, 2008, 10:08:26 PM
Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не?

Ево ја ћу да ти одговорим на то једно врло сложено питање. Ми немамо голмана већ задњих 10 година. Сви који се зову голманима су ту у ствари због правила фудбала која налажу да сваки тим треба да постави једно живо биће на гол. Да ли ћемо такву особу звати "голманом," "каменоресцем," или "металостругаром" је у Звезди тотално не битно. Човек који стане између две стативе треба у ствари да симулира оно што се на западу зове "фудбалски голман."

Quote from: STEFANOVIC NENAD on September 14, 2008, 10:08:26 PM
Ова екипа није лоша само треба да буде сложна и да игра тимски а не да се чека неко да проради

Ма, наравно пријатељу. Ова екипа је састављена од врсних појединаца на којима би и један Манчестер Јунајтед позавидео. Ево рецимо један Немања Видић не може да се мери са светском класом који се зове Томовић, док рецимо Кристијано Роналдо би доста тога могао да научи од једног Богдановића или Субашића...

Quote from: STEFANOVIC NENAD on September 14, 2008, 10:08:26 PM
Јадно је да кучићи улазе на терен и прекидају текму два три минута.

Чекај, ниси ти још видео све. Има још врсних стадиона по Србији где се симулира играње фудбала а тамо има јако пуно домаћих животиња које се увек и у сваком тренутку могу умешати у игру. Најбитније је да се Платини договорио са врсним знанцима нашег фудбала на челу са Томом гробаром у вези изградње једне врсне грађевине која ће да се зове Фудбалски Савез Србије.

 :D   управу сте!!!!!!!!!!! 
Ала сам се слатко насмејао :) :)

Јој гледам против оних Кипрана наш голман је једва ухватио 10 пута ону лопту и чудим се чуда.Па и Ранџеловић је примио гол од Талибана али је макар бранио нешто.Овај Радивојевић је катастрофа . Не знам какав је Онај Бановић јер су га најављивали као сјајно појачање у Црвеној Звезди а ни дечко не брани. Уништили су све што је вредно у Србији што се голмана тиче.Немогу  да верујем али идемо даље.Управу сте и за Тим и за ситуацију у опште.

Quote from: KizaLion on September 14, 2008, 10:10:35 PM
Quote from: STEFANOVIC NENAD on September 14, 2008, 10:08:26 PM
Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не?

Јединица је резервисана за СТАМЕНКОВИЋА (појачање из Напретка), али не знам зашто не брани.
а ја би додао и да вероватно радивојевић на зиму треба да се прода па се форсира ко ранђеловић само код њега су се зајебали како је бранио нико није хтео да га купи исплативије да су га држали на клупи.

Не слажем се са констатацијом да у задњих 10 година нисмо имали голмана...Мислим да су и Дишља и Стојковић сасвим коректни голмани били,а потврда тога је и чињеница да су голмани и у репки.
Што се тиче ФК екипе,ја бих отерао једно 80% играча из ове екипе,оставио неколицину који се бар мало труде и нешто вреде и убацио јуниоре у тим.Па удри са јуниорима до краја сезоне,клинци ће да гину за дрес,неће узети титулу(а неће ни ови) али ће се за годину-две формирати као играчи.Па ми плаћамо Коромана,Лазетића,Петковића,Едгара(на позајмици) ко зна колико,а не знам ко је веће дрво од свих њих.А онај Клео што смо га довели,кажу да човек кида,али још нису стигли сви папири :o Ужас...