#200 October 01, 2008, 06:57:43 PM Last Edit: October 01, 2008, 07:04:26 PM by Eribo
Quote from: Red Star Forever on October 01, 2008, 03:01:55 PM
Quote from: Eribo on September 30, 2008, 09:57:36 PM
Вештачка трава, на помоћном иза југа, мени изгледа веома лошег квалитета. Бар перко слика, јер нисам у могућности да је -опипам- физички. Кажем, лошег квалитета, јер травке изгледају веома кратке, разређене и танке. То може да прузрокује огреботине при падању, клизећим стартовима итд. У најгорем случају, повреде због фрикције и тврде подлоге, као што су истегнућа мишића, препона, упаљења тетива тј. повећања ризика за ове првреде.
Остаје да се види дали ће користити ишта да попуне "празнине" између трваки, песком или што би и било најбоље (самим тим и скупље) гуменим "куглицама".

С друге стране можда сам престрог, када се узме у обзир на чему је се тренирало пре овога, поготово зими.

Да, најозбиљније сам писао !

Брате... Јеси ли ти лекар или дифовац??!  ;D  Какво познавање медицине и евентуалних повреда због неадекватно припремљеног терена... Па ја мислим да ни у омиљеном нам клубу немају некога са толико знања  ;) 

У нади да си озбиљно писао и да сварно познајеш проблематику, могу само да закључим да је тај помоћни терен још само једна у низу шарених лажа прошле управе... Не заборавимо да је истој тој управи припадао и још увек припада и ден тана, наш обожавалац... И да је иста та управа одобравала све потезе и топлице и Буње, тако да ово прање које сада излази из његових уста и пљување по свему што је било у Звезди је нешто најсмешније што сам могао да видим.. Дакле гдине ден тана, марш из Звезде са онима који су те и довели!!!

Да, најозбиљније сам писао !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

#201 October 04, 2008, 11:55:07 AM Last Edit: October 04, 2008, 11:57:25 AM by ognjentrm
Надам се да је ово право место гдје могу затразити помоћ...
Из Теслића сам(Р.СРПСКА),прочитао сам да карте неће бити у продаји у неделју
на Маракани,па да вас питам овде гдје се налази 1 од ове 3 продавнице
- Robna kuća Mamut - bilet servis, Delta Sity

- Robna kuća Mamut - bilet servis, Sremska 2 (početak Knez Mihajlove ulice)

- Prodavnica "IPS" - Tržni centar Merkator
Унапред Хвала

Quote from: ognjentrm on October 04, 2008, 11:55:07 AM
Надам се да је ово право место гдје могу затразити помоћ...
Из Теслића сам(Р.СРПСКА),прочитао сам да карте неће бити у продаји у неделју
на Маракани,па да вас питам овде гдје се налази 1 од ове 3 продавнице
- Robna kuća Mamut - bilet servis, Delta Sity

- Robna kuća Mamut - bilet servis, Sremska 2 (početak Knez Mihajlove ulice)

- Prodavnica "IPS" - Tržni centar Merkator
Унапред Хвала
Мислим да је ти најлакше да нађеш ову Мамутову радњу на почетку Кнез Михајлове. Кад дођеш у Кнез, само питај некога, показаће ти.

ок,рећи ћу тако лјудима који возе,вероватно они знају...
хвала!

Сада да мало дубље анализирамо све оно што је се догађалао на на милионском травнатом тепиху.

ПИЧКЕ, ВИ СВЕ ИГРАТЕ, АЛИ САМО ФУДБАЛ НЕ !!!!!!!   >:( :-[ :'(    (изузетак Стаменковић)

Још када се уз то дода да је добар део њих ментално одлепио, а друга половина фудбалки глупа и креће се по терену спорије од успореног снимака ......шта више треба рећи ?!?!

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Кад треба да се бахати, бије, изиграва џукела и брука клуб, ту су први. А кад треба да се трчи и за промену игра мало фудбал, ту их нигде нема.

Ерибо је одлично погодио суштину!
Џабе ми да пишемо по овој теми, када половина наших играча не само да је технички непоткована, него су оперисани од фудбала. Треба да прођу пионирску, кадетску, јуниорску селекцију, у којој се учи ШТОПОВАЊЕ, ДРИБЛИНГ, УКЛИЗАВАЊЕ... и још много тога! Ови играчи су доведени са улице.

Већ пар дана пре дербија почело је да се дешава оно што се раније није дешавало а што задире у правила основног понашања. Наши играчи су успели да произведу толику количину глупости у дневној штампи и по интернету да ми се слошило много пре дербија.
О овим играчима се толико писало да ту стварно нема шта паметно да се дода. Довољно је само поменути име Едгар Да Силва па да ми се у секунди направи чир на желуцу пропраћен мучнином у стомаку и повраћањем. Ми имамо тим пун дијабола а још када се на то надовеже њихова не васпитаност и глупост добијамо људе који немају основну спортску културу. Срамота ме је таквих играча и таквог тима.
Једино ко из овог тима показује фудбалску зрелост и културу разговора као и коментара је Милијаш који испада вођа ове генерације која у ствари и не постоји.... 90% овог тима ће првом приликом да падне у заборав а штета која је нанета њиховим доласком и селектирањем ће да нас кошта титуле а највероватније и купа.
И као што неко рече, титула је изгубљена још на летошњим припремама....

Мало реалности људи... Сви знамо да овај тим није оно што би ми желели, али са пар измена може да буде више него добар... И сетите се када смо овако борбено и нападачки играли против комшија... У последњих десетак година на прсте једне руке може да стане... Дакле, није све тако црно... Наравно да Едгар мора да лети из тима, наравно да од Богдановића мора доћи бољи итд итд... Али, дајмо шансу Јаневском, још упознаје играче, јуче их дефинитивнио није хтео гол, имали смо тенденциозно суђење, а само да је једна лопта ушла у првом полувремену, гробарска мрежа би била пуна до врха а ми би данас причали у сасвим другачијем расположењу...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

сигурно би било друга прича да је бар једна лопта улетела у гол,али...

у првом полувремену како-тако али онај слободњак милијаша,
то да је био гол,у суштини нико им ништа не би рекао.
нападачки се играло,али се види да нису конкретни у нападу,нападају они,али као да нападају чисто да би се рекло да нападају.
мада ни партизан није био баш толико добар,више су знали шта хоће у наших тридесет метара и то је то.
углавном,штета...
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

Мој 1 дерби којег сам гледао на трибинама и пораз!!
Био сам на истоку,није ме било тешко приметити,дерао сам се на сав глас!,ал ми је сад сјебано грло скроз!
На утакмици нисмо имали среће,прво пречка па онда статива...Мишсеви су буквално из 2 шансе дали 2 гола!!Није ми само јасно како је могао оно Субашић да промаши у првом полувремену!! ???

Quote from: ognjentrm on October 06, 2008, 09:01:45 AM
Био сам на истоку,није ме било тешко приметити,дерао сам се на сав глас!,ал ми је сад сјебано грло скроз!

А ја сам се целу утакмицу питао ко то тако урла са истока...

Quote from: CEBEP on October 06, 2008, 09:50:34 AM
Quote from: ognjentrm on October 06, 2008, 09:01:45 AM
Био сам на истоку,није ме било тешко приметити,дерао сам се на сав глас!,ал ми је сад сјебано грло скроз!

А ја сам се целу утакмицу питао ко то тако урла са истока...
Хахахахаха!

#213 October 06, 2008, 01:42:22 PM Last Edit: October 06, 2008, 01:44:14 PM by Ugi.FCRS
Била је скроз добра утакмица,сто се навијања тиче...а фудбал..Једноставно нисмо имали праве прилике и то је то..Прво полувреме како и тако,није било лоше,али сам се надао да ћемо им дати гол..смор..

Реално били смо бољи,ал на жалост нисмо успели да их добијемо поред толико шанси. :( Едгара треба послати да игра за петлиће,јер очигледно да се не сналази у нападу добро. По мени,Милијаш,Короман није био лош,Томовић,и још двоја,рачунајући Стаменковића заслужују звездин дрес. Ја бих је сада скинуо и на следећој текми,ако не бих играо боље од Едгара,онда не знам,али стварно. И навијање је било ОДЛИЧНО

Прво полувреме смо били далеко бољи, али не броје се шансе него голови...
Читам данас како је Гај из чиста мира напао Мореиру...пре ми иде да га је овај кљуцао целу утакмицу, а да је овај лудак одлепио у једном тренутку... На фињака га је ухватио...

После изласка Гаја одбрана се распала тако да се више од напада ништа није ни очекивало...у сваком случају није било толико лоше колико нам се сада чини и колико се то приказује по медијима...
Хитно нам требају два нова играча у првих 11 и то за почетак...
Исто тако морам запазити да је голман одрадио врхунски свој први дерби...

По мени, нико сем Стаменковића и Милијаша не заслужује да игра у Звезди. Нормално је што смо их поздравили после утакмице, ако ништа, трудили су се, али већина њих дефинитивно није дорасла дресу који носе! Опет смо најјачи утисак оставили ми, свима смо показали да остајемо чврсти у свом ставу ПРАВДА ЗА УРОША, СЛОБОДА ЗА ДЕЛИЈЕ!!!
Урош Мишић један је од нас!!!

Киза зна да сам му у четвратак у кафани рекао да очекујем да натрпамо стоку 2 или 3 : 0, а то сам му поновио и јуче кад сам га срео на полувремену. Зашто сам очекивао такав исход? Кад год су партизанен високо летели у нашима је знало да проради срце и инат и знали смо да их очукамо да тако главом тресну о под да им не буде добро неко време. На жалост дочекали смо и то да за Звезду заигра генерација која више не може ни из ината да им јебе матер. Тужно ми је да црнац из Сенегала најемотивније доживљава вечити дерби. У овој екипи има два или три играча који су свесни величине клуба док су остали ко крпе неке.

Не би да параноишем, али се бојим да се велико зло увукло у клуб у облику финансијера и пријатеља клуба и да се све смерно ради, па и довођење оваквих играча, крпа. Надам се да ћемо се и што пре решити ове в.д. управе јер је утицај који ови људи имају у српском фудбалу раван нули. Па да ли је допустиво да један локални лопов, Џомба, за Звездиног фудбалера говори ''дрипац у црвено-белом дресу'' или да Цецин лизач пице из времена док је наступао за Обилић Звездиног тренера назива ''Чеда чворак''? Да је ситуација нормална ти људи би са страхопоштовањем морали да причају како о Звезди, тако и о играчима и тренеру. Надам се да ће се наћи неко довољно утицајно име које ће са места председника повратити углед и реноме који је Звезда уживала у друштву. Ја, а вероватно и остали, прво помислим на Џају, а онда се сетим да је банда успела и његово велико име да укаља оном фарсом од хапшења пред камерама и још једним монтираним судским процесом.

Ми као група, поред свих недаћа које су нас задесиле, морамо да се боримо и за очување клуба од оних који су намерили да га униште. Нек' нам је сам Бог у помоћи!
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Горан Адамовић чека папире из Звезде и иде у Базел...Инфо од другара из клуба...
Па докле више ће децу да терају из клуба... :o >:(
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Брат Пијанац је споменуо омаловажавање Звезде од стране појединаца... Јуче ме умало шлог није стрефио када сам прочитао изјаву у којој поменути курцолизач (не пичколизач) три пуа, али 3Х каже за нашег тренера да је Чеда Чворак... Свака част поменутом Чворку, али сви знамо у ком контексту је то овај крцолизац рекао... Где је сада фсс, хоће ли казнити курцолизца за неодмерене изјаве или ће ћутати и даље радити како им толе нареди...

п.с. Јуче гледам изјаве "репрезентативаца" приликом доласка у товилово... Неки индијанац нинковић каже да се одазвао само због руководства фсс, а да му је претходно руководство било гадно и никада не би играо за њих...!!???????! Еј бре земљо Србијо отвори се!!! Па јел ти играш за савез или за своју земљу или ти је толе рекао да попљујеш претходнике како би он био златан у очима целе нације а остали су били лопови... Па он је био у истом том савезу и сви остали људи који су и сада, једино нема терзе и то је једина промена у тој екипи која руководи српским фудбалом!!!

п.с.2. Знам да је ван теме, али то је екипа људи која ведри и облачи и која смишљено ради против нашег клуба већ дуже време!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "