знам само да је био слобин кадар,а сад је вероватно "привредник". ;)
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

Ма ајд што је био Слобин кадар, само да није ко Дачић - био Слобин, а сад Тадићев кадар, у уста ли га мртва....  >:(

А, најсимпатичније ми је то што Бингулац каже да ће са нама на Северу да гледа прву текму кад постане президенте и кад уђемо у Лигу шампиЊона...  :D

А, још јаче је то што нас, по њему, има око четири милиона...  :o

Па јеботе, мора се зида нов стадион... Лепши, бољи и већи, ааа?!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

морам да признам да ме је том изјавом ,да ће прву утакмицу гледати са севера,у потпуности купио,а колико видим сви смо топло одреаговали.......
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

#243 October 15, 2008, 03:22:56 AM Last Edit: October 20, 2008, 11:07:17 AM by Red Star Forever
За мало разбијање фудбалске форумске монотоније...
Без бескрајних прича о руководству ова по мени добра вест ми је запала за око.

Извор: Блиц
QuoteИвић снима Бразилце
Спортски директор црвено-белих Илија Ивић, који је прошлог уторка одлетео у Сао Пауло, стиже у Београд крајем недеље са списком потенцијалних појачања.
За време боравка у Бразилу он ће одгледати шест-седам утакмица тамошњих клубова и покушати да пронађе играче који би дошли у Црвену звезду у зимском прелазном року.

Изгледа да Ивић добро користи време у паузи првенства.

Такође на проби је Мехмед Аваи, интернационалац из Гане, играна позицији задњег везног

Само да Ивић не доводи ''бомбе'' као Буњевчевић.Ја опет имам више поверења у њега него у еx спортског директора.
...ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЛУДО,ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЗНАЈ...

Колико сам могао да видим члан Орлића, Марко Милинковић, изгледа као феноменалан фудбалер. Тренутно пише да је играч Кошица. Страшно је агилан, чупа и гризе на терену. Мислим да је то профил играча који би нам требао. Ех да је памети па да се то уочи.
Да ли неко зна нешто више о овом играчу?

Пре Кошица играо је за Колубару.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Quote from: United North on October 16, 2008, 01:21:43 PM
Пре Кошица играо је за Колубару.
Само лупају: "Нема талената у Србији, мала смо земља, итд, итд" . И те како да има талената, можда не толико као у време генереције 91, али их има. Сам што их нико не прати, и када им је подршка најпотребнија, да израсту у фудбалере, ње нигде нема !!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

QuoteЗвезда чека "делије"

КРУГ још није затворен - Ден Тана, др Зоран Бингулац или можда неко трећи, знаће се почетком следеће недеље. Радна група за избор новог председника Црвене звезде још није ставила тачку по питању броја кандидата. Рок је био 15. октобар, али је све пролонгирано за неколико дана.

- Навијачи су изразили жељу да, евентуално, предложе још једног кандидата, а све би требало да буде јасно следеће недеље, можда већ у понедељак или уторак - преноси портпарол Црвене звезде, Богољуб Грујић. - Радна група је испоштовала жељу "делија" да евентуално предложе председника у што хитнијем року.

Изборна трка увелико траје, претходни дани протекли су у "препуцавањима" Ден Тане и Зорана Бингулца. Тренутно се много веће шансе дају Ден Тани, али у оваквим ситуацијама све и свашта је могуће до последњег тренутка, за разлику од претходних избора, када је Топлица Спасојевић већ био на челу клуба, док се мастило на оставци Драгана Стојковића није ни осушило.

Док се чека консолидација клуба, а спортски директор Илија Ивић у Бразилу покушава да пронађе појачања (требало би у недељу да се врати после десетак дана у Јужној Америци), екипа се припрема за гостовање Напретку. Капитен Милијаш,
Богдановић, Томовић, Бурзановић, Субашић и Јаковић имали су репрезентативне обавезе, а прва тројица вратила су се међу црвено-беле у сјајном расположењу, после великих успеха најбоље и младе српске репрезентације.

- Што се мене тиче, размишљам да завршим причу са репрезентатцијом Азербејџана. Доста је било. Путовања су напорна, а желим потпуно да се посветим Црвеној звезди - истиче Бранимир Субашић, који ће ускоро одлуку и званично да саопшти челним људима ФС Аџербејџана.

После смене Здењека Земана, уследила је серија добрих резултата, коју је прекинуо Партизан у 134. дербију и оставио Црвену звезду на минус 13. У недељу (14.00) у Крушевцу црвено-бели желе да покажу да, ипак, не одустају од трке, колико год се свима чинило да је круна само пусти сан.

САМО ГАЈ ВАН СТРОЈА

ИБРАХИМ Гај је кажњен са четири утакмице неиграња због искључења у дербију, а Црвена звезда неће да се жали, јер у клубу процењују да је то права мера за оно што је штопер из Сенегала урадио на мечу са Партизаном. На остале играче тренер Чедомир Јаневски може да рачуна за утакмицу са Напретком у недељу у Крушевцу, пошто коначно више нико нема проблеме са повредама.

Ево једног текста из данашњих Новости. Мислим да би била одлична ствар да и Делије изађу са својим председничким кандидатом. Не сумњам да би кандидат Делија била проверена личност која би могла само добро да донесе нашем клубу.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

У ком лудом сну је Нинков бољи десни бек у односу на  Марковића  :-[ ??? :o >:( ???
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Из Блица: Како могу да водим неки клуб кад сам још формално на "Маракани"?

QuoteЈанковић: Најпре раскид са Звездом
Доскорашњи тренер Црвене звезде Александар Јанковић није желео да коментарише вест да је најближи клупи Војводине.
- Нисам још добио раскид уговора од Звезде, па нећу да причам о новом ангажману - каже Јанковић. - Имао сам у протекла четири и по месеца озбиљне понуде из иностранства, али све сам стопирао док не решим свој случај. Разговарао сам са Ден Таном, затим је Управни одбор саопштио да смо се споразумели, али договор није испоштован и ја сам у пат позицији. Како могу да водим неки клуб кад сам још формално на ,,Маракани"? Звезду никад нећу тужити, јер је мој клуб, али нека им иде на част и образ ово отезање!

Каква бламажа ѕа клуб...

Нови играч који је стигао у Звезду је бразилски интернационалац Роџерс дос Сантос. Дошао је из бразилског Интернационала и игра на средини терена.На проби у звезди ће остати 2-3 недеље. Висок је 175 и тежак 65 кг.
Надам се да ће бити од користи :)

Quote from: ЗЕМУНАЦ on October 22, 2008, 03:13:59 PM
Нови играч који је стигао у Звезду је бразилски интернационалац Роџерс дос Сантос. Дошао је из бразилског Интернационала и игра на средини терена.На проби у звезди ће остати 2-3 недеље. Висок је 175 и тежак 65 кг.
Надам се да ће бити од користи :)

За почетак Илија Ивић га је лично гледао...то је велика разлика од досадашњих појачања која су довођена без непосредног увида у њихове способности...

Такође је врло вероватно да ће у се у јануару из Вождовца вратити у Звезду Раде Вељовић,млади репрезентативац и најбољи стрелац телеком лиге.
...ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЛУДО,ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЗНАЈ...

Уз ово морам још и да додам претходно поменутог Марка Милинковића кога треба довести јер је страховит потенцијал. Мислим да правим радом и приступом може да стаса у великог играча.

Журнал јавља да је Мисдонгард враћен у тренажни процес првог тима. Мислим да је ово одличан потез јер је он показао највише од свих центарфора које имамо на платном списку.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Мисдонгард је смешан,она 3 гола што је дао Напретку су само случајност,он је дрво исто као и Едгар,ако не и гори.
...ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЛУДО,ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЗНАЈ...

Quote from: Пијанац on October 23, 2008, 05:15:23 PM
Журнал јавља да је Мисдонгард враћен у тренажни процес првог тима. Мислим да је ово одличан потез јер је он показао највише од свих центарфора које имамо на платном списку.

Салжем се,такође мисли мдан иеј добио праву шансу.

Само нам треба прекаљени алкос Бингулац,за председника.Тог,човека не треба ни по коју цену посатвити за председника.Као прво он је члан извесне партије,новопечени члан.Ми као клуб никада нисмо били политички обојени,друго тог човека можеш да купиш за флашу вињака.Из поузданих извора знам то.И он с правом каже да ће од јутра до ситних сати  бити у канцеларији пошто је чуо да Звезда има добар бифе :D. О Ден Тани нећу трошити речи. :-[

Поо мени Мисдонгард је много бољи играч од Едгара. Иако су ту негде у рангу он је опет бољи. Он макар нешто уради,а овај Едгар ништа. Тако да по мени је Мисдонгард квалитетнији од Едгара