Немања, сваки дан побришем по 5 твојих постова, мислиш ли да је то у реду? Јел треба да имамо модератора само за тебе? Знаш ли како се пише на овом форуму?
Ајд пробај да пишеш нормално, јер стварно немам више снаге да се смарам са тобом и теби сличнима. Следећи глуп пост и ти летиш одавде!!!

Као што је и очекивано конобар изгласан за председника клуба. Делије гласале против

као што се и очекивало конобар је нови председник нашег вољеног клуба,мада ме је одушевио потез госн Ђорића,ево остављам да прочитате......
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=115556
тема  је веома озбиљна, тужно шта су урадили од нашег вољеног клуба срозали га на најниже гране и праве лакрдију од избора председника,а кандидати недостојни српсколигашког тима а не једне ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!! >:(
ИЗ ЗВЕЗДЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!! >:(
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

Од два зла изабрасмо горе!Не кажем да је Бингулац бољи,далеко од тога...Ово је благо речено Т Р А Г Е Д И Ј А ! ! !Ужас и шта нам урадише легендама!  :o   

морам да кажем да ме је доста људи са којима сам причао на тему избора у звезди питало "па зашто делије нису предложиле неког кандидата?"

и искрен да будем нисам знао шта да им одговорим.

може ли ми неко ко је упућен објаснити то?

I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

Quote from: дука on November 13, 2008, 08:55:24 PM
као што се и очекивало конобар је нови председник нашег вољеног клуба,мада ме је одушевио потез госн Ђорића,ево остављам да прочитате......
Не знам како може да ти одушеви било какав потез лудог човека?

Quote from: Mayor on November 13, 2008, 10:35:56 PM
морам да кажем да ме је доста људи са којима сам причао на тему избора у звезди питало "па зашто делије нису предложиле неког кандидата?"

и искрен да будем нисам знао шта да им одговорим.

може ли ми неко ко је упућен објаснити то?


Ај прво поди од себе... Имаш ли ти неког свог кандидата?

Кад човек помисли да нам је клуб на најнижим могућим гранама појави се стока која га сроза још ниже.
Излапели конобар уместо плана прича како је рођен на ливади и не зна ко му је бабица ни кум. Звездиним легендама су покушали да забране улазак на скупштину коју чини много људи који ни под разно не би требали да буду ту.
Нека нам је Богу у помоћи и надам се да неће дуго да се задрже

Погађа право у срце све ово што се дешава. Све је повезано и све има за циљ да се клуб уништи. Боли ме кад чујем да се Звездине легенде међусобно нападају око подршке разноразним конобарима, политичарима, тајкунима и осталој банди која се накотила у клубу. Боли ме кад чујем да Звездина Звезда не може да уђе на седницу скупштине. Боли ме бре што смо Срби, несложан народ. Уместо да се све легенда клуба окупе, уједине и заједно са нама да крену у борбу против лопова, они се њима придружују. Жалосно!  :(

Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#288 November 13, 2008, 11:47:58 PM Last Edit: November 14, 2008, 12:51:30 PM by Вечити ДЕЛИЈА
За избор је гласало 45 од присутног 61 делегата. Један није гласао, шесторо је било уздржано, док је против било девет представника, међу којима су били и сви представници Делија, који су на претходним утакмицама отворено исказивали незадовољство предложеним кандидатима за ову функцију.

Танасијевић је одмах оформио нови Управни одбор од осам чланова, који ће у року од 90 дана бити комплетиран са још седам чланова.
Претходни УО је разрешен дужности, али су и у нови изабрани досадашњи чланови Марко Мишковић, Драги Мићовић и Миодраг Ђорђевић. Место у УО поново је заузео и Владимир Југовић, који је у том телу био у време мандата Драгана Стојковића.
Нови чланови УО су генерални директор "Витро групе" и потпредседник "Дилојта" Драгољуб Лекић, власник компанија "Симекс" и "Златибор воде" Драган Симовић, као и председник "Хабитфарма" Душко Секулић.

извор: делије.нет



Душмани хоће да нас униште, и да те продају, али им неће поћи за руком, јер они не знају, ХЕЈ, на Северу сви, твоји синови, Звездо без тебе не могу живети...

Quote from: Пијанац on November 13, 2008, 11:04:25 PM

Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!

Да ли је могуће?! Излапела будалетина која је служила за подсмевање и у распалом ФСЈ је добио на поклон место председника ФК Црвена Звезда...
Тужно је ово...наводно се нешто променило, а исте њушке жаре и пале управним одбором као и до сада... Овог старца ће да програмирају како њима дуне и да раде шта хоће...
Ово је толико кретенски да ми је тешко уопште резонски размишљати...
Повраћа ми се...

Тако се понашати према легендама клуба је страшно!Људима који су толико дали Звезди и нашем фудбалу кроз историју тако вратити за све је шта рећи сем трагедија...Дулету Савићу,Станету Карасију забранити улазак у просторије?!Срамота!Позивнице добили чак и челници партизана,а овима се забрањује улаз...Дотакли смо дно!Ничија није горела до зоре па неће ни њихова!Најурићемо и ове!На муци се познају јунаци.Стога молим све навијаче Звезде у овим најтежим временима за клуб да буду уз њега, да не одустају...Само ЗАЈЕДНО можемо да вратимо клуб на стазе старе славе!СТОГА, ВАС МОЛИМ ДА СЕ СВИ ПОЈАВИТЕ У СУБОТУ НА УТАКМИЦИ У 16 ЧАСОВА НА МЕЧУ СА БАНАТОМ!ТРЕБА ЛИ ВАМ БОЉИ ПОЗИВ И ВЕЋИ РАЗЛОГ ЗА ДОЛАЗАК ОД ГОРЕ НАВЕДЕНИХ?


Душмани хоће да нас униште, и да те продају, али им неће поћи за руком, јер они не знају, ХЕЈ, на северу сви, твоји синови, Звездо без тебе не могу живети...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Страшно је ово што се дешава. Без улажења у анализе Бингулца или конобара...  Не дозволити улаз Савићу, Пижону и Карасију је злочин за који ће неко морати да одговара.
Стока не васпитана. Све је намештено а клуб је толико труо да трулији не може ни бити. Маса тих ликова фудбал уопше није ни шутнула у животу али им је зато зинула гузица да на свој рачун ставе по неко милионче највероватније од продаје Милијаша још сада на зиму.
У овој држави су све вредности које су некада биле алфа и омега срозане на најниже гране. Све је обезвређено тако да није ни чудо што нас нико и не цени јер пре свега ми сами себе не ценимо. Ситни лопови, менаџерчићи и олош који је раније крао клуб то не сумњиво наставља да ради и сада. Довели су маторог сенилног старца да буде пиун за њихове даље баханалије са ФК-ом. А народ... народ је стока за поткусуривање као што је то одувек и био случај. Освојиће по неку титулицу да би замазали очи свима у овој овчар лиги па да то онда дижу у небеса.
Рекао сам раније и опет ћу то поновити... Док газда не дође и не купи клуб све ће ово бити бламирање и фарса. Али и за то су се они већ спремили. Када се закон изгласа не секирам се ја да ће они поново наћи неког Тројанског коња који је већ спреман да улети на ту функцију. Једина је разлика што ће му се онда сви обраћати са "газда" а не са "конобаре."
И у мало да заборавим.... Наш новопечени председник је поносан са његовим ресторанским бизнисом а већ је успео и да коригује новинаре да он у ствари и није био конобар него помоћник конобару.

Едит на моју претходну поруку:
Волео бих да Север у суботу бар једном скандира име Пижону и Савићу као некада... Чисто ради подршке јер тим људима мора да је убедљиво најтеже после оне непријатности и забране уласка у клуб.

Из Монда:

QuoteДушан Савић је једном припаднику обезбеђења рекао:"Јеси ли ти, бре, нормалан? Знаш ли ти ко сам ја? Четрдесет година сам учествовао у стварању овога овде!"



Још информација о помоћнику Конобара, на енглеском:
http://www.jonathanforeman.com/dantanas.html

Quote from: CEBEP on November 14, 2008, 09:56:07 AM
Не дозволити улаз.....и Карасију је злочин за који ће неко морати да одговара.
Што се њега тиче. ни ја му не би дозволио да приђе нашем стадиону, човек у последњих 7-8 година константно виси на СОС-у и пљује по нашем клубу(и кад је имао разлога и кад није), а никад се није ухватио посла и покушао на неки начин да помогне клубу. Тако се легенде не односе према нашем клубу. Тако не сме нико да се понаша!!!

Quote from: CEBEP on November 14, 2008, 09:56:07 AM
Маса тих ликова фудбал уопше није ни шутнула у животу
Немој тако , па амерички конобар је имао завидну каријеру  :)

#295 November 15, 2008, 12:44:28 AM Last Edit: November 15, 2008, 12:47:07 AM by Skrimo
слажем се да је срамота што пре свега Пижону и Дулету Савићу није допуштено да уђу,али ме је више од тога погодило што су се они спанђали са гробаром нашег фудбала батом ђором који знамо кога подржава,и који је један обичан криминалац.
Што се избора конобара тиче,једна сенилна маскота,клуб ће водити други људи по мени јуче смо могли само да изгубимо ко год да дође и да је бингулац дошао исти к.
Шта је ту је,по мени прави човек за прозивање је онај што му је занимање,диплома то што је газда мишков син борба треба да се усредсреди против њега јер он је главни кривац за све ово што се дешава.

па наравно да је у целој причи главна фигура "нови марко, син новог тате" (што га је чини ми се бора чорба раније тако назвао)

какав бре дан тана, па гледао сам данас онај његов интервју,
тај човек не зна где бије.
мислим да је свима јасно да је он само пион и апсолутно се слажем да треба критике упутити делти и "породици".

једну опасну ствар је тај сенилни старац данас изговорио,
рекао је да је његов циљ да звезду у току свог мандата претвори у а.д.
и то по принципу јавног надметања.
то никако!!!

ако сам око било које ствари сигуран то је око транзиције звезде,
она једноставно мора да се обави по милион пута споменутом шпанском моделу (ту пре свега мислим на "изнајмљивање" акција на одређено време) јер само тако нико не може да постане власник клуба.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

Quote from: Mayor on November 15, 2008, 01:11:36 AM
па наравно да је у целој причи главна фигура "нови марко, син новог тате" (што га је чини ми се бора чорба раније тако назвао)

какав бре дан тана, па гледао сам данас онај његов интервју,
тај човек не зна где бије.
мислим да је свима јасно да је он само пион и апсолутно се слажем да треба критике упутити делти и "породици".

једну опасну ствар је тај сенилни старац данас изговорио,
рекао је да је његов циљ да звезду у току свог мандата претвори у а.д.
и то по принципу јавног надметања.
то никако!!!

ако сам око било које ствари сигуран то је око транзиције звезде,
она једноставно мора да се обави по милион пута споменутом шпанском моделу (ту пре свега мислим на "изнајмљивање" акција на одређено време) јер само тако нико не може да постане власник клуба.

"Келнер, Бингулац, исти ку*ац...!!!"

Отприлике би овако требало да гласи скандирање Севера поводом овог догађаја.

Овако, морам свима који ме знају, да се јавно извиним. Желим да се извиним због готово свега што сам икада изговорио или написао против Џаје. У односу на ове сада ликове и галерију оних који су дошли након њега, Џаја је био господин човек који је умео да ради и који је могао да разуме проблеме навијача. Е сада, када се све ово погледа постаје прилично јасно да је њега требало дезавуистаи као кандидата а његов лик и дело изблатити како би противкандидат био неки Бинге а не Џаја. Да је Џаја био кандидат, мислим да би и наши представници у Скупштини клуба јуче другачије реаговали оо повлачења са седнице након гласања. Добро, сада нема плакања. И он је грешио и делимично је сам крив због тога, али то је сада мање битно. Хајде да се мало позабавимо садашњим стањем и оним што нас очекује и шта би требало да се уради.

Келнер је обична марионета. Сенилни старац који игра онако како припити посетилац његове кафане у ЛА свира. Нити се он нешто пита, нити он одлучује. То се најбоље видело током седнице. Нити је он предлагао нити је говорио главну реч. Онај Козић, коме неодољиво пристаје његово презиме, је одрадио посао. И онај други Марков лик. Сви су они овде да би мали Марко купио оно што жели. Само пуки извршиоци. Скандирањима против њих само им дижемо цену и себе усмеравамо на погрешну адресу. Наравно да амерички конобар пуши ку*ац наш, ;) то није спорно, али до сада никада нисмо поменули оног кога са сјајем у очима келнер описује као: великог звездаша.

А тај велики звездаш није финансијер. Он је позајмљивач новца Звезди. Дакле, коначно смо сазнали ових дана да дуг од 16,2 милиона евра јесте у многоме дуг управо према Марко и његовом татици. На тај начин они полако преузимају наш клуб. Е сада долазимо до онога што је најбитније, зашто је то лоше? То није тешко објаснити. Татица и синчић имају једну политику која се непогрешиво понавља. Уђу у фирму коју хоће да преузму, преко људи који су унутра а које могу да купе покупе све информације. Оне које му недостају за њега прибави са државне стране партија коју он финансира и протежира а која се у оквиру режима залепила од свог постанка баш за финансије. Његови људи су у финансијским органима контроле и Мишковићи тачно знају колико и како треба да ураде око сваке фирме. Како финансира осим те које је буквално власник и остале партије у овој земљи, изгласавање закона о спорту у Скупштини биће прилично једноставно. Усвојиће се закон какав њему одговара. И то је то. Ни то све не би био проблем да мали Марко својим деловањем не упропаштава Звезду. Оно што ми можемо да видимо јесте да никада горе играче и тренере нисмо имали. Никада већи дуг није имала Звезда, чак ни у оним најгорим годинама које су појели скакавци, па ни после нјих. Којег играча наш клуб сада може да прода? У најгоре време када смо отерали Џају ми смо имали играче попут Жигића, Јанковића... које смо могли да продамо и вратимо дугове. А шта се сада дешава? Годинама се купују фудбалери који су матори и за које нема шансе да добијемо неки новац. Најбољи пример за то је био онај Аилтон који, сирома, није могао ни да потрчи... Чист губитак. И тако је од када су Мишковићи попут вампира и пијавица ушли у наш клуб. Сви смо се надали да ће то што он има новца допринети да наш клуб боље стоји, некако смо га толерисали. Мислили смо  да је боље да буде у Звезди него у комшилуку као најбогатији Србин... Погрешили смо и томе треба да се стане на пут.

Сво то ново време које је мали Марко донео, прилично се одразило и на нашу групу ДС1989. Никада више хапшења, никада више репресије. Полиција као да има једну фиксацију која се зове - навијачи. Ја не могу ни да замислим да је било ко од вас веровао да људи који су похапшени на оном срамном суђењу могу бити држани у затвору толико дуго за ствар за коју нико никада није био осуђен. Погледајте само медије, па они су као и полиција пиони у рукама Мишковића. Управо из те кухиње је кренула хорска и оркестрирана кампања против нас. Да се разумемо, целу државу у шаци држе управо они, од полиције и судства до медија... На У92 направљен је читав серијал који је требао да буде припрема за напад на нас. У том серијалу су наши бивши руководиоци у клубу представљени на један одређени начин али се нико ни од њих није дотакао оног ко је у овом друштву недодирљив. Увек су и у сваком случају прављени против кандидати који су били смешни. Од Аце Булића. преко Бинића и сада коначно овог Бингулца. Мишковић као по оној максими Сун (или Сум, све зависи од превода) Цуа - улази у борбу или битку, само онда када зна да ће победити. Ето зато смо ми данас у најгорем положају као навијачка група у земљи а можда и у Европи. Мишковићи,  владари свега у Србији су проценили да им за успешан завршетак најперспективнијег предузећа у Србији и статусног симбола моћи (увек је тако било) сметамо ми. И тек су почели да нас ломе...

Зашто томе треба да се стане на пут и шта нас очекује? Звезда као клуб, када буде у власништву породице Мишковић, а мали на нама треба тати да покаже колико је способан за будућност вођења татине компаније, неће моћи ништа, али ништа да уради када сурта Мишковићи одлуче да нас преселе у Сремчицу а на оноликим ј+хектарима изграде један стамбени и пословни простор који би вредео милијарде и милијарде евра... На том простору по слободној процени може да се изгради, минимум 6 000 станова у просеку по 80 квм, па нека минимална цена квадрата буде 2 000, он ће по стану бити добар око 100 000, па то помножите са бројем станова и добићете једну цифру... А на ту цифру додајте још толико на разне пословне просторе, локале, радње... Ето то им је сигурно посао живота и зато није наивна прича да хоће да преселе клуб. Одлуком Града, земљиште и стадион су оренесени у власништво клуба и за то се један наш бивши навијач хвалио да је урадио као велику услугу клубу  као градски функционер. Нисам сигуран био ни тада а ни сада да је то било у интересу клуба. Друго, сутра може да нам се деси да рецимо, Северна трибина треба да се уреди по угледу на то што се урадило на ЈНА. Рецимо да се смањи. Може да се одређује цена карте, могу да се мењају и додају боје, да се имену клуба дода реклама... Може да се ради било шта јер је то онда његово власништво.

Можда мислите да је ово неки црни сценарио и да држава то неће дозволити. Која држава? Ова којој Делта прави 20% укупног националног дохотка? Ова у којој он држи у својој руци и полицију и медије? Мени је он прилично реалан...

Ми томе можемо да се супротставимо на разне начине. Најбитније је да што пре сви схватимо да келнер није наш противник и да ударимо по ономе ко јесте. Онај ко је шеф сале, ;) тај треба да буде наша мета, а не овај који је на оној скупштини требао да наплати 2 сока и вињак... Али на Мишка морамо да ударимо са пуно духа. Људи не воле ту компанију и њену потребу да влада свима. Сила не долази у обзир јер они држе полицију под својом контролом. Шмекерски, полако и можемо нечему да се надамо. Позајмљивач новца који слави полупијан ову своју победу треба да схвати да разумемо оно што он оће. Маске су пале. Идемо Делије!!!!

Зашто ниси и споменуо Драгија Мићовића, он је много дуже у клубу и зло је као и Мишковић.

Quote from: KizaLion on November 15, 2008, 11:03:28 AM
Зашто ниси и споменуо Драгија Мићовића, он је много дуже у клубу и зло је као и Мишковић.

Небитан је, Кизо, он је исто што и конобар. Да не буде да само Марко даје паре, даје и он. Маркове.