Мишковић је главни играч,сменити шоић тану опет смо ма почетку и он ће поново поставити свог пулена.Треба дићи и куку и мотику и рећи НЕМА ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ЗВЕЗДЕ па макар то био мали или велики мишковић,Бил Гејтс,Роман...Мишко дрзи целу владу а нас мозе да ухвати за рацку.НЕДАМ ЗИНАТ.

Quote from: Red Star Forever on February 23, 2009, 11:08:40 AM
Има и Дуле своје грехове, нико није чист од актуелних људи који су у Звезди и око Звезде, али он је дефинитивно једини који се цима, коме је стало и коме није проблем да оплете по свима који не желе добро Зведи... Да ли он то ради из личне користи или зарад свих нас у то не улазим, али треба му пружити подршку како би се отерали бандити, а после да видимо ком опанци а ком обојци...

И волео би само да неко потврди Дулетову изјаву о конобару како је само пролазио поред стадиона а никако и да је носио Свети дрес... У пар наврата приликом инагурације конобара сам опомињан како је он играо за нас и како је легенда клуба и томе сл. и да због тога не треба да будем оштар према њему... Нажалост испоставило се да сам био у праву и да сам био скептик јер је човек дебил... То што је наводно играо у Звезди никоме не даје за право да од Звезде прави сеоски клуб... Па да поједноставим, постоји ли неки званичан података о њему као играчу у Звезди или дефинитивно можемо да га прозивамо и за лажну биографију??!
ПАЖЊА: Прочитај испод текст са великом резервом.....Сазнах ево да се поред угоститељства тренутно бави и педофилијом.....(Обратити пажњу на задњи параграф под "Занимљивости")
Из Гласа Јавности:
QuoteКО ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК

Добривоје Танасијевић - Дан Тана в.д. председника ФК Црвена звезда
Преко трња до Звезде

ПОЧЕТАК: Рођен је 1933. године у Београду. Одрастао на Зеленом венцу, у Улици краљице Наталије. Мајка Ленка била је из богате сељачке породице, из Чибутковице код Љига, а отац Радојко власник чувене престоничке кафане ,,Сложна браћа" која се налазила на месту данашњег хотела ''Парк''.

КАРИЈЕРА: Комунисти су његовом оцу после Другог светског рата конфисковали целу имовину као ''народном издајнику'', па је одрастао у сиромаштву. Чистио је копачке Звездиним фудбалерима. Играо десну полутку за Звезду (Кад? У којој екипи? Колико дуго?) и Бокељ, учио за машинисту у морнаричкој школи. Побегао из Југославије у Белгију, затим у Немачку, живео у избегличком логору, играо фудбал у Канади, а 1956. одлази у САД. Похађа глумачку школу Џефа Корија у Малибуу, ,,да би научио енглески". Почео је да добија мање улоге у филмовима. ,,Играо сам комунисте, фашисте, и криминалце. Увек сам гинуо на крају, и никада нисам пољубио девојку." Отвара с ортаком ноћни клуб ,,Пеперминт вест" у Холивуду, зарађује први велики новац. Оснива филмску продуцентску кућу ,,Бата продакшн", купује фудбалски клуб ,,Торос" из Лос Анђелеса, који пропада, јер су Американци више волели бејзбол и рагби. Одлази у у Енглеску. Постаје власник и председник Брентфорда, тада члана четврте дивизије: '' Преузео сам клуб када је био последњи у Четвртој лиги Енглеске. Дао сам им милион долара, а они мени стадион као гаранцију. Чак су ми банкари говорили ,,дај Боже да клуб пропадне пошто стадион вреди неколико милиона и биће твој". Ипак, за седам година сам их довео у Другу лигу и продао га за неколико пута већу цифру''. Ресторан ''Тана'с'' у Санта Моники је отворио 1964. године. Главни кувар био је бивши Мусолинијев. Таворио је док у до тада празан ресторан није набасао је угледни новински критичар за храну. Сутрадан су новине писале да је ту најбоља италијанска храна у Лос Анђелесу. Сада је то клуб славних, чији су редовни гости стотине најсјајнијих холивудских звезда. Од обичног шпагети-ресторана направио је праву институцију чији су гости били Кери Грант, Елизабет Тејлор, Мајкл Даглас, Ал Паћино, Дастин Хофман, Џек Николсон, Шон Пен, Рајан О'Нил, Мет Дејмон... Седамдесетих година је продуцирао филмове у Југославији. Постао је члан америчке Академије за филмску уметност 1999. Био је члан Извршног комитета енглеског Фудбалског савеза, Извршног одбора Фудбалског савеза Југославије и УЕФА, и УО ,,Црвене звезде". Сувласник је београдске компаније ,,Ванс".

ИЗЈАВЕ: ''Прво су протурали причу да сам Титово копиле, после су причали да сам у Милошевићевој служби. Оно, јесте, Тита сам видео једном, као Пинки, али у Америци, Милошевића нисам никад срео, а и што бих, никад ми није био по вољи''; ''Био сам најпоноснији кад сам био најсиромашнији. Најдраже успомене су ми из времена кад сам био на животном дну''; ''Примио сам се ове тешке функције зато што је за мене Звезда највећа ствар на планети!''; ''Свуда је пуно трња. Да би постао успешан и славан мораш много пута да будеш добрано изгребан. А да би остао усправан, треба да имаш дебелу кожу и чврст стомак''

ЗАНИМЉИВОСТИ: У августу 2006. године тајно се у Београду венчао са Биљаном Стрезовски од које је старији 37 година. Биљана је физиотерапеут код које је ишао на терапије због проблема с коленима (''то ми је од голфа''). Из првог брака са глумицом и сликарком Андреом (стриц јој је био чувени Симон Визентал), има ћерке Габријелу (филмски и ТВ продуцент) и Катарину (власница компаније за декорацију у Санта Моники).


Quote from: CEBEP on February 23, 2009, 06:24:24 PMЧистио је копачке Звездиним фудбалерима. Играо десну полутку за Звезду (Кад? У којој екипи? Колико дуго?) и Бокељ,

На основу овога бих рекао да је играо у млађим категоријама, а да они покушавају да га прогурају као да је играо ''у Звезди''. По том критеријуму и мој ћале и многи други несуђени фудбалери могу да причају да су играли ''у Звезди''.

Свима је јасно да матора дртина мора под хитно да лети, јер је брукање које нам он на сваком јавном наступу причињава постало неподношљиво. Међутим, исто тако се не ваља залетати ни са именима могућих алтернатива. Ево сви су одушевљени изјавама Дулета Савића, па одмах њега  виде као алтернативу. Ја Дулета изузетно ценим и поштујем као бившег фудбалера и као српског патриоту. Међутим, не може се заборавити да је он већ имао прилику да се покаже као функционер у Звезди. Он је за време Џаје и тренера Филиповића у сезоне 02/03 имао функцију спортског директора. То је она сезона када је разлика између стоке и нас била рекордних 19 бодова. Тад га је чак Север и поткачио скандирањем ''Дуле одлази'', мада је што је и логично много више на тапету био Филе. Када је за тренера дошао Муслин, Џаја је Дулета задржао на платном списку клуба, а човек осим што се с' времена на време мотао по клупским просторијама није радио апсолутно ништа. Не кажем да он сада не би могао да помогне, али вас само позивам да се не залећете са подизањем људи у небеса.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Данашњи тренинг који је почео у пола два на терену са вештачком травом иза јужне трибине, био је први након повратка екипе из Црне Горе.

Тренинг је започео уводним трчањем око терена, да би се касније наставио вежбањем додавања. Након тога, екипа је била подељена на три групе које су међусобно играле на скраћеном терену. Тренинг је обележила повреда Шишића који је напустио тренинг у пратњи физиотерапеута. Шишићу је страдао чланак али је повреда лакше природе. У наставку тренинга такође се лакше повредио Соме.

Тренингу нису присуствовали Милијаш због повреде леђа, Лазетић због повреде колена и Николић који је добио високу температуру.
Тренингу је присуствовали 20-ак посматрача међу којима је био и спортски директор Ивић. Током тренинга се појавио Владимир Југовић који је остатак времена провео у друштву Илије Ивића.

Извор
redstarbelgrade.com

Quote from: CEBEP on February 23, 2009, 06:24:24 PM
Из првог брака са глумицом и сликарком Андреом (стриц јој је био чувени Симон Визентал), има ћерке Габријелу (филмски и ТВ продуцент) и Катарину (власница компаније за декорацију у Санта Моники).

Дивно! Пошто је стриц Визентал, рачуна се да је и отац такође Визентал. Дакле, амерички конобар био је жидовски зет!  :o

Обратите пажњу какав скуп олоша води наш клуб

http://www.crvenazvezdafk.com/src/managemet-board.htm

Излапели конобар,татин џабалебарош,дебели одвратни ацаб,црногорски кримос,бивше судијско говедо,гробарчина,небитан лик,пискарало из Новости >:(,чобан из Ивањице који је изјавио да му је Јавор приоритет и да је у Звезди само да едукује еееејјј едукује >:(,према писању новинара бивши робијаш вероватно у спрези са монтенегро кримосом и за крај Стоматолог ::)

Стварно ми је није јасно зашто је Југа дозволио себи да се налази у оваквом друштву,и зашто им је позајмио своје име не би ли победили на изборима.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Quote from: фрактура on February 24, 2009, 02:53:24 PM
Стварно ми је није јасно зашто је Југа дозволио себи да се налази у оваквом друштву,и зашто им је позајмио своје име не би ли победили на изборима.

А као не би победили и без њега?  ;D

Мене је страх да га не изгубимо заувек, ако га ова багра зајебе, а сложићемо се да су шансе за тако нешто поприличне. Већ је једном напустио Звезду, ако је напусти и други пут...

Била би велика штета, он би могао и морао да буде будућност што се тиче руководећег кадра клуба.

Quote from: фрактура on February 24, 2009, 02:53:24 PM
Обратите пажњу какав скуп олоша води наш клуб

http://www.crvenazvezdafk.com/src/managemet-board.htm

Излапели конобар,татин џабалебарош,дебели одвратни ацаб,црногорски кримос,бивше судијско говедо,гробарчина,небитан лик,пискарало из Новости >:(,чобан из Ивањице који је изјавио да му је Јавор приоритет и да је у Звезди само да едукује еееејјј едукује >:(,према писању новинара бивши робијаш вероватно у спрези са монтенегро кримосом и за крај Стоматолог ::)

Стварно ми је није јасно зашто је Југа дозволио себи да се налази у оваквом друштву,и зашто им је позајмио своје име не би ли победили на изборима.

У тој причи нико није небитан,сви су једнако битни,јер сви имају своје инструкције које изводе,својим којекаквим вештинама и познанствима као и репутацијом међу људима "бранше" из које долазе!

Сутра у 15h сви на тренинг.26.02.2009.

ЛатиницаУ Љутице Богдана занемели пред вечити дерби!
Среда, 25. фебруар 2009. 12:30   

Сабор Звездаша биће одржан у четвртак, 19. марта 2009. године, одлучио је Управни одбор ФК Црвена звезда.

Тада ће бити изабран нов сазив Скупштине, највишег органа клуба, који броји укупно 76 делегата.

Такође, једногласном одлуком десеторице присутних чланова УО, верификована је одлука о смени директора стадиона Милорада Ћоровића, за којег је председник клуба Ден Тана недавно изјавио да "није тачно да је смењен, већ да је отишао на заслужени тронедељни одмор".

После тога, за клупски сајт руковали су се и сликали председник Тана и генерални секретар Саша Козић, као доказ да између њих двојице не постоји сукоб.

На седници у уторак, спортски директор Илија Ивић поднео је извештај о учињеном током зимског прелазног рока, у којем је на пола сезоне дошло ДЕСЕТ нових фудбалера. Актуелна управа оштро је критиковала смењеног Ивићевог претходника, Горана Буњевчевића, када је прошлог лета довео 11 нових фубалера.

Било како било, од јула, до јануара, на Маракани је представљен 21 играч!

Ни они, ни староседеоци уочи старта пролећног дела сезоне и српске светковине, 135. вечитог дербија на стадиону Партизана - неће смети да дају изјаве! Нови апсурд...

Од понедељка је на снази забрана комуницирања играча са новинарима "да се не поремети атмосфера у тиму".
 



Ко је Паркер, а ко Оумару? Како изгледа Исах?

Навијачи Црвене звезде о томе да се игра дерби са највећи ривалом, затим ко је здрав, а ко повређен, на кога ће тренер Чедомир Јаневски рачунати у можда и последњем мечу у којем је могућ прикључак са Партизаном, шта њихови љубимци очекују, итд. могу да сазнају само преко клупског сајта, на којем су главна тема голови против црно-белих из прошлости и сећање на 1991. годину.

У исто време, новински ступци препуни су изјава свих фудбалера из Хумске, који одишу оптимизмом.

Делије које буду дошле на стадион вероватно неће моћи да препознају велики део оних у црвено-белим дресовима, уколико Паркер, Џеферсон, Фереира, Исах, Оумару, Вранеш, Шишић буду добили шансу... Неки се вероватно сећају Туторића и Гвозденовића, док су лик Пејчиновића могли да запамте из периода док је играо за Рад.

Зашто је смењен Милорад Ћоровић? Како је УО оценио потезе Илије Ивића? Да ли су сви чланови ФК Црвена звезда позвани и добро дошли на Сабору? Шта су циљеви клуба до краја сезоне? Каква су очекивања пред вечити дерби?

Како добити одговоре на ова питања? Новинар би морао да изнесе своја питања портпаролу Богољубу Грујићу, а он да их пренесе Ивићу, Козићу, Тани, који би потом одлучили да ли је у интересу клуба да се одговор појави у јавности.

И сад, замислимо да Црвена звезда победи Партизан и у потпуности се врати у трку за титулу.

Да ли би онда у интересу клуба било да нико ништа не сме да изјави? Да ли ће играчи бити кажњени за изјаве у тренуцима славља? Да ли ће новинари бити непрофесионални ако их тада не буде занимало шта ко мисли у Љутице Богдана?

Конобар данас гостује на рст-у у 10 сати у емисији "да можда не",тема је приватизација клубова,па мислим да би било занимљиво погледати какву ће "паметну" ствар рећи "наш драги" конобар.....

Шта онај конобар прича и како се понаша, то је страшно. На шта смо спали кад нам онакво говедо представља клуб...

Не знаш да ли је стварно онолика будала или је намазан скроз. Како год да окренеш, не ваља. Па могао је бар да се потруди да ишчита оно што је требало за емисију или ако ништа друго, да као средњошколац научи једну причу напамет и да је само понавља.

Али јок. Много је занимљивије испасти будала пред пола Србије. Да није председник Звезде, било би ми га чак и жао. И поново, нико да поткачи Престолонаследника...


Мајко моја мила! :oТо је први утисак на емисију !Никад до сад нисам гледао ову емисију,али сам мало разочаран јер публика је боже сачувај,још постављају питања која су добили на папиру,а исто важи и за госте!Овде се најмање причало о приватизацијиИако ме Зеко лопов незанима,сам је рекао негде на почетку емисије,да је АУТОКОМАНДа постала центар града,да су у том земљишту велике паре и да постоје НЕКИ(Мишковић) који ту желе да праве шопинг центре,зграде-куле(док је то причао гледао је у излапелог конобара и смешкао му се),а то је све оно што ми причамо да је МИШКОВ план!Каква Звезда,каква велика екипа,само он да се дочепа тих 10,20 хектара!!!!!Ако дође до приватизације Звезде,а у приватизацију се не укључи земљиште,односно ако оно остане у власништву ГРАДА ја верујем 100 % да ће Мишко да напусти Звезду и да му неће пасти на памет да уђе,купи,постане власник,један од власника или шта већ!Са друге стране једина светла тачка ове емисије поред ове рибетине Оливере,је колико толико Шурбатовић!!!Само зато што је мало пецнуо конобара,за којег сам мислио да ће заспати у сред емисије или још боље да ће умрети :D !Што се тиче излапеле будалетине,од почетка емисије само једну причу има а то је да ЈЕДАН ЧОВЕК (Мишко) постане власник!Кад би та матора будала имала храбрости и муда,рекао бих ЈА САМ ДОШАО ДА ПОМОГНЕМ МАЛОМ МИШКУ ДА КУПИ ЗВЕЗДУ И  ТО ЗА ШТО МАЊЕ ПАРА!!!!!!!То је поента целе његове приче,то је поента и целокупног његовог доласка на место председника и то сви ми ДЕЛИЈЕ који смо имало свесни то знамо и причамо већ дуже време,али сад је време да и ШИРОЈ ЈАВНОСТИ то покажемо!Значи на утакмицама константно да кажемо шта је њихов план,безкаматне позајмице,што већи дуг да се направи,да се клуб сроза на најниже могуће гране и да на крају МИШКО све то узме и да на АУТОКОМАНДИ осване највећи шопинг ценар на балкану,а да од Маракане остану приче и легенде!!!!!!!Значи кренути у борбу,штампати летке,плакате,ширити причу,једноставно ПОДИЋИ СВЕСТ У НАРОДУ !!!!!!! И само да додам оно на крају: Дан Тана: Доћи ћу опет у емисију ако будемо причали о сексу! :o :'( :D Шта очекивати од сенилне маторе педофилчине!Мислио је да ће тиме постати шмекер!То може бити тамо у Холивуду,али овде у Србији је он обичан старац и само се срамоти!брука ко нам је на челу клуба!ДАН ТАНА ОДЛАЗИ,КОНОБАРУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ,YANKEE GO HOME!!!!!!!!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

"Ево лопта која је потписана од играча који се боре за дуплу круну... за дуплу круну да знате..."

Рече келнер на потписивању уговора са компанијом "Nike" и оде у историју....

Quote from: Храбро срце on February 25, 2009, 11:48:31 PM
Значи на утакмицама константно да кажемо шта је њихов план,безкаматне позајмице,што већи дуг да се направи,да се клуб сроза на најниже могуће гране и да на крају МИШКО све то узме и да на АУТОКОМАНДИ осване највећи шопинг ценар на балкану,а да од Маракане остану приче и легенде!!!!!!!
Имају они још један зицер.Већ је било приче између редова протеклих година.Стадион треба да се реновира(што је неспорно) али морају да се испуне сви стандарди уефа,свлачионице морају да буду ближе терену са топлим тунелом а прес центар мора да буде такође близу свлачионица па обезбеђен паркинг за медије са свом инфраструктуром за несметан пренос сигнала сателитским путем (чисто небо ка југу) и још пун курац прописа.Кад се све саберу "стручњаци" реновирање има да кошта скупље од изградње новог стадиона у неким Пиздиновцима.....
МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Quote from: Храбро срце on February 25, 2009, 11:48:31 PM
Ако дође до приватизације Звезде,а у приватизацију се не укључи земљиште,односно ако оно остане у власништву ГРАДА ја верујем 100 % да ће Мишко да напусти Звезду и да му неће пасти на памет да уђе,купи,постане власник,један од власника или шта већ!

Наивно, пријатељу... Јел мислиш да не може да купи људе из градске управе и добије земљиште?! Па он је власник свега и свих у Србији... Све што се бави политиком финансира Мишковић... Нема ту неке специјално разлике, смо што би у комплету то све добио много јефтиније...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

QuoteНаивно, пријатељу... Јел мислиш да не може да купи људе из градске управе и добије земљиште?! Па он је власник свега и свих у Србији... Све што се бави политиком финансира Мишковић... Нема ту неке специјално разлике, смо што би у комплету то све добио много јефтиније...

Мишко је налетео на један камен, а то је Верица Бараћ!!! Та жена му је светски завукла за Луку Београд и сјебала му планове о зидању тамо... Најчудније у целој причи јесте баш то да Мишко убедљиви највише проблема има са градском управом, а да што државе тиче њему теку мед и млеко... Када би ова земља имала више људи као што је Верица...

Quote from: Red Star Forever on February 26, 2009, 10:44:43 AM
Quote from: Храбро срце on February 25, 2009, 11:48:31 PM
Ако дође до приватизације Звезде,а у приватизацију се не укључи земљиште,односно ако оно остане у власништву ГРАДА ја верујем 100 % да ће Мишко да напусти Звезду и да му неће пасти на памет да уђе,купи,постане власник,један од власника или шта већ!

Наивно, пријатељу... Јел мислиш да не може да купи људе из градске управе и добије земљиште?! Па он је власник свега и свих у Србији... Све што се бави политиком финансира Мишковић... Нема ту неке специјално разлике, смо што би у комплету то све добио много јефтиније...

Моћан је Мишковић,најмоћнији у држави(наравно после навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР),али нико није толико јак да мења закон како њему одогвара!Ту је и настао највећи проблем приватизације око тога шта се подразумева под продајом клуба! ДА ли име,Бренд,играчи,стадион,сва земља,односно посед!То је највећи проблем што људи који 'кроје' тај закон не могу да се усагласе шта све спада у продају клуба!Значи ако се јасно у закону каже да власник клуба нема право на земљиште око стадиона,или ако онај који купи клуб нема право да измести стадион,гради објекте који немају везе са клубом,односно да клуб нема користи од тога у том случају ја верујем да ће Мишко отићи и да ће се тад јасно видети шта је била његова намера,замисао ,циљ.....!  
Ово горе што сам написао,не значи да ја то подржавам (један власник,Мишко да купи Звезду,....),него баш супротно ! Ја сам одан војник навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!Став групе се зна и ја то подржава употпуности,живим за ту идеологију!Кад сам ко клинац кретао на утакмице нисам знао много!Одеш да навијаш,све ти лепо,после причаш као о играчима,утаккмици,навијању,међутим као и све у животу како постајеш старији и искуснији многе су ти ствари јасније!Ја данас идем на утакмице прво и основно да навијам 90 минута и да дам целог себе и да као један мали делић СЕВЕРА дам свој допринос да будемо најбоља навијачка група на свету!Поред те основне ствари борим се против те приватизације,односно да један човек(у овом случају МИшковић) постане власник ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!  

РЕД СТАР ја тебе поштујем не само као неког ко је много дуже овде на форуму,већ и  као неког ко је много ближи свим тим дешавањима и много је више упознат са ситуацијом у клубу,плановима наше групе,....!!!!!!!И зато бих вас ја молио,све вас који знате много ствари да нас млађе,који такође делимо и живимо за исту идеју да нас мало посаветујете,објасните неке ствари!Знам да на оваквом форуму не може да се прича о свему,ја сам тога свестан,али неке ствари могу да се кажу!Ја сам се одрекао много ствари у животу због Звезде и није ми ни  мало жао,јер једноставно за мене је Звезда,бити Делија,стајати на Северу ,певати,бити део тога свега је велика привилегија,част,судбина и дар од Бога!И ако ја добар део мога живота дајем за Звезду ,за навијачку групу ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,ја мислим да заслужујем да знам неке ствари!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Господин Карић који је представник Делта спорта за Србију,или тамо неко мудо је и зет Мирослава Мишковића!!!Дивно,сад ће целу фамилију да запосли у Звезди!  :o

Делта спорт је одавно уклубу, а за успех Најкија (самим тим и Делта спорта) нико од Мишковића и Карића није заслужан, они само купе кајмак, и то нажалост у најгорем тренутку по нас, све им се намешта, за неке ствари ни не морају да се труде...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "