Quote from: Храбро срце on February 26, 2009, 12:44:23 PM
И зато бих вас ја молио,све вас који знате много ствари да нас млађе,који такође делимо и живимо за исту идеју да нас мало посаветујете,објасните неке ствари!Знам да на оваквом форуму не може да се прича о свему,ја сам тога свестан,али неке ствари могу да се кажу!

Мораш да будеш свестан да многи људи и који требају и који не требају читају овај форум. Неке ствари се једноставно не пишу на форуму. Ствари које требају да се кажу наша трибина ће их јасно и гласно показати то јест рећи.

Quote from: Храбро срце on February 26, 2009, 12:44:23 PM
Ја сам се одрекао много ствари у животу због Звезде и није ми ни  мало жао,јер једноставно за мене је Звезда,бити Делија,стајати на Северу ,певати,бити део тога свега је велика привилегија,част,судбина и дар од Бога!

Лепо речено!


#441 February 28, 2009, 12:01:46 AM Last Edit: February 28, 2009, 12:13:26 AM by Вечити ДЕЛИЈА
QuoteСтанковић суди дерби!

Суђење предстојећег дербија ФСС доделио је судији Станковићу из Чачка.

Навијачи Црвене Звезде судију Станковића памте по кардиналној грешци коју је донео на штету нашег клуба, баш на утакмици са Партизаном која је играна у јесен 2007.

При резултату од 2:2 , Короман је вешто заобишао противничког играча и нашао се сам на путу ка отвореном голу када је покошен са леђа , али при томе није свиран ни фаул.

Надамо се да ће овај пут судија Станковић заиста делити правду на терену и да је грешка од раније била само случајна лоша процена !

извор: званични сајт Делија


Саопштење ФК Црвена Звезда

Quote from: Eribo on October 05, 2008, 10:50:20 PM
Сада да мало дубље анализирамо све оно што је се догађалао на на милионском травнатом тепиху.

ПИЧКЕ, ВИ СВЕ ИГРАТЕ, АЛИ САМО ФУДБАЛ НЕ !!!!!!!   >:( :-[ :'(    (изузетак Стаменковић)

Још када се уз то дода да је добар део њих ментално одлепио, а друга половина фудбалки глупа и креће се по терену спорије од успореног снимака ......шта више треба рећи ?!?!



Ово је био мој коментар после прошлог дербија.
Сада је слика тотално измењена. Нема шта играчима да се замери.(једни гол може мало да иде на душу Стаменом, јер је стајао на пола шеснаестерца) Исах ме је одушевио, Умару сасвим коректан, исто важи и за Пејчиновића, који су новајлије. Види се да Паркер има "шлифа" за фудбал. Они нису практични ни присмрдили, целу утакмицу, али су се извукли. До следећег дербија !!!!

30 фаулова (пола на Келу) су били досуђени у корист прдизана. А она РТС-гобарска курва од коментатора је посебна прича !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Не сећам се кад смо онако добро одиграли први део!Сјајна игра,онда у другом делу очекивано повлачење...
Исах је фантастичан играч,Паркер се мало и препао,Клео солидан,Абу јебо мајку ђорђевићу,који је морао добити црвени након онолико оштрих прекршаја...

Овим момцима је потребна подршка коју су данас итекако имали,и верујем да ће остало све доћи на своје место...

Опуштено..... Има још да се игра али ово што се видело улива наду да је Ивић солидно одрадио прелазни рок. Свима је јасно да више ни бод, али буквално, ни бод не сме да се остави. Сточари нам долазе у госте мада сада ситуација не зависи само од нас после овог реза.

Изгледа да су играчи и тренер научили лекцију да идиотска препуцавања и претње по новинама пред дерби са сточарима не воде нигде. За узврат, тим је био психички много стабилнији него пред прошли дерби и то је било уочљиво у разним сегментима игре.

#445 February 28, 2009, 08:35:58 PM Last Edit: February 28, 2009, 08:54:01 PM by ЗЕМУНАЦ
И опет да кажем-Утакмица се ИГРА док судија не свира крај! Јесте да је данс било безобразних 6 минута,али и то смо морали да одиграмо,само тих 10 секунди на крају. 10 секунди на крају нас је коштало 3 бода :'(

Али идемо даље,јер већ за 7 дана креће нова утакмица,долазак Напредка!!!!

Не долази нам Борац, већ Напредак.

Иначе видим да многи кукају на судију око продуживања текме. Шта ја знам можда је 6 минута много, али сетите се само колико пута се Оумару ваљао по терену. Он је сам накрцао бар три минута продужетка.

Иначе ово са примањима голова у последњим минутама, секундама већ постаје хронично и као нека карактеристика за Звезду што делује поприлично фрустрирајуће. Стразбур, Ренџерс, Бајерн, Апоел и ево сада гробље.

И на крају само се питам ко држи леђа Богдановићу у Звезди? Да ли је могуће да тај супер АНТИталенат преживи 4 тренера и 3 управе?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Па знаш ко држи леђа бизону Нинкову и Богдановићу. Они нису имали леђа као Субашић.

Будимо реални, имали смо их у шаци. Прво полувреме они нису имали везни ред, а ми смо могли да им дамо још неки го. Играли смо мање више добро осим оних брљотина Туторића у одбрани. Судија ме је највише разочарао, судио је ПЕРФИДНО у корист гробара, и то није први пут. На крају текме смо ми појачали одбрану, извели Милијаша, уместо да их набијемо. Задња два напада смо упропастили шутевима уместо да смо направили акцију. А гробари, реално, сетимо се кад је лопта погодила стативу, па онај зицер Мореире... кад се све сабере нерешено је реалан резултат, али остаје жалост............


упркос оном шоку кад смо примили изједначујући гол у последњем минуту сад реално кад сагледам и кад сам погледао извештај мислим да је донекле реално нерешено.Ми смо их самлели у првом,они су бољи били у другом тј имали су боље шансе и јебига...мене нервира само што су не знам дал је то тактички или несвесно играчи повукли али мислим да смо могли итекако да их лако дотучемо,овако смо чували јебени резултат.

#449 February 28, 2009, 09:15:47 PM Last Edit: February 28, 2009, 09:18:55 PM by ЗЕМУНАЦ
Проблем је у томе што смо ми цело друго полувреме чували резултат. А резултат треба да се чува 10 минута пре краја уткмице,сви у бункер,па на контру шта буде. Иако је ово реалан резултат још не могу да дођем  к'себи. Да смо примили гол у 82,83 минуту па ајде,али у 96, :-[ .

И све док буде било оних гована у фудбалском савезу,мислим на Караџића,увек ће гробари тако пролазити. Ем што бирају судије,а о намештању осталих утакмица да не причам. Сетите се прошле сезоне,када су давали голове,све на крају утакмице, и какве су голове давали. Све их треба отерати!!!!

После шута божовића дал је слепац што нам је дао гол био у офсајду.Рано смо се повукли и шта је било билоје.Играмо до краја и ко се задњи смеје најслађе се смеје.

Ако ме нешто теши у овом тренутку, је како нисмо изгубили на ЈНА, ево већ девета година!

Овако лош Партизан смо морали да добијемо, иако смо пуно мењали тим! Колико су лоши, показало се како играју у Европи, кад су Стандард, Штутгарт и Севиља испали већ у четвртак у купу Уефа!

Што се тиче Богдановића,не би ни улазио данас да Милијаша нису болела леђа...Значи принудно је ушао,а и није био толико лош какав зна да буде,чак је имао и пар пожртвованих реакција...Мада делим ваше чуђење како успева толико да опстаје у клубу :-\
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Реално можда јесте,али та реалност се остварила у 96.минуту!Лепо је рекао Анти црнобели,докле више да примамо голове у последњим милисекундама  ???   И зашто чувамо резултат,када знамо да не можемо,да ће нам Стока кад тад забити неку фуњу  ???   
Али не могу им порећи,изгарали су на терену,оставили срце,ако тако буду играли сваку наредну,биће лепо!

Много је значио онај тренинг у четвртак,мало да их припреми(нове играче) на атмосферу,а мало и да им покаже шта нама значи победа у дербију !Такође улило им је самопоуздање и ставарно смо ми Делије невероватне!Да није тренинг био узалудан показало се од почетка!Ја мислим да су негде тек у 5-ом минуту  партизани мало дошли себи !Једина шанса у првом полувремену им је био корнер у 25-том минуту и то говори довољно у односу снага на терену!Очекивао сам исти наставак да ћемо јурнути ка голу ,постићи још један гол и рутински до крајa се одбранити!Међутим као што је овде речено од почетка смо се повукли!Бранити 1-0 скоро 50 минута нема никаквог смисла поготову што се зна колико су нам требала јуче 3 бода!Некако појачања су изгледала сасвим пристојно!Нико не би рекао да им је то прва утакмица!Међутим дошло је до великог пада код свих играча у другом полувремену!Например овај Оумару,одлично прво,али дргуо је доста брљавио,губио лопте,...!!!Исах је одиграо целу утакмицу на нивоу,док је Клео имао једну шансу и то у 80 минуту главом поред гола!Није он крив што није добијао лопте!Такође све похвале за Стаменковића!Одличног голмана имамо!Ипак јуче смо видели неку другачију Звезду!Срчаност,Борбеност,онај Короман је цар!Још кад је ударио чини ми се Обрадовића,тамо негде код корнера код севера ја сам мислио овај је готов,тај се неустаје!Шта ми мислимо о њима тренутно,о игри говори велики аплауз на крају утакмице,када су дошли на Север!Мислим да смо напокон изашли из играчке кризе,да има доста добрих играча и да имамо тим!Куп морамо да узмемо ове сезоне,јер не могу ни да замислим ни у најгорем сну да  трећу годину за редом остајемо без иједног трофеја!!!А ко зна,можда узмемо и првенство!Има још доста да се игра,а имамо још шансе,а док има шансе,........ 

     
Да се осврнем и на ово!ФСС осим што је једна криминална организација,то је скуп и у највећој мери гробара!Шта нам све раде последњих година,од тог дербија где је овај исти мајмун судио,па куп утакмице од прошле године,.....Али верујем да се све враћа!Мало ајде да се стрпимо!Неће ни њихова вечно!Исто тако ови силни порази,тако рећи трагични!Многи синоћ кажу,Боље да смо изгубили са 3-0 него овако! У неку руку су у праву!Никад није лако пре свега психички кад примиш овакав гол!Ставарно смо сви потрешени!Али то је фудбал!Игра се до краја,лопта је округла,свако може да победи и зато је ова игра тако магична!!!Ја мислим и верујем да све ово има своје неке разлоге и да ће све ово да нам се врати у скоријој будућности !!!!!Тако причају старе генерације ,кажу све смо наплатили 91 у Барију!!!!И опет ће доћи време кад ће Делије све да наплате!!!!!И то дебело  ;)
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

#455 March 01, 2009, 02:25:40 PM Last Edit: March 01, 2009, 05:31:31 PM by Пијанац
После свега што се десило јуче не могу да кажем ништа осим да су ми скроз помешане емоције. Са једне стране сам задовољан играчима, приступом игри у првих 60-ак минута, а са друге стране сам згрожен кукавичлуком који се испољавао како се утакмица ближила крају и за то кривим искључиво Чедомира Јаневског. Гол који је пао у 96. минуту је висио у ваздуху добрих 15. минута, а задњих 20-25 минута је бацило мрљу на све добро урађено до тада. Када противника предводи ПИЧКА од тренера, који код куће против Звезде постави игру као да тренира Јагодину а не Партизан, онда ти је дужност да га нападаш свих 90 минута и да му даш што више голова. Они су при крају напали само зато што су играли код куће и зато што се Чеда задовољавао предношћу од 1:0. Чедомир Јаневски је био једина ставка које сам се плашио пре ове утакмице и на жалост испоставило се да су се моје слутње обистиниле.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

QuoteИпак, у први план 135. вечитог дербија Стаменковић ставља Звездине навијаче.

- На терену је завршено 1:1, али на трибинама је било убедљивих 3:0 за Делије. Поносни смо на њих и надамо се да ћемо им донети доста радости овог пролећа.

Морам да споменем нашег голмана Сашу Стаменковића. Овај момак је у буквално сваком интервјуу који сам ја читао или у изјави коју сам гледао апострофирао Делије као највећу снагу Црвене звезде. И то ради спонтано, искрено, без да га новинари ишта питају...  :)

http://www.crvenazvezdafk.com/src/stamenkovic-3-0-za-delije-1621-c10-video.htm
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Све је то лепо, али где је он стајао код примљеног гола. Тотално изгубљен у простору.

То да, био је дефинитивно даље од гол линије него што је требао да буде. Ипак, поента онога што сам написао је то да је битно да за клуб играју играчи који имају осећај за своје навијаче.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Разумео сам поенту, само сам хтео да напоменем да је можда могао да боље реагује код примљеног гола. Али сад шта је ту је...