Најважније је од свега је да се види неки помак.Мислим да кад се уиграју за следећу сезону уз одговарајућа појачања у одбрани бити сасвим солидна екипа.Наравно без самосталног извођача фудбалских радова Коромана и главног актера најновије хит серије З.Шотре ("Игра рањеног пужа") Милијаша, уз сву захвалност обојици на досадашњој сарадњи....
МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Quote from: Пијанац on March 02, 2009, 11:29:25 PM
QuoteИпак, у први план 135. вечитог дербија Стаменковић ставља Звездине навијаче.

- На терену је завршено 1:1, али на трибинама је било убедљивих 3:0 за Делије. Поносни смо на њих и надамо се да ћемо им донети доста радости овог пролећа.

Морам да споменем нашег голмана Сашу Стаменковића. Овај момак је у буквално сваком интервјуу који сам ја читао или у изјави коју сам гледао апострофирао Делије као највећу снагу Црвене звезде. И то ради спонтано, искрено, без да га новинари ишта питају...  :)

http://www.crvenazvezdafk.com/src/stamenkovic-3-0-za-delije-1621-c10-video.htm

И ја сам баш то приметио...Чуо сам да је ове сезоне долазио на једну европску баскет утакмицу где је носио звездин дрес са именом Урош и бројем 10 на леђима,свака му част на томе.

Иначе код примљеном гола на дербију по мени највећу одговорност сноси Томовић,који је оставио пуноглавца да неометано шутира...
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Све стоји за Стаменог и Томовића, али брате да оно гованце Диара онако лагано добије дуел у ваздуху и то на класичну бунар лопту никако не капирам...

И да њихов голман несметано излети н 30м од свог гола и испуца лопту, и да се ми нисмо могли сачувати 5-6 минута него смо јуришали у напад, а цело друго полувреме нешто мудрујемо и да ово, и да оно. Том голу је претходило доста наших грешака, не може се наћи само један кривац.Јебига, тако је како је, све нас је сморио тај гол, али идемо даље...


Кад су већ утврдили овако нешто могли су и да кажу да смо гол примили из офсајда и да је помоћни судија био у доброј позицији да то види. Не би о тероијама завере, али почињу да претерују

Бољи је и такав Стаменковић од зеленог "Роналда". Мени би много драже било да имамо играче који изгарају за дрес, свесни његове величине, него играче са стране који можда и јесу бољи од ових наших, али не схватају шта значи играти за Звезду. Притом, морам да истакнем да ми се чини да би поједини новопридошли странци стварно могли да буду појачања. Исах, конкретно - ми се после дербија(а и после свега што је о њему могло да се чује) чини као играч који би достојно могао да замени Кастиља, чији нам је одлазак уствари и направио највећу пометњу. Али, да не баксузирамо...

Томовић такође није морао да каже оно што је рекао после дербија(поготову што се и он може сматрати кривцем за гол), али је лепо видети да га је потресао гол оног циганчета. Џон стандардан.  8)

Свима онима који причају како нас јебу Теле и компанија би могли да поставимо питање: како то да једно задригло говедо, прави прототип наше руководеће фудбалске елите може да зајебава сина најмоћнијег човека у држави?

Што се тиче приче о титули... Ако на неком највишем нивоу већ није договорено да титула иде глодарима, мислим да би могли да се умешамо у трку. Има још 15 кола до краја, 45 бодова у оптицају, један дерби... Иако није реално, није ни немогуће.

#467 March 04, 2009, 11:09:35 AM Last Edit: March 04, 2009, 09:00:00 PM by ЗЕМУНАЦ
64-ти рођендан Спортског Друштва ''Црвена Звезда''...

СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН И ДА ОСВОЈИШ ТИТУЛУ!!!

СРЕЋАН РОЂЕНДАН НАШЕМ СПОРТСКОМ ДРУШТВУ

Придружујем се честиткама,и желим да се Звезда већ једном очисти од гована која јој седи у управи ! ! !
СРЕЋАН РОЂЕНДАН ! ! !

Такође се придружујем честиткама. Срећан рођендан нашем спорстком друштву и све најбоље у будућем раду...

Срећан рођендан моме најсветијем.


Звездо,срећан рођендан!
Све пролази Звезда траје!

Срећан 64-ти рођендан, живели и срећни били, још много година постојали и исто толико трофеја освајали!!!!  :)

Quote from: ЈеленаРС on March 04, 2009, 08:20:26 PM
Звездо,срећан рођендан!
Све пролази Звезда траје!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Срећан рођендан,највећа љубави.....

Нека ти је срећан рођендан Звездо!!!!Живела вечно,а ми твоју славу преносили будућим нараштајима!!!!Да Бог да,да већ од следећег рођендана будеш много јача,већа,светлија,а уз ВЕЛИКУ Звезду и ми ћемо бити велики и поносни!!!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk


Као и што многи већ знају, Мили је потписао нови уговор до 2013. Свака му част, без обзира на могућу продају на лето. Он је "своје" 100% коректно одрадио, јер није као многи други у данашњем фудбало, "босман-говно". Ја стварно не знам дали је неко у задњих 10-15 година продужио уговор на 4 године, а да је имао око 25, још уз то био један од главних играча тј. вођа тима !!!! Ако се не варам Пнтелић је продужио на  3 године , а Жиле на годину.

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !