Продао је он себе, а свесно или несвесно и Звезду ј..ем га у уста жвалава!
Имам и ја чланску карту фк од 1987 ал не верујем да ће да ме пусте кад ономад и Пижону рекоше: "Ово није твоја кућа"!А седе у једној од ложа која носи и његово име.
Волео бих да дође до те теоретске ситуације..ал да НАС дође 2000!

МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

#521 March 17, 2009, 03:27:33 PM Last Edit: March 17, 2009, 03:31:47 PM by Храбро срце
Сад треба тренутно да ставимо у страну и ФСС,Толета,суђење,лигу,Пиксија,ма све и да се посветимо утакмици сутра,али и још важније САБОРУ у четвртак!Сигуран сам да ДЕЛИЈЕ већ имају смишљену стратегију како ће се појавити тамо и шта ће рећи и ми једноставно СВИ морамо да их подржимо,јер једино они заступају све нас и једноставно МИ смо ти који ЈЕДИНИ ИСКРЕНО ВОЛЕ ЗВЕЗДУ желе јој СВЕ НАЈБОЉЕ!Ситуација је крајње озбиљна и требамо стварно све да ставимо у страну и песветимо се САБОРУ !Ево шта раде.управо оно што ДЕЛИЈЕ све ово време причају,да су дошли да нас доведу до просјачког штапа,да сво земљиште и објекте распродају,.... : http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-17-03-2009/odlaze-iz-zvezde
А Дан Тана последњег адута вади!Сад се сетио да врати ветеране и легенде клуба!Хвата се за сламку спаса,али надам се да ће да ''склизне'' са те сламке у четвртак заједно са још неким људима,на радост свих ДЕЛИЈА !!!!
http://www.blic.rs/sport.php?id=83886  
А ово је тек страшно  >:( :o :
Подпредседник неће бити присутан  :o!
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=60814&sectionId=44
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=140246
Ало бре,па јеси ли ти нормална Југо!? Држе те ту тако ради реда,цела Србија ти се спрда са функцијом а ти га још браниш!Браниш га јер ти Мишко тако каже!Стварно срамота!Брука и срамота!Иди онда лепо са Дан Таном и нека ти буде сретно !И мислим да ДЕЛИЈЕ стварно треба да упере прстом на МИШКА и да се каже ко је главни проблем и ко нас је довео довде!!!!Ајде да видимо да ли смо стварно тако моћни  и јаки !
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Quote from: Рођак са Севера on March 17, 2009, 03:18:51 PM
Продао је он себе, а свесно или несвесно и Звезду ј..ем га у уста жвалава!
Имам и ја чланску карту фк од 1987 ал не верујем да ће да ме пусте кад ономад и Пижону рекоше: "Ово није твоја кућа"!А седе у једној од ложа која носи и његово име.
Волео бих да дође до те теоретске ситуације..ал да НАС дође 2000!
Имаш право да присуствујеш Сабору теоретски. Сад дал ће да те пусте или не, ко зна. Према Статуту требало би да си равноправни члан тамо, али и без нас неће бити места у медија центру

#523 March 17, 2009, 06:12:05 PM Last Edit: March 17, 2009, 06:17:44 PM by Пијанац
Quote from: Red Star Forever on March 17, 2009, 12:42:59 PM
он је побегао од газде и његовог сина, као и од оних коју су му претили да не умишља да је председник него да ћути и ради како му кажу иначе га неће бити!

Управо на ово сам и ја мислио кад сам написао оно горе. Само што ја узмем у обзир и чињеницу да их је управо он довео у клуб, па је после преко ноћи запалио кад је видео да више са њима не може да се носи. ;) Ал' стварно не бих да више причамо о Пиксију. Доста пута смо то радили док је био актуелан, а сад пошто више није стварно нема сврхе да се о томе понављамо. Следи нам тај Сабор и верујем да ће наша група а са њом и сви искрени Звездаши успети да бар мало тргну клуб из проблема у које је запао.

Храбро срце, немој веровати баш свему што прочиташ у новинама. Поготово кад дају овако штуре информације, а веома бомбастичне наслове. Ја ценим што се Југовић прихватио да помогне у тешким тренуцима по клуб. То што су га изиграли верујем да њега више боли него нас.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Звезда мора да дигне глас против судија, ови настављају да нас третирају као да смо неки сеоски клуб
Није свиран чист пенал и опет перфидно суђење у дуелима у којима не би смео да се свира фаул

Срамота како се судије опходе према нама и то на МАРИ.

На Маракани,Карабурми или у Чачку,потпуно је небитно.Звезда се доказала,постигла је велик успех,освајала европу,свет,домаћу лигу.Тај углед који је стечен мора да се поштује,то је углед који многи велики клубови данас неће никада освојити,остварити,углед односно успех који је свуда у свету поштован по највишим критеријумима,углед за репсект,који се изгледа једино код нас не цени довољно.
ЗВЕЗДА МОРА ДА СЕ ПОШТУЈЕ !!!


На Сабору ништа спектакулрано, чланови Скупштине изабрани једногласно
У име Делија говорио Јоца Шурбатовић и изнео замерке навијача

"Идемо у нове победе!, Ћао!", рекао је Тана што је изазвало смех свих у сали...-Американац,надамо се без тебе !!!


Quote from: KocoBo-Cp6uja on March 19, 2009, 04:28:54 PM
"Идемо у нове победе!, Ћао!", рекао је Тана што је изазвало смех свих у сали...-Американац,надамо се без тебе !!!

Американац је најмањи проблем.

Иако на Сабору није било циркуса(из простог разлога што се Бингетова екипица није сакупила), ово је још један шамар за Звезду као клуб. Нема једног потпредседника, нема другог потпредседника, нема многих предложених за Скупштину клуба, председник нам говори "америчким" језиком. Дени бре има неки дар да много прича и да човек све време чека да чује поенту приче, а онда се испостави да поенте уствари нема. Где ли је мали Марко, чиме ли се он бави?

Шурбатовић је одржао одличан говор, поставио неколико правих питања. Одлична ствар је то што ће Делије у овом сазиву имати скоро четвртину гласова, мада морам да признам да ми није најјасније да ли се нешто мења у ставу према управи после Сабора.

Quote from: Вајти on March 19, 2009, 11:38:34 PM
мада морам да признам да ми није најјасније да ли се нешто мења у ставу према управи после Сабора.
Делије су и даље против ове управе. Шурбатовић је рекао да што се нас тиче да је ово управа у оставци, како нас конобар константно брука...
Оно на чему треба инсистирати је да се прикаже колики је дуг и колико се коме дугује. Ово што је помоћник конобара јуче рекао није одговор

Мени није јасно зашто нису присуствовали сви кандидати за скупштину.Срамота за такозване финансијере што бојкотују сабор.Буди мушко и изађи за говорницу и кажи шта си урадио за 100 дана и колико си пара донео клубу.Одличан говор Јоце Шурбатовића и ментолски одговор Шоића.Мене је било срамота јуче да слушам тану и његово Е.

Quote from: MACAK on March 20, 2009, 03:35:33 PM
Мени није јасно зашто нису присуствовали сви кандидати за скупштину.Срамота за такозване финансијере што бојкотују сабор.Буди мушко и изађи за говорницу и кажи шта си урадио за 100 дана и колико си пара донео клубу.

Па како мислиш да присуствују финансијери када пребијену жуту банку нису унели у клуб. Најлакше је зато не доћи и изигнорисати цео Сабор.

Неко рече да Добривоје није проблем. И слажем се са тим да није. Проблем је то што тренутно нема човека или групе која ће да преузме клуб и озбиљно почети да ради на сређивању односа, финансија итд.... . Знамо где је проблем, знамо ко је проблем, али нема компетентних људи (бар за сада).

Хајде мало да дотакнем и добре ствари у овом свеопштем црнилу у клубу. Сабор је протекао по мени јако добро и потсетио је на оне састанке од пре не знам колико година када се знао ред у клубу. Ова управа ће да запали из клуба брзо и то није проблем. Мислим исто тако да Ивића и Јаневског треба оставити и не мењати после ове сезоне. Слажем се са конобаром да је Ивић одрадио одличан посао у прелазном року. Та полуга Ивић-Јаневски-играчи је по мени некако најосетљивија а играче треба пустити да раде и стварају јак тимски дух.
У вези Ивића имам пар ствари: шамар у вези Шишића и његова плата од које ми се заврти у глави јер је не примерена финансијској ситуацији у клубу а богами и у свету.


Quote from: rukometas_bg on March 20, 2009, 10:23:05 AM
Quote from: Вајти on March 19, 2009, 11:38:34 PM
мада морам да признам да ми није најјасније да ли се нешто мења у ставу према управи после Сабора.
Делије су и даље против ове управе. Шурбатовић је рекао да што се нас тиче да је ово управа у оставци, како нас конобар константно брука...
Оно на чему треба инсистирати је да се прикаже колики је дуг и колико се коме дугује. Ово што је помоћник конобара јуче рекао није одговор

Представник Делија је заиста рекао све конкретно, веома културно и смирено, свака му част.  Али је недвосмислено изјавио да навијаче не интересује управљање клубом, али итекако интерусује судбина клуба и одговорност за почињене грешке па и ове ''управе у оставци''. Делије су фактор с којим се мора рачунати и надам се да је и овима то већ постало јасно.
Овај Дантана није само откачио, већ је и невероватан демагог. Финансијери, спонзори, шта су биле чије обавезе све је побркао случајно или намерно  >:(
Срце на терен ...

Нико да прокоментарише данашње издање на Бањици. Јел неко зна колико смо укупно правих шанси имали? Радари су нас потпуно надиграли, и могли су лепо да узму сва три бода. Да смо изгубили, били бисмо трећи и дерби би се играо код нас на Маракани. Овако идемо код сточара, поново!  >:(

Као што је Киза рекао данас нисмо створили шансу,немамо континуитет игара,а за то је највећи кривац тренер.После овакве срамоте морално би било да поднесе оставку.О нашим штоперима је глупо коментарисати, ко је гледао,све му је јасно.

Quote from: KizaLion on March 22, 2009, 11:52:57 PM
Нико да прокоментарише данашње издање на Бањици. Јел неко зна колико смо укупно правих шанси имали?
Ми данас нисмо имали ниједну праву шансу.

Нажалост нисам ишла на текму,породични разлози,али је срећом био пренос на ТВ-у,који нисам смела да пропустим...Мада би боље било да јесам  :(    Игра је трагична била,али реално!!!Дуго онако лоше нисмо одиграли!За '90 минута ми поштену гол шансу нисмо створили!!!Одбрана је толико пута испадала да оно заиста није било нормално,ко мала деца да су данас играла!!!Можда једини који је био данас иоле добар је Павле Нинков,али и он је био прилично лош!!!
4.априла се наставља првенство,играмо на Маракани против Чуке,а 8.априла,значи 4.дана касније против стоке у обору!!!Једино ме радује чињеница да смо тамо непобедиви 9.година!Међутим ако,не дај Боже,будемо одиграли као данас,не гине нам минимум петарда!