Ја сам очекивао овакву игру, чак сам мислио да могу и да нас изненаде. Звезда је играла без балије, Коромана, Лазетић се тек опоравио, Паркер дечко на крилу иако ни у лудило то не може да игра.
Јесте Короман највећи џукац у нашој лиги али једини играч који својим индивидуалним квалитетом код нас може да повуче и донесе ту превагу у "квалитету".
Показало се као велика грешка пуштање Петковића, можемо само да се надамо да ће Гвозденовић нешто да покаже, пошто ми Џеф не улива неку наду.
Наш пар штопера изгледа толико несигурно да је то невероватно, било да су то Туторић и Томовић или Томовић и Пејчиновић. Не прође утакмица да они не створе зицер противнику.
Променили смо пола тима и очекивано је да немамо игру, оно што ми се не свиђа је што се у игри не види неки стил игре који би требали да форсирамо и спремамо екипу за следећу сезону.

 Стварно непамтим кад смо одиграли овако лоше,да читаву текму нестворимо 5 прилика :o

Одбрана нам делује тако несигурно за невероват,Томовић непрепознатљив,Пејчинович исто,једино су нешто показали Туторић и Нинков,али су грешили као горе наведени!!!

којих црних 5 прилика

за 90 минута смо имали 2 полушансе.

РАСПОРЕД ДО КРАЈА ПРВЕНСТВА

23. КОЛО (04.04.09): Партизан - Напредак, Црвена звезда - Чукарички, Војводина - Напредак, Јавор - Рад, Борац - Јагодина, ОФК Београд - Хајдук.

24. КОЛО (08.04.09) Партизан - Црвена звезда, Чукарички - Војводина, Напредак - Јавор, Рад - Борац, Јагодина - ОФК Београд, Напредак - Хајдук.

25. КОЛО (11.04.09) Војводина - Партизан, Црвена звезда - Напредак, Јавор - Чукарички, Борац - Напредак, ОФК Београд - Рад, Хајдук - Јагодина.

26. КОЛО (18.04.09) Партизан - Јавор, Црвена звезда - Војводина, Чукарички - Борац, Напредак - ОФК Београд, Рад - Хајдук, Напредак - Јагодина.

27. КОЛО (22.04.09): Борац - Партизан, Јавор - Црвена звезда, Војводина - Напредак, ОФК Београд - Чукарички, Хајдук - Напредак, Јагодина - Рад.

28. КОЛО (25.04.09): Партизан - ОФК Београд, Црвена звезда - Борац, Војводина - Јавор, Чукарички - Хајдук, Напредак - Јагодина, Напредак - Рад.

29. КОЛО (02.05.09): Хајдук - Партизан, ОФК Београд - Црвена звезда, Борац - Војводина, Јавор - Напредак, Јагодина - Чукарички, Рад - Напредак.

30. КОЛО (09.05.09): Партизан - Јагодина, Црвена звезда - Хајдук, Војводина - ОФК Београд, Јавор - Борац, Чукарички - Рад, Напредак - Напредак.

31. КОЛО (16.05.09): Рад - Партизан, Јагодина - Црвена звезда, Хајдук - Војводина, ОФК Београд - Јавор, Борац - Напредак, Напредак - Чукарички.

32. КОЛО (23.05.09): Партизан - Напредак, Црвена звезда - Рад, Војводина - Јагодина, Јавор - Хајдук, Борац - ОФК Београд, Напредак - Чукарички.

33. КОЛО (30.05.09): Чукарички - Партизан, Напредак - Црвена звезда, Рад - Војводина, Јагодина - Јавор, Хајдук - Борац, ОФК Београд - Напредак.

јел има неко неку информацију у вези олимпијакоса,тачније око пријатељског меча? Требао би да се игра сада у суботу 28 марта.

Па брате ако нема никаквих званичних информација из клубова 4 дана пред утакмицу,како мислиш да се игра.....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

#546 March 24, 2009, 02:20:20 PM Last Edit: March 24, 2009, 02:37:35 PM by rukometas_bg
Који је фазон ово да смо други. Па логично је након два круга да одлучује међусобни дуел, а након трећег да се гледа гол разлика.
Јел уопште постоје негде пропозиције или се тумачи како стоки одговара?

ЕДИТ: сад сам прочитао да се још не зна ништа 100% и да се чека одговор заједнице суперлигаша ваљда, тако да је могуће да распоред домаћинстава буде другачији

После дужег времена гледао сам утакмицу преко ТВ-а и најрадије бих волео да нисам гледао,или још боље да су уместо утакмице да ли неку емисију из забавног програма!Најгора утакмица од кад ја пратим Звезду и фудбал уопште!Губила је Звезда утакмице,играла је лоше,али овако никад!!!Ни ЈЕДНУ ЈЕДИНУ ШАНСУ не створити за 90 минута!Ееееееееејјј бре!!!!! >:( :o :( Ни једну акцију!Одбрана лоша,шупља(а одрекли смо се онако Гаја),изузев Стаменковића сви су очајни !Нинков и Пејчиновић су играчи за Чукарички,Борац,али за Звезду НИКАКО !Такође Оумару,није потрчао ни једном!Шеткао се тако по терену и није чудо што је био сваки пут у офсјаду!У реду не треба толико сад псовати нападаче,истина је да нису добијали лопте,истина је да нема  везе између средине и напада и одбране и средине,као да је на Бањици јуче играо аматерски клуб из 5-е лиге !Одсуство Коромана се види и колико год ми не волимо то да кажемо али он држи Звeзду у животу кад игра,даје ту енергију,срчаност,борбеност!Такође Лазетић који види се да је класа изнад јер сваки дуел је добио,много фаулова је направљено над њим,сваки напад крене од њега,прими лопту на 20'ак метара изнесе је до пола,преда,...Значи за сваку похвалу његова игра и залагање !А остало,стварно АГОНИЈА,ЧЕМЕР,ЈАД !А знате шта је највећи фазон и шта ме боли највише и због чега сам љут !?Што у Раду играју Звездина деца!И уместо да си те клинце довео у клуб,ево сезона је већ изгубљена,па уместо да њих гураш,ми доводимо ЈУЖНО АМЕРИЧКЕ И АФРИЧКЕ БОГОВЕ ФУДБАЛА!Ништа ти нису бољи од наших клинаца,е то је мука највећа! 
Уместо да градимо тим на клинцима од 17,18,19 година,па ту додаш 2,3 искуснија и 2,3 странца ми радимо обрнуто!Последња генерација Звездине деце су били Јанковић,Ковачевић,Видић,Дудић,Баста,Миловановић,.... и сви знамо какав је то тим био,како су играли и шта смо све освајали!!!И уместо да правиш нове Видиће,Басте,Миловановиће,ми тренирамо ЈужноАмериканце и Африканце који ништа нису бољи од тих наших клинаца који уместо у Звезди ,играју у Раду,Офк,.... и забијају нам голове и разбијају нас!Док год се не опаметимо тако ће нам бити ! Исад како ће народ доћи да гледа Звезду,да навија кад виде онако очајан тим и игру !Мени је први пут у животу тешко да одем на утакмицу!Не зато што имамо 11 бодова мање,што смо већ изгубили титулу,већ једноставно ја идем навијам,дајем целог себе и једино што тражим за узврат су голови,победе!А то са оваквим тимом,тренером није могуће !
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

И ако мислите да нема има нешто још горе!На крају сезоне отићи ће тренер,ако га ми не отерамо због лоше игре,онда ће сам отићи због понуда из Белгије ,који је сам спомињао неки дан!И онда ће опет довести неког ''СТРУЧЊАКА'' који ће имати неку своју визију,неке своје играче и тако све у круг!Године ће да пролазе,титула неће бити,смењиваће се тренери,играчи,....,а ми ћемо се курчити нашим кореографијама,песмама,навијањем и причаћемо о Барију и како се некад играо фудбал и какви су фудбалери некад били !Е то не смемо да дозволимо,него лепо на лето да се доведе неки прави ТРЕНЕР,великог имена и угледа у фудбалском свету!Неко ко стварно може да дигне Звезду и Зведзину игру на Европски ниво,а наравно за то су потребни и играчи!!!Бурно пролеће и још бурније лето нас очекује !
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Нису играчи криви,једноставно немају квалитет.Крив је онај који их је довео,тако да управа и тренер сносе одговорност.Слажем се да је тешко у овом тренутку,кад је титула изгубљена,али не треба да ти буде тешко да долазиш.Сад је најважније,сад не треба посустати,не због играча и тренера већ због клуба.

Слажем се са вама, али не можемо мењати тренера сваку полу сезону или сезону. И на тренере оде доста пара. Ми променимо 6 тренера за 2 сезоне... Ову утакмицу су заиста лоше одиграли без иједне шансе. Видите како смо играли против напретка, разбијали смо,ако се тако може реће. И нама се деси да играмо лоше неки пут, али и исто тако да играмо добро.

Мислим да овим играчима треба пружити шансу,доведено је 10-ак играча,а на окупу су тек 3 месеца...
Верујем да је овај прелазни рок одлично одрађен,и ако им се пружи шанса да ће далеко догурати у купу уефа...

На рад сам ушао на полувремену, текму нисам толико ни гледао по вашим извјештајима видим да је и боље.. :D Ваљда је нашим момцима био само лош дан, када сам погледао текму против Napretka kada smo uzeli 4-0 mislio sam da uzimamo sve do kraja, ali izgleda da sam se prevario.... ;)

#553 March 24, 2009, 11:02:03 PM Last Edit: March 25, 2009, 10:29:47 PM by Eribo
Quote from: Храбро срце on March 24, 2009, 03:39:34 PM
И ако мислите да нема има нешто још горе!На крају сезоне отићи ће тренер,ако га ми не отерамо због лоше игре,онда ће сам отићи због понуда из Белгије ,који је сам спомињао неки дан!И онда ће опет довести неког ''СТРУЧЊАКА'' који ће имати неку своју визију,неке своје играче и тако све у круг!Године ће да пролазе,титула неће бити,смењиваће се тренери,играчи,....,а ми ћемо се курчити нашим кореографијама,песмама,навијањем и причаћемо о Барију и како се некад играо фудбал и какви су фудбалери некад били !Е то не смемо да дозволимо,него лепо на лето да се доведе неки прави ТРЕНЕР,великог имена и угледа у фудбалском свету!Неко ко стварно може да дигне Звезду и Зведзину игру на Европски ниво,а наравно за то су потребни и играчи!!!Бурно пролеће и још бурније лето нас очекује !

Стани мало !!! Утакмица у суботу је била катастрофа и тачка, прича завршена.
Зашто би ми отерали Јаневског ? Зато што није освоји титулу ?! Дали је ово исто био сценарио са Jанковићем пролетос ? Јесте. Дали смо последње 2 сезоне променили 50 играча (мање-више) ? Да. Дали треба да сада извучемо поуку из свега овога  ?! ДА !!  Значи: Стоп мењању, тумбању и осталим срањима. Јесте "краткопамтила", за не поверовати. После дебија, Напредка, па чак и ОФК-е, су сви били супер, права појачања.......Илија је направио супер посо итд., итд.

П.С. То што Звездина деца играју за друге је сасвим друга прича. Такођер мислим да им је место на Маракани.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: zvezdinsin on March 24, 2009, 05:13:24 PM
Слажем се да је тешко у овом тренутку,кад је титула изгубљена,али не треба да ти буде тешко да долазиш.Сад је најважније,сад не треба посустати,не због играча и тренера већ због клуба.
Мислим да нико ни не размишља о одустајању, из утакмице у утакмицу показјуемо своју снагу. Што су они гори нас је више и све смо бољи. Идемо Делије да довршимо сезону како нам и доликује!!!

Уефа нам прети да ако не платимо заостале дугове према Земану,Лукашу и још неким играчима да ће нас избацити из евро купова следеће сезоне... :( :o Има ли краја проблемима? :(
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Ево и неких пренетих вести у вези последњих тужних дешавања у нашем клубу.

Пренето са Б-92
QuoteЗвезди прети избацивање из Европе

ББ
Фудбалски клуб Црвена звезда следеће сезоне могла би да остане без европске сцене, али и наступа у домаћем првенству.

Клуб који је био првак Европе и света, данас је задужен и пред банкротом, а са таквим информацијама располажу и УЕФА и ФИФА. Вечерње Новости су у европској "кући фудбала" у Ниону и у светској у Цириху провериле шта очекује Црвену звезду уколико не исплати дуговања играчима и осталим службеницима клуба.
Уколико Звезда не санира дугове и не обезбеди на свом конту средства да може даље да ради, Клуб са Маракане неће добити лиценцу, не само да игра у Европи, већ и у националном првенству, тако кажу правилници УЕФА.

У ФИФА не желе о томе да разговарају, ни да кажу колико је играча поднело пријаве због неизмирених обавеза. То је, за сада, табу тема, али ускоро ће, сигурно, јавност морати да буде упозната са детаљима.

У УЕФА су отворенији. Не желе конкретно да причају о случају београдских црвено-белих, али прописи су јасни. По њима, Црвена звезда ће проћи лоше уколико до 31. марта не реши велике финансијске проблеме и не обезбеди све гаранције, на којима инсистирају у европској "кући фудбала". Могуће је чак и да клуб стигне на ивицу гашења!

Проблеме који тренутно муче Црвену звезду имали су и многи клубови широм Европе. УЕФА је, на пример, била немилосрдна према швајцарским екипама, Сервету и Лозани, који су због дугова пребачени у аматерску лигу. Грасхоперс, рецимо, поново мора да пронађе спонзора који ће да преузме дуг и преко маркетинга исплати особље. "Скакавци" само тако могу да наставе да раде, а ове сезоне су, због слабих резултата, у дефициту пет милиона швајцарских франака.

Питање је да ли су у Црвеној звезди свесни шта би убрзо могло да им се догоди...

Традиција на "Маракани" се не мења у последње време - нико у Црвеној звезди не жели да даје званичне коментаре, на било коју тему. Тако је било и у среду, када су Вечерње новости покушале да сазнају да ли ће црвено-бели тражити финансијску помоћ или било коју другу од надлежних државних органа и да ли знају да би могли да остану без лиценце за такмичење за следећу сезону. Председник и потпредседници, нису у Србији, док је генерални секретар имао још једну "серију" неодложних састанака.

Пренето из Блица
QuoteУПРАВА ЦРВЕНО-БЕЛИХ НЕУГОДНО ИЗНЕНАДИЛА ФУДБАЛЕРЕ
Звездаши избачени из клупског ресторана
Аутор: Б. Марковић | 26.03.2009. - 05:00
На ,,Маракани" криза достиже врхунац: од јуче је првотимцима Црвене звезде укинута бесплатна исхрана у клупском ресторану, а ограничена је и употреба телефона. Екстерни разговори су искључени и службеници могу да контактирају само путем локала. Све ово у склопу штедње која је неопходна како би клуб измирио дуг према запосленима и тако дошао до лиценце за такмичење у Европи идуће сезоне.
Рампу на играње у еврокуповима може да стави само Фудбалски савез Србије, а не УЕФА која од националних савеза добија обевештење о испуњеним условима клубова. Тачније, комисија за лиценцирање ,,куће фудбала" шаље у Нион документацију којом утврђује ко од јесени може да се такмичи на интернационалној сцени.
Дуготрајна беспарица црвено-белих наговештавала је да ће се клуб са ,,Маракане" обратити држави за помоћ како би прибавио гаранцију за исплату дугова. То, међутим, нико не може да потврди нити демантује, јер се целокупан врх клуба налази у иностранству: председник Ден Тана и потпредседник Мишковић у Америци, други потпредседник Југовић у Аустрији, а спортски директор Ивић у Грчкој! Незванично, минус црвено-белих тренутно износи око 20 милиона евра.
Рок за достављање финансијске документације Фудбалском савезу Србије је 31. март, а затим почиње поступак који се завршава у европској кући фудбала последњег дана маја.
- Клубови су до сада послали тражену документацију, с тим што се део који се односи на финансије доставља до следећег уторка. После тога све иде устаљеним током, а тачку ставља УЕФА 31. маја - каже Ненад Сантрач, менаџер лиценцирања у ФСС.
Уз финансијске показатеље Црвена звезда је дужна да поднесе и извештај овлашћеног ревизора о томе да ли клуб својим средствима гарантује да може да се такмичи.
- Све иде по прецизно утврђеним прописима УЕФА, односно по правилнику о лиценцирању. Наша комисија на основу комплетних докумената доноси одлуку, на коју клуб може да се жали комисији за жалбе. До сада у нашем фудбалу није било проблема те врсте, али то не значи да их и убудуће неће бити - објашњава Сантрач.

Делимично исплаћени
Фудбалерима Црвене звезде јуче је исплаћен део дуга, а остале су неизмирене још по две рате из уговора. Није познато да ли су новац позајмили финансијери или је клуб подигао нови кредит, стављајући део имовине под хипотеку.


Много пута је речено овде на форуму да се неузбуђујемо превише на новинарске чланке,поготово кад износе такве НЕБУЛОЗЕ!Али ипак има ту доста истина,али далеко од тога да ће да нас избаце из лиге или томе слично!Звезда је ниско пала и резултатски и играчки и кадровски и пониремо већ 3 године!Ови из УЕФЕ МАФИОЗЕ ме не чуде!Тима дај и најмањи повод они ће те казнити,избацити....!!!Ово је изгледа оно што ДЕЛИЈЕ одавно говоре да управа ради :Ајде да доведемо Звезду на најниже могуће гране,до самог амбиса,па да се појави принц на белом коњу(Мишковић!Мали је коњ,а овај велики ће бити принц :) ),па да он спаси Звезду и буде њен херој!ДЕЛИЈЕ су своје рекли на САБОРУ ,били су конкретни,јасни и гласни,али Конобар и компанија као да нас нису озбиљно схватили!Каже прихватио се после председника да спасе Звезду!Па како је спашаваш кад ништа живо не радиш!Немаш никакав утицај на ситуацију у клубу,неможеш да доведеш спонСоре,али зато идеш на премијеру ћеркиног оскровског филма у ЊуЈорк !!!А Мишко ако неће сад да помогне Звезди,када су јој више него икад потребне паре и због којих се и налази у фотељи подпредседника,онда треба једном заувек да оде и да више никад не крочи на нашу светињу!!!!   
Једном сам разговаро са једним од вођа ДЕЛИЈА,који ми је том приликом рекао да нема ДЕЛИЈА,одавно би већ на МАРАКАНИ био катанац!!!Ми смо последњи стуб одбране,последњи чувари Црвене Звезеде!И да је човек био у праву говори тренутна ситуација !У тренутку када играмо можда најгори фудбал у историјии ФКЦЗ,када је титула одавно изгубљена,у тренутку када се суочавамо са највећим финансијским проблемима у последњих 64 године,када су сви Звездаши дигли руке,када се цела нација окренула против нас,медији,власт,....СЕВЕР ЈЕ ПОСТАО ЈОШ ЈАЧИ И ВЕЋИ !!! Та наша љубав,љубав која је најискренија и највећа,већа од било које љубави на овом свету,та љубав,наш фанатизам и страст према Црвеној Звезди држи клуб у животу!!!Све више правих,искрених навијача Звезде схвата стварну ситуацију у клубу,окрећу се према СЕВЕРУ јер то је једино место на којем могу да помогну Звезди,да је спасу од свег зла које се накупило у послеедњих неколико година!!!!Нећемо стати све док Звезду невратимо тамо и где јој је место!!!Вратићемо Звезду на ВРХ Европе,јер нам је реално тамо и место!!!!И тога дана сетићемо се да смо управо ми ти који су Звезду довели дотле,јер једноставно СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!!!!!!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Quote from: ОртоДелија on March 25, 2009, 11:04:05 PM
Уефа нам прети да ако не платимо заостале дугове према Земану,Лукашу и још неким играчима да ће нас избацити из евро купова следеће сезоне... :( :o Има ли краја проблемима? :(
Тако су својевремено избачени Лозана и јос један клуб из Швајцерске у низи ранг лиге.Мада мени то звуци у насем случају преувеличано,а опет сто се тице дуга да је забрињавајуће то јесте.И одокативно је да дуг стално расте,и никад краја агонији

Занимљив текст из курира,ово сигурно занима све ДЕЛИЈЕ :
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-26-03-2009/zvezda-nece-moj-novac   

Филип Цептер,много пута спомињан као човек који је спреман да уложи у Звезду,неки су га чак спомињали и као будућег власника(наш став се зна,ЈЕДАН човек,ма ко год то био,не може и несме да буде власник клуба)!Човек је хтео да уђе са СВОЈИМ новцем у клуб,али то се неком није свидело(Мишку због конкуренције,а Дан Тани ваљда што је имао другог спонСора у глави ) !Ипак по мени је то мало(1,5 милиона на 3 године,односно 500.000 годишње) за ГЕНЕРАЛНОГ спонСора !Ипак ако се погледа да од тојоте нисмо добили ни динара,већ пар аутића(које су манекени возикали по граду) и у каквој смо тренутно ситуацији,мислим да су то онда ипак солидне паре !Стварно докле конобар мисли даљ може овако ??? >:( !Ако ће да смањује и санира дугове нек то почне већ једном!Нећемо имати још пуно стрпљења!Моје лично мишљење је да Цептер много боље решење од Мишковића,мислим као финансијер и волео бих искрено ако већ морамо да имамо финасијера да то буде Цептер !
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk