Цептер не жели да буде финансијер Звезде, у клуб жели да уђе једино као власник што је пар пута истицао. Новинари и даље настављају да једу говна, од избацивања из евро такмичења нема ништа јер не може да нас суспендује ФИФА него мора ФСС. Сви серу о неким дуговањима према бившим тренерима, играчима, а нико од њих не пише колике паре се дугују Звезди.
Према неким подацима нама дугују најмање 5 милиона

Без улажења у бројне расправе у вези аутентичности и стварне ситуације са дуговима преко новинарских чланака, чињеница је да се нешто крупно дешава, чињеница је и да је клуб дужан да не кажем презадужен и чињеница је да су бројни бивши играчи као и тренери остали ускраћени за паре које клуб треба и на крају крајева мора да исплати.
С обзиром да дефинтивно ово нису гафови само једних новина него масе чланака из разних агенција долази се до оваквих закључака по чистој логици где има дима има и ватре...

Ал ајде све то о чему се прича већ доста дуго... Оно што постаје тотално невероватно је то што један папир или пар папира за Ивана Гвозденовића не може да стигне већ месецима из тих пиздинаца где је играо и да је овај фудбалер пропустио добар део утакмица а ко зна колико ће их још пропустити. За не поверовати..... >:(

Ево још неких информација о дуговима. Извор редстарбелграде.цом

Клубу је финансијска инјекција потребна до јуна када би требало да стигну одређене рате за фудбалере који су продати током протеклог периода. Уколико се Ланс пласира у прву лигу Француске, на Звездин рачун би требало да легне још 1,5 милиона евра за Дејана Миловановића. Исто толико би требало да легне на рачун од Расинга на име постотка од продаје Николе Жигића Валенсији. Турски Коџаели још није исплатио своја дуговања за Анђелковића и Туторића, а очекује се и рата од Базела за Марка Перовића. Ипак, до лета треба преживети.


Душмани хоће да нас униште,и да те продају али им неће поћи за руком јер они не знају....
НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ,ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!...

ово је мој коментар на све ово...
...БУДИ СВОЈ,ПОШТУЈ ТРАДИЦИЈУ,ПАМТИ ИСТОРИЈУ...КАДА ГОВОРИШ ВУКОВИМ ЈЕЗИКОМ...ПИШИ И ЊЕГОВИМ ПИСМОМ!!!

СТОП ЛАТИНИЦИ!!!СТОП ДЕСРБИЗАЦИЈИ СОПСТВЕНОГ НАРОДА!!!СТОП ОДВАЈАЊУ ОД СЛОВЕНСКОГ КОРИЈЕНА!!!

...БИЛИ,ЈЕСМО И БИЋЕМО!!!

Quote from: ЗЕМУНАЦ on March 27, 2009, 07:19:36 PM
Ево још неких информација о дуговима. Извор редстарбелграде.цом

Клубу је финансијска инјекција потребна до јуна када би требало да стигну одређене рате за фудбалере који су продати током протеклог периода. Уколико се Ланс пласира у прву лигу Француске, на Звездин рачун би требало да легне још 1,5 милиона евра за Дејана Миловановића. Исто толико би требало да легне на рачун од Расинга на име постотка од продаје Николе Жигића Валенсији. Турски Коџаели још није исплатио своја дуговања за Анђелковића и Туторића, а очекује се и рата од Базела за Марка Перовића. Ипак, до лета треба преживети.



Чак и да је све ово тачно, а није све, то није довољно да се ситуација колико толико среди. Зар вам није симптоматично што је Марко Мишковић све време у Америци и боли га уво шта се дешава? Ова ситуација управо њему иде на руку. Уместо да се реши питање и да се Звезди помогне финансијски, чланови управе је само гурају у још дубље дно. Наиме, уместо да Звезда нешто заради од тих људи и да јој они помогну, они је само задужују додатним позајмицама како би једног дана могли да учествују у њеном черупању. Овде се постаје члан управе уколико се Звезди позајми новац и по тој логици би нашу управу требала да чини нека банка а не група зеленаша и хијена.

Ја сам био први за то да се својевремено отера Џаја јер се није снашао а сада ми он делује као неко ко је разумео ситуацију и ко је радио за добро клуба. Ево, јавно кажем да сам појео го*но што сам био за ту причу, али сада је Џаја једини у овој земљи под истрагама и притисцима док је чак и Цеца ослобођена оптужби. Једино је Џаја био лош? Он је инсистирао на звездиној омладинској школи и пар појачања из региона, а ови који су дошли после њега су куповали сумњиве играче и направили серију погрешних потеза која може да се тумачи само као намера да се клуб упропасти и јефтино прода. И онда ће сутра Марко Мишковић и његов татица, који су власници Србије, да изграде у Сремчици онај стадион који су најављивали а ми ћемо моћи само да гледамо како руше Маракану и граде Ред Стар Сити или неко насеље за богаташе у центру града...Оно како ћемо проћи показано је на Урошевом примеру и примеру људи који су лежали за вербални деликт.

Решење за ово? Не видим га тренутно, апатија, незаинтересованост, а сама ДС1989 не може да спаси клуб без широког круга симпатизера. Бојим се да је ситуација најгора икада. ЦСКА Софија тако није играо Европу, Швајцарци су пребачени у аматерску лигу... И онда ће неко да ми каже, што да смењујемо Добривоја, ко уместо њега? Људи, ако се нешто брзо не уради и не нађе неко решење, није немогуће да први пут у историји клуб буде избачен из Супер лиге и пребачен у аматерско такмичење јер олоши из комшилука озбиљно пујдају УЕФА да баш тако уради... Бојим се да није време за забадање главе у песак, већ за говњиву мотку и почетак решења тог питања. Не мислим да нису немогуће и демонстрације испред Владе Србије и сличне ствари...

Стварно се чудим како једно од Звездина два зла Драги Мићовић каже да се уопште није осетио прозваним. СТИДИ СЕ ГУЗИЦЕ КАД ОБРАЗА НЕМАШ!

Добривоје је ипак најјачи лик у целој причи. Јавно каже да су га ова два мамлаза одјебала. Па председниче, што лепо не дохватите мотку, па отерате ту ђубрад. Мислим, ипак сте Ви председник, они су свакако нижи у хијерархији. Све су то иста говна.

Оно што је симптоматично и што са једне стране говори о њиховој способности, а са друге о њиховој "доброј вољи" је то што су у једном дужем временском интервалу успели да нам истроше све људе, а то између осталог може бити погубно на дужи рок. Знамо сви ко је Џаји(какав је да је, наш је) наместио хапшење. Знамо сви ко је Пиксија(какав је да је, наш је) отерао у Јапан. Ко је изјебао Буњевчевића, који је заиста могао и требао да буде будућност клуба у руководећем смислу. По свему судећи, изгледа да су и Југовића зајебали само тако, и то по други пут. На крају смо дошли до тога да некакав Бингулац буде противкандидат Добривоју(и о том Бингулцу би могло да се размисли, о вези њега, његове странке и Мишка, али није ни време ни место за то). Истрошили нам људе, то је најстрашније. Нема кога да се побуни.

Како бре то да сви ти силни пословни људи, бизнисмени, менаџери - изградили империје, ресторане по Америци, успешне фирме по Србији, а од једног "бренда" као што је Звезда не могу да направе паре? Не могу да извуку новац од навијача, а имају хиљаду различитих начина? Како то да син најмоћнијег човека у држави не може да спречи општу медијску хајку на Звезду(а можда је он и изазвао?)? Како то да неко подгојено глодарско говедо из Савеза упорно шиљи курац на нама?

Све ово што се дешава, има неки циљ. Дај Боже да не сазнамо који, али нажалост, вероватно хоћемо. Како год, јавност се савршено усмерава у правцу реакције - "хвала Богу да нас је неко купио, пропали би овако". Народ к'о народ, верује у оно што прочита у новинама или види на ТВ-у. Нека нам је Бог у помоћи.

Имам један предлог који ни мало није лош!Наша навијачка група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР је већ дуже време ЈЕДИНИ штит одбране Црвене Звезде и једино  нас искрено боли све ово што се дешава у клубу !И једино смо ми ти који  се боримо против свих и свег зла које се окомило на Црвену Звезду !Народ полако почиње да схвата нашу борбу и сваким даном има све више Звездаша који стају на страну ДЕЛИЈА !Постоје неки људи на СЕВЕРУ које сваки ДЕЛИЈА и ЗВЕЗДАШ знају,које поштују и за све њих је реч тих неколико људи светиња!е сад мој предлог је следећи :Звезда игра кући још 6 утакмица ове сезоне,плус једна или две у купу !Зашто они као преставници навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР не би позвали све оне који навијају за Звезду,који воле Звезду,све оне који дођу једном,два пута годишње на ЕВРО утакмице и дају по 1000,2000,3000 дин.,зашто их не би позвали да дођу на тих 6,7 утакмица дају по 100,200,300 динара,да напунимо Маракану,да буде у просеку 35-40 хиљада Звездаша и  да тако барем мало поправимо буџет клуба!Ваљда би онда и управа кренула мало озбиљније у решавању финасијских пробема ! 
Е сад ће одма неко да каже па они долазе не због Звезде него да виде те велике тимове,или ћете рећи ма ко ће доћи да гледа овакву Звезду !Мој одговор је на то да има нешто веће од самог тима,од игре,од фудбала,а то је сам клуб,ЦРВЕНА ЗВЕЗДА !Ко не би дошао да помогне клубу у оваквом тренутку,а за неких пар година када опет будемо велики,када будемо играли Европу,свако од тих људи,али и нас ће се сећети ове полусезоне,како смо дигли Звезду из пепела !
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk


Предлог није глуп колико је неизводљив у овом тренутку. Прво не треба ми да позивамо публику и да је привлачимо на стадион него клуб својим маркетингом. Потребна је нека акција враћања публике на стадион или добра игра (тад су сви велики "Звездаши" који су увек били уз клуб, као на баскету). Треба смањити цене карата на источној и западној трибини, дати повољности родитељима са децом и слично. Има милион начина да пробаш да вратиш публику на стадион...

Који то Звездаши стају на страну Делија? Јел ови што причају да због Делија не долазе на стадионе, због наркомана и хулигана? Што су на сва уста урлали како сме овај лопов Шурбатовић да говори у име Делије (а да нису ни саслушали шта је рекао)? Јел ови што им смета борба за ПРАВДУ и за Космет?
Људи само траже изговоре, сваки од њих ће пре да седи кући, пије пиво и гледа Астон вила- Тотенхем. Али зато знају да серу по свему

Прво, та сума што би се скупила можда би била довољна да се плате дугови за воду, струју и остале комуналије. Што опет ништа не решава, јер би за пар месеци опет било све исто. И када би онда ти звездаши следећи пут учествовали у некој нађој акцији?
Дурго, паре Звезди треба да направе стручњаци у економији, банкарству, менаџменту, и то они људи који би уз свој лични интерес радили и у интересу клуба. Људи који од бренда(јер нам је једино то и остало) "Црвена Звезда" знају да направе паре, а са парам долазе и спортски резултати.

Људи овде не причамо о 100-200 хиљада еура па ајде да се исицмамо и све ће бити ок. У питању је 10-15, или ко зна колико милиона еура.

Quote from: rukometas_bg on March 29, 2009, 10:09:51 AM
Који то Звездаши стају на страну Делија? Јел ови што причају да због Делија не долазе на стадионе, због наркомана и хулигана? Што су на сва уста урлали како сме овај лопов Шурбатовић да говори у име Делије (а да нису ни саслушали шта је рекао)? Јел ови што им смета борба за ПРАВДУ и за Космет?
Људи само траже изговоре, сваки од њих ће пре да седи кући, пије пиво и гледа Астон вила- Тотенхем. Али зато знају да серу по свему
Са таквима смо увек имали проблеме, због таквих смо увек ми били ти који смо лоши, такви за читав свој живот неће направити што прави Делија уради на неколико утакмица, на неколико акција. Где су ти били кад је био хуманитарни концерт на Северу кад нас је било 4000? А знају да дају "конструктивне" предлоге, како би требали да скупимо паре па купимо Роналдиња рецимо, док људи једва преживљавају на Космету, док је Урош у затвору. Увек гледају своје дупе, да гостује Милан у БГ па да лепо дођу на столице са грејачима и да гледају спектакл, али и да виде добру кореографију да би могли да је сликају по 100 пута, а ко се и како исцимао за тако нешто то их не занима, ионако су то све олош, хулигани... Е пун ми их је курац, искрено!

#572 March 29, 2009, 11:42:15 AM Last Edit: March 29, 2009, 01:24:02 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА
мој приједлог-ЗВЕЗДА онима који је воле,онима који знају како је то стајати на трибини по киши снегу,зими,сунцу или кошави и онима који су гинули за тај дрес,тј онима који су за једну чоколадну на једној утакмици знали да претрче више километара него што данас пола тима уради за кондициони тренинг!!!...онима који могу све покренути са мртве тачке, а не малоумницима који се за својих 50 и више година нису налапали довољно новца па нашли сад рушити највећи српски клуб,који су му уништили омладинску школу,која је некада била поштована у цијелом свијету...млади људи на чело клуба,они који воле клуб,за савјетнике легенде клуба и пар људи од струке тј они који праве новац...овако све је компликовано, конобар и компанија купе кајмак док људи који ту раде 10 и више година плате не примају...нама прво на челу клуба треба ЧОВЈЕК а онда неко ко зна да ради са клубом...у прошлост не можемо гледати али ни у будућност,јер сада је садашњост и морамо се запитати шта сада можемо урадити за клуб...дакле да ли је то акција тјерања  ових из клуба или нешто друго није битно битно...важно је само да се не ћути..а хвала богу СЕВЕР је ту,а зна се да он никада не ћути...
...БУДИ СВОЈ,ПОШТУЈ ТРАДИЦИЈУ,ПАМТИ ИСТОРИЈУ...КАДА ГОВОРИШ ВУКОВИМ ЈЕЗИКОМ...ПИШИ И ЊЕГОВИМ ПИСМОМ!!!

СТОП ЛАТИНИЦИ!!!СТОП ДЕСРБИЗАЦИЈИ СОПСТВЕНОГ НАРОДА!!!СТОП ОДВАЈАЊУ ОД СЛОВЕНСКОГ КОРИЈЕНА!!!

...БИЛИ,ЈЕСМО И БИЋЕМО!!!

#573 March 29, 2009, 12:15:00 PM Last Edit: March 29, 2009, 12:19:40 PM by Рођак са Севера
100 сома € треба сваког месеца само за основне трошкове функционисања ФК Црвена Звезда.Што значи да  сваког месеца мораш да створиш минимум толику суму и  кад дође 1. је нема.А ти онда терај од почетка.Ово се не односи на премије стручног штаба и играчког кадра.Него на пуко одржавање клуба у животу,у садашњем такмичењу.За редовно такмичење у Европи што је наша жеља треба много више пара.Славних година та цифра је била 300.000 ДМ месечно што је била  вредност данашњих 400.000 €.Фк је скупа играчка ма ко год да га купи како год се зове.Иначе ми нисмо "циљна група" будућег власника него ови навијачи из фотеље.Само им представљамо проблем.Сад се сви фемкају.Чекаћемо до краја сезоне.Бојим се само да не буде касно!
Једном баба прође са колачима,па ко узме....
МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Quote from: Игор on March 29, 2009, 10:41:47 AM
Људи овде не причамо о 100-200 хиљада еура па ајде да се исицмамо и све ће бити ок. У питању је 10-15, или ко зна колико милиона еура.
Ма док су ови слепци у клубу не би им дао ни динар.   

Quote from: Игор on March 29, 2009, 10:41:47 AM
Прво, та сума што би се скупила можда би била довољна да се плате дугови за воду, струју и остале комуналије. Што опет ништа не решава, јер би за пар месеци опет било све исто. И када би онда ти звездаши следећи пут учествовали у некој нађој акцији?
Када помињем акције мислим искључиво да се врате људи на стадионе, самим тим скупља је реклама, већи приход од улазница и остала срања. Ни један клуб не може да буде јак ако на трибинама има 5000 људи.

Зашто управа и даље ћути, где је тај финансијски извештај који ће да изнесу јавно? Ајде да видимо коме, колико и под којим условима дугујемо. Не може клуб као Звезда да се води од данас до сутра, са повременим финансијским инекцијама. Она титула из Барија којом се толико поносимо је резултат петогодишњег плана, није дошла случајно.
Шта је са тим Југовићем? Изјавио је како није довео Ивића ни Јаневског, Ивића су довели "финансијери" а тренера Ивић. Која је улога Југовића у свему овоме, јел је опет параван? Поднеси мајсторе оставку ако хоћеш чист образ, погледај како су зајебали Буњевчевића. Можда Југовић уопште није мутав, можда он има свој удео у свему овоме.
Колико су криве ове управе, криве су и Звездине легенде, већина ћути, други само критикују (као Дуле Савић). Уз сво поштовање Дулета као играча и човека, нека мање прича, кандидуј се за председника, изнеси програм, нека се бори ако мисли да је у праву. Увек је најлакше било опозицији, критикују и не сносе никакву одговорност.

Синоћ прво што сам урадио када сам укључио нет дошао сам овде на форум јер ми се цео дан та идеја мотала по глави !после сам отишао на званични сајт Делија и нисам могао да верујем да се иста прича покренула и тамо и да су изнете слична размишљања као и овде!Једноставно ДЕЛИЈЕ су једини разлог због кога је клуб још увек у животу и на то сам мислио када сам рекао да много Звездаша,народа стаје у страну ДЕЛИЈА! Можда они и даље имају тај став да је СЕВЕР  скуп наркомана и хулигана,али ипак схватају  нашу борбу,схватају да је СЕВЕР сво ово време једини говорио истину !Рукометаш рече за повратак публике на стадион да то није наш посао већ  Маркетинга клуба !Па они да су хтели могли су то да ураде већ 50 пута!уместо тога они путују по свету и пуца им за Звезду и њене проблеме!!!Досад смо доста тога трпели,стајали са стране и скоро НЕМО посматрали како нам уништавају клуб из дана у дан !Дошли смо на границу истребљења а ми и даље тако стојимо по страни! Задњи тренутак је да се крене у акцију !Што се тиче сабора,све медији су објавили као најважнију вест ДЕЛИЈЕ добиле 19 места у скупштини!И одма су кренуле приче,ето ти идеш тамо да навијаш,ти волиш Звезду,а они тамо боре се за фотеље!Ја тим људима верујем и то што смо добили толико места је велика наша победа,прва после много времена!Али ипак зашто се није отворено ''напао'' Мишковић,Мићовић,Козић,.... сва та банда која је дошла,а имала је само један задатак да опорави Звезду финансијски,а уместо тога направила још већи дуг ?Да су ДЕЛИЈЕ директно упериле прстом на НАЈВЕЋИ проблем Звезде,на оне који су преузели клуб у лошем стању,а од тада направили још већу катастрофу,мислим да би стварно велика маса људи онда стварно стала на страну ДЕЛИЈА !А овако ЈА и Ти знамо зашто су ДЕЛИЈЕ добили 19 места у скупштини,ЈА и ТИ верујемо тим људима,али зато остатак народа,Звездаша,.... мисли оно што сам већ рекао:Ето ви идете тамо,остављате задњи динар,навијате јер волите ту Звезду до смрти,а њих пар се богати на вама !Значи сабор је био и ми смо требали да придобијемо Звездаше рекао сам већ како,али једноставно сабор је био,прошао и све је остало исто!!! нема везе идемо даље,много је утакмица пред нама и треба да кренемо у акцију и то већ пре Чуке !Још нешто мени је Звезда најважнија ствар на овоме свету!Важнија и од самог живота!Многи и даље не схватају у какавом се гадном сосу налазимо,све као мисле биће то добро,дићи ће се кредити,или ова нова ,отераћемо све,довешћемо Џају и бићем све сјајно !Али исто тако уместо да се сад тотално окренемо према једном проблему а то је Звезда,ми и даље говоримо о Косову,Урошу,.....!!!!Свакако да треба на свакој утакмици певати и о светој земљи и о нашем брату,треба да се настављају акције и око Косова и уроша,али једноставно неће се ништа пуно променити ако се на неко време посветимо искључиво проблемима клуба!!!Ово кажем јер колико год да смо ми порасли у последњих пар година,колико год смо организованији,јачи,једноставно немамо ону СНАГУ одд пре неколико година !Пре је било довољна једна утакмица да СЕВЕР каже управа напоље,Џајо одлази,Бајевић одлази,..... и сви су они одлазили јер је СЕВЕР то тражио !И то су неке величине које су за свако поштовање(један Џаја,један тренер као што је Бајевић...),а сад једну обичну матору,сенилну будалу не можемо да отераамо!Певамо Дан тана одлази већ 5 месеци и ништа !То је оно о чему причам,да ми још доста треба да скупимо снаге да би отерали ове лопове,лицемере,лажне Звездаше !
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Немој да мислиш да људи који воде трибину не воде бригу и не нервирају се кад виде да је сваки дан гори од претходног.Ситуација је таква да у претходном периоду се водила невероватна хајка првенствено на Делије,па се не може све радити транспаретно.
И још нешто,не треба да те чуди што су иста размишљања на Делије нету,јер Киза,Ред стар форевер и много нас пише и тамо и овде.Све су то сти ставови и размишљања.

Брате,фазон је у томе што Тана нема везе са животом!Па лично сам га чула кад је на Студиу Б изјавио да Мишковић нема намеру да купи Звезду,да је он у Звезди само да би његов син био у клубу,да се не опија по кафанама  ???
Толико о њему!По мени једино решење је расписивање акција,када би свако ко жели могао да купи акције по нпр.10.јура минимум,сматрам да би клуб врло брзо изашао из кризе!То је чини ми се и Јоца предлагао кад је био у оној емисији са Таном и зечевићем!Све у свему,мора се нешто под хитро предузети,иначе ће бити оно чега се сви годинама уназад прибојавамо!Тачно је да нам је у последње време све било прече од Звезде,не нашом кривицом наравно(Космет,Урош...)!Сећам се,ми играмо дерби на Маракани,и када треба да грмимо,ми ћутимо 24.минута,примимо 2.гола!На ранијим дербијима,стока није смела да игра од буке,а сада 2.гола за 25.минута!Даље,ова последња текма против Хајдука кући.Ломи се првенство,ако их победимо на 4.бода смо од стоке,прва текма у наставку дерби,где мора да се гине,и сви би цркли на терену да их откинемо!Али не,ми 40.минута певамо о Урошу,40.минута о Космету!Не кажем ја,све то треба,али не на одлучујућим текмама!Шта вреди људима причати да смо правили концерте за Космет кад кажу да то више није Србија,и да то неће ни бити икада више!Шта им вреди причати да је Урош жртва кад ти кажу да је он лудак који је покушао угурати човеку бакљу у уста!?Душа ми се цепа кад ми то кажу!Нешто морамо предузети!Па ко ће ако не ми?Ми нисмо ту због некога или због зезања или једноставно немамо где да изблејимо,ми смо ту само због Звезде и нико други није битан!Доста смо ми другима помагали,време је да нам се врати!Извињавам се због оволиког поста,нисам желела никога да увредим,али једноставно то ми је било на срцу!

Не знам баш колико си у праву за ово да Мишковић неће да купи звезду. Пре 2 године причао сам са другаром који ради у Делти и доста је близак са Мишковићима и кад сам му рекао да нема шансе да Мишковић купи звезду, да то никада нећемо дозволити, он ми је рекао:"Купио је он већ звезду, само ви то још не знате ???"...нисам му веровао, међутим, како ствари сада стоје он заправо неће да је купи, већ хоће да је добије за џабе....свим срцем се надам  да нисам у праву

Поред свог хаоса,русваја,сад ће и стадион да нам буде у хаосу :
http://www.crvenazvezdafk.com/poceli-radovi-na-marakani-1709-c1-content.htm
Више не желим овде да пишем,односно да разглабам,предлажем,....!!!Ја ћу се потрудити да дођем на све утакмице до краја сезоне на Маракани,будем један више ДЕЛИЈА на СЕВЕРУ јер верујем да само на том месту могу да стварно помогнем клубу !верујем у људе који воде ДЕЛИЈЕ СЕВЕР и шта год они одлучили ја ћу да поштовати и потрудићу се да урадим што се од мене буде тражило!!!Овде на форуму ништа нећемо постићи само трошимо своје време на празне приче о Мишку,приватизаццији,конобару,финансијама,....!!!!!!
Верујем и желим да верујем да они који одлучују у име наше групе имају јасну идеју шта радити и како се борити и вратити Звезду на прави пут!!!Требамо се мало смирити,охладити главе и срце,свима је тешко,сви ми који волимо Звезду свим својим бићем осећамо бол,иако свако од нас има својих брига,проблема,обавеза(породица,факултет,финасије,....) сви ми поред свега тога будимо се са једном само мисли у глави,а то је како вратити Звезду на ВРХ и докле ће ова агонија трајати !Сву своју снагу и енергију,љубав према Звезди,треба да употребимо само на једноом месту,месту одакле једино можемо да помогнемо,месту које има невероватну моћ када смо у њему а то је СЕВЕР !!!!!Волео бих да до краја сезоне Маракана буде пуна,али то је немогуће!Да има барем 40 хиљада Звездаша у овој Србији који воле Звезду као ја или као остали људи овде са форума и да разумеју тренутну ситуацију као МИ  то би се онда остварило,али овако КО ИХ ЈЕБЕ СВЕ !!!!!Многе битке СЕВЕР је водио,увек сам,ево пример је последњих  2 године,сами у борби за клуб,за НАВИЈАЧКУ слободу,за ПРАВДУ,... и то боримо се против свих!!! И из сваке битке излазимо уздигнуте главе,као победници и постајемо све јачи,снажнији,паметнији!!!!Лепо кажепесма Маракана дал је пуна, ил' смо само МИ !!!Борићемо се да последњег даха и ко стане на нашу страну,добро је дошао и изабрао је једину праву страну,а остали док год су живи не би требали ни да кажу да су навијачи Звезде,јер само би тако осрамотили нас,праве Звездаше који смо и сад ту када је најтеже у целој историји клуба и који ћемо бити увек уз њу !!!!И за крај песма која најбоље осликава ово што сам маписао: ДОК ЈЕ НАМА СЕВЕРА,ЈАКОГА,СЛОЖНОГА,ЗВЕЗДА ПОТОНУТИ НЕЋЕ !!!!!!!!!!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk