Бољи су, имају боље играче, знали су шта хоће и победили су. Док ми не раскрстимо са Милијашем, Пејчиновићем и осталима што нису за Звезду онда чемо моћи да причамо... до тада чак мислим са оваквим тимом да ни куп нећемо освојити.

Под хитро Чеду отерати!!!5.текма коју смо морали да добијемо,ми смо пукли,а он све време говори да је он крив и нико ништа не предузима!!!Он је по мени главни кривац!!!И што пре метла да ради!

Лепа села лепо горе, а ружна остају ружна чак и кад горе...  ;D

Мени није јасно јел ово исти онај Милијаш кога смо гледали у дресу Србије?!?

Милијаш током целе утакмице једва је упутио по који шут ка голу,играо је повученије,уистину то му је и позиција,али мислим да је морао још мало да приђе голу противника.Што се Коромана тиче,веома компликован играч,кад га неиде крив му је и судија и бог и отац,има дугачак језик,свађа се и кад није у праву.Клео као да је био одсечен,поред оних пар шанси Обумаруа,како већ,нисмо ништа значајно урадили.Играчи поседују индивидуалан квалитет,бољи су од претходне генерације странаца,ал као да нам фали неки сегмент игре,е сад,који . . .Коснтатација данашње текме,заслужен пораз-на победу против Баната,и да научимо да се радујемо свакој Звездиној победи пођеднако !!!

Quote from: Red Star Forever on April 08, 2009, 09:55:32 PM
Неутралисали су нам два најбоља играча Милијаша и Кормана и ту је био крај свим нашим надањима...
Милијаш је сам себе неутралисао, од почетка полусезоне игра ко куртон. А Короман је тотално незадовољан ситуацијом у клубу и види се да нема нимало воље више за било чим...

Киза и Каја су рекли суштину,после дуго година они су на терену бољи од нас,а о Јаневском сам рекао на претходним странама,човек је залутао у Звезду.

Одлика великих људи и великих тренера је да иду на победу и да побеђују и кад је најтеже и када то изгледа нереално.Чеда чворак је вечерас још једном показао да је мали човек и још мање тренер.
Путуј Чедомире и за нас не брини!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Зар да нас распали Партизан овако разбије? Па шта ће да раде на осталих десет утакмица ако су овако одрадили дерби!? Ово им је била најбитнија утакмица до краја првенства, шанса да разбију гробље и да се колико-толико изваде.

Боли приступ игри, да не наводимо сад имена, али ја сам једино код Туторића, Исаха и Клеа видео неку жељу, остали - тотална апатија. Не бих баш рекао да имамо лошије играче од њих... Чеда је ово изгубио, као што је изгубио и победу у прошлом дербију и као што је изгубио ону против Џомбиних кад смо могли да се приближимо на -4 пред дерби.

'Бем ти тренера ако не може да мотивише играче за дерби. Види се бољитак, види се нека игра, хвала Чедо за то, али одради ти ово првенство, па пут под ноге.

Quote
Мени није јасно јел ово исти онај Милијаш кога смо гледали у дресу Србије?!?
QuoteНеутралисали су нам два најбоља играча Милијаша и Кормана и ту је био крај свим нашим надањима...
QuoteМилијаш је сам себе неутралисао, од почетка полусезоне игра ко куртон. А Короман је тотално незадовољан ситуацијом у клубу и види се да нема нимало воље више за било чим...

10.3.2009
Quote- Ја сам и до сада у више наврата истицао да ми је лепо у Црвеној звезди, и да бих волео да каријеру наставим као капитен овог тима. Ево, та жеља ми се управо данас и остварила, и веома сам задовољан и срећан што сам потписао нови четворогодишњи уговор. Убеђен сам да је ово нови велики почетак стварања моћне Црвене звезде и да ћу ја, као капитен врло перспективног и младог тима, успети да и себе играчки потпуно остварим и докажем да је Звезди место у Европи, рекао је Ненад Милијаш.

Пре овог просеравања договорио је да добија 250.000€ по сезони и фиксно обештећење за Звезду ма колики трансфер био.А затим је "експлодирао" за  репрезентацију јер Антић има где и коме да га препоручи.А у Звезди је убрзао игру Рањеног Пужа на ниво брзине примања интравенске инфузије кап по кап.Нема шта,стварно КАПИТЕНСКИ!Шмелету Кокију приватном извођачу царинику и порезнику фудбалске лопте нервозном лептиру желим да пронађе духовни мир и спокој на далеком истоку....

МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

У првом полувремену још су и личили на нешто, у другом распад. Одбрана нам је очајна, то је стара прича. Нинков није имао два добра паса на утакмици. Као што Киза рече, они су бољи. Уигранији су и знају шта хоће. Не бих пљувао по Милијашу и Короману као што је почело овдје, јер су њих двојица досад вукли колико су могли. Очито је да су и они упали у сивило комплетног СД. Од осталих играча, Стаменковић је доказао да је врхунски голман репрезентативног домета, док у оном малом црњи Исаху видим потенцијал. Клео је био потпуно изгубљен јуче.



Већ у суботу треба чеду отерати,а мали обрадовић нас разби.

Нетреба још никог терати сада. Требао да сачекао још, ипак до краја има још 9 кола. И шта сада, опет да променимо тренера. А и реално, били су бољи од нас. Нисмо имали никакву игру. Не знам да ли смо имали 5 шанси укупно. Покушај Исаха, слободњак Милијаша, онај корнер, и ако је било још пар прилика. Играчи као да нису имали бољу за игру.

Па баш зато што немамо игру треба да оде тренер.Да се разумемо и да дође нови тренер,не би се вероватно ништа радикално променило, јер ови играчи немају квалитет(сем Коромана),али би купили време да нови тренер направи селекцију за нову сезону.То је моје мишљење.

По мени је,милијаш у првом делу сезоне играо јако солидно дао је пар лепих голова,ако се сећате против апоела је изједначио из слободљака,али у другом делу сезоне катастрофа могли смо и да играмо нерешено са чуком,јер је омашио пенал у 1 мин,а Короман је увек био лујка никад се не зна у каквој је форми,зна понекад да одигра добро,а чешће разочара...По мени су Одлични Клео и Паркер сто се тиче напада,а туторић једва да зна да трчи...
Ljubav si mi jedina,ti si moja sudbina,bilo da si prva ili da si zadnja volecu te uvek ja !

Неколико ствари бих хтео да истакнем после оне срамне игре која је довела до ситуације да можемо бити задовољни што смо изгубили само са 2:0. Прво, не бих да браним играче али се не сме заборавити да се последњих годину дана врши свакодневна хајка на наш клуб. И после неких добрих партија медији нису писали о томе, већ су износили неку небитну штроку из клуба. Врло је могуће да ту хајку режира неко изнутра, а да се предпоставити и зашто. Велики клубови кад су у кризи гледају да не износе прљав веш у јавност, већ плаћају новинаре да пишу било шта лепо о клубу не би ли се стање кризе макар и вештачки превазишло. Код нас је евидентно да је ситуација обрнута. У таквим условима играчки кадар тешко да може да остане имун на све то и да пружа добре партије у континуитету као да се ништа не дешава.

Друго, одбрана нам је катастрофална. Ми смо се зимус одрекли два стандардна првотимца и то је некако прогутано. Сада на позицији левог бека морамо да импровизујемо, а на месту штопера први пут после јако дугог периода немамо бар једног играча репрезентативног калибра. Кад се дода и очајни Нинков који мора да игра јер нема резерву на тој позицији уопште не треба да нас чуди што свако може да нам да 2-3 гола.

Трећа ствар је Чедомир Јаневски. Све и да занемаримо његове тактичке промашаје, преко једне ствари не би смело да се пређе. Човек је ладно после утакмице изјавио да није видео начин на који ми у другом полувремену можемо да им дамо гол.  :o Па пичка ти материна, плаћен си не да видиш, него да створиш начин да их победимо, а не да им дамо један пишљиви гол. После такве изјаве он нема више шта да тражи на месту тренера Црвене звезде. Да смо клуб какав би требали да будемо, он би од јутрос био слободан у потрази новог ангажмана.

Четврто, двојац Ивић-Мирза. Човек каже да је малом Мирзи потребан простор у игри и минутажа. Па исто то сам ја говорио и за Бурзановића. Што си онда који мој онога отерао, а истог таквог довео?
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

без обзира на све већ речено и на говна у управи и на нас који не реагујемо довољно бурно после свега што се дешава у нашој Звезди (иако ни сам не знам шта чекамо) ја могу само рећи да је после сваког дана, после сваког пораза и примљеног гола волим све више!
и једина ствар која ме теши је та да чврсто верујем да нас има много који деле  моје став. док је год тако и док је год тај број све већи и већи ја мислим да ће све мање и мање бити битан број снимача и дерби навијача.
ми смо ту због Звезде и она је једина битна!!
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

Искрено све би их отерао од првог до задњег... И Чедомира јер ова екипа игра лошије него јесенас када је дошао... Али... Зар не мислите да је проблем у том терању... Мало мало па неког терамо, одлазе тренери, играчи, помоћници, ови, они, председници, директори, а једино један човек вечито остаје... Знамо сви који!!!

Мене срце боли и дан данас што је једини човек који је имао перспективу да наследи Џају из периода стварања европске Звезде наивно насео и испао смешан и искоришћен од стране појединих менаџера, превараната и "финансијера"... Да, говорим о Буњевчевићу, једином запосленом у Звезди који је смео да седне поред нас на Северу и да заједно са нама прати утакмицу, а верујте ми виђам га и после тога, присутан је на свакој утакмици, додуше не на Северу...

Хоћу да кажем да све што ваља и све што заличи на нешто или неког ко је решење за будућност, "онај" намести да се закења ситуација и да пропадамо и да се балмирамо све више и више... Мислим да су чак и збуњени што смо мало повукли ручну око протеривања и ове управе, хтели су да нас још гомила скандала доведе до тога да кажу: Не може другачије морамо да купимо Звезду!

Да завршим, није решење да одмах отерамо Чеду или неке од играча... И да су најбољи на свету схватите да им треба уигравање и уигравање, минимум полусезона или цела сезона да би то заличило на нешто...

Треба да отерамо из Звезде оне који јој не мисле добро а не оне који су доведени од ових првих... Дакле... Ја знам који треба да нам буде следећи потез, али ја не одлучујем о томе...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

ја немислим да је баш толики проблем у том терању,просто неко овде написао већ,ови играчи немогу боље,мозе неко да се нетруди,али да професионалци онако стопују лопту,као од зида да се одбија...па ја незнам ста је радио скаутинг?И то није само на овом дербију,чак кад смо и добијали утакмице,одокативно је да сем Милијаша и Коромана ..остали су игарчи за мали фудбал на ади и ништа више

Quote from: дај гол on April 09, 2009, 07:19:15 PM
ови играчи немогу боље
О чему ти причаш. Ова екипа уз два квалитетна бека и једног штопера може да игра лепу улогу у Купу Уефа наредне сезоне. Проблем је неуиграност, потреси у клубу и око њега, константа хајка, нешто слабији тренер...
Ова екипа поседује квалитет и после генерације која је играла против Милана је најквалитетнија. Ивић је направио одличан прелазни рок сем што је појео говно са продајом Марковића и Петковића

Ми брате рођени чекамо на тај потез и сам знаш колико дуго...Разумем те ја у потпуности!Али пази, у реду је да Чеда каже за једну текму да смо лоше одиграли, па и за две, па и три, али ево ово је пета коју смо МОРАЛИ да добијемо!Како то да сваку битну текму ми морамо да пукнемо и одиграмо најлошије у сезони!!!И ја стојим иза тога да један човек стоји иза свега, али треба се и запитати одкуд он ту, како и кад је дошао!Не би он дошао да је код нас владао колектив и да нисмо ваћ тада били у сосу...Додуше не оволиком!