#620 April 09, 2009, 08:58:52 PM Last Edit: April 09, 2009, 09:08:58 PM by Рођак са Севера
Мирнес Шишић нема новца за кирију
Фудбалер Црвене звезде Мирнес Шишић нема новца да плати кирију због неисплаћених дуговања клуба. Станодавац му је стога рекао да мора да напусти стан.
"Од када сам у јануару дошао (у Звезду), нисам примио ни динара. Прва два месеца сам плаћао стан сам, али заиста нема смисла да то и даље чиним", изјавио је Шишић агенцији Бета.
Шишић, који је и репрезентативац Словеније, истакао је да је таква ситуација срамотна за некадашњег европског и светског шампиона.
"Ми старији играчи сваког дана млађим дајемо по 1000 динара да имају. Гарантујем да барем седморица играча не може данас да каже да ће сутра имати за кафу и сок. То је срамота. Само нам спортски директор (Илија Ивић) пружа подршку, али он није задужен за финансије. Остале чланове управе и не виђа ", рекао је огорчен Шишић.
Шишић је нагласио да ће фудбалери Црвене звезде наставити да испуњавају своје обавезе, али само због себе и навијача.
Незадовољни играчи Црвене звезде затражили да се да у петак састану са председником клуба Ден Таном да разговарају о ситуацији у клубу. Састанак ће највероватније бити одржан уочи поподневног тренинга.
Извор БЕТА

МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Kriza u Crvenoj zvezdi se bliži vrhuncu, a u koliko teškoj situaciji je nekadašnji evropski i svetski prvak, potvrđuje i vest da će pojedini fudbaleri kluba iz Ljutice Bogdana uskoro morati zbog neizmirenih dugova da napuste svoje stanove.

Извор: Спортска централа

Овде мора нешто да се уради под хитно!!!!!!

Šišić: Dajemo saigračima da imaju za doručak
Cetvrtak, 9. april 2009. 22:23    

Gotovo neverovatno zvuče izjave Mirnesa Šišića, fudbalera Crvene zvezde. Istina, čitali smo u prošlosti da su se igrači u dalekim zemljama nalazili u sličnim situacijama, ali ni sanjali nismo tada da će to doživeti neko, sa profesionalnim ugovorom sa Crvenom zvezdom.

"Od kad sam u Crvenoj zvezdi prolazim kroz stravične probleme", izustio je novinarima Slovenac dan posle poraza njegovog kluba u večitom derbiju od Partizana (2:0).

"Danas sam zakasnio na trening pola sata, jer je gazda stana došao i rekao da spakujem stvari", otkrio je slovenački reprezentativac Šišić, koji je u Zvezdu došao prethodne zime iz Olimpijakosa.

"Od kad sam došao u klub nisam primio ni dinara, sam sam platio januarsku i februarsku kiriju, ali mi više to ne pada na pamet da radim! Klub nije platio za mart i april", nastavio je priču on.

On je dobio rok od dva dana da donese novac ili će biti izbačen na ulicu...

"Došao je gazda. Razumem ga, čovek neće niko da ga "radi". Već sam spakovao stvari i ako se ne sredi situacija imam još dva dana da napustim stan. Ako se ništa ne dogodi, vraćam se kod roditelja u Sloveniju", najavio je Šišić, rođen 8. avgusta 1981. godine u Mostaru.

On je otišao u klub i objasnio o čemu se radi, ali...

"Ponavljam, od dana kad sam došao nisam dobio ni dinara. Nisam im tražio ni ugovornu ratu koja mi pripada, već samo da mi refundiraju januarsku i februarsku kiriju (oko 500 evra, prim. aut), međutim svi su se pravili ludi, kao da moj problem ne postoji", zbunjen je Šišić.

"Ne znam šta se ovo dešava. Ne znam šta da radim i gde da idem. Ovo je pakao... Predsednika Tanasijevića nisam upoznao, samo ga vidim na televiziji ili čujem da je u Americi. Jedino nam Ilija Ivić pruža podršku i stalno je s nama, ostale iz uprave ne viđam... Igrao sam Ligu šampiona, reprezentativac sam Slovenije, a sve mi se to dešava...", prepričava Šišić situaciju u Zvezdi, gde su još prošlog meseca obavestili igrače da ne mogu da se hrane besplatno u klupskom restoranu.

A, onda je Šišić otkrio još šokantniju stvar.

"Nas nekoliko starijih igrača svaki dan dajemo po 1.000 dinara mlađim momcima, kako bi imali za hranu i jutarnju kafu", rekao je on.

"Garantujem da sutra bar sedmorica igrača ne bi imala ni za kafu i sok..."

On nije ni sanjao šta će doživeti kada je odlučio da, zajedno sa još desetoricom igrača, pojača Zvezdu ove zime.

"Odrastao sam u nekom drugom vremenu, kada je Zvezda krčila put ka evropskom tronu. Znao sam da je sada situacija teška, ali ne ovoliko", priznao je Slovenac.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)

Морам да проговорим јер изгледа да је тренутна ситуација са клубом помрачила мало здраву памет овде на форуму.
У овим ситуацијама најбитније је остати сталожен и нормалан у циљу доношења правих и трезвених опција.

Quote from: MACAK on April 09, 2009, 12:53:50 PM
Већ у суботу треба чеду отерати,а мали обрадовић нас разби.

То би управо била највећа глупост и тотална исхитреност.

Quote from: Mayor on April 09, 2009, 06:47:50 PM
без обзира на све већ речено и на говна у управи и на нас који не реагујемо довољно бурно после свега што се дешава у нашој Звезди (иако ни сам не знам шта чекамо) ја могу само рећи да је после сваког дана, после сваког пораза и примљеног гола волим све више!

Ово већ улази у домене мазохизма и мислим да није дошло још до тога. Ја сам ипак најсрећнији када мој вољени клуб набија сточарима комплексе.

Quote from: Red Star Forever on April 09, 2009, 07:13:32 PM
Мене срце боли и дан данас што је једини човек који је имао перспективу да наследи Џају из периода стварања европске Звезде наивно насео и испао смешан и искоришћен од стране појединих менаџера, превараната и "финансијера"... Да, говорим о Буњевчевићу, једином запосленом у Звезди који је смео да седне поред нас на Северу и да заједно са нама прати утакмицу, а верујте ми виђам га и после тога, присутан је на свакој утакмици, додуше не на Северу...

Искрено мени га није жао. О могућностима да му се то деси се и тада јавно причало али Буња није хтео да слуша. Са Југовићем је идентична ситуација. То су типични примери просипања бисера међу свиње.

Quote from: дај гол on April 09, 2009, 07:19:15 PM
ја немислим да је баш толики проблем у том терању,просто неко овде написао већ,ови играчи немогу боље,мозе неко да се нетруди,али да професионалци онако стопују лопту,као од зида да се одбија...па ја незнам ста је радио скаутинг?И то није само на овом дербију,чак кад смо и добијали утакмице,одокативно је да сем Милијаша и Коромана ..остали су игарчи за мали фудбал на ади и ништа више

Скаутинг, ако се то на шта личи у Звезди и зове тако, је урађен добро са одређеним проблемима. Ивић је одлично одрадио посао (минус Шишић). Не можете да очекујете да неки тим купи 10 нових играча и да у истој сезони освоји дуплу круну. То тако не иде нити ће ићи. Све мора да сазри па и играње фудбала заједно и надградња тимског духа. То је питање рада групе и играња истог тима на дужи период. Не ваља Чеда, не ваљају играчи, ништа не ваља. Због такве логике поново ће нам се десити да ћемо послужити неком новом тренеру као полигон за експериментисање које ће бити унапред осуђено на пропаст. Мислите мало о томе....

Quote from: Eric Cantona on April 09, 2009, 11:01:04 PM
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)

Наравно да је дошло до тога. Где нема реда ту мишеви коло воде. Мирнес Шишић не би смео да изјављује такве ствари по новинама јер кодекс играча, шта смеју а шта не смеју да кажу мора да се поштује. Са друге стране ово што се њему дешава је велика брука и звучи тотално невероватно.

Конструктивни предлози су увек добро дошли на форуму. Пљување играча и тренера ништа добро не може да донесе у овом моменту. Сви знамо ко је кривац а што се мене тиче играчима свака част и што играју уопште фудбал после тортура које им свакодневно клуб, финансијери и новинари приређују. Поређења ради.... Када смо освајали Европу, Звезда је била јака не само у играчком домену него је цео систем, од Џаје до оне чистачице на Маракани, радио савршено. Риба увек смрди од главе.....

Quote from: Eric Cantona on April 09, 2009, 11:01:04 PM
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)

Што рече неко на једном другом форуму - а зашто да раскидамо уговоре са играчима кад ионако играју за џабе?  ;D

Све је ово шарада. Спаса нам нема, пропасти нећемо.

Сада треба бити сталожен и показати солидарност. Звезда је на коленима и морално и материјално, али није све изгубљено. Погледајте Хајдук Сплит, они су били у блокади 10 година и тек пре неки дан сам прочитао у новинама да им је рачун одблокиран, тј. да су на нули. Предлажем следеће:

1. Организовати Сабор или Скупштину навијача на Маракани, на улазу делити гласачке листиће са именима кандидата за председника звезде. На листићима предложити као кандидате САМО звездине легенде : Џају, Дулета Савића, Југовића .....и др.... БЕЗ политичара, БЕЗ "бизнисмена", БЕЗ естраде!!! Акламацијом, тј. уз најгоре увреде најурити ове клошаре што су сад у управи. Тиме добијамо свог кандидата за председника и јасно показујемо да овој управи више нема места у звезди. Донети одлуку да се отворе динарски и девизни рачун за помоћ звезди. Улаз на стадион наплаћивати, симболично 100-200 динара како би се добила прва финансијска инјекција, не за нас, не за бакље и транспаренте, већ за прву помоћ звезди, коју ће Делије уплатити клуб тек кад се реализује тачка 2.

2. Када се навијачи изјасне за неког од предложених кандидата,  ОБАВЕЗНО легалним средствима  присилити садашњу управу да поднесе оставку. Не дозволити им да оду док не поднесу извештај о дугу клуба и СВИМ СИЛАМА ИХ ЛЕГАЛНО(!) ПРИСИЛИТИ да одустану од тога да им клуб  врати "позајмице" на које се позивају. Мислим да су нанели огромну штету звезди и да добар део дуга од 20 и нешто милиона евра који се помиње представља дуг према њима - члановима управе. Побогу људи, па они су рекетирали звезду, као дају позајмице, а добро знају да им је задатак био да дају - поклоне паре, а не да зеленаше. Пазите сад који је принцип: они као позајме паре звезди, онда као чланови управе донесу одлуку да клуб узме кредит код комерцијалних банака да би се њима вратиле паре, уз камате које убијају. ТО ЈЕ БРЕ ЛУДОСТ. Мислим да је могуће и да имају дил са банкама. Натерати их да потпишу да одустају од својих потраживања према звезди, па да видимо колико стварно дугујемо осталим повериоцима. ЊИМА, члановима управе НИ ДИНАР!!!

3. Формирати радну групу, не већу од 10 људи чији ће задатак бити да контролишу паре које лежу на поменута два рачуна. Двојици од њих дати овлашћење за трансфер новца искључиво на рачун или за потребе Црвене звезде. Овде предлажем да та двојица буду познате личности: глумци, уметници, музичари, типа Бекјарев, Бајага, Драган Николић, Калинић....неће се они коцкати својим угледом и трошити паре нерационално или непоштено...Не сумњам у садашње вође, али овако би цела акција добила на страшном публицитету и показало би се да је све поштено и да нико неће ваљати од навијача већ само звезда.

4.Сабор или Скупштину из тач.1 организовати тако што би позвали и познате звездаше: 357, Бајагу и....др... тако да би све било организовано као хуманитарна акција или концерт како нам управа или полиција не би правила проблем око организовања на Маракани.

Не знам како су Делије регистроване, да ли као спортско удружење или невладина организација, а од тога много зависи реализација ове идеје.

Размислите о овоме....па да 29.мај дочекамо како доликује шампиону Европе!

Ко мисли да један човек може да нас извади из гована је или луд или глуп. Искрено шта ме брига ко је председник, дал је тајкун, легенда клуба, угледни економиста. Само да није гробар, странац и да нас достојно представља, без интереса да купи клуб.Прво најурити "господу финансијере" и објавити финансијско стање, односно дуговања. Онда распишеш избор за председника где може да се кандидује ко хоће, али мора да изнесе комплетан програм, финансијску конструкцију, људе који ће да воде клуб уз њега и све то за наредних 5 година

Ко говори о једном човеку? Ја говорим о томе шта ми можемо да урадимо за звезду. нас 5, 10, 15....100 хиљада! Дао сам предлог како да се скупе паре, отера управа и како да навијачи контролишу улагање новца у клуб. У данашњој звезди све се своди на то да ко има паре тај има и моћ...занемарују се они који су стварали звездин углед генерацијама, битне су само паре... ево рецимо, у Скупштини клуба има 7 представника навијача, али они немају никакав утицај, логично јер немају нити могу створити већину за одлучивање. Звезда је престала да буде бренд, али бренд су Делије и то треба искористити за помоћ звезди.

Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 11:38:10 AM
Ко говори о једном човеку? Ја говорим о томе шта ми можемо да урадимо за звезду. нас 5, 10, 15....100 хиљада! Дао сам предлог како да се скупе паре, отера управа и како да навијачи контролишу улагање новца у клуб. У данашњој звезди све се своди на то да ко има паре тај има и моћ...занемарују се они који су стварали звездин углед генерацијама, битне су само паре... ево рецимо, у Скупштини клуба има 7 представника навијача, али они немају никакав утицај, логично јер немају нити могу створити већину за одлучивање. Звезда је престала да буде бренд, али бренд су Делије и то треба искористити за помоћ звезди.
- То скупљање новца у овом тренутку није остварљиво, мислим јесте али не би могли да скупимо више од 500 000 евра што је 1/40 дуга. То је краткорочно, а нама је потребан дугорочан план.
- Улога навијача није да контролишу улагање новца у клуб.
- Делије имају рецимо 19 представника у Скупштини.
- Не знам којом логиком си закључио да су Делије већи бренд од клуба као што је Црвена звезда

#630 April 10, 2009, 04:59:36 PM Last Edit: April 10, 2009, 05:05:11 PM by Рођак са Севера
Ден тана: Играчи не гладују, а неки би могли

"Имали смо одличан састанак. Играчи су изнели своје мишљење, договорили смо се да им до краја месеца исплати сва дуговања и да освојимо куп. Пошто смо у Звезди сви једна велика фамилија, договор је да наши проблеми остану у кући, а не да правимо шалу од свега тога ", рекао је тана многобројним новинарима.

Испред играча пред медије су изашли Никола Лазетић и Огњен Короман, који су истакли да ово није био ултиматум, већ само жеља фудбалера да чују план управе за излазак из кризе и да ли ће им и када бити исплаћена дуговања.

"Спемни смо да збијемо редове и да у наредним утакмицама покажемо да вреди", рекао је Лазетић, а Короман се надовезала да сви желе да Звезда из кризе изађе "још јача" и да је састанак са председником био добар.

Ден тана је, као и више пута до сада, био конфузан у одговорима, али није јасно представио план за исплату дугова играчима, односно одакле ће наћи новац, као и то како да мисле да задрже тројицу странаца (Исах, Паркер, клео), чији останак у Звезди "виси о концу".

По ко зна који пут председник Звезде обећао је да ће ускоро обелоданити колико тачно дугује један од највећих клубова на Балкану, који је у ДУБИОЗА. "У уторак имамо Управни одбор, а онда ћемо у четвртак, петак саопштити тачан дуг", рекао је Ден тана.

Упитан како ће клуб наћи новац за исплату дуговања играчима до краја овог месеца, Ден тана је дословно одговорио: "Паре стижу. Оно што смо обећали, биће испуњено".

Председник Звезде је рекао и да је прослеђена понуда Филипу Цептер да буде један од спонзора клуба и да се одговор очекује за два, три дана, а додао је и да то "није једина компанија која жели да помогне".

Логично питање је било - где су до сада биле те компаније и зашто се о томе није говорило?

Одговор Ден тане био је: "Има разлога (за то)".

Челник црвено-белих индиректно је рекао да клубу нема помоћи ни од државе. "Када сам долазио за председника звао ме један човек из политичког врха и рекао ми да ће ми помоћи. Звао сам га потом пет, шест пута, али се не јавља на телефон", испричале је Ден тана, не желећи да открије име тог политичара .

Председник Звезде је рекао и да новинари нису добро разумели Мирнеса Шишића, који је изјавио да неки играчи немају ни за сок и кафу, додајући и да се у Србији не гладује, мада би "неким играчима добро дошло да гладују, јер би више трчали" (!!!???).

"Нека Драги Мићовић оде у Рад!"

Исах, Бернард Паркер неће тражити раскид уговора, јер, тврди Ден тана, све ће им обећано бити исплаћено, а што се тиче Бразилца Клеа, којем Звезда још од децембра дугује 200.000 евра, "ствари иду набоље".

"У преговорима смо са његовим менаџером који је из Португала. Не знам ко стално инситира да је његов менаџер Ранко Стојић", рекао је Ден тана, а када су му новинари навели да је то рекао један од финансијера Звезде Драги Мићовић, председник Звезде је плануо: "Нека Драги Мићовић онда оде на Бањицу и буде у Раду или нека њих тројица (Мићовић, Стојић и Мишковић) направе нови клуб!".

Ден тана не намерава да уручи отказ генералном секретару Саши Козић, јер је "њему најтеже, пошто га зову сви којима Звезда дугује", а за спортског директора Илија Ивић рекао је да је "велики звездаш и вредан човек, који вероватно ни не би дошао у Звезду да је знао каква је ситуација ".

Председник Звезде тврди и да УЕФА и ФИФА неће суспендовати Звезду, рекавши да су такве информације "глупости".

У јавности се полемише и око идеје да навијачи помогну клубу добротворним прилогом, али Ден тана има своје виђење тог предлога: "Провео сам много година са нашим људима по свету и сведок сам неких ствари и могу да вам кажем да Срби тешко дају пет долара у добротворне сврхе, а камоли више. То је одлика Јевреја и неких других народа ".

мондо http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=130790

МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Ово стварно више нема смисла.Без обзира што је овај идиот марионета Мишковића и Мићовића,његов сваки јавни наступ је велика шамарчина за наш клуб.

Миша Тумбас је за овог Сеп Блатер!
МИШКОВИЋУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ

Quote from: Рођак са Севера on April 10, 2009, 04:59:36 PM
"Нека Драги Мићовић онда оде на Бањицу и буде у Раду или нека њих тројица (Мићовић, Стојић и Мишковић) направе нови клуб!".
Тај део је измењен и сад стоји
Quote
"Нека Драги Мићовић онда оде на Бањицу и буде у Раду или нека Стојић дође у Звезду. Он није пријатељ Звезде како неки говоре!".

толико о нашем "новинарству"

-Краткорочно - ми смо у тешкој дубиози, по мојим сазнањима, последњи пут је рачун Црвене звезде био блокиран због 39 милиона динара. Ја не знам због које количине пара је сад блокиран, али не верујем да је сума већа од тих 39 милиона. Кажеш 500.000 евра ништа не решава. Не знам како си дошао до те цифре, али рецимо да се на овај начин прикупи тих 500.000 евра - мислим да ће то бити довољно да се рачун одблокира. Кад се рачун одблокира, то отвара врата примени ПРАВИЛНИКА
О БЛИЖИМ КРИТЕРИЈУМИМА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ОПШТЕГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИ СПОРТА
("Сл. гласник РС", бр. 39/2006). На основу овог правилника звезда може да тражи паре од државе и то директно. Ево шта предвиђа правилник:
чл.1.
Овим правилником уређују се ближи критеријуми за утврђивање општег интереса који се остварује програмима организација у области спорта (у даљем тексту: организација), критеријуми за финансирање развоја врхунског спортског стваралаштва и ближи критеријуми за финансирање изградње, опремања и одржавања спортских објеката од интереса за Републику Србију.

Услови да би звезда добила паре од државе су предвиђени у чл.3.:
1) да је регистрована у складу са законом;
2) да има седиште у Републици Србији;
3) да је директно одговорна за припрему и извођење програма;
4) да је са успехом реализовала одобрени програм из претходне године и да је поднела детаљан извештај о његовој реализацији, укључујући доказе о наменском трошењу добијених средстава;
5) да испуњава, у складу са законом, прописане услове за обављање делатности које су у вези са предлогом програма;
6) да није у поступку ликвидације, стечајном поступку или под привременом забраном обављања делатности;
7) да није у последње три године правноснажном одлуком кажњена за прекршај или привредни преступ везан за њену делатност;
8) да нема блокаду рачуна, пореске дугове или дугове према организацијама социјалног осигурања.



-Наравно да улога навијача није да контролише улагање новца у клуб, у супротном не би се окупљали на трибинама већ у рачуноводству клуба. Али ајде, поштено, који навијач, не размишља о улагањима у звезду сад...? Има ли таквих. Ово је критично стање за клуб и мислим да навијачи имају и право и моралну и сваку другу обавезу да буду упознати са финансијама.


-Рецимо , са тих 19 представника, имају ли Делије већину на Скупштини?


-Ако је клуб изгубио утицај и у заједници прволигаша и у судијској организацији, ако нам на Маракани суде као да смо ми гости, ако имамо само 1 играча у репрезентацији, ако лешинари из жуте, црвене и црне штампе свакодневно испирају уста дешавањима у звезди, ако на утакмицама репрезентације или дербију нема места за звездиног председника на трибинама.....извини, али изгубили смо поштовање као клуб, као институција, ако баш хоћеш као бренд. Са друге стране, Делије одржавају онај стандардни ниво звезде, чини ми се да је то тренутно једина светла тачка у клубу.




Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 07:51:45 PM
-Рецимо , са тих 19 представника, имају ли Делије већину на Скупштини?

-Ако је клуб изгубио утицај и у заједници прволигаша и у судијској организацији, ако нам на Маракани суде као да смо ми гости, ако имамо само 1 играча у репрезентацији, ако лешинари из жуте, црвене и црне штампе свакодневно испирају уста дешавањима у звезди, ако на утакмицама репрезентације или дербију нема места за звездиног председника на трибинама.....извини, али изгубили смо поштовање као клуб, као институција, ако баш хоћеш као бренд. Са друге стране, Делије одржавају онај стандардни ниво звезде, чини ми се да је то тренутно једина светла тачка у клубу.
прво што се тиче дуга и државе, она да је хтела помогла би до сад сто пута али није. Дотични "финасијер" финансира и 90% странака па неће држава да му се замери у његовом уништавању клуба.

- за број чланова Делија у Скупштини сам те исправио невезано за утицај већ ради баратања чињеницама
- А иначе та иста јавност, савез, држава, судство, мурија готиве Делије у пичку материну. Тачно је да смо нажалост једина светла тачка тренутно, али то не значи да су Делије бренд, поготово не већи од Црвене звезде.

Коме је држава било шта дала из куртоазије или из неког поштовања? То је овде немогуће. Хоћу да кажем да мора, али МОРА да оде ова управа и да дође друга која ће да  гребе и уједа да би звезда добила помоћ од државе. Предложио сам начин на који је то могуће извести, ево још једном: скупимо паре за деблокаду рачуна, отерамо управу, доведемо нову, која поступи по оном правилнику и тражи паре. То је само предлог, ако неко има неки бољи нека каже, па на истој смо страни људи, ајде дајте мало иницијативе.


Што се тиче судства и полиције, не морају да нас готиве, осећања су обострана, али што се тиче јавности, мислим да грешиш....па 2/3 те јавности су звездаши, не мрзе ваљда сами себе. Није јавност ни прес, ни курир, ни сос смеће ни....остали шабани нећу ни да их помињем. Јавност су ови клинци испред моје зграде што носе црвено беле дресове и којима су Делије узор, јавност је мој ћале који још увек слуша преносе на радио Београду као пре 20 година, ми смо бре јавност.

Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 09:12:50 PM
Што се тиче судства и полиције, не морају да нас готиве, осећања су обострана, али што се тиче јавности, мислим да грешиш....па 2/3 те јавности су звездаши, не мрзе ваљда сами себе. Није јавност ни прес, ни курир, ни сос смеће ни....остали шабани нећу ни да их помињем. Јавност су ови клинци испред моје зграде што носе црвено беле дресове и којима су Делије узор, јавност је мој ћале који још увек слуша преносе на радио Београду као пре 20 година, ми смо бре јавност.
90% људи у Србији нас сматра за деликвенте, наркомане, криминалце и слично.

Знаш како се каже :"Тамо где су сви луди - нико није луд"



Предајем се, ако има неко паметан нека предложи нешто или одосмо у курац

Quote from: Eric Cantona on April 09, 2009, 11:01:04 PM
Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)
То ваљда сви желимо а није неоствариво.

Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 09:45:50 AM
2. Када се навијачи изјасне за неког од предложених кандидата,  ОБАВЕЗНО легалним средствима  присилити садашњу управу да поднесе оставку. Не дозволити им да оду док не поднесу извештај о дугу клуба и СВИМ СИЛАМА ИХ ЛЕГАЛНО(!) ПРИСИЛИТИ да одустану од тога да им клуб  врати "позајмице" на које се позивају. Мислим да су нанели огромну штету звезди и да добар део дуга од 20 и нешто милиона евра који се помиње представља дуг према њима - члановима управе. Побогу људи, па они су рекетирали звезду, као дају позајмице, а добро знају да им је задатак био да дају - поклоне паре, а не да зеленаше. Пазите сад који је принцип: они као позајме паре звезди, онда као чланови управе донесу одлуку да клуб узме кредит код комерцијалних банака да би се њима вратиле паре, уз камате које убијају. ТО ЈЕ БРЕ ЛУДОСТ. Мислим да је могуће и да имају дил са банкама. Натерати их да потпишу да одустају од својих потраживања према звезди, па да видимо колико стварно дугујемо осталим повериоцима. ЊИМА, члановима управе НИ ДИНАР!!!

Ау, брате сад си ме убио у појам.
Требао би Сабор, хитно.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!