брате не разумем (граматички) твој пост... ???

Брате будеш ли тако неартикулисано писао убудуће,постови ће ти бити брисани!

Извињавам се на граматичким грешкама,неће се поновити!!!

КК ЗВЕЗДА: Стиже и Робертс
Понедељак, 15. септембар 2008. 16:41    



Марко Кешељ и Андре Овенс су представљени као нова појачања на Малом Калемегдану.

Млади репрезентативац Србије (20, 208) је задужио дрес са бројем четири.

"Неколико пута сам нагласио да је велика част радити са Светиславом Пешићем. Систем који он поставља обећава доста рада, а кроз тај рад доћи ће и резултати. Потребно је стрпљење навијача, уз чију подршку можемо далеко да догурамо. Опет сам у свом граду и нема лепшег осећаја него играти у клубу какав је Звезда и доказивати се", рекао је Марко Кешељ, бивши играч Ђироне и Келна.

Стигао је и Андре Овенс. Упркос урагану Ајк, који је погодио северни део САД и на кратко га укочио, бивши бек Индијане се појавио у Београду.

"Нисам разговарао са играчима који су играли у Србији, знам да је један од њих Омар Кук, али знам величину клуба у који сам дошао и то ће ме додатно мотивисати", поручио је Овенс.

Генерални менаџер Звезде, Милан Опачић, изразио је задовољство довођењем нових играча у клуб.

"Марко је појачање од кога много очекујемо. Он није само репрезентативни играч већ и играч који би требало да буде један од носилаца игре ове сезоне", почео је Опачић.

"Овенс игра на позицији бека, а може да игра и на позицији плејмејкера. Ради се о играчу, који је, по речима његових тренера из Индијане, спреман за европску кошарку.

И ту неће бити стављена тачка на списак појачања.

"Следећи је Лоренс Робертс. Иако је висок 206 центиметара игра на позицији центра. Играо је за НБА лигаша Мемфис и одиграо више од 50 утакмица са завидном минутажом", додао је Опачић.

Према његовим речима, капитена Звезде Тадију Драгићевића очекује лакша операција, и он ће се за две недеље прикључити екипи.

Крајем ове недеље Црвена звезда ће играти на турниру у Француској, а следеће ће одиграти две пријатељске утакмице са римском Лотоматиком.

(Бета, МОНДО, фото МН пресс)

#64 September 15, 2008, 11:13:41 PM Last Edit: September 15, 2008, 11:24:01 PM by Делија-ПД_1989
Млади, перспективни кошаркаш Филип Шепа (18) вратио се у понедјељак у Београд сa припрема италијанског Фортитуда и прикључио се већ на поподневном тренигу Звезде.

Ако буде задовољио критеријуме тренера Пешића,капитен јуниорске репрезентације Србије требало би да на Малом Калемегдану ускоро потпише двогодишњи уговор са трофејним клубом.

(новости)

Ово су лепе вести и сматрам да после дугог периода КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА има доста добре играче.Оно што ме радује јесте што се на место тренера налази добар тренер и да око њега постоје људи који желе да улажу у Звезду .

Ово је нешто што сам чекао дуго а све заслуге да би се направила добра Звезда стоји на терет Навијачима који су прекинули са вашариштем у Црвеној Звезди.Можда погрешно мислим и сматрам од навијача да на место треба довести Човића је нека врста грешке али није моје да се мешам.Само сматрам и да окупљање правих спонзора око Звезде је добар погодак.Свих ових година колко могу да закључим су гледали своје интересе и Оно што сам лудео јесте да смо за непуне 3 године толико променили играчки кадар да сам дигао руке да ли ћемо неког добити или не.Колко видим ситуација се поправила.Не тврдим и негирам да ови људи немају неког свог интереса али могу слободно рећи да Они који улађу у Звезду су једним делом навијачи овог клуба и много воле Звезду не много од навијача али људи на које можемо да се ослонимо.Даћу један пример за Дракулића који је почео да са новцем улаже у Севојно Фудбалски Клуб и жели за пар година да СЕВОЈНО ПРОГУРА У 2 ЛИГУ.Човек са оваким капиталом је требао у Звезди одавно да буде..Време ће показати !!!!!!!! :D :D

Стефановићу, о'лади мало, пази да ти не прокува мотор. :) У овој поруци о кошарци си се налупао глупости за све паре. Иако је овај под-форум намењен причама о спорту, он не функционише онако како верујем да га ти замишљаш.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

тадија поднео захтев за раскид уговора.
штета...

споменуо је да управа није испоштовала неки договор са њим, па ако неко зна шта је у питању нека напише.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

 Taдија одлази зато сто му је Пешић прецртао брата са списка звездиних кошаркаша...ако му је то разлог што жели да оде из Звезде онда нека само иде!

...и још једна "ситница",ваљда му дугују 700 000 евра бар тако сам видео негде у штампи.

Quote from: Skrimo on September 28, 2008, 01:32:25 PM
...и још једна "ситница",ваљда му дугују 700 000 евра бар тако сам видео негде у штампи.

Да му дугују толико одавно би он тражио правду на суду и ми не би могли да доведемо ниједног играча док не намиримо дугове према њему... Колико знам он је поред Кикановића и Кука (док је био у Звезди) једини играч који је добијао редовне исплате баш због тога да нам не би утекао из клуба као неки други у историји...

#71 September 28, 2008, 03:33:51 PM Last Edit: September 28, 2008, 03:37:45 PM by Skrimo
не знам то је писало у неким данашњим или јучерашњим новинама.Поента је да се био договорио са новом управом односно финансијерима да му се измире те обавезе и да му се појача уговор,и пошто ваљда од тога нема ништа зато је затражио раскид уговора.
Е и могуће да је у питању цифра од 70 000 а не 700 000.
Плус то што му брата прво нахвалили и причали (а био је најбољи наш играч на припремама)како ће да потпишу уговор са њима па га онда одјебали.

И још гомилају играче на његовој позицији... Много тога ту смрди... Лепо речено још пре месец дана: лоповска, преварантска управа, само замазују очи... Не вреди им ни Пешић када немају играче... Два пораза од Лотоматике у два последња дана, оба са 20-ак разлике!!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Тадија остаје,а брат јесте главни разлог.Звезда му не дугује ни цента,јер је поред Кука и Кикановића једини редовно исплаћиван.
А што се играча на његовој позицији тиче ту је само Кикановић,јер Робертс и Штимац су центри,а Милошевић из Тузле игра тројку,тако тешко да би то могло да буде разлог.Касно су припреме одрађене и недовољно,захваљујући оставштини претходне управе,тако да од ове екипе нешто више треба очекивати тек после нове године.

 из поузданих итвора знам да је разлог што је тадија хтео да иде , одлазак брата из звезде....

NLB: Zvezdin finiš za pobedu Subota, 4. oktobar 2008. 18:43     


Derbi na startu Jadranske lige u Železniku pripao je Crvenoj zvezdi. Preokretom u drugom poluvremenu renovirani tima sa Malog Kalemegdana, uz to lišen pomoći kapitena Tadije Dragićevića, koji se još oporavlja od operacije kolena, savladao je FMP 84:78 (11:22, 18:21, 27:19, 28:16).

Nedostatak zajedničkih treninga, evidentno, bio je ovog puta jači protivnik crveno-belima od najmladjeg i verovatno najtelentovanijeg tima na "Jadranu".

Neuigranost Zvezde, koja je formiranje ekipe okončala tek pre osam dana, pogotovo uočljiva bila je u prvom poluvremenu u kojem je tim Svetislava Pešića u jednom trenutku zapao u deficit od 17 poena (28:11 u 11. minutu).

Medjutim, kako je prolazilo vreme tako su se stvari polako slagale, da bi konačno u završnici utakmice sve "leglo" na svoje mesto u ekipi sa Malog Kalemegdana.


Dve mini-serije domaćeg tima, prva na startu (8:2), koju je Raduljica završio zakucavanjem, i druga sredinom prve deonice (6:0), koju je polaganjem zaokružio Nemanja Protić, odlepile su FMP na 18:7.

A dvocifrena prednost "pantera", osim na kratko u finišu prve četvrtine (20:11) i na startu drugog poluvremena (45:36 i 47:38), ostala je na snazi sve do završnice treće deonice, kada se razigrao Andre Ovens i konačno pokrenuo crveno-bele.

Četiri poena i dve asistencije Amerikanca, dva koša uz dodatno slobodno bacanje Elmedina Kikanovića i dva pogodjena penala Marka Kešelja primakli su Zvezdu na samo šest poena deficita 56:62.

Dalekometnom artiljerijom Protića i Lazića "panteri" su ponovo otišli na plus 10 - 65:55. Usledila je nova minijatura Ovens, koji je već na debiju u crveno-belom dresu pokazao da je kvalitetno pojačanje, a zatim loptu kroz obruč probacio Vladimir Štimac i smanjio na 65:68.

Tri poena deficita Crvena zvezda je imala i na ulasku u poslednja dva minuta - 74:77. Labović je zatim pogodio jedno slobodno bacanje, ali na drugoj strani "bombu" preko ruke, svoju drugu trojku na utakmici pogodio je Kešelj i približio goste na poen zaostatka (77:78).

Prethodno je Samardžijski pogodio samo jedno od četiri penala, a onda je sa linije penala neprecizan bio i Stefan Živanović oba puta. To je na kraju "pantere" i koštalo poraza. Zvezdina mrežica više se nije zatresla.

Crveno-beli su do prvog vodjstva na utakmici 79:78 stigli poenima Kikanovića, da bi u finišu utakmice Kešelj četiri puta i Ovens jedanput sa linije penala obezbedili trijumf, kojim je tim sa Malog Kalemegdana prekinuo niz od tri uzastopna neuspeha u duelima sa FMP Železnikom.


FMP: Protić 12 (5as), Labović 18, Samardžiski 12 (10sk), Jeremić 8, Milutinović 9, Lazić 3, Savić, Čović, Ilić, Musli, Raduljica 6, Živanović 10.

ZVEZDA: Ovens 14 (6as), Kikanović 14, Bakić 4, Kovač 5, M. Milošević 2, S. Milošević, Kešelj 18 (7sk), Nedović, Marinović 15, Roberts 7, Štimac 6, Bjelica.

Браво момци! 8) 8)

Кешељ је једна од најбољих инвестиција Звезде у скоријој историји...
Има овде места напретку и мислим да ће овај тим бити веома моћан... На све то додајем да имам утисак да ће ови момци имати победнички менталитет и да неће бити оних силних блокада у главама када су мечеви са гробљем у питању...

Вучићевић председник!

РАДНО дружење на Малом Калемегдану са генералним менаџером Црвене звезде Миланом Опачићем покренуло је низ занимљивих питања, међу којима и избор руководства клуба. Све извесније је да ће место председника припасти Слободану Вучићевићу, власнику "Гранд кафе", који се и највише ангажовао на пројекту опоравка клуба, док би улогу потпредседника требало да добије други члан Звездине трочлане комисије Зоран Дракулић, власник компаније "Ист поинт".
- Они ће највероватније заузети места председника и потпредседника, тако је договарано и када сам постављан за генералног менаџера и Пешић за тренера - каже Опачић, који најављује да би током недеље могло да буде конституисано руководство клуба.
- Назире се и чланство борда, односно Управног одбора, настојимо да у њему буду звездаши, који ће стално бити на располагању.
Божидар Маљковић, трећи члан Комисије и кандидат за селектора Француске, обављаће функцију саветника председника.
- Божа је тренутно у Паризу, његов посао везан је за кошаркашки терен, тако да би у клубу требало да има саветодавну улогу.
Новинаре је занимала и судбина Немање Александрова, који је недавно и званично добио раскид уговора са црвено-белима.
- Баш тако, Александров није Звездин играч. На нашу препоруку, два пута је о свом трошку боравио у Берлину на прегледима код једног од најцењенијих доктора, тренутно се још проверава да ли је здрав и спреман за повратак на терен.
Послушао је наше савете, а на њему је да одлучи шта је најбоље за њега. Ако је све у реду са коленом изаћи ће на тржиште као слободан играч, па нека процени где има најбоље услове за рад. У Паниониосу, где постоји притисак резултата, или у Звезди са свим њеним ресурсима на располагању.
Случај Тадије Драгићевића креће се ка повратку доскорашњег капитена у тим.
- Очекујемо да Тадија повуче захтев за раскид уговора, који је више последица емотивне реакције. Рекли смо му да ће имати најбољи могући статус, а што се капитенске траке тиче, морамо да имамо капитена на терену. Због тога не разумем питања зашто Ковач носи траку.
Финансијска конструкција за сезону није затворена, али је испланиран прилив новца.
- Ниједан клуб на свету нема буџет на гомили. Нема сумње да ћемо се сусретати са финансијским потешкоћама, већ касне средства које је обећала држава, али имамо план за стабилно функционисање клуба. Апсолутно смо свесни да играчи неће пружити максимум ако нису редовно плаћени - закључује Опачић.

Новости

оће се ове године ићи на УЛЕБ куп...
п.с.када почиње?

Звезда игра од 2. кола квалификација,мечеви су 4. и 11. новембра.
...ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЛУДО,ЈА ВОЛИМ ТЕБЕ ЗНАЈ...