недеља 17.30ч

Почетак нове сезоне,одлично гостовање... ПОЗИВНИЦА НИЈЕ ПОТРЕБНА,СВИ У НОВИ САД

само једна информација у вези ове текме,
исток је 300 динара.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.



#4 August 18, 2008, 10:44:56 AM Last Edit: August 18, 2008, 11:22:30 AM by Вечити ДЕЛИЈА
Јуче у Новом Саду доста добра бројност, доста добро навијње и доста лоша игра наших играча... Како сам и рекао синоћ другару, а сада и прочитао на званичном сајту, ми ћемо и ове сезоне као "тринаести играч" бити бољи од оних дванаест на терену.
Неких пола сата пре утакмице приличан број људи је био испред истока, а велики број је већ и ушао. Жандармерије је било у великом броју и направили су кордон како би наводно спречили већу гужву испред самих улаза на истоку. Неки су стојали доста дуго у тој гужви испред полиције, која је с' времена на време пуштала по мању групу ка улазу на стадион. Било је доста нервозе због тог одуговлачења пред сам почетак утакмице, али мислим да је велика већина нас на време ушла. Баш смо били збијени доста једни до других (рекао бих као нешто против Бајерна нпр, ако гледамо неку блиску прошлост).
На самом почетку се развија велика шеталица са простим и јасним натписом "ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ" и са два звездина грба на крајевима. Почињемо уз "Пуне трибине", "Звезда ми је све", "Само ти", "По зими, киши...", а са почетка би издвојио и одлично отпевану химну "Добро знај". Звучала је подједнако добро за све време певања, баш како је и вођа тражио... Онда следе две нове песме од пре пар месеци, тј. краја прошле сезоне. Најпре "Ајде Звездо сад на го" и после пар понављања прави се она позитивна, природна и спонтана лудница, коју толико желимо и о којој толико причамо. Скидају се и мајице, скакање, гурање... Нешто касније долази до мањег пада, али се наставља са "Оле, оле, олеее, Звездо волим те..." коју певамо и после примљеног гола, тако да нисмо дозволили сланинарима да се превише истичу у тим тренуцима.
На почетку другог полувремена опет кореографија. Овог пута се развијају четири шеталице између којих се маше црвеним балонима и тако је направљен натпис "ФКЦЗ". Убрзо се ове четири шеталице спајају и опет је све испраћено као и обично уз "Пуне трибине". Иначе, ову кореографију је пратила и парола "ЈЕДИТЕ Г**НА МИ СМО ШАМПИОНИ", која је била постављена на огради. Следи феноменално "Ууу, ааа, Звезда" када се два пута стварно тресао стадион, онда чини ми се "Стадион пун", добар "Еври го", као и већ добро познато дељење трибине на пола...  Већи део другог полувремена су се смењивале песме на тему да желимо погодак и победу. Око 80. минута смо на тренутак то прекинули песмом "Ој Косово", а онда настављамо са "Оле, оле, олеее, Звездо волим те..." коју певамо одлично до самог краја и још пар минута после, упркос и другом примљеном голу. Наравно, био је договор да играчи, када крену да нас поздраве, буду извиждани... Тако је и учињено, с тим што смо упутили и повике "Марш из Звезде". Чим су нам окренули леђа, настављамо лудницу и показујемо шта смо, ко смо и колико волимо Звезду. Зато овог викенда, баш због тога сви треба да будемо у Зрењанину и да наставимо са помацима којих је очигледно било на првој утакмици у овој сезони!

Што се тиче фирмаша... Мислим да их није било у оном броју у ком знају да се појаве. Имали су једну шеталицу на почетку пре наше, коју су развили и на самом крају утакмице. Тад им је одговорено, а краће прозивке су биле и при изласку са стадиона.

пс. Похвала за људе доле на шипци који су се баш потрудили да дижу атмосферу, као и за оне који су били задужени за бубањ. Ова два фактора су била свакао битна за јучерашње издање, јер источна трибина онаква каква је у Новом Саду, зна прилично да отежава навијање.

#5 August 18, 2008, 11:15:44 AM Last Edit: August 18, 2008, 11:18:09 AM by ЗЕМУНАЦ
Одлично навијање,ама баш све!!! Почевши од кортеа,па до кореографије... Још само да су игрчи постигли добар резултат све би било како треба,ал нажалост. :-\ Све похвале људима на шипци :)
http://www.youtube.com/watch?v=FfiMs0tPPZo  Ево вам видео са утакмице.

#6 August 18, 2008, 01:16:47 PM Last Edit: August 18, 2008, 10:47:02 PM by Red Star Forever
Јуче у НС једно наше добро издање, корео на почетку, корео на полувремену, доста добро отпеваних песама, одлична бројност. Све те ствари ће јако мало вредети ако се у суботу не појавимо у Зрењанину у великом броју и ако не одрадимо то гостовање како треба. Знам да је многе сморио резултат и игра нашег "тима" па можда неће доћи, али ћемо барем тада знати на кога увек можемо да рачунамо.

#7 August 18, 2008, 09:26:56 PM Last Edit: August 18, 2008, 10:44:17 PM by Red Star Forever
Oдлично гостовање, велика бројност, сјајне шеталице... Стварно врхунски за отварање сезоне. Навијање за похвалу, изгледа да смо коначно створили оно језгро које нам је све ово време недостајао, мада видећемо већ.. Надам се да ће и у Зрењанину да грми...

СВИ У ЗРЕЊАНИН, видимо се тамо!

Доста тога је већ речено... Још један масован одлазак у Нови Сад, али искрено може то и боље, види се да је још сезона одмора, распуста... Наше издање доста добро, на моменте права слика онога што желимо у наступајућој сезони, громогласно, јако и мелодично, али добар део тринбине се мучио, углавном они који су били по страни јер је овог пута испоштована прича са стајањем у централном делу и образовањем копа на том месту... Источна трибина стадиона ,,Карађорђе" нажалост и поред највеће могуће жеље не пружа могућност да се покаже права слика онога што Делије јесу, онога шта могу и умеју... Овог пута скоро да је потпуно превазиђен тај моменат...


Што се тиче визуелног издања Делија - десетка!!! Шеталица на почетку, скидање у првом делу, мајице у ваздуху, 4 шеталице у другом делу, парола, балони, бакље, димови...

Резултат и дрипце на терену не желим уопште да коментаришем, али наше издање у последњих 5-10 минута, да... Шмекерски одрађена песма Звездо волим те и ,,позив" фудбалерима да нам отпоздраве а онда салва увреда и прозивки да на време схвате где су и шта ће их задесити ако понове оваква издања!!!

Похвала за бубањ тј.бубњара који је одлично давао ритам јер само ослушкивањем ритма на издуженој трибини нема искакања, журења, двогласа и сл. ... За дивно чудо, јуче је таквих ствари изостало и то је још један помак на боље... 

п.с. Извињење појединцима на преправљању постова... Избрисани су делови где опомињете оне чији постови не гледају светлост дана... Њима више нема опомене... Свако следеће брисање поста је аутоматски и бан...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "