Утакмица почиње у суботу у 17 часова.

Ако неко има информације о цени карте, о ценама превоза нека напише, а остали нека се уздрже коментара док не прође утакмица.

Сви у Зрењанин у суботу!

Цена за нашу трибину је 100 динара.
Инвазаја на Петровград.
Звезда
Србија
Косово                 
Метохија

#2 August 23, 2008, 07:02:03 PM Last Edit: August 23, 2008, 08:16:23 PM by KizaLion
Већ неколико дана фудбалска грозница тресе Зрењанин,јер долази ''велика'' Црвена Звезда.Овај епитет момци су данас оповргли на терену,али о томе на другом месту.
Од раног јутра реке аутомобила,комбија,аутобуса,сви путеви водили су у Петровград.Испред стадиона гужва и поново се одуговлачило улажењем,али све је коректно прошло.У копу,девојака више него икад чини ми се:)Нисам компетентан да проценим нашу бројност на трибини,чини ми се да нас је било као прошле године на оном 1. мечу или можда мало више.Вође одлично распоређене,са 2 мегафона,тако да је цела трибина била покривена.Било је мало проблема са бубњарима,очигледно су нови момци па се на моменте нису баш сналазили,али су се поправили у наставку.Што се навијања тиче,вртеле су стандардне - Мој тим је првак био,Дај гол,И да ми понуде,Само ти...Лудница и то више спонтана настаје код песме ''Ајде Звездо сад на гол'',када креће спонтано гурање.До краја полувремена нисмо стајали.У наставку поново у неколико наврата грмимо,али се већ осети доза нервозе,не само због лошег резултата,већ и очајне игре на терену.Пали се неколико бакљи и мноштво димова што подиже атмосферу до тачке усијања.Остајемо уз екипу до финиша,тражимо победу,међутим ништа.Након текме звиждуци манекенима уз повике ''Марш из Звезде'' и ''Циганске пичке''.

Индијанци Петровград,са друге стране,њих 50-ак рашили су транс - ''Петровград има само Пролетер'' и ''Анти-Банат''.Били су 20-ак минута на трибини,вероватно прозивали управу и отишли.Било је слике,али не и тона.


Постављено је 6 слика у галерији!
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2008-2009/banat_cz

П.с. на сликама се не виде бакље и димови, јер се тада снимало камером. Биће постављен видео запис.

Само да додам још, да је било дивота гледати већину водећих људи на Трибини како прави лудницу на једном месту. Изгледа да је почело стварање навијачког језгра које ће покретати и остале делове Трибине.

Навијање солидно са падовима,добра димњада.
Звезда
Србија
Косово                 
Метохија

Ево овако, бићу концизан.

Трибина и навијање за јаку деветку !

Играчи и њихово залагање за ДОБРЕ БАТИНЕ !!!


#7 August 23, 2008, 09:01:34 PM Last Edit: August 23, 2008, 09:03:11 PM by Igor_RS
Quote from: Bojan-92 on August 23, 2008, 08:36:56 PM
Навијање солидно са падовима,добра димњада.
Да си био на утакмици не би причао такве глупости. Навијање је било једно од бољих у Зрењанину, на моменте је била права лудница.

П.С. бојан-92 обрисао сам доста твојих порука, ако наставиша да пишеш глупости бићеш банован!

Quote from: Ђоле on August 23, 2008, 07:02:03 PM
Лудница и то више спонтана настаје код песме ''Ајде Звездо сад на гол'',када креће спонтано гурање.До краја полувремена нисмо стајали.

Стварно одличних 30 минута сигурно, ако не и више. После пар песама и назови загревања на почетку утакмице креће спектакл који не може да се опише. Мора да се доживи! Та позитивна лудница јесте да се пре свега односи на централни део трибине, нарочито онај доле, али...
Игор је лепо приметио:
Quote from: Igor_RS on August 23, 2008, 08:33:11 PM
Изгледа да је почело стварање навијачког језгра које ће покретати и остале делове Трибине.

И стварно је ова данашња слика показала тако нешто!


Везао бих се само још за сам крај утакмице. Атмосфера је пала у завршним минутима, бочни делови, тј. већи део до западне трибине се скроз искључио. Тада је мало пре споменуто језгро на трибини наставило са одличном подршком и тај детаљ, колико је лош пошто је због стања на терну доле један део трибине потпуно стао, толико је добро што се искристалисала моћ копа у тим тренуцима.
Не знaм како ће ово неком да звучи, али мени лично је криво што нисмо успели сви да научимо и бар пар пута да отпевамо рефрен песме која је поведена од стране неколицине људи који су стојали иза бубњева. То је било у последњим секундама надокнаде времена и мало пре прозивке играча... Реч је о песми, тј. рефрену песме "Земан дође" који гласи:

Земан дође, земан дође,
свему да кажем збогом,
бриши сузе душо моја,
живећу увек са тобом.


Старија песма Кебе, о којој је било речи мало и на интернету током паузе ко је пратио  ;D... Ко није био присутан можда ће да каже: "Вама је до зезања и певања Кебине песме када тим игра катастрофално и када се са последњег места померио на претпоследње на табели!" Али ко је био присутан зна из какве тачно атмосфере је то проистекло, мада можда је и то само неки мој погрешан утисак...



- "Марш из Звезде!"
- "Није Версаћи, није Армани, то дрес је Звезде, ви, манекени!"
- "Пичке циганске!"

пс. Браћо, ми не смемо да падамо и да нам се број смањује БЕЗ ОБЗИРА НА СВЕ! Ако су приметни неки помаци на боље на трибини, дај да наставимо правим путем и да напредујемо из утакмице у утакмицу.

Додао бих и то да слике које су окачене на нету показују колико је добро изгледала наша трибина данас. Када се окренеш и погледаш иза себе сигурно не може ни приближно да се стекне онакав утисак какав остављају ове фотографије. Још кад се на то дода сјајан изглед застава на огради... Стварно представља подстицај и за сваку је похвалу.

Не сумњам у квалитет и одличну оцену видео материјала!

Kaд се  погледа прва утакмица у НС и ова јучерашња види се да смо јако добро почели сезону. Добра бројност, добро навијање без обзира на што нам инвалиди на терену нису дали ниједан повод за тако нешто. На овим утакмицама се види озбиљност групе, добро навијамо, а резултата нема. Свака следећа утакмица биће нам нови тест, јер не верујем да ће ови доле на терену ускоро поправити утисак из прошлих утакмица. На нама је само да наставимо овако и да будемо још бољи, још јачи!

Манекенима требају добре батине да би схватили где су и шта им је посао !

Незнам зашто се прекинуло са том праксом, претходних година је бар било тако... чим манекени почну да намештају фризуре по терену и да више воде рачуна да не испрљају дрес, него да дају гол и одбране свој.... за који дан у новинама осване наслов "ВИШЕ НЕПОЗНАТИХ НАПАДАЧА СА ФАНТОМКАМА НА ГЛАВИ УЛЕТЕЛО НА ПОМОЋНИ ТЕРЕН И БЕЗБОЛ ПАЛИЦАМА ИСПРЕБИЈАЛО ПРВОТИМЦЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ"

Боже како су само после тога знали да пруже добре партије, али јебига неко је морао да их подсети на то :)

поздрав Делије !

Quote from: Nikola013 on August 24, 2008, 01:14:17 PM
Манекенима требају добре батине да би схватили где су и шта им је посао !

Незнам зашто се прекинуло са том праксом, претходних година је бар било тако... чим манекени почну да намештају фризуре по терену и да више воде рачуна да не испрљају дрес, него да дају гол и одбране свој.... за који дан у новинама осване наслов "ВИШЕ НЕПОЗНАТИХ НАПАДАЧА СА ФАНТОМКАМА НА ГЛАВИ УЛЕТЕЛО НА ПОМОЋНИ ТЕРЕН И БЕЗБОЛ ПАЛИЦАМА ИСПРЕБИЈАЛО ПРВОТИМЦЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ"

Боже како су само после тога знали да пруже добре партије, али јебига неко је морао да их подсети на то :)

поздрав Делије !

ОК друже слажем се да им треба скренути пажњу,али да ко је крив због свега што се дешава нашем вољеном клубу,ко је довео те фудбалере,ко је био неутралан приликом избора председника ФСС.да ли су само фудбалери проблем?????

Могли би их тући до бесвести, једноставно ти играчи не могу да играју боље...нажалост. А зашто су они ту и како су дошли то је већ друга прича и за то су неки други људи криви. Надам се да те људе нећемо још дуго гледатина њиховим садашњим позицијама.

Видео записи:
Ајде звездо сад на гол:
www.delije-caffe.net/video/2008/banat_ajde_zvezdo.avi
Димњада:
www.delije-caffe.net/video/2008/banat_dimnjada.avi