Прва утакмица ове сезоне у суперлиги на домаћем терену. Недеља, 31.08.2008. у 17 часова! Карта за Север је 100 динара. Све што је битно се налази на листу који је дељен у четвртак.

Идемо Делије!!! Нема изговора, термин је добар и морамо да наставимо да пружамо још боља издања него у Новом Саду и Зрењанину. Након ове утакмице следи пауза од 12 дана због обавеза репрезентације... Значи, БУКВАЛНО СВИ НА СЕВЕР!

Мислим да би било корисно окачити летак овде чисто да се неки присете неких ствари...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

На летку је писало следеће :

4. марта 2008. навршило се 63 године фудбалског клуба Црвена Звезда. На жалост, данас је наш клуб срозан на најниже могуће гране од свог постојања и то је разлог зашто се обраћамо свим звездашима.
Од некада великог европског клуба остало је само име и највернији навијачи. Навијачи су увек били савест нашег клуба и данас је то очигледније него икад и зато је важно да у овим тешким временима будемо на висини задатка јер смо остали једини који искрено водимо бригу о Црвеној Звезди.
Свако коме је Црвена Звезда у срцу не сме да се разочара и одустане јер ни играчи, ни тренер, ни управа нису вечни већ само ми навијачи. Због даље егзистенције и просперитета, потребно је да више него икад будемо присутни, ангажовани, верни, гласни, јединствени и истрајнији јер само тако можемо да спречимо даље пропадање нашег клуба и његових вредности. Више није питање резултата него имена Црвена Звезда.
Зато браћо, и када се слави титула и када се тера управа и брани име клуба морамо да будемо сложни и једнако бројни. Слободан Ћосић, је рекао: "Сваки клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи".

СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

И текст нове песме која је требала да се пева у четвртак :

СВИ ИГРАЧИ ПРОЛАЗЕ
И ТРЕНЕРИ И ЧЛАНОВИ УПРАВЕ
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ
ЗВЕЗДУ ЧУВА НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ !

СЕВЕР ТО СУ ДЕЛИЈЕ
ХРАБРИ МОМЦИ С БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ
И БРАЋА ИЗ СРБИЈЕ
И ЗЕМАЉА СРПСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ.

ДОК ЈЕ НАМА СЕВЕРА
ЈАКОГА, СЛОЖНОГА,
ЗВЕЗДА ПОТОНУТИ НЕЋЕ !

Песма која ће се данас певати/учити

СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА
МАРАКАНА ПРЕПУНА
ПЕВАЈУ ТИ СВИ
КО ПОЛУДЕЛИ

НАПРЕД ЗВЕЗДО ЛЕ О ЛЕ
ИДЕМО ДО ПОБЕДЕ
АЛЕ АЛЕ ООО
СЛОЖНО ЗАЈЕДНО

http://www.youtube.com/watch?v=093VZAb6EhA

Послушајте мелодију и пробајте да је научите до утакмице, да би могли лакше данас да грмимо!

Видео записи:
www.delije-caffe.net/video/2008/javor_baklje.avi (5,5 mb)
www.delije-caffe.net/video/2008/javor_kraj.avi (1,8 mb)

Обрисао сам 4 поста јер нису имали везе са навијањем. У овој теми сте требали да пишете о утисцима са Трибине, а о игри и дебилима на терену пишите на делу форума предвиђеном за то!

У ишчекивању извештаја од РСФ, само да кажем да је дефинитивни хит сезоне "Звезда има невероватан тим!"

Још нема извештаја  ;D
Ал ту су фотке:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2008-2009/cz_javor

При крају текме:

По мени трибина је данас одлично изгледала и звучала с обзиром на околности. Људи нису били раштркани по трибини као иначе. Навијање је било доста спонтано што је за сваху похвалу. Позитиван утисак је бројност у оваквом тренутку, као и показана зрелост трибине. На великом смо испиту сада када је клуб у највећој кризи у историји. Велики плус за нас би био када би одржали или чак повећали бројност

#8 August 31, 2008, 10:28:54 PM Last Edit: August 31, 2008, 10:33:40 PM by Red Star Forever
Данас је био посебан осећај припадати Звездином Северу, бити део групе Делије Север и показати шта је Звезда и која је њена најсветлија тачка... И када не иде и када је тешко, Север је ту, да подржи, да загрми, да испрозива, да буде духовит, да поздрави бољег, да свесно себе истакне као најбољи део онога што представља Црвена Звезда...

Иако по неписаном правилу елиминација из Европе у следећој првенственој утакмци доводи мали број људи на стадион, овога пута није било тако... Север је наставио тамо где је стао у прошлој сезони на првенственим уталмицама на нашем стадиону, дакле масован долазак, а и запад и исток су били на стандардној прошлосезонској цифри... Наравно није ова елиминација за поређење са ранијим, јер нити је било великог европског клуба на Маракани нити је било добре игре нашег тима, и баш због свега тога радује број људи које је дошао на стадион... Дефинитивно добијамо оне праве којима резултат није мерило љубави према клубу...

Почело је са Храбро против Јавора и стандардним песмама подршке и у којима изражавамо оданост и љубав према нашем клубу... Доста солидно издање у првом делу игре и неколико димова и бакљи као и порука (транспаренти у четири реда)  уз повике Север је Звезда!!! Такође научена је и нова песма, мелодична, певљива, можда мало спорија, али о укусима не треба расправљати... Речи су одличне...
СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА
МАРАКАНА ПРЕПУНА
ПЕВАЈУ ТИ СВИ
КО ПОЛУДЕЛИ

НАПРЕД ЗВЕЗДО ЛЕ О ЛЕ
ИДЕМО ДО ПОБЕДЕ
АЛЕ АЛЕ ООО
УВЕК ЗАЈЕДНО

У другом делу са лошом игром фудбалера дошао је и лош резултат, тј.пораз... Настављамо са прозивањем играча, форсирањем песама типа Звезда има невероватан тим, Звезда игра тотално другачије од других и сл ... Наравно обраћамо се и Земану, на италијанском да би нас боље разумео и поруком и њему и играчима Марш из Звезде... Нова песма се дуго форсирала и у овом делу игре... Договор је био уколико се да гол да се радујемо трчањем ка огради, али бојим се да тај филм нећемо још дуго гледати... Остаје нам да повицима Оле испраћамо сваки успешан пас, којих данас нажалост није било никад више од два спојена... На крају гомила удара, бакљи лети ка стази, а играчи који су позвани на Север беже у свлачионицу као да бомбе падају око њих... Полиције је наравно било као да је на улицама 9. мартовско догађање...

Све у свему, остаје нам да ишчекујемо тај уторак, смене, промене и наду да ће се у паузи првенства десити нешто повољно по наш клуб јер како сада ствари стоје од управе па до играча нико не мари што је Звезда последња и што јој се смеши друга лига... Сви су као тужни и није им јасно шта се дешава, а ништа не предузимају како би кренуло на боље... Ми смо своје рекли, и то више пута...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Немам речи да изразим како сам се данас осећао, на терену никад горе срање, у клубу никад горе срање у 63-годишњој историји а ја се никада нисам боље провео на нашој трибини, никада нисам видео људе да спонтаније прихватају песму, никада када нам је лоше ишло Север није био већи, а ДАНАС ЈЕ СТВАРНО БИО ВЕЛИКИ !

Заиста одавно нисмо овако грмели, ваљда је север најјачи када је најпотребније... а Звезди је стварно потребан јер очигледно је наш вољени клуб дотакао дно дна  :'(

ПОНОСАН САМ ШТО САМ ДЕО СЕВЕРА, али како године пролазе чини ми се и да Север постаје део мене :)

Ко није био данас заиста не зна шта је пропустио једно од бољих издања Севера... мислим да одавно Север није био сложнији...

Делије поздрав !


Не знам да ли сам икада имао тај осећај као данас, да једва чекам да судија одсвира крај утакмице.. која је довела нашу Звезду до амбиса!

Бројност по мени је била сасвим задовољавајућа с обизом на стање у коме се наш клуб налази, и све оно што нас прати задњих недеља.
Песме су биле добро одрађене, мада је било момената, мора се признати када је долазило до падова. Дал' зато што су се људи сморили после дугачког понављања, или што су гледали, не би ли Звезда погодила мрежу.. али то је било евидентно.

Наравно, било је заиста момената, када смо грмели, било је и бакљаде, димова, поруке које су освануле на Северу, као осликавање стања у коме се Звезда налази.. порука је била такође нова песма, која још није отпевана, али речи те песме су се налазиле на летку како оном са Апоела, тако и овом са Јавора.. иду на мелодију "Жени нам се Вукота".

Сви играчи пролазе
и тренери и чланови управе,
само Север остаје
чува Звезду нема никад издаје.

Север то су Делије
храбри момци с' београдске улице,
и браћа из Србије
и земаља српске територије.

Док је нама Севера
јакога, сложнога
Звезда потонути неће!



Позивани су играчи да дођу на Север, али се нико од њих није усудио на то, што показује само да они Звезду не осећају као ми, и да им је новац изнад свега. Да носе тај дрес исто као и сваки други!?
Током нашег навијања данас, било је пуно ироније, али са разлогом, јер данашња утакмица са Јавором говори мноооого тога лошег о нашем ФК!
Крај утакмице доноси и силаз до ограде, као и гађање бакљама ка улазу-излазу за играче.. На тај начин им је стављено до знања, шта мислимо о њиховој игри и залагању!
Наравно мурије је било, као да смо највећи терористи свих времена..

немам шта друго рећи, осим:
МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!

Садржина јучерашње пароле:

"Сви играчи пролазе
и тренери и чланови управе
само север остаје
Звезду чува, нема никад издаје"
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Дрвосечо,мислим да им нисмо ни дали прилику да дођу на север.Кад смо их позвали,кренули су али је одма кренуло МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ и бакље,нормално да у таквој ситуције неће ни доћи.Ја сам пре за то да их пустимо да дођу до ограде па онда све по реду  8)
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

#13 September 01, 2008, 10:07:25 PM Last Edit: September 01, 2008, 10:10:58 PM by Куман
Поздрав за хулигане са запада који су подржали север на крају утакмице! ;)