јуче смо у Шумицама поражени од Југовића 31:36

Рукометаш, капирам да смо слабији него прошле сезоне, капирам и да смо преслаби у европским оквирима, али ме интересује какви смо у овим нашим, домаћим, условима. Јесмо ли фаворити за титулу? По резултатима које смо до сада остварили нешто ми се чини и да нисмо.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

ма најгоре од свега је што ми играчки нисмо толико слабији у односу на прошлу сезону. Фали нам искуство. На крилима су остали исти играчи, голмани и пивот су нам много бољи него прошле сезоне. На беку је дошао Рашић који је у Металопластици блистао, овде игра млако. Питање је Перун колико би могао да одигра ове сезоне пошто има здравствених проблема. Макса иако у годинама много би нам значио.
По мени главни узрок слабе игре је Бутулија


Quote from: Игор on November 03, 2008, 11:07:14 PM
Јел у среду играмо ЛШ?
У недељу. У среду је ЛШ одбојка

Још један пораз рукометаша. Овај пут од Пролетера у гостима 2 разлике

QuoteБутулија: И даље верујемо...

Рукометни клуб Црвена звезда у недељу игра са словачким Татраном, у четвртом колу Групе Д Лиге шампиона, а тренер екипе Игор Бутулија рекао је да верује да екипа може да победи и избори опстанак у европским такмичењима.

"Надам се да ћемо имати подршку навијача како бисмо успели да за ову екипу направимо феноменалан резултат и останемо у европском такмичењу. Покушаћемо да надокнадимо минус од четири гола из Словачке", рекао је Бутулија у четвртак конференцији за новинаре.

Према његовим речима, "ова екипа може да покуша да направи такав успех".

Црвена звезда је до сада забележила три пораза, а победа у мечу са Татраном, обезбедила би јој останак у европском такмичењу - у Купу Купова. Тим из Прешова победио је црвено-беле у првом мечу у Словачкој са 27:23.

"Татран је састављен од репрезентативаца Словачке, који су елиминисали Словенију са Светског првенства 2009. године. То је веома искусна екипа", рекао је Бутулија.

Он је додао да ће, се као и до сада, оријентисати на младе играче којима је играње у Лиги шампиона велика школа за будућа такмичања.

Један од најбољих играча Црвене звезде Мирко Милашевић истакао је да је његовој екипи неопходна помоћ навијача клуба, као и публике.

"Само уз подршку до последње секунде и уз нашу борбеност можемо да победимо. Ова утакмица је важна за рукомет у нашој земљи, јер може да покаже где нам је место. Ако 'презимимо' у Европи, показећемо да је наш рукомет бољи од словачког", рекао је Милашевић.

Према његовим речима, успех у наредном мечу обезбедио би да клубови из Србије у наредној сезони не играју квалификације за Лигу шампиона.

Црвена звезда састаће се са Татраном у недељу у 19 сати у спортском центру "Вождовац" на Бањици. Улазнице за меч могу да се купе од суботе по цени од 200 динара.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Све је извеснији повратак Максића. Као потенцијална појачања помињу се и Лазар Савић (наш бивши средњи бек), Цмиљанић (бивши капитен гробља), и Јаћимовић (пивот из Прибоја)

Пораз од Копенхагена 38:22

Ух, ово се установило као прејако такмичење у овом тренутку за нас. Бутулија је по мени највеће појачање клуба које су на паузи одрадили. Јасно је да се недостатак новца што је повезано и са довођењем искуснијих и прекаљених играча одразио на ово такмичење. Не можеш да нападаш овакву лигу са децом. Не постоји стварни вођа екипе на терену који би био у могућности да подигне екипу у сваком тренутку. Клинци су одлични и талентовани што мислим да је довољно за нашу лигу али не и за Европу.

"Смењен Игор Бутулија

Управни одбор рукометног клуба Црвена звезда на данашњој седници сменио је тренера Игора Бутулију због лоших резултата, пре свега у домаћем првенству.

Вршилац дужности председника клуба Љубиша Стоиљковић изјавио је агенцији Бета да је Управа знала да екипа не може успешно да игра у Лиги шампиона, али да је била незадовољна учинком у првенству.

"Бутулија је пре свега смењен због лоших резултата. Оформили смо комисију и она ће за 10-так дана изабрати новог тренера. До тада екипу ће водити помоћни тренер Златан Арнаутовић", рекао је Стоиљковић.

Према његовим речима, Управни одбор усвојио је и оставку председника Блаже Чабаркапе.

"Надам се да је све ово увод у мирније воде. Разговарао сам са играчима, измирио дуговања и све што сам обећао то сам и испунио", рекао је Стоиљковић.

Црвена звезда је прошлог викенда завршила учешће у Лиги шампиона на четвртом месту у Групи Д, без иједне победе. У домаћем шампионату после осам кола заузима седмо место са четири победе, једном нерешеном утакмицом и три пораза."

Извор: Пресс


Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Шта се то дешава?
До јуче нам у Србији малтене нико ништа није могао, а сада нас побеђује код стигне.
Ајде неко упућенији у рукомет, јел може да каже колико је алармантно стање?
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!

Из Блица:

Бутулија остаје тренер Црвене Звезде

Игор Бутулија остаје на месту тренера рукометног клуба Црвена звезда пошто је данас Управни одбор клуба поднео оставку.
Управни одбор рукометног клуба Црвена звезда је у понедељак сменио Бутулију због лоших резултата, пре свега у првенству.
"Управни одбор поднео је оставку због финансијских проблема и биће формирана Радна група која ће наредних дана покушати да подигне клуб на виши ниво", изјавио је Бутулија агенцији Бета.
Према његовим речима, овај УО није могао да изнесе финансијске обавезе клуба, и затражио је помоћ Спортског друштва.
"Остајем на месту тренера. Врло брзо ће се одржати сасатанак и формирати нови Управни одбор са новим људима, тако да ће рукометни клуб бити подигнут на виши ниво. Договорили смо се да више нећемо излазити са новим причама у јавност и потрудицехемо се да играчи имају одличне услове за рад", рекао је тренер Звезде.


Преврне ми се све у стомаку кад чујем речи Радна група.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

и опет исти људи влаховић,вучићевић...

Капа доле Перуну за све што је урадио за наш рукомет, али све ово што се дешава је његово дело. Довео је неспособног Бутулију и запалио за ЦГ. Ова управа РК је имала катастрофалне грешке али је ипак 3 сезоне за редом узимала титулу.
Бутулија ни у једном тренутку није преузео одговорност и константно се вади на младост екипе. Квалитетнији тренер би у групи ЛШ остварио бар победу против словака кући. Ова екипа нема квалитет за ЛШ, али далеко од тога да не може да добије Црвенку, Југовић... Припреме су одрађене много лоше и несхватљиво ми је да је екипа тако слабо физички спремна кад се зна да мора да игра на два фронта

Спали смо на то да нас она стока добија пред нашом публиком. За мене још увек једини разлог је тзв тренер Игор Бутулија
Мора што пре да се формира нова управа која ће да доведе новог тренера, Бутулија може да остане помоћник да учи посао
Екипа је физички тотално неспремна, што нам се и обило о главу. Играчи су код Бутулије назадовали, ни код једног се не види напредак у игри

А вечерас је и онај ћелави говнар што га зову судија одрадио пола посла, другу половину је одрадио њихов голман који је скинуо неколико битних зицера
Код нас осим голмана нико није вреан помена

Бутулија је главни кривац за све, поново је била иста тактика као за време утакмица лиге шампиона... Ја не знам шта играчи уче од њега на тренинзима.

Помиње се могућност доласка Дејана Перића на место председника скупштине клуба
Потенцијални председник управног одбора је Слободан Главонић