У недељу у 19 сати у шумицама играмо утакмицу за пласман у Лигу Шампиона. Карте су обезбеђене, Ваше је само да се појавите. Ајде да напунимо Шумице и да подржимо рукометаше у борби за ЛШ. Сетите се само како је било на последњем дербију кад смо славили титулу, а замислите како би то изгледало са пуним шумицама.

COPY Marakana PASTE Šumice :)
Сви у шумице. Ја мислим да би требали да певамо овако: Сваке ноћи сањам ја, да је хала препуна,певају ти сви,ко полудели...
Сви у 19 сати у недељу да направимо ИНВАЗИЈУ!!!! ;D

Хоће ли бити окупљања код ревије? као прошли пут кад смо ишли на одбојку

Кад се креће испред Ревије, онда се то нагласи у позиву на утакмицу. Пошто овај пут то није оглашено, значи да се не креће!

Вечерас је било много добро у Шумицама. Бројност доста добра, негде (иако ми се није испунила жеља да имамо пуну целу Трибину) око две трећине "наше" Трибине крцато. Навијање током целог меча, па и 15-ак минута после одлично. То је тај Коп, тако треба да изгледа и да се понаша Коп. Почело је са подршком другару са Трибине Урошу, затим креће стандардан репертоар наших песама, пали се по која бакља и још више подиже атмосферу.Након тога се развија парола на којој пише "ПРАВДА ЗА УРОША" уз подршку са Трибине. У другом делу игре певамо Ђенаралу и Косову и поручујемо жабарима и свима осталима да се нисмо одрекли наше територије. Добар део другог полувремена се пева нова песма "Сваке ноћи сањам ја..." На неких 7-8 минута до краја почиње се са навијањем које прати дешавања на паркету, кад се бранимо звижди се противнику, кад нападамо иде "Сад на гол Звезда"(песма која се дуго није певала на Трибини), а мало касније и "Победа, жеља наша титула". На 2 минута пред крај поново почињемо са новом песмом и грмимо још неких 15-20 минута, баез обзира на то што су у хали остали само жандари и што су светла погашена. При изласку из хале бубњар наставља са ритмом песма се још мало пева и  испред хале.
Шта рећи, осим да се поновило добро издање из прошле сезоне у Шумицама. Ко је био на одбојци и рукомету у завршници првенства, зна о чему причам. И да, ко данас није био, имаће за чиме да жали.
Још бих само похвалио екипу на пожртвовању и нашег тренера, легенду нашег клуба. Лепо је гледати те момке како се боре за наш дрес, ех кад би сви били као они... 

Баш ми је било драго што смо после дужег времена отпевали "Победа, жеља наша титула"... Сећам се да је против Младости из Апатина прошле године (крај Априла - почетак Маја) грмела доста дуго и прирасла ми је срцу невероватно!

"Игор" је лепо резимирао дешавања на трибини, а ја би само додао нешто око чега претпостављам да ће већина нас да се сложи... Нова песма (све у свему) није звучала баш најбоље сад на рукомету. Није могао да се пронађе прави ритам и зато ево аудио снимка који сам поставио на "rapidshare-у" у мп3 формату. У питању је пауза између два полувремена на утакмици против Јавора, када је показано правилно извођење, мелодија и ритам песме.

Сваке ноћи сањам ја...


пс. Нека администрација обрише пост, ако је из неког разлога непотеребно постављен овај линк за скидање песме. Онај једноминутни снимак бакљаде који је постављен овде на сајту је исто добар пример, али ето...  8)