September 26, 2008, 07:15:26 PM Last Edit: September 26, 2008, 09:39:38 PM by Игор
Сутра у 15:30 играмо у Кули. Неће бити нимало безазлено али морамо да наставимо тамо где смо стали. Педер Џомба ће као и сваки пут желети а нас одврати од уткамице, не дајмо се поколебати већ направимо инвазију на Кулу! И...сви памет у главу!
Борба се наставља!
Правда за Уроша!
Слобода за Делије!


Едит : Погледајте добро овај снимак и видите да ово наша борба за правду има смисла!
http://www.youtube.com/watch?v=brx89J5tgFk
Инвазија на Кулу!

#1 September 27, 2008, 09:47:35 PM Last Edit: September 27, 2008, 09:49:46 PM by Игор
Данас у Кули негде око 300 Делија, лоше време, висока цена карте, полицијска репресија, све су то фактори (по мени неоправдани) који су утицали на данашњу бројност на нашој трибини. Полиције је опет било у великом броју, на почетку утакмице док још сви нисамо ушли на Трибину мислим да их је било и више него нас. У Кули опет бахато понашање кулског педера који је одредио да карта за данашњи меч буде 600 динара. На уласку се наставља полицијска репресија, поред ригорозне контроле десило се нешто што ни један нормалан човек не може ни да замисли. Заставама Ваљева и Без Страха није дозвољено уношење на Трибину зато што је прва имала лик Војводе Мишића, а друга Храм Светог Саве!?!!! Да ли ми живимо у Србији или Албанији? Да ли је Војвода Мишић наш херој или ратни злочинац? Да ли некога вређа наша историја и наше порекло? Јадна полицијо, та питања су упућена вама. Да ли можете ниже пасти? Да ли треба напоменути да онај велики транспарент "Правда за Уроша" данас није био на Трибини.
Током утакмице на Трибини влада некаква чудна атмосфера која је почела још после утакмице са Јавором и која се поклапа са хапшењем људи са наше Трибине и са неправедном пресудом за Уроша. Нема луднице на Трибини, нема песама које се певају по 15-ак минута... Наравно сви знамо зашто је то тако и сви ми то врло добро разумемо.
Дакле, углавном се прозива кулски педер, и то са  "Јавна кућа сте, најјефтинија, сат и по јебања за 600 динара" и " Џомба лиже јаја, Ибрахима Гаја, нанананна", пружа се подршка Урошу добро познатим песмама "Делије, делије ајмо сви у глас, Урош Мишић један је од нас" и "Правда за Уроша". Певају се и добро познате песме нашем вољеном клубу, али не оним жаром и интензитетом којим смо навикли. Делије су данас у Кули исказале своје мишљење о људима у нашем клубу, в.д. је "почашћен" са "нанана, пуши нам дантана" и "Делије, Делије, ајмо сви у глас, амерички конобар пуши курац наш"(било је ту још понеких шаљивих песмица али сам их заборавио), пружена је подршка Илији Ивићу, а играчима је захваљено са "играчи, јел нас чујете, хвала за Уроша!".
На крају утакмице, играчи опет долазе на Север, скандира се "Ово је победа, победа за Уроша" што и они поздрављају, а нама остаје се надамо да ћемо се у што скорије време радовати Звездиним победама заједно са нашим другарима који нису данас били на Трибини већ у затвору.

Видимо се на дербију...

Правда за Уроша!
Слобода за Делије!

Quote from: Игор on September 27, 2008, 09:47:35 PM
На уласку се наставља полицијска репресија, поред ригорозне контроле десило се нешто што ни један нормалан човек не може ни да замисли. Заставама Ваљева и Без Страха није дозвољено уношење на Трибину зато што је прва имала лик Војводе Мишића, а друга Храм Светог Саве!?!!! Да ли ми живимо у Србији или Албанији? Да ли је Војвода Мишић наш херој или ратни злочинац? Да ли некога вређа наша историја и наше порекло? Јадна полицијо, та питања су упућена вама. Да ли можете ниже пасти?


Правда за Уроша!
Слобода за Делије!



Комунизам
: "Куц, куц, ел могу да се вратим у Србију?"

Садашњи режим: "Па наравно, још питате, само изволите!"

Комунизам: "Е одлично, радо ћу то учинити, али морате да ми одговорите на једно питање."

Садашњи режим
: "Кажите, слушамо."

Комунизам: "Да ли знате чега свако у Србији треба да се стиди највише?"

Садашњи режим
: "Да... Свако ко поштује и слави Светог Саву, Војводу Мишића, Краља Петра и сличне ствари које су супротност праве српске светиње,крви и јунаштва, треба да се стиди. Срамота је бити такав Србин у Србији!"

Комунизам: "Дивно речено! Живео комунизам, Тито, братство и јединство наших народа и народности!"

Садашњи режим: "Живеоооо! Живела европска унија и америка!"

изгледа да би жандари и остали педери из управе волели да су на транспарентима слике џамије и вехабија па би изгледа тад били сретни.то су све балије пичка им материна.правда за уроша.

#4 September 28, 2008, 04:16:10 AM Last Edit: September 28, 2008, 04:22:12 AM by Phenix
Еееееее, у уста ли вас јебем мртва!!!
Да, били смо им добри 5. Октобра.... Тада нису сметали ни инциденти, ни што се приликом пробијања кордона испред скупштине зачуло "ми смо цигани, најјачи смо, најјачи", а шта сад?
Па ништа, сада иде увлачење у буљу Европи, па ће зато да се забрани све што је српство и све што је српско!  >:(

Онај мртви СПС су узели под скуте (ЈЕБО ИХ ДАЧИЋ), радикале су растурили, као највећу претњу, разјебали народ у групице да се (по бројности) по ситним групама боримо свако за своје...
А, навијачима је поента утерати страх у кости, па је инцидент на текми Звезда - Хајдук искоришћен као изванредна прилика...  >:( >:(

Јебе се њима и за тог мртвог Трајковића колико је повређен и да ли му је неко гурао бакљу у уста и шта год, као и за Уроша, шта је урадио а за шта одговара...
Једина поента је да истерају своје!!! Јебо им тата маму у уста!!!

Али, ничија није горела до зоре, па неће ни њихова!!!

СРБИЈА СРБИМА, СТОП ЕУ!!!

!!!УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!

http://www.aca-coa.rs.sr/

СЕРЕМ СЕ НА СИСТЕМ, НЕЋУ ВИШЕ ДА НАС ЈЕБЕТЕ,
АКО ЈЕ ДАЧИЋ ЗА МИНИСТРА, ЈА САМ ЗА НЕРЕДЕ!!!

Аванти!!!
Веља
!!!!!!!!!!УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!!!!!!!!