Мислим да је требало више времена да се посвети пружању подршке нашој браћи у затвору, а не оноликом натезању са мишевима. Јуче су они требали да буду најмање битни у целој причи. Све у свему, није било лоше, само испод мојих очекивања.

Quote from: Red Star Forever on October 05, 2008, 11:44:11 PM
Него да се вратимо ми нама навијачима и нашим активностима... Пред утакмицу испред западне трибине у Љутице Богдана, намерно изазван инцидент жандара на који су нажалост неки наши другари насели... Покушај привођења због лименке пива се претворио у окршај који је трајао десетак минута... У првом налету су спашени неколицина другара од хапшења у које се укључило и неколико неуниформисаних лица, претпостављам жандари у цивилу (без легитимисања или нечег слично), који су безобразно лупали шамаре на све стране... Није им се остало дужно... Нажалост неки су мислили да треба то истерати до краја, па се тај сукоб пребацио скроз на улицу и ту је повређено и приведено неколико људи...

за време те туче испод благајне 3-4 пандура у цивилу су ухватили једног дечка који ништа није радио и одвели га.један огромни у црној јакни и белом дуксу је без повода ударио тог дечка песницом у главу.исти ти људи се увек мувају заједно,али добро је што су сви видели и запамтили ко су они заправо...бахати,безобзирни понашају се као мангупи са улице.ако се неко сећа оног снимка са куле, ту се видело како 3 пандура у цивилу бију једног цигана, а после су сви цигани скочили у одбрану истог.

Quote from: white power on October 06, 2008, 10:47:13 PMза време те туче испод благајне 3-4 пандура у цивилу су ухватили једног дечка који ништа није радио и одвели га.један огромни у црној јакни и белом дуксу је без повода ударио тог дечка песницом у главу.исти ти људи се увек мувају заједно,али добро је што су сви видели и запамтили ко су они заправо...бахати,безобзирни понашају се као мангупи са улице.ако се неко сећа оног снимка са куле, ту се видело како 3 пандура у цивилу бију једног цигана, а после су сви цигани скочили у одбрану истог.

Па ти цивили, инспектори, оперативци, који ли су већ курац су увек били познати шмекери на текмама...  >:(
Јел довољно кад дође јебени Маџар па се ложи с' питањима "да ли бих ја добио један на један *****?"
Паа јеботе, кад сте толка муда сиђите на север па се пеглајте један на један! Јесте, ал' ће после да нас водите на робију 10 год...  >:( >:(
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Па ти цивили, инспектори, оперативци, који ли су већ курац су увек били познати шмекери на текмама... 
моји другари и ја чекали комби,поред нас прођоше 2 корпулентна лика(вероватно керови у цивилу),и онако у пролазу један од поменуте двојце је добацио Шта је п..ке ајде сад певајте о јочиђу(у поменутом тренутку око наc доста обичних зандарма)један од другара му је узвратио Ста је фрајеру.Поменути двојац је сигурно чуо,али чули су и керови па су хтели да нас оптуже  да покусавамо да изазовемо тучу и ремећене јавног реда и мира ......Све се добро завршило али то говори колико једна ситна провокација  може да буде погубна ако наседнемо на исту.
инциденти иду нјима на руку,полако почину да схватају да губе битку  ;Dи постаће све нервознији,бахатији и безобразнији зато браћо само опрезно :-[,јер ову битку изгубити несмемо и нећемо.
само полако битка је дуга и морамо врло паметно одиграти наше потезе зарад уроса и правде!!!
ОСТАНИМО  ЗДРАВИ
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

Већ ме је неко допунио за скандирање Џаји, тај детаљ нисам смео да заборавим, а допунићу самог себе са преводом парола на грчком:
"Паок комплекси јебемо вам матер посред пичке"
"Паокови јел сте понели мишице за пливање"

Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "