Што се нас тиче, исцимали смо се до јаја...Како каже неко овде "разни су били на шипци", "што се не исцимају за зрењанин". Иначе су то момци који су готово на свим утакмицама, од фудбалских па до женске одбојке, тако да су ти коментари сувишни. Зна се ко је водио навијање и ко су вође, али да није било тих момака да дигну атмосферу на боку, навијање би било далкеко лошије! Узимајући у обзир шта нам се дешава, гостовање може да се сврста у једно од бољих и ако ДЕЛИЈЕ  увек могу боље!!!


ПРАВДА ЗА УРОША!!!


Ма потпуно је у праву онај ко је рекао нешто, игром случаја нашао сам се на десном делу трибине, где су на шипци стајала два лика, један у дресу други у жутој мајици, добро, ложе се, ''подижу'' масу, али не морају да јебу матер свима, бар су једно десет пута рекли јебем вам матер, пичке, и тако неки фазон, а у том делу трибине стајало је много озбиљних екипа... имали су среће што нису добили васпитне од неких, а видео сам да је било пар момака који су хтели, јер немају они право да псују доле у масу а ни не знају ко све ту стоји. они су ми упропастили утакмицу, глава је почела да ме боли слушајући их. баш доста људи је због тога и ћутало све време.

може он да прати све утакмице, али не могу он и његов пијани друг да псују људе около...

није ни битно, било па прошло...

Да, видео сам те ликове што ти причаш о њима, али нису то ти момци, нити су Крушевљани уопште!!!


Људи,дал чујете себе шта пишете?Какве везе има дал је неко из Крушевца,Ниша, или било  ког другог града и колико ко иде на утакмице и где је све био. Зна се ко стоји на шипци и ко води навијање а ако нешто није у реду поводом тог питања мислим на навијање,то треба да решавају људи који су задужени за то,а не да се горе пење било ко и још при том прави будалу од себе,ај што прави будалу од себе ал што прави трибину смешном. Мислим да је велика грешка што се било ко попео на шипку а још већа грешка ја то што су се попели момци који иду на сваку текму како је раније навео момак из Крушевца. Ако присуствује свакој утакмици Звезде требало би да зна ко је задужен за навијанје и ко се пење на шипку!