Utakmica se igra 15.10 (SREDA) u 18:15 h.Karte se mogu kupiti na blagajni SC ''VOŽDOVAC'' na Banjici po ceni od 200 dinara.

Prošlu utakmicu protiv ekipe HCK Kopenhagen Crvena Zvezda je igrala bez podrške svojih najvatrenijih navijača popularnih DELIJA (zbog skoro u istom vremenu odigranog derbija u fudbalu). Dođite i pokažite da Crvena Zvezda ima najbolje navijače na svetu a igrači će vam to vratiti svojom borbenošću i požrtvovanjem.

Идемо сад  Делије када смо најпотребнији !!! Сви на Банјицу

Што си отворио тему кад већ постоји :-[ :-\

Нема везе, јеби га нисам видео! Углавном сви палимо данас на Банјицу

Поздрав

Видимо се на Бањици матори!   :)
Сви на Бањицу!

Нека вечерас свако зна
шта значи "Правда за Уроша"
он није лопов ни убица
па да лежи 10 година

Ми нисмо цвећке ни цурице
ми знамо добро своје грехове
ал` ако правде не буде
судиће вам више судије



Бројност солидна (по мојој процени до 300 људи), али ни близу оне које можемо. Цела утакмица пролази у знаку подршке Урошу и Космету. Приход од карата на нашој трибини ће отићи као помоћ Урошу (нека ме неко исправи ако грешим).
Прозивани Дачић, Јочић, нова песма у вези 5. октобра. Све у свему позитиван утисак и штета што није ишло у директном преносу да се чује наш глас. Понавља се ружна навика појединаца који излазе пре краја утакмице, то ми никад неће бити јасно.  На крају играчи испраћени аплаузом упркос великом поразу. 

Скупљале су се паре не само за Уроша него и за Делије које су у притвору. Одлична атмосфера уз песму "Але але ооооо Ајде Звездо сад на го" као и уз две нове. Прозивани су Слоба, Марија и остали чланови породице Милошевић. Изненађен сам што је испред улаза био полицијски камерман који је снимао навијаче. Противничка екипа нас је поздравила. Пар пута су током утакмице прозивани са "Дојче швајне".

Петога октобра, ујутру тога дана
јебали смо Миру, Марка, Марију и Слободана


Кизо нема неких слика?