Епицентар лудила... 8)
http://s4.tinypic.com/200va69.jpg
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Морам похвалити часопис, трибина као наша свакако  треба да га има баш у овом облику са више текста него слика како би се навијачи едуковали. Надам се да ће његов излазак постати редован код нас. Мислим да би више пажње требали посветити и момцима којима је продужен притвор и избацити  неку паролу на предстојећим утакмицама.

Јесте да нема везе са темом, али морам негде да питам. Да ли се сутра иде на одбојку? Играмо у 6 у Шумицама пртив Лубеа у Лиги шампиона.   

Иде се наравно,ајмо делије,да се појавимо у што већем броју,јер то момци заслужују,а такође се наставља борба јер нема предаје!!
ПРАВДА ЗА УРОША !!

Да закључимо тему: доста добро издање Севера иако је требало да се подвикне како би се појединци тргли... Добра бројност, одличне пароле, бакље, стробови, заставице, барјаци, добро навијање, гробарски бубњеви... Подсетили смо се и нашег друга са трибине који нажалост није више са нама и покушавам да се сетим када смо успели као у суботу да скандирамо нечије име толико дуго и да прво понављање буде једнако гласно као и десето... Скоро никада... Аца Радовић ће увек бити један од нас... Наравно, нисмо заборавили ни Уроша, ни другаре који су у притвору још од доношења срамне пресуде, ни Космет, а фсс је такође овог пута добио своју "порцију"...

Идемо даље, следећа је сланина... Да нас буде још више и да будемо још гласнији!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "