Делије,
у суботу настављамо нашу борбу за Уроша и нашу борбу да очувамо клуб од свакаквих лопужа и америчких конобара. Запамтите да смо ми последњи стуб одбране нашег клуба, јер Север је Звезда. Зато у суботу мора да нас буде највише ове сезоне на северу, сад су тренутци кад показујемо колико волимо наш клуб и колика је наша снага, 5 другара који су лежали 2 месеца ни за шта су напокон на слободи. Нема разлога да север не буде добро попуњен и да утакмицу не обележимо одличним навијањем и лудницом на трибинама! СВИ НА СЕВЕР У СУБОТУ! ПРАВДА ЗА УРОША!

Такође наставља се продаја нашег часописа који МОРА да има сваки делија јер поред тога што ће добити одличан и поучан фанзин, куповином помаже рад наше трибине.

НОВА ПЕСМА коју ћемо увежбавати у суботу је испод, јако је певљива, мелодија добро позната, речи брзо улазе у главу.. Да у суботу што мање времена посветимо учењу песме, да буде што веће лудило!

Линк:
http://www.youtube.com/watch?v=FOXLuCLHSEg

ИДЕМО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Тако је, то је скроз добра акција, да већина људи већ код куће увежба...  :D Таман имају сви два дана форе, пошто вође иначе имају проблема да науче разне дебиле да отпевају песму од буквално неколико речи!!!


АЈМО ЦИГАНИ СВИ НА СЕВЕР У СУБОТУ!!!!!

Сви на СЕВЕР!

ЕДИТ : Надам се да сте сви видели какву спрдњу су направили на Скупштини клуба. Треба ли вам боља позивница за суботу?

Quote from: Пијанац on November 13, 2008, 11:04:25 PM
Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!

Солидно навијање. Прво боље од другог,по мени. Одлична бакљада на почетку другог полу времена. Имали смо,колко се ја сећам 4 бубња,односно два наша а дваглодарска. И ритам бубњева уопште није лепо ишао. Као да је свако за себе ударао. Тако сам ја барем чуо.
Боља игра фудбалера у првом него у другом делу меча.
Све у свему дошли смо до нове победе и идемо даље ;D

Quote from: ЗЕМУНАЦ on November 15, 2008, 07:27:13 PM
Солидно навијање.
:o
Па ово је било убедљиво најбоље навијање ове сезоне

Quote from: ЗЕМУНАЦ on November 15, 2008, 07:27:13 PM
Солидно навијање. Прво боље од другог,по мени. Одлична бакљада на почетку другог полу времена. Имали смо,колко се ја сећам 4 бубња,односно два наша а дваглодарска. И ритам бубњева уопште није лепо ишао. Као да је свако за себе ударао. Тако сам ја барем чуо.
Боља игра фудбалера у првом него у другом делу меча.
Све у свему дошли смо до нове победе и идемо даље ;D
Ала...све што си рекао промашио си...

Како ???
Па боље је било навијање против воше него данас. У неким навратима је било стварно одлично,као на пример кад смо у првом певали але але оо звездо сад на гол,и бакљада на полетку гругог. Такође и кад смо прозивали Џомбу ::)
А остало не баш добро,барем по мени :)

навијање одлично,почетком другог полувремена се певала нова песма.
мосхато

Земунац изгледа да ја и ти нисмо били на истој утакмици. Ко зна где си ти стајао. Навијање по мени одлично, гомила пиротехнике која је насумице паљена, удари... и Маестро који се вратио. Навијање с њим боље него против Војводине, Рада... Данас смо опет имали добру бројност, људи опет касне. Пола сата пре утакмице Коп је био скоро празан.

Слике:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2008-2009/cz_banat

Генерално гледано, одлично одрађена утакмица, свака "мања"  утакмица треба минимум да буде одрађена као данас.   

Бројност,поротехника,грло,све сјајно вечерас.
Мало ме је сморила чињеница да је већина људи почела гласније да пева када се на шипку попео */-&$# ,ок можда он боље води навијање од човека са наочарима,али да ли се пева због вође или због свог клуба? ???
Земунац није ни био на текми ложи вас :D .
Бубњеви су били мало неусаглашени,нова песам није заживела ,а сумњам да хоће.Заставице се бацају по поду,носе кући(неки ће се препознати 8) ),боље је износити мање заставица јер их рецимо четвртина заврши у пљувачци.Згрануо сам се када ми је лик изнад мене рекао да пазим како вртим барјачић јер од њега не може да види терен :o . Мој коментар је био МРШ.
Све у свему сјајно је било,али ја волим да истакнем лоше ставри које се могу поправити,јер ипак смо ми ДЕЛИЈЕ и треба да увек тежимо ка бољем. ;)

Заборавих да споменем и лудило у аутобусу након утакмице,грађани су били у најмању руку изненађени ;D .
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
КОНОБАРУ ВРАТИ ПАРЕ!!!

то за барјаке што носе кући јбг,расподелили смо се на излазу 5 минута пре краја,кога смо видели да кређе да износи узимали смо му барјаке,очигледно је да смо имали много пропуста...а то кад се деле заставице нико неће да узме,сви руке у џеп и кад дође лик да му да заставицу он гледа нешто лево!
Одлично одрађена утакмица,поготово оно "Јави се Гајо"... :)
Хиљаде молитви Господе,
право у срце Твоје да погоде,
хиљаде спаљених домова,
само једна је Суза Косова!

Данас су на шипци сви били одлични... То што неко има више искуства, боље преноси енергију и диже атмосферу од неког другог, није толико битно (за већину нас). Најважније је да смо били бољи и то прилично бољи него на неким претходним утакмицама. А ко колико има заслуга за то, није толико битно сигуран сам. И наравно да се не пева због вође, али природно је да се осети позитивна енергија када знамо колико и због чега су била притворена наша браћа до пре неколико дана...

Лично сам мислио да ће у скоријој будућности тешко да се понови издање из Зрењанина од пре три месеца, још и када су све ове тешке ствари задесиле нашу групу... Али преварио сам се, и то баш против Баната данас на Маракани. Можда није баш била лудница као и тамо и 3 бода су била много извеснија данас него тад кад нисмо ушли у шеснестерац противника. Међутим, када у обзир узмемо данашњи број људи на Северу, па пиротехнику, изглед трибине и сл, онда је то већ друга прича!

Вечерас,у најмању руку,лодница,браво делије !!
Пола сата пре текме коп зврји празан,ал касније се лепо испунио,стога бројност одлична за "мање" текме.Позитивна енергија са шипке се пренела на коп,и мноштво упаљених бакљи само је допринело одличном издању.После дугог времена песма Звезда ми је све добро отпевана.Што се тиче малих барјака,мени чини да данас тај проблем није био тако изражен,велика већина барјака се вртела цело друго полувреме . . .

Opet, iz meni neznanog razloga, sustinu problema prebacujemo na potpuno nebitne likove, koji su tu tek da figuriraju? Zasto se ignorisu (krajnje) namere Miskovica i njegova umesanost u klub? U cemu je problem?

Zasto se udara na boraniju i manekene,  a ne na one koji, a to znaju svi, stoje iza prljavih igara  - vlast i plutokratija koja stoji iza nje?


Не бих да се понављам све је углавном речено...Можда би истакао певање после дуго времена песме Још код дете ја сам био ту,такође и мени је несхватљиво зашто се онолико каснило...

Морам да споменем и оне,не знам како да их правилно назовем,мале шипке у копу,нешто као што је пре било на Маракани док није било столица...Такође колико сам приметио баш око тих ''малих шипки''  :) је било језгро,односно људи који су покретали лудило...
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Бакљада:
www.delije-caffe.net/video/2008/cz_banat_pyro.wmv
Навијање:
www.delije-caffe.net/video/2008/cz_banat_navijanje.wmv

Као што написа Раџа,НА ЛАТИНИЦИ :-[зашто ударамо на небитне ликове који ништа не одлучују кад ћемо већ једном да ударимо по империји мишковић,која нам уништи клуб.а о Србији да не причам,јел Црвена Звезда у којој Мишковић води главну реч наша Црвена Звезда?!
А да не причам о његовим намерама у будућности,ако сад не пресечемо после ће бити касно.