Петковић је по мени највећи потенцијал и за нашу лигу врхунски играч. Ивић је појео велико говно овим потезом

по мени је изненађење и то непријатно што смо се тек тако одрекли Петковића ако уопште је то све тачно.Читам по штампи као има јаке понуде а он ни није још 100 посто Звездин играч тј на позајмици је са могућношћу откупа уговора.Недисциплина или шта ли је незнам,али лик је играо на 3-4 места у тиму,и штопер и везни и крило и свуда се колико знам солидно показао и права је штета да се овако одричемо њега,ово ми је у неку руку дошло као оно изненадно продавање Владимира Стојковића...али опет не би ме чудило да се преокрене ситуација.

Ништа не верујем новинама док се дефинитивно не потврди, али се слажем са свим претходницима да одустајање од Петковића није добар потез... Један је од оних који су били константни и после Коромана и Милијаша можда и најбољи играч у полусезони... Што се тиче Мијаиловића, не знам, нисам га ни виђао често у тиму...

Него, видесте ли коментар јенкија на "могућност" одласка Коромана у Војводину??! На новинарску констатацију да је Војводина мањи клуб од Звезде, огодоврио је д ако је играч слободан може да иде где хоће...  :o Еј па која је ту здрава логика да допустиш да ти директан конкурент за трофеје преузме најбољег играча, е мој јенки, дефинитивно немаш појма  :-[
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

исправићу те брате,оно како је писало у новинама које сам ја читао данас на питање новинара дали је могуће да Короман пређе у вошу,рекао је у фазону ако имају довољно новца да плате могуће је,али да не верује да они то могу да плате.А Короман ни није слободан играч,не знам кад му истиче уговор али да је слободан није,јер се онда Звезда не би ништа ни питала.

Ја сам гледао и слушао цело његово излагање пред новинарима јуче...

То за слободног играча колико се сећам и није спомињано, већ је конобар (помоћник келнера, извињавам се) рекао уопштено како постоји цена за сваког од играча и ко задовољи те финансијске услове може да купи одређеног играча. РСФ је у праву када каже да је недопустиво да исто реагујеш на понуду Војводине (као директног ривала и конкурента) и понуду неког из Кине, Кореје... То је суштина, матори нема појма кад треба да се укључи мозак. Обичан полтрон медијима и мурији, коме је један од већих животних успеха што је оженио жену (девојку) која може унука да му буде...

Но добро, он је право лице већ показао, а и тема је прелазни рок. Опет се не износи колики је буџет тачно, јенки каже да је у питању милонска цифра (у еврима)...

Са друге стране, Ивић је по мени једини који има потенцијала да заслужи место у Црвеној Звезди. Ту је и Југовић такође, али за њега се плашим да га чека судбина слична Буњевчевићевој, ако се ништа не промени ускоро... Већ је причано о овој двојици што не могу ни лекарске прегледе да прођу. На нивоу амтерских играча  :o... Е то ми већ од сада ствара пометњу у глави, али видећемо после ових нешто више од 15 преосталих утакмица шта је и како је. Углавном, стоји да Ивић има шмекерски наступ, да је играче пратио кроз путовања, уживог гледања утакмица и сл, а да му колекција ДВД снимака није богата као његовим претходницима. Новинарима се никако не свиђа, али зар у данашњој Србији не важи да је велика могућност да нешто вредиш ако се не свиђаш медијима!...

Quote from: Skrimo on January 09, 2009, 12:24:15 PMоно како је писало у новинама које сам ја читао данас

Не читам новине... Гледао сам на тв-у и добро знам шта је рекао... Дакле ако нема има паре може да узме Коромана, а ако Короман буде слободан такође може да иде где му дају више...

п.с.1. Мислим да смо се са Пијанцем договорили још на почетку ове теме да не преносимо нагађања жуте штампе... И изјаве које они преправљају, пеглају итд...

п.с.2. Не знам више ни о Ивићу шта да мислим кад је довео два физички неспремна играча... Али паметно је то што неће ништа потписивати са њима док не прођу прегледе... Где може играч који је Живина препорука да буде добар играч...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

#66 January 09, 2009, 02:30:25 PM Last Edit: January 09, 2009, 02:35:30 PM by Skrimo
Quote from: Red Star Forever on January 09, 2009, 10:07:31 AM
Него, видесте ли коментар јенкија на "могућност" одласка Коромана у Војводину??! На новинарску констатацију да је Војводина мањи клуб од Звезде, огодоврио је д ако је играч слободан може да иде где хоће...  :o Еј па која је ту здрава логика да допустиш да ти директан конкурент за трофеје преузме најбољег играча, е мој јенки, дефинитивно немаш појма  :-[
па не знам...по такво сроченом одговору који си написао у претходном посту могао је да каже да Короман може и у партизан да пређе јер ако је неко слободан може да иде где хоће и Звезда са њим нема ништа а ти си тако написао да је рекао што је нелогично јер Короман није слободан играч.Једино ако тај његов одговор није у смислу једино ако је играч слободан он може да иде где хоће,а пошто Короман то није онда ће моћи да иде само где му Звезда допусти.
Далеко од тога да је нешто превише верујем штампи али ако у 4-5 новина исто пише,онда или су се баш добро удружили или је истина а само у једним најжућем дневном листу је извучено из контекста наслов да Короман може да иде у Војводину без икаквог проблема.
Мислим знамо шта мислимо сви или бар већина о конобару али не треба правити буку и прозивати за нешто што не стоји.

Него,што маријан марковић неће бити поведен на припреме?! :-\
Да будем искрен сваким даном губим поверенје  у спортског директора који вуче разне чудне потезе....
Надам се да грешим.....
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

#68 January 09, 2009, 07:17:41 PM Last Edit: January 09, 2009, 08:36:20 PM by Пијанац
Quote from: дука on January 09, 2009, 06:26:18 PM
Него,што маријан марковић неће бити поведен на припреме?! :-\
Да будем искрен сваким даном губим поверенје  у спортског директора који вуче разне чудне потезе....
Надам се да грешим.....

Ако је због Марјана, немаш разлога да губиш поверење. И онако више није за боље од Младог радника из родног му Пожаревца.

Људи бре, немојте се свађати око тога шта конобар прича. :) Он ни сам не зна шта говори, тако да је права уметност протумачити шта је хтео да каже. Ја лично би био најсрећнији кад би могао да се правим да он не постоји. Ал нешто ми не иде, јер сваки пут кад видим његову појаву само што ми не позли.  >:(
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

- А да ли се неко сећа гужве око могућег Бастиног преласка у Вошу? Иста варијанта: COPY-PASTE.
Дакле, без ложења, од Коромановог преласка у Вошу нема ништа.

- Једина светла тачка ове управе до сада је Ивић.... Сваки пут када га видим изгледа љут и надркан, једва да нешто прича а много ради и то је профил лика који нам је у овом тренутку потребан.

- Играчи који не прођу лекарске прегледе не могу и не смеју да потписују никакве уговоре па макар то био и Кристијано Роналдо. Правила су јасна и она се врло добро знају.

- Резултати у наредним утакмицама ће им свима судити у сваком случају...

Према подацима са ввв.трансфермаркт.де, Звезда је у последњих 20 година само на трансферима зарадила(чиста зарада) око 140 милиона евра!?
Плеј ир аген, Сем!

Quote from: казабланка on January 10, 2009, 09:56:59 AM
Према подацима са ввв.трансфермаркт.де, Звезда је у последњих 20 година само на трансферима зарадила(чиста зарада) око 140 милиона евра!?
Тај сајт и иинформације са истога су велике глупости!

тачно и не треба то узимати као тачну чињеницу,прво што реалне цене играча су далеко мање од приказивања на том сајту,друго још битније што је овде посебно такав систем да од трансфера иде оволико менаџеру,оволико бившем клуб...Уосталом довољно погледати тамо стање и цену наших играча Гај 3 милиона,Милијаш 5,Гвозденовић 1,5 милион.Било би до јаја да је тако.

Успео сам да избунарим тачну информацију о прекиду сарадње са Петковићем. Дакле, не ради се о недисциплини, већ једноставно он има ''јак уговор'' и Звезда не намерава ни да уговор откупљује, ни да играча скупо плаћа до истека позајмице у априлу.

Овим се поново отвара горуће питање левог бека, које од одласка Луковића није адекватно решено, а изгледа да ће се опет кренути ка импровизацији. Гвозденовић и Џеф Силва су превасходно играчи средине терена. Трећа опција је ништа више него буџење. У тој варијанти би штопер, Пејчиновић, заиграо уз леву аут линију. Ту је још и Броновицки који је стигао у Београд, али се екипи на припремама неће прикључити док му се детаљно не испита здравствено стање.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Са екипом се на Кипру припрема и извесни Бранислав Јовановић, 22-годишњи задњи везни. О њему се зна да је играо за кипарски Етникос, да је летос био на проби у Војводини и да су му ове зиме пропали преговори са Бешикташом. Ако се наметне вероватно ће потписати уговор, а по новинским чланцима (нарученим или не, не улазим) би се могло рећи да је на добром путу.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Паркер најскупље Звездино појачање

Двомесечна потера Црвене звезде за топ појачањем је закључена. Прво име зимског прелазног рока на Маракани је нападач из Јужне Африке – Бернард Паркер. Спекулише се да је тамнопути фудбалер коштао црвено-беле око милион евра, плус 200.000 европских новчаница колико ће годишње зарађивати у најтрофејнијем српском клубу. Паркера у домовини сматрају момком на којем почива будућност њиховог фудбала. У девет утакмица за "бафану бафану" (надимак селекције Јужне Африке), Бернард је постигао четири гола. Од тога је један био за, готово историјску, победу над Камеруном (3:2) и освајање "Купа Нелсона Манделе".

Паркер је заблистао играјући за тим Танда Ројал Зулу. Са десет голова у 12 утакмица, тренутно је први стрелац шампионата. Из професионалног угла, Паркер може да се опише у две речи: сурови професионалац.

Ниједан скандал се не везује уз његово име, а тренери и играчи се утркују у комплиментима на његов рачун.
- Млад је и много обећава. Има све! Веома је дициплинован и пожртвован и сигуран сам да ће направити велику каријеру – овако је Паркера описао тренер у досадашњем клубу, Роџер Палмгрен.

Приватно, Паркер важи за момка који је све подредио фудбалу. Нема никакав хоби и жели једног дана да заигра у великом европском клубу.
- Две особе су ми узори у животу. На првом месту је моја мама Бана, а на другом Бени Мекарти, најбољи фудбалер којега је наша земља дала – каже Паркер.

Интересантно је да је у Танда Ројал Зулуу играо на позицијама офанзивног везисте и левог крила, док у Црвеној звезди имају намеру да му дају улогу најистуренијег играча. Уколико је Паркер заиста добар играч колико извори са југа Африке говоре, нема сумње да је Звезда добила велико појачање.

ПРОБЕ У ЕВРОПИ

Пао у Легији одушевио Малме

Два пута је Бернард Паркер долазио на пробу у Европу. Први пут пре годину дана у Легију из Варшаве, али челници пољског клуба нису желели да реализују трансфер. Пре три месеца је посетио и Малме, где је одушевио. Скандинавци су дуго водили трку са Црвеном звездом за његов потпис, али нису успели да доведу Јужноафриканца.

ШОН БАРТЛЕТ О ЗЕМЉАКУ
Ударна афричка игла

Јужна Африка није у прошлости могла да се похвали великим бројем успешних фудбалера. Некадашњи ас Чарлтона, Шон Бартлет, направио је солидну европску каријеру.
- Паркер што пре мора да напусти Јужну Африку. Он је прерастао ову средину и време је да се докаже у неком озбиљном европском клубу. Чујем да одлази у Србију, у Црвену звезду, која би могла да буде одскочна даска ка неком од клубова из најјачих европских лига.
Уопште не сумњам да ће израсти у великог фудбалера, који ће бити ударна игла када будемо домаћини Светког првенства 2012. – истакао је човек који је у Премијерлиги уписао 136 наступа

извор:СПОРТ
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

#76 January 15, 2009, 11:08:44 PM Last Edit: January 15, 2009, 11:39:10 PM by Пијанац
Одлично са овим момком идемо до титуле, уз наравно иконе клуба огија и милијаша који ће надам се остати што би и сами они вољели, само ме брине одбрана која не улива повјерење (томовић-пејчиновић) по мени велика грешка ивића је та што је пустио гаја да оде, пошто је он један од ретких који су гинули за грб нашег клуба, а од њега бољег штопера тренутно нисмо имали, мада мислим да сада треба шансу дати пекарићу који је по мени комплетнији играч од младих штопера, мада волио бих да ме демантују и покажу на пролеће да су будућност и велика снага нашег тима и да ће у наставку првенства стаменковић мање пута вадити лопту из мреже. Све најбоље и идемо да вратимо титулу тамо гдје јој је мјесто.

Пијанац: Правила форума су да се пише ћирилицом!

#77 January 17, 2009, 01:30:08 PM Last Edit: January 17, 2009, 01:43:10 PM by Пијанац
извор:Спорт

:o

Пијанац: Немојте више цитирати Спорт! Новина која помпезно на насловној страни објави да ''Гај прелази у Партизан'' и поред тога што им је овај у телефонском разговору рекао да му тако нешто не пада на памет не заслужује ама баш никакву пажњу.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Паркер вечерас изгубио са својим клубом у дербију првенства и опростио се од навијача, е сад је ред да се пресели на кипар што пре да се што боље уклопи и нападамо титулу.

Паркер допутовао на Кипар