Навијање у оној рупи не може бити беспрекорно,нити може да се текма одради без двогласа,то је једноставно немогуће.Нећу да критикујем,ал ми се чини да је већина људи на шипци била постављена више ка делу ка западу,и да је онај део ка истоку био слабије "упошљен".Да додам само једну занимљиву ситуацију када се један лик докопао мегафона,нећу да га именујем,а и искрено нисам га пре тога запажао на трибини,и после неког доброг потеза Коромана преко мегафона је кренуо да скандира име Огњена,што ја мислим да не би требало,јесте да је добар играч,али ниједним гестом,потезом,стажом у Звезди није заслужио,а поред тога на другом делу трибине иде сасвим друга песма . . .

кизо,ајде онај аудио запис опет постави или нешто уради,ниеће да отвори

Quote from: ЗЕМУНАЦ on March 01, 2009, 09:27:31 PM
кизо,ајде онај аудио запис опет постави или нешто уради,ниеће да отвори

исправио сам линк

Кизо јел може молим те снимак где се пева ГРОБАРИ!!!!!!ЈЕЛ НАС ЧУЈЕТЕ!!!!!!!!...........!!!!!!!!Ни наједном снимку нема те песме,а певана је 2,3 пута!!!!!!!Хвала унапред!!!!!!!   ;)
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Quote from: Храбро срце on March 02, 2009, 10:54:17 AM
Кизо јел може молим те снимак где се пева ГРОБАРИ!!!!!!ЈЕЛ НАС ЧУЈЕТЕ!!!!!!!!...........!!!!!!!!Ни наједном снимку нема те песме,а певана је 2,3 пута!!!!!!!Хвала унапред!!!!!!!   ;)

Фали почетни део прозивке, али само то имамо:
www.delije-caffe.net/audio/135derbi_prozivka.wma


#46 March 02, 2009, 12:03:40 PM Last Edit: March 02, 2009, 12:05:45 PM by Red Star Forever
Quote from: Игор on March 01, 2009, 11:49:54 AM
Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...

Веруј ми да ни дугогодишнње искуство не помаже, многи које знам са трибине и који су виђенији, значајнији, ушли су и после мене а ја сам ушао у 26.минуту... Испред је био тотални хаос, више пута сам улазио у "ред", али и излазио из истог... Жандари су реаговали само једном, али и то је било довољно да се направи пометња и да они до тада најгласнији постану и "најхрабрији" тј. да побегну... Искрено, да сам се више потрудио ушао би на време, али сам срео другаре из група из унутрашњости који су масовно били без карата... У једном моменту сам чак и хтео да им дам своју карту и карте другара са којима сам стајао и да добију награду за сво цимање које су имали тог дана, али... И мени је пауза и слаба навијачка активност досадила, па сам желео да уђем али не одмах по сваку цену, јер је напољу била много велика тензија и сваки појединац је био битан уколико дође до инцидента... Кад смо ушли, скапирао сам да нисмо много недостајали на трибини, јер пунији Север на лавору нисам видео још из педриода када није било столица... Дакле, скоро десет година... Ни игла није могла да падне између људи!!!

Све ово је на неки начин био разлог што нисам писао класични извештај... Скоро трећину утакмице нисам испратио, али све оно што је требало видети, а било је битно видео сам... И учествовао наравно, у кореографији, певању, скакању, лудници која је направљена, мада морам признати да ме је у томе већи део утакмице ометало смејање до суза, а помало и плакање... Разлог смеха и суза вам је вероватно већини познат... гробарске пароле... Али прескочићу их сада јер је све о томе махом већ речено и овде и на званичном сајту... Само су себе срозали и показали основно незнање тј. неупућеност у све што се дешава са Делијама и око Делија... Уствари, кад боље размислим њихов извор информација је вероватно жута штампа, или су они извор информација за жуту штампу, е то ме већ сада копка... Да ли је на помолу проширење коалиције, гробари-полиција + новинари??!

Што се нас тиче, једини сегмент навијања који је могао и боље, је певање, све остало врхунски... Кад кажем да је могло боље, мислим на  мешање песама у пар наврата, двоглас такође пар пута и мук приликом примљеног гола... Све остало време навијало се доста добро, јасно и гласно пре свега... Атмосфера у усијању приликом певања две песме, у првом делу Црно бела застава симбол је пичкетина, а у другом уз Напред Звезда ле... И избор песама је био ок, с тим што би више волео да певамо о Звезди, о нама, а њих ко бре јебе, више ни у прозивкама не треба да их спомињемо... О њима све говори песма Ћале ти у ђубретарима...

Пиротехнички шоу почетком другог дела је донео мени до сада невиђену количину дима на Северу лавора... Готово 3-4 минута се није видео прст пред оком, бар у централно делу ка западу где сам стајао... Приликом бакљаде, чини ми се да је певање морало бити још гласније... Можда је количина дима утицала наљуде да утање...

Пароле које смо имали погађају у центар и сасвим је једна била довољна као одговор за све њихове, а и она са питањем ко сте ви, ме такође одушевила... Последњи поздрав легенди Ђоки Бомби је надам се колико толико исправио грешку коју су направили челници нашег клуба...

И кад смо код њих, још једна негативна ствар... Колико су утицајни и колико су срозали наш клуб говоре и следећи подаци: свира нам судија који нас је већ покрао једном, а они ништа не могу да промене; и опет нам исти човек продужи утакмицу дупло више него што је требало; мења се термин одигравања утакмице, а никав протест није учињен што на карти пише 15 и 30, а не 15 и 15 када је и почела; годинама се дешавају проблематичне ситуације приликом уласка на север јна и ником не пада на памет да протествује што фк партизан намерно малтретира људе и изазива инциденте приликом којих је већ било тешко повређених... И још гомила тога, али и о њима је све већ толико пута речено...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Полиција ради на утврђивању идентитета навијача који је гол прославио на атлетској стази са упаљеном бакљом:

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-02-03-2009/dosta-je-bilo

А шта је са Јоветићем који је махао упаљеном бакљом на атлетској стази када је био дерби на нашем стадиону???


135. дерби

Да и ја зинем коју, са закашњењем...
Дерби сам очекивао, после дуже времена, да дође више, и да им запушимо уста, и на терену, и на трибини! Но, не иде све онако како сам очекивао.
Што се игре тиче... ту сам се мало и прибојавао, јер је дошло доста нових играча, а терен на оном назови стадиону је био лош. Играли смо ми добро на ЈНА, и превише добро што се мојих очекивања тиче.. Они у првом полувремену 2 пута у шанси.. а ми смо их имали прилично. Дали смо и гол, таман када је требало. У другом полувремену, мало смо долази до умора, пада... и дешава се да они имају шансе. Што се тиче њиховог пресе*авања, како им је поништен гол у 83', да им кажем, да цела лопта мора прећи гол линију! Утакмица је продужена до оног момента када су морали дати гол!!! Том њиховом голу је претходио наш напад, који је ишао дубоко, али као да се сваки час очекивало да ће судија свирати крај.. краја нема, а они стижу до тог "златног гола", који им даје шансу за титулу... Тек тада се они преко чују!

Навијање са наше стране..
Већ је речено да је било фенсера, позера, разних залуталих ликова, који долазе већином у оваквим ситуацијама. Док утакмица није почела, они су се чули, ми смо спорадично имали нешто што би подесећало на навијање.. Припрема кореограије је каснила, вероватно што су сточари касно омогућили нашим момцима да уђу.. постављени су макери и заставице.
Трибина је незгодна за навијање, и поред мегафона којих је било три, али тешко да се с тиме може нешто јаче направити, тим пре ако и ови испред вас нису заинтаресовани за грмљавину каква треба да буде... Почетак и кореографија нас буде, и то је добро звучало.. мада само подизање кореографије је почело "Зашто ћутите" и по мени то се ужасно слабо чуло, одмах затим се почиње "ПТЛН".. које се добро чују, али је и ту морало бити подвикивања са шипке, не би ли се уклавирили.
Све до нашег гола, за мој став је оно лоше навијање... прво, док се уштима шипка, и пренесе поруку, а онда још и док већина скопча да треба да се урла, а не да се мрмља у браду, оно је само подсећало на навијање.. Морам признати ту су се они јаче чули.
Поготком Туторића, они се гасе, а ми се чујемо боље, мноого боље.. Као да је многе на нашој трибини изненадио тај наш гол!? Видим да сијају од среће, али нема песме!? Алооо, који мој сте дошли на дерби!?! Почињем ја ПТЛН, прихватају остали, јер је то песма с којом и треба да се грми, и да нас чују сви!
У другом полувремену, навијање онако, "топло-хладно", с времена на време се одлично чују неке песме типа "Црно бела застава симбол је пи*кетина"... Чудно ми је било што се добро познате песме не могу испратити до краја.. Дал' је могуће не могу да се испевају 4-5 пута како ваља?! У том другом полувремену смо имали и бакљаду-димљаду, која је одлично испала.  Добро је било наше довикивање са Истоком и Западом.
Већ се приближава крај утакмице, и сви очекују коначно и нашу победу, неби ли им зачепили уста више лажљива... Но, истиче време, креће се у продужетак, а 90% наше трибине белији у терен и семафор!? Очекује се последњи звиждук... почињем "Звезда ми је све, Звезда живот је"... песма се добро прима, јер је легла у правом моменту, на прави начин! Завршавамо некако ту песму, са нашим последњим нападом, затим они имају онај свој напад из кога погађају гол, а баш тада сам запео и дерао се као луд, да навијамо, да се чујемо... док год је трајао тај њихов последњи напад, ми смо ћутали... ћутали су и они прекопута, све док Мореира није дао гол... Тада су се паћеници огласили, тада су им све жеље испуњене...

Једина добра ствар коју сам код њих видео јесте кореографија на почетку за Зорана Вујевића (младића, који је прошле године страдао у амбасади САД).

Инцидената је било, али малих размера, тамо на огради до Истока, јер је била нека фрка око њихове 2 заставе... они су нешто ту потрчали, па су на 20 метара добацивали, и претили, међутим како је изашло 30-ак керова, тако су и побегли, а заставе померили...

Како се све завршило, тако су људи на нашој трибини били сје*ани, јер су желели свакако победу... али јбг, победа се не добија гледањем и блејањем... Не ради се само о томе што песма допире од наших играча и даје им снагу, већ и што код њихових играча ствара збрку!


Било би лепо кад би неко поставио слику са запада где је уместо стадион партизана једно време стајало ЈНА.

Ја не знам да ли је ико од вас,који сте били на дербију,чули у полувремену песме које је стока пуштала,али једна ми је остала баш онако упечатљива.Наиме реч је о песми:''Од Вардара па до Триглава'' ! ! ! И то не она њихова верзија,него права ! ! ! Још један доказ о томе ко су и шта су ! ! !   :D   ;D   ;)

Quote from: Kaja on March 03, 2009, 05:15:56 PM
Ја не знам да ли је ико од вас,који сте били на дербију,чули у полувремену песме које је стока пуштала,али једна ми је остала баш онако упечатљива.Наиме реч је о песми:''Од Вардара па до Триглава'' ! ! ! И то не она њихова верзија,него права ! ! ! Још један доказ о томе ко су и шта су ! ! !   :D   ;D   ;)
хахах и ја сам то чуо...јбт:o
CEKA SE KRAJNI ISHOD!