Двоглас је на онаквој трибини готово неизбежан. Развучена трибина, неакустичан стадион. Говна су слабије навијала од нас а њихов разглас се чује до Севера. Нису они за поређење и добро је то што смо самокритични, али морате да разликујете нашу кућу од лавора. Могло је јаче, али је ово наше најбоље издање у свим сегментима годинама у назад

Quote from: KocoBo-Cp6uja on February 28, 2009, 10:32:52 PM
Ако неко може да потврди дал су нам била браћа из москве,нисам видео њихову заставу сем оне с орловима . . .а сви знамо да су нам били у посети прошли викенд  :D

Били су, један је баш стајао поред мене, тражио од једног мог друга упаљач да пали Албанску заставу... Када није могао да је уапли упаљачем поцепао је ;D

Сеад Мирнес први хита да баци своју десетку на Север...Ко ли је поносни власник? ;D

А рођак што је клепио Тутору,тако да се овај одмах прострео по стази,лудило :D
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Имам и тај видео запис, ал ми је труло да га поставим!

И поред несрећног пораза и проливених суза(а било их је),издање Севера врхунско,баш онако како је замишљено,т.ј. у копу је била лудница,около сам начула да је било лоше,ал све у свему врх!Кореографија сјајно одрађена,на оном,ае назовимо стадиону!!!Наше пароле фантастичне!Ма све у свему још једно одлично гостовање!Е сада,не могу а да не прокоментаришем Стокине пароле!Прво,оно за Уроша,мислим да ни они сами не знају шта значи!Друго,КАКО СЕ САМО УСУЂУЈУ ОНАКО ДА ПРИЧАЈУ ЗА КОСМЕТ???!!!  >:(  Шта су они то па урадили за свету Српску земљу?Треће,оно за Дан Тану и копи-пејст не желим ни да коментаришем уопште!!!СТОКА КОМПЛЕКСАШКА ! ! !
Следећа текма на Маракани против Напретка,знамо шта нам треба чинити  ;)  СВИ НА СЕВЕР ! ! !

Прво велико БРАВО и још једном велико БРАВО за кореогарафију!Ушао сам у првом минуту ,већ је кореографија била подигнута и нисам се пуно обазирао на то !Желео сам само да навијам 90 минута,да дам своје грло и целог себе за СЕВЕР !И дао сам!Тек кад сам вечерас стигао кући видео сам на сликама како је изгледао СЕВЕР и зато је оно БРАВО на почетку !Стварно не могу да опишем колико сам срећан што сам Делија и што сам део СЕВЕРА!Данас кад сам видео оне јаднике са југа,погледао сам у небо,прекрстио сам се и захвалио Богу што  сам ДЕЛИЈА !Бројност,корео, је за 10-ку,али читам неки кажу да је навијање било одлично,добро али да може боље,а неки су баш критични па кажу да је било лоше!По мени најбољи период је био од 36 минута кад смо дали гол,па до краја полувремена Е тад смо оправдали онај назив СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ !Такође последњих 20-ак минута је било лудило!Све је било одлично до тог 96 минута!Чудан је осећај,волео бих да га више никад не доживим,јер скачеш,лудило влада у теби,око тебе и онда МУК !У 96 минуту се југ први и последњи пут чуо !Па добро није им пуно требало да нас надјачају,само 96 минута :D Али и тад смо показали да смо велики,највећи,најјачи!Није ставро било лако тад,али смо скупили сву снагу и из свег гласа отпевали још 2,3 песме!Да је могло боље могло је!Нама је главнио циљ јуче био да покажемо гробљу да смо ми НАВИЈАЧКА ГРУПА БРОЈ 1 У СРБИЈИ и то смо им показали и победили смо их у сваком сегменту !Не треба бити незадовољан!Идемо даље Делије!!!!!СЕВЕР ЋЕ ТЕК ДА У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ !!!!!!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

браћо све стоји да је било доста позера и оних који су сликали мобилнима,али таквих увијек има....и јесте да је мало у пјесмама штекало...ја морам само нешто да истакнем-оволико позитивне звездашке енергије нисам одавно видио,бар по мени је тако...и некако данас је све било и ишло како треба...бар мени....кажем вам један од бољих навијачких дана...једино мегафон никако га нисам сконтавао...и ебени стокин разглас...и ево гледам на делије нету,нико није сконтао онај нашкрабани натпис (само га тако могу назвати)  за Уроша...да ли и они сами знају шта су хтјели рећи?!?!?!?
А КОРЕОГРАФИЈА ТЕК САМ НА СЛИКАМА СХВАТИО КОЛИКО ЈЕ ТО ЈАКО УРАЂЕНО....ПРОСТО НЕ МОГУ ДА ВЈЕРУЈЕМ...И БАРЈАЦИ ПРОСТО СЕ ИЗГУБИШ....ПЕРФЕКТНО...
и да ли ће ми ико одговорити како су од торциде она два транса дошла код нас?
...БУДИ СВОЈ,ПОШТУЈ ТРАДИЦИЈУ,ПАМТИ ИСТОРИЈУ...КАДА ГОВОРИШ ВУКОВИМ ЈЕЗИКОМ...ПИШИ И ЊЕГОВИМ ПИСМОМ!!!

СТОП ЛАТИНИЦИ!!!СТОП ДЕСРБИЗАЦИЈИ СОПСТВЕНОГ НАРОДА!!!СТОП ОДВАЈАЊУ ОД СЛОВЕНСКОГ КОРИЈЕНА!!!

...БИЛИ,ЈЕСМО И БИЋЕМО!!!

Застава са ликом Ђоке Бомбе је испланирана одмах после смрти легенде у Сремској Митровици. Био је и остаће легенда, како града тако и Црвене Звезде. То му је наше хвала, заслужио је!


По мени, одлично издање, мада је на плану певања могло боље. Прво, свака част момцима који су осмислили и организовали ону кореографију. Онако нешто урадити на гостовању је заиста велики успех. Пиротехника, пароле - све на високом нивоу. Оно што је мени засметало, а то нам се иначе често дешава, је то да чим вођа погледа са стране, поприча са неким или не води баш активно навијање - ми се из неког разлога утишамо. Ваљда ће се радити на томе. Двоглас је био неизбежан, са онако развученом трибином и нашим озвучењем.

И даље не могу да верујем да смо примили онај гол...  :'(

Све сте већ рекли, зато ћу ја истаћи оне ствари које ните споменули.
1.Гужва на улазу ко стока смо се гурали кичма ми је сјебана, али ипак пуно зајебанције, најјачи је био лик коме је досадило да чека па је почео да се дере да га пусте јер има астму наравно у шали  :D .
2.Неки људи касне и креће невероватно гурање седимо једни другима на глави, изгазили су ми  леђа смрвили све због неких накурчених људи који касне и онда желе да уђу што ближе вођама >:( .
3.Ја и ортак развили Српску заставу, а ликови изнад нас склони ту заставу не видим текму ??? умало да се побијемо.
4.Свака част за паролу за Ђорђа Миловановића.
5.Да ли се мени учинило или се јуче на огради појавила застава Делија из Македоније?
6.Скандирање УБИ ГРОБАРА брука и срамота .
7.Истакао сам углавном доста негативних ствари, јер сте ви све добре
већ рекли и због тога што верујем да треба да стално тежимо ка бољем.
Поздрав браћо СРБИ.
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
КОНОБАРУ ВРАТИ ПАРЕ!!!

#30 March 01, 2009, 10:35:30 AM Last Edit: March 01, 2009, 10:38:05 AM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА
јесте ли и ви имали осјећај да су преко пута нас бразилци :D :D :D
или су то аргентинци :D :D :D
опет сукоб међу гробарима!!!

...БУДИ СВОЈ,ПОШТУЈ ТРАДИЦИЈУ,ПАМТИ ИСТОРИЈУ...КАДА ГОВОРИШ ВУКОВИМ ЈЕЗИКОМ...ПИШИ И ЊЕГОВИМ ПИСМОМ!!!

СТОП ЛАТИНИЦИ!!!СТОП ДЕСРБИЗАЦИЈИ СОПСТВЕНОГ НАРОДА!!!СТОП ОДВАЈАЊУ ОД СЛОВЕНСКОГ КОРИЈЕНА!!!

...БИЛИ,ЈЕСМО И БИЋЕМО!!!

Небих се сложио да смо надјачали стоку у навијанју...
Морамо бити реални и критички расположени због бољитка целе трибина,а не само рећи Браво...
Браво за кореогрефију,браво за пароле,али понављам али велика пацка за навијанје(ко је гледао снимак јутрос зна о чему причам)...
Ми који смо ушли касније уз сву нервозу и гуранје да би доспели унутра,нисмо могли да се догурамо до копа па смо вамо били ретки и једини у мору људи који нису певали и занимљивије им је било да стоје као имбецили....
Коп је носио навијанје,али неможе коп да надгласа гробарски разглас који је био у пизду материну гласан....
Слабо смо се чули....(нећу да се понављам из мог пређашнјег поста,али ме ритирају нереални људи)
Разумем све и развученост трибине и двоглас,али једноставно се мора признати да није постоја жеља код људи(који се нису налазили у копу) да се пева,можда је неко требао да дође  и подели који шамарчић  да би имбецили схватили где се налазе!!!!
То је лекција за убудуће....

Претерујеш, не знам да ли смо били на истој утакмици. У реду да је навијање било мало слабије али то да су нас надгласали  :D
Ја стоку нисам чуо осим у оном тренутку шока у 95. мин

Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...

Quote from: rukometas_bg on March 01, 2009, 11:37:27 AM

Ја стоку нисам чуо осим у оном тренутку шока у 95. мин

Слажем се у потпуности!Први и једини пут су се чули кад су дали онај јебени гол!Тад је стварно све загрмело,али захваљујући маси са запада и истока!!!Немојте толико да будете критични,наравно да смо могли боље,али и ово је било доста да одржимо лекцију у навијању!!!!!!Какав бре стокин разглас,ја га нисам чуо ни једанпут!Живота ми!А у тренутцима између две песме када мало дође до застоја онда се чуо југ!Али је то тако слабо,да је једва долазило до атлетске стазе :D!!!Стварно су смешни!!!Ја сам био код овог улаза у средини(онај према истоку) и стварно је било ту добро навијање!!!Многи су се заносили мало ,па су кренули да снимају кад је почела бакљада,али убрзо је доста људи реаговало(и ја међу њима) и камере су искључене!!! или су пред крај престали да навијају,однсно почели да пиље у терен :o!!!И опет доста људи је реаговало и подигло масу,тако да је на том делу стварно била лудница до тог 96 минута!!!!Једино стварно што нисмо ништа чули вођу,морали смо у већини случајева да сачекамо да се из средине заори песма па да наставимо!!!Немам ништа против људи који су стајали на огради,на тој страни(мало ка истоку),дали су свој максимум,али ипак то није било довољно да подигне масу до усијања!!!!!Идемо Делије,можемо бити задовољни већином ствари које смо јуче направили,а оно што је недостајало,да поправимо већ у суботу на Маракани!!!!!Несумњам у то!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Добро, ако ћемо баш искрено, били су гласнији на самом почетку и на самом крају. У међувремену се нису чули. Да наше певање није било перфектно, и није, али смо их надгласали.

Quote from: Игор on March 01, 2009, 11:49:54 AM
Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...
Разлози су разни...
Свака група је имала своју причу,нас је на пример јебала мурија цео пут......
То је разлог кашнјенја,а и пуно људи из унутрашнјости није купило карте,па су се мучили да уђу...

навијање стварно на нивоу.кореографија једна од најбољих.е сад,то што се песма мало слабије чула...ма било је много добро.поздрав

Quote from: KizaLion on February 28, 2009, 10:21:05 PM

Аудио запис:
www.delije-caffe.net/audio/2009/135derbi_navijanje.wma

Таман се обрадовао, кад оно НЕЕМА! Кизо реагуј...  ;)

Певано је Космету пред крај утакмице ("Ој Косово"), а било је и кратког скандирања "Не дамо вам Космет гробари!"

После доста утакмица на трибини (огради) развијен велики транспарент "Правда за Уроша!"... Нашем другу је такође посвећен део утакмице, најпре дељењем Севера на пола, а онда и укључивањем Истока и Запада.

Quote from: Игор on March 01, 2009, 11:49:54 AM
Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...

Слажем се да је требало да се дође раније и дошао сам 50 мин раније и опет закаснио и кад сам дошао сви су се набили на сам улаз на трибину,па сам морао да замолим неког лика да ме подигне преко зида,а тамо онај део севера ближи западу је био поприлично празан ... :-\
Ljubav si mi jedina,ti si moja sudbina,bilo da si prva ili da si zadnja volecu te uvek ja !