ево само да напишем утиске....само у неколико ријечи-кренуле су ми сузе када смо запјевали ој Косово Косово и то цијелу пјесму,како ли је тек некоме са Косова када је чује,и ту су пјесму сви максимално отпјевали и са посебним жаром:)...навијање је варилало али солидно,бар за мене...поготово једна страна оле,оле,оле Звездо волим те,друга але але о Звездо сад на гол....непроцјењиво...

П.С. ето само да знате да црвено-бијела Бања Лука још долази да бодри своју Звезду и на ткз "малим текмама"...
...БУДИ СВОЈ,ПОШТУЈ ТРАДИЦИЈУ,ПАМТИ ИСТОРИЈУ...КАДА ГОВОРИШ ВУКОВИМ ЈЕЗИКОМ...ПИШИ И ЊЕГОВИМ ПИСМОМ!!!

СТОП ЛАТИНИЦИ!!!СТОП ДЕСРБИЗАЦИЈИ СОПСТВЕНОГ НАРОДА!!!СТОП ОДВАЈАЊУ ОД СЛОВЕНСКОГ КОРИЈЕНА!!!

...БИЛИ,ЈЕСМО И БИЋЕМО!!!

Мени се много допада ова спонтана употреба пиротехнике, као што је јуче била одлична бакљада после поништеног гола. Драго ми је да се та пракса полако враћа на трибину. Једно време је била пракса да се тачно зна кад се пали највећи контигент пиротехнике и то је на Маракани углавном било почетком другог полувремена. Мислим да је много срећније решење да се ништа не планира већ да се пиротехника пали кад се осети тренутак за то. Е сад да ли је то због неког гола или чињенице да се нека песма баш захуктала па је ваља зачинити и бакљадом уопште није битно.  ;)

Наравно, ово се не односи на ситуације када је нека прослава или обележавање нечега.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Тегелтија синоћ целу емисију држао слику са нашим паролама...

ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Па јел само стојала слика? или се водила нека полемика у вези парола?

Само слика...он води емисију која се бави кошаркашким актуелностима,рекао је да је у току емисије на емајл добио пар порука где се неки кретени као буне,а пар људи који су се јављали у емисију су и похвалили тај његов потез,то је било док сам ја пратио,а емисија је трајала до касно у ноћ.

Иначе он је познат по томе да симпатише гробље,једно време нико из нашег клуба није хтео да му дође у емисију,али је и познат по томе да је велики националиста.У сваком случају свака му част на овоме.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!