Хајде да пробамо да наставимо добра издања од прошле 3 утакмице. Разлога је много (за оне који их можда траже) : Косово(17,март), Сабор(19,март)... Имамо шта да им поручимо!!!

Сви на Маракану!!!

Скупили су паре,прво за воду сада и за струју па нема разлога да се недође у што већем броју.Вечерњи термин 18 h

Следећу утакмицу на Маракани играмо тек 4. Априла, а можда чак и касније (зависи од распореда трећег круга шампионата). После сутрашње утакмице, у суботу се иде на Бањицу и завршава се други круг, а онда следи пауза због обавеза репрезентације.


Идемо Делије, термин је одличан и да нас буде што више може!

...нико Звездо нема, о што имаш ти
Бројност највећа ове сезоне ако изузмемо дерби, прегршт психо делије барјака, одлично певање опет вођено само са два мегафона.
Друго полувреме започето уз ролне и бакљаду, падају два гола и почиње зезање на трибини које траје до краја утакмице.

Следи нам утакмица са Радом па пауза. На Бањицу морамо да одемо у броју већем него икад

Баш добро издање вечерас! Не знам да ли то увек чекамо друго полувреме или се и на трибини запне кад и на терену, али по ко зна који пут друго полувреме драстично боље од првог. У другом је стварно била лудница. :o Пиротехника, скакање(и у вис и у даљ ;D), урлање... Бројност још невероватнија ако узмемо у обзир да је био радни дан. Дај ако треба и за ту струју да скупљамо паре, вечерњи термин је изгледа права ствар. Неко од млађих на шипци, такође лепа ствар...

Нису баш сви керови стока,поздрав за екипу из воза . .  :).Ја мислим да је данашњу текму обележила пре свега бројност.Радни дан,посао,школа,шта год,нису нас спречили да трибина изгледа најпопуњеније ове године.Значи сећам се претходних пар текми,прошле године,како су сви критиковали барјаке,који се врте мало а после се бацају на земљу.Сада је ситација обрнута,људи се нуде да врте и тако декоришу Север током целе текме.Ролнице и бакљада додатно дижу ниво навијања,ђускање,браво делије.
На крају текме спремање за Бањицу,идемо делије,да се цео коп од данас пренесе тамо(мада незнам де ћемо сви стати хехе  :D )

5 слика у галерији!
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2008-2009/cz_borac&g=2008-2009

Видео запис са полувремена:
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_rolne.wmv

Не бих да понављам,али СВАКА ЧАСТ ДЕЛИЈЕ ! ! !Заиста,навијање дуго боље није било на Маракани!Срце ми је пуно,признајем!Кизо,слике као и увек фантастичне  ;D !Певало се највише о Звезди,о Косову,а ни брат Урош није заборављен!Следећа текма-рад на Бањици,нека се добра атмосфера настави,победа ће већ доћи!

Kако би мој ортак рекао ЛУДАРА...Све је било феноменално,само мислим да нам она туча пре текме уопште није требала... :-[ :-[
мосхато

Те туче једноставно немогу по мени да се контролишу,тј да се предвиде.Нећу никог да прозивам,јер не знам због чега је дошло због ње,али често разлози туче некад немају никакве везе с трибином,навијањем,не прозивам никога,нити оћу да износим погрешне чињенице,и не треба им придавати никакав значај,а треба их скроз искоренити.

Екстра је ово, само још кад би се људи раштркали по трибини са пиротехником, изгледало би још моћније него што јесте!


Феноменална атмосфера данас на Маракани,али феноменално!!
Нисам скоро био овако срећан после утакмице! Јако велики број људи данас на Северу,мноштво барјака,пиротехнике!
Такође кореографија на почетку другог полувремена!
Певање на нивоу...све се више да приметити да нам разглас у опште није ни потребан.
Кад су дошли голови,почело је зезање...гуркање уз ПУБЛИКА ЈЕ ТВОЈА...скакање,лудница...чак су и бацали у вис тамо неке ликове  ::)
У суботу на Бањици против Рада!
2 и по сата пре почетка меча,испред ревије колко сам разумео!
У БУЉУ ИЛ' У ВЕНУ ИСТИ КУРАЦ!

и ја сам чуо да је окупљање 2 сата пре текме...биће вероватно посебна тема за то ..тако да мсм да био требало да сабирамо утиске са ове текме.. ::) неби да кварим тему било је екстра не памтим овакву текму на овим тако да их назовемо слабијим утакмицама..али ипак нисам могао да верујем колико има репортера на трибини..један лик је код шипке снимао када је била бакљада на полуврему ја сам мислио да ће неко да га удари по телефону као што су мени када сам снимао једном..и од тад сам престо ...то је било пре пар година... 8)

Quote from: Делија К.З.Ш. on March 19, 2009, 12:03:36 AM
Певање на нивоу...све се више да приметити да нам разглас у опште није ни потребан.
Кад су дошли голови,почело је зезање...гуркање уз ПУБЛИКА ЈЕ ТВОЈА...скакање,лудница...чак су и бацали у вис тамо неке ликове  ::)
Ако је оно било "гуркање", волео бих да је кренуо евриго, да видим на шта би то личило :). Приликом "гуркања" су ликови око мене летели по 2 - 3 реда напред - назад, један је зарадио расечену усну, један је морао да уради колут напред како не би фацом ударио у столицу, а мени је неко тако лепо набио песницу у бубрег (надам се да је била песница :))... А кад је други пут кренуло "гуркање", завршио сам на леђима, али на сву срећу дечко поред мене је успео да задржи барјак који сам тад вртео и овим путем му се захваљујем :). Све у свему, феноменална атмосфера, свака част свима који су томе допринели! 8) 'Ајде да у суботу завршимо овај део сезоне у истом стилу!
Стадион пун, у диму све,
и заставе се вијоре...
Бубњева звук одјекује,
Север у трансу лудује...
И запевајте, Делије...

ЈЕДНОМ РЕЧЈУ БРАВО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Навијање на високом нивоу.Кореографија за десетку а шлаг на све ово јесте бакљада.

#15 March 19, 2009, 11:25:31 AM Last Edit: March 19, 2009, 07:59:15 PM by ЗЕМУНАЦ
Quote from: STEFANOVIC NENAD on March 19, 2009, 11:03:27 AM
ЈЕДНОМ РЕЧЈУ БРАВО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!


Одлично наше издање,а и играча.Грмели смо скоро током целе утакмице,одушевила ме је песма публика је твоја,јер се сад онако поштено отпевала после дужег времена...И могла би понекад да се убаци *На целом свету само црвена звезда*... Видимо се на бањици Поз...
Ljubav si mi jedina,ti si moja sudbina,bilo da si prva ili da si zadnja volecu te uvek ja !

Зашто се више не пева песма "Сваке ноћи сањам ја" , по мени за копље најбоља песма која се појавила у последње време на Северу?

Навијање је било добро са мањим падовима али с обзиром на бројност и доста позераја није било лоше. Ових барјака има све више и више како ми се чини. Могло је мало више конфета да се направи било би три пута лепше. Најбоље је било уз публика је твоооја.... Лудница на све стране.
У суботу... И ЛИТАР СПЕРМЕ ТО ЈЕ ПРАВА ДОЗА...
п.с. Одушевило ме што смо бар на кратко певали због ње сам се родио... Песма је врхунска.

Имам само једну добронамерну сугестију људима са шипке... Мислим да би понављања као нпр. "УУУ ААА", или "Звезди треба подршка..." требало радити негде у почетку меча. Наравно, и против Борца и против Напретка је екстра звучало чак и кад се певало пред крај утакмице. Али на почетку смо још увек пуни енергије и глас нас служи одлично, тако да мислим да би тад стварно попуцали прозори на околним зградама.
Кад је против Борца кренуло "УУУУУУУУУ", један лик иза мене каже: "Људи, тише мало, спава ми кева..." :D
offtopic: Зна ли се цена карте за Рад?
Стадион пун, у диму све,
и заставе се вијоре...
Бубњева звук одјекује,
Север у трансу лудује...
И запевајте, Делије...