Navijači Vojvodine, okupljeni u grupu ,,Firma", uputili su poziv FS Srbije i Zajednici superligaša da odlože 26. prvenstveno kolo, kako se mečevi ne bi igrali na Veliku subotu. ,,Po ko zna koji put tražimo da se fudbal ne igra na Veliku subotu, kada smo u krugu svojih porodica i slavimo najveći hrišćanski praznik Uskrs", navodi se u saopštenju navijačke grupe. ,,Firma" je najavila da u suprotnom neće prisustvovati utakmici 26. kola protiv Crvene Zvezde, koja bi trebalo da bude odigrana 18. aprila u Beogradu i pozvala sve navijačke grupe da im se pridruže u bojkotu.

Ово је из данашњих новина "24 сата".

С обзиром да смо прошле године на Васкрс играли против Борца у Чачку, нисмо присуствовали због наше највеће светковине. Ови комунистичко-језуитски идиоти из ФСС поново праве исту грешку.  Треба подржати овај предлог!

Тачно,прошле године нисмо отишли у Чачак,иако је била борба за титулу, тако и ове треба остати доследан себи и у кругу својих најближих провести тај викенд.

#2 April 08, 2009, 01:36:24 PM Last Edit: April 08, 2009, 02:12:56 PM by Red Star Forever
Нетреба се играти фудбал у суботу ипак је то лазарево 8)

http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

Мора увек да се нађе нека будала која ће да саботира...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

e можел ми неко одговорити....да ли ће ДЕЛИЈЕ навијати на ВЕЛИКУ СУБОТУ??...ПОЗЗЗЗЗЗ

Добар ти је први упис. Неће! ПОЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Ма какав фудбал на Велику Суботу и Васкрс ..... то само одпадник и смећар као што су ови из савеза могу да смисле, неко коме ништа свето није. Или хоће  да се поистовете са изопаченом европом са овим својим колегама из ове усташке кошаркашке лиге желе да оскрнаве Православље по налогу из Ватикана. Хвала Господу Богу па су на северу и даље најздравији мозгови да стану на пут оваквим бљувотинама. Драго ми је што сам део севера више од петнаест година. Тамо где се чува оно најсветије. НЕЋЕ МОЋИ ... НЕЋЕ ВАМ ПРОЋИ  :-[
За мене је српство нешто највеће што сам могао добити рођењем. Српство се носи у себи и не бих га дао ни зашта свету!!! Др. Радован Караџић

неће се ићи на утакмицу против војводине, једино ако клуб не помери утакмицу за неки други термин.
КРВ ЋЕ ТЕЋИ... КОСОВА СЕ НЕЋЕМО ОДРЕЋИ...