Quote from: "maja-azdaja"Evo i njene slike:
Mila

 :lol:  ;pljuga

Quote from: "maja-azdaja"
Pozdrav!
Maja - Azdaja :)
Gde si vodjo "Ada Boysa & Girlsa"?!  ;pivo

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Sticajem jako cudnih i nerazjasnjenih okolnosti user "maja-azdaja",je ponovo sa nama!
Posle vise od tri nedelje,pokusali smo da dodjemo do pomenute osobe koja je bila,jedan od glavnih operatera u svercu bio-hemijskog naoruzanja za vec znanu teroristicku organizaciju.Maja-azdaja,je na terenima Ade,blizu dva meseca obucavala musko-zenske elitne jedinice za koriscenje gore navedenog oruzja.Da je i ona deo citave operacije,potvrdio nam je legendarni "A.rkan",koji uz omiljeno pice "Guaranu",operise u okolini auto-komande.
Citava prica pocinje iznenadnim veslackim turnirom,medjunarodnih bandita i kriminalaca,za cije obezbedjenje je bila zaduzena licno maja-azdaja!"Palermo",vec duze pokusava da otkrije cuveni sverc coca-cole,u kojem se zapravo i nalazi nista drugo nego antrax!Duboko potreseni vescu da je Toni izdao organizaciju,poznati detektiv TOMIC,se upusta u razotkrivanje cuvenog sverca i to preko konobara restorana "Jezero".
Citava prica dobija na zapletu kada je poznati pedofil nasih prostora a i sire,lucky star,"umesao",svoje prste.Vise od 20-oro dece je preko naselja Kotez,prevezeno do poligona na Adi,gde su ukljuceni u obuku maje-azdaje.Da bi se citav incident smirio,deci su poklonjene izuzetno kvalitetne patike pa je i operacija uspela.Lucky star je dugo bila u dosluhu sa Grobarom Misom,sto nam je iz poverljivih informacija,doturila "menjacnicaas".
Belo vozilo marke"lada niva" je ucestvovalo i u svercu "crva",preko Krusevca sa pocetka citave operacije.Kako su bili "na pola puta do Budve",postoji velika verovatnoca da je ceo incident osmislio Marko-Zabljak!Marko se inace bavi politickim marketingom stranke koja je pobedila na izborima za predsednika republike.
Kraj se i ne naslucuje...
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]

Quote from: "Mila"
Citava prica dobija na zapletu kada je poznati pedofil nasih prostora a i sire,lucky star,"umesao",svoje prste.Vise od 20-oro dece je preko naselja Kotez,prevezeno do poligona na Adi,gde su ukljuceni u obuku maje-azdaje.Da bi se citav incident smirio,deci su poklonjene izuzetno kvalitetne patike pa je i operacija uspela.
:bes
Lucky Luciano se nikada nije bavio svercom dece, jedino alkohola... :D
... i pileceg mesa :)  proizvedenog u pancevackoj fabrici "Agroziv"...deo te robe je zavrsio u restoranu "Jezero" gde su se svake nedelje hranili fudbaleri FK "Delije Caffe", a deo robe je kompenzovan, za fudbalsku opremu (rukavice, patike, lopte...) uglavnom "made in buvljak-kineska cetvrt".  :(

Btw, ne kaze se "pedofil" nego "skaut"!  :D

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

A,evo i mene!!! :lol:

Sta reci???Prema najnovijim informacijama brojnost ozloglasene grupacije svakim trenutkom je sve veca...Nakon potpune (tihe) opsade Beograda,svoju aktivnost prosirili su van granica Srbije!
Kako saznaje NSR,dve osobe su trenutno zaduzene za regrutovanje novih clanova-prva je Mila,kojoj je poveren region Bosne,gde je vec dve godine pripremala teren za akcije pomenute grupe!Sve vreme je,naravno,bila pritajena u ulozi slatke bosanske snajke!Identitet druge osobe jos uvek nije poznat nasem izvoru,ali sa sigurnoscu se moze reci da se u javnosti predstavlja kao ZoricaHG!Ova osoba je na najbrutalniji nacin zavela i obescastila Marka B.,sve u cilju prikrivanja pravog razloga boravka u CG,te je poznata samo kao crnogorska snajka!!!

Sto se korisnika pod pseudonimom Baske tice,nasa izvor nam javlja da je do daljnjeg onesposobljen za bilo kakve mozdane aktivnosti-pravi razlog je nepoznat,ali se sumnja da je ozloglasena grupacija pokusala da ga eliminise zbog velikog broja objavljenih informacija!Zelimo mu brz oporavak!!!

Kako je pedofilija u nasoj zemlji u "cvatu",ne cude informacije da su i u mirnom gradu Valjevu primeceni prvi pokusaji "privodjenja" maloletnika!Lokalni operater se poslednji put javio pre deset dana i po njegovim recima moze se racunati na 43 nova clana,ali nije podneo kompletan izvestaj,jer jos treba utvrditi kako ce se ta "veza" ove organizacije odvijati!Za sada je u planu kupovina exkluzivnih apartmana u Cvijicevoj,radi lakseg obmanjivanja postenih gradjana!

Svoju navodnu povezanost sa ovom grupom ne zelim da komentarisem,i u potpunosti se pozivam na 5. amandman!!!

Vise puta pominjana bela kola,koja su vidjena u nekoliko navrata u CG,konacno su povezana sa bosanskim ogrankom-i to zbog ijekavice koju vlasnik istih upotrebljava kao sredstvo raspoznavanja,kao i zbog kapitalnog dela "I ja sam ZvIJezdas" koje je pronadjeno prilikom rutinskog pretresa granicara!!!

Sverc "crva"-kako je nazvana jedna od najvecih operacija do sada-nije uspeo,jer se umesao "deda" (siroj javnosti jos uvek nepoznat clan),te je njegovim dolaskom "otac" (kao takav),do tada glavni covek operacije prestao da postoji!!!
U vezi sa ovom je i operacija "doberman" koja se takodje neslavno zavrsila zbog prevelike ljubavi prema psecoj rasi...

Poslednja informacija je da su se u operaciju umesale i elitne jedinice "14. Septembar"-extremisticke organizacije koja radi kao kontraobavestajna sluzba-njihovi clanovi su vecini poznati kao najjjjaci predstavnici tabora "menjacnicaas",ali polako istina izlazi na videlo,te vise niko ne moze mirno da spava!!!

Veceras se desilo cudo...
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]


Upravo stigoh sa terena, gde sam sa jakim snagama anti-teroristicke organizacije "BBRS" ( Bas Bih Rzbio Sve ) ucestvovao u josh jednom neuspelom pokusaju razotkrivanja pomenute bande i njenih clanova.

Naime, posle kraceg sastanka, krenulo se u akciju hvatanja osobe ciji je nick na ovom forumu "Lucky Star". Nakon dosadasnje temeljne istrage, uspeli smo da saznamo da se zapravo radi o istaknutom clanu pomenute bande, ciji je zadatak bio pronalazenje i regrutovanje talentovanih MALOLETNIH clanova u bandu. Kako smo uspeli da otkrijemo, sve njene akcije su bile vodjene pod nazivom "Skaut". Akcija je obustavljena kada se doslo do saznanja da je "Lucky" menadzer Fudbalskog Kluba "Delije-Caffe", jer nasa organizacija "BBRS" nije zelela probleme sa "Delijama".
Iznecemo delove dokaza do kojih se doslo nasom istragom:

"Lucky" je kao menadzer poznatog fudbalskog kluba koristila svoj polozaj za regrutovanje novih lica u pomenutu bandu.
Naime, "Lucky" je odlazila uglavnom u manja mesta i snimala utakmice nizerazrednih timaova. Mesta za koja smo sasvim sigurni da su bila posecena su: Novi Zednik Selo Malo ( U ovom mestu je posmatrala utakmicu izmedju klubova NoviZednikSeloMaloZaZvezduBiZivotDalo i fk. Red Firm ), Padinska Skela ( Posetila utakmicu izmedju F.K. 999 Ludaka i F.K. Urgentni Centar+1ludak ), Valjevo ( nepoznato na kojoj utakmici je bila ), Feketic ( takodje nepoznato ), itd. Navodno je menadzer f.k. Delije-Caffe, nakon svake utakmice kontaktirala roditelje maloumnih ili maloletnih igraca i nudila im da njihova deca potpisu ugovor sa F.K. Delije-Caffe. Naravno, s' obzirom na Fudbalsku Velicinu, kakva je F.K. Delije-Caffe, roditelji su sa zadovoljstvom pustali svoju decu ni ne sluteci da ce njihova deca biti zrtve teroristicke bande i da ce posle naporne obuke postati njeni clanovi.
Nakon dovodjenja clanova i njihovog regrutovanja, odnosno zavrsene obuke, "Lucky" je nove clanove carter letom prebacivala do nekadasnjeg famoznog zatvora "Alkatraz". Tamo je clanove preuzimala za sada nepoznata osoba, za koju jedino sa sigurnoscu mozemo tvrditi da je poreklom sa Zabljaka, mada ni izgled ni ime osobe za sada ne znamo.

Istraga se naravno nastavlja.

Zeleli bi da napomenemo da smo primetili znatno smanjenje aktivnosti osumnjicenog Sime_Srbije, iz za sada nepoznatih razloga. Pozivamo navedenog da nam objasni ako je u mogucnosti!

Takodje bi smo zeleli da saopstimo da 5. amandman na ovom forumu ne vazi, pa s' obzirom da se ne moze braniti cutanjem, pozivamo "Remy Martin" da da svoje saopstenje u vezi svoje umesanosti u celu pricu...

Avanti!
Velja :)
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

"Pazi na sta se price svode:
nasminkana fufa sa sponzorom karikaturom
-to nije cura s puderom - to je, bre, puder :lol:  sa curom
sto ispod sminkovnog zastora krije lice gabora,
ne pusi nista sem marlbora namigivanje ; ja cirkam pivo ispred dragstora,
prodju pa kazu "eno klosara" - molim, molim, sta, sta? :zbunjen
A ti si sponzorka :finger  sto cima majmuna, jel da? :keez "

Iskaz je,naravno,sifrovan,ali to je sve sto vam za sad mogu reci!!! :(

:strumf
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]

Upravo smo text prosledili na desifrovanje kod specijalnih AGENATA...
Ocekujemo rezultate... :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Dok vi desifrujete tu poruku, ja samo jedno da vam kazem u vezi te opake njuske!  ;pljuga
Pa, Remy Martin, zivi od alkohola a mi za alkohol, "razumes"?!...on je vlasnik onog lanca podruma pica "D(n)o dna"... zato je i dobio nadimak Remy Martin.   :D

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Vec smo saznali za taj podatak i cuva se u dosijeu "DnO DNA"

Zamolio bih korisnika pod imenom "Lucky Star" da ne iznosi informacije javno! :finger   :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Quote from: "Remy Martin""Pazi na sta se price svode:
nasminkana fufa sa sponzorom karikaturom
-to nije cura s puderom - to je, bre, puder :lol:  sa curom
sto ispod sminkovnog zastora krije lice gabora,
ne pusi nista sem marlbora namigivanje ; ja cirkam pivo ispred dragstora,
prodju pa kazu "eno klosara" - molim, molim, sta, sta? :zbunjen
A ti si sponzorka :finger  sto cima majmuna, jel da? :keez "

Iskaz je,naravno,sifrovan,ali to je sve sto vam za sad mogu reci!!! :(

:strumf

:bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]

Mislim da se razbesnela... :zbunjen

E, sad smo najebali!!!  :rofl  :D
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Quote from: "Hooligan"Mislim da se razbesnela... :zbunjen

E, sad smo najebali!!!  :rofl  :D

Spremi 2000 eura!!!!I to u sredu da si doneo,ne prastam nepojavljivanje!!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]

Quote from: "lucky_star"on

:zbunjen
Lucky,ili si Pjana opet,ili mislis na nekog CELAVOG :D  (sto ja sigurno nisam)!!! namigivanje

@ Hey ti
...bolje da mi se uopste ne javis,nego da mi se javljas preko qrca! :bes
...jer...koliko god da je zvezda na nebu,i cveca na livadi,i menadzera u Srbiji ti uvek hoces jos!DOKLE BREEEEEEE?????? :bes
I,samo da znas-ko s decom spava... namigivanje
A...sto se onih akcija tice-"...a vas sve navucem na  :finger "!

@ Hooligan
Tuzicu te retroaktivno za iznosenje poverljivih dosijea,i sirenje dezinformacija!!! ;pljuga
Propade mi,bre,biznis!!! :rofl

...a,clanarina je OBAVEZNA,i mesecno cu prodavati gajbu zbog tebe!!! :bes
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]

Quote from: "Mila"Spremi 2000 eura!!!!I to u sredu da si doneo,ne prastam nepojavljivanje!!!!

Kazem ja da se razbesnela, a vi mi ne verujete...  :zbunjen  :D

Pozdrav,
Velja  :rofl  :rofl  :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Nakon istrage koju smo konacno priveli kraju, uz svesrdnu pomoc kolega iz bugarske obavestajne sluzbe, javno cu objaviti imena ljudi koji se kriju pod izvesnim "nickovima" na ovom forumu, a pominju se kao pripadnici ili pomagaci inkriminisane grupe ili se dovode u bilo kakvu vezu sa istom:

lucky star - Zoran Avramovic, poznatiji pod nadimkom "Zvijezdash"
Mila - Mila Kos, unuka barda sportskog novinarstva Mileta Kosa, poznatija pod nadimkom "Ajmo ljudi kuci, kasno je"
Remy Martin - Sta reci, dozvolite
Maja Azdaja - Danijel Schiefer, istaknuti filozof i humanista, osvedoceni prijatelj srpskog naroda
Baske - zasticeni svedok cije ime necemo objaviti
Hooligan - to je neki cobanin, budala.....mombril...ili sta vec

Tekst je napisan na bosanskom, tako da kada citate, obavezno to uradite sa naglaskom.

Tjekom poslijednjih djesavanja, nasa organizacija ( inace, vrlo dobro organizovana  :megafon  ) je donijela odluku da se neke stvari jednom za svagda u vezi pomenute organ'zacije za koju se ovdje bolan u poslijednje vrijeme pisalo svasta... Unesu ( ili iznesu, kako god ) u javnost!

Prvo, u suradnji sa Antidelijistickom organ'zacijom "I ja sam zvIjezdas" i sa njihovim jurisnim odrIjedom "Moje mJesto na marihuani" smo uspIjeli da se infiltr'ramo medj' rIjedove gruppe cije ime sad bas necu iznosit' da nebi dobio ban od Mile... :) :) :) :)  :D

Dok smo bili sa ljud'ma iz pomJenute organizac'je doslo se do utiska da su to sve fini i normalni ljudi koji su dio te organzacije po sopstvenoj zelji...
Takodje smo saznali i to da je Simeone di Serbia istureni AGENT menjacniceas, inace zaduzene za najprljavije poslove ove organ'zacije koja se jos koristi i raznim medijima od kojih je svakako najistaknutiji "I ja sam sJektas". Naravno, tu o sJekti nekakoj vjerskoj nema ni govora, rIjec je ustvari o jednom od glavnih fragmjenata tapkaroskog klana.
Zapravo, najsigurnije smo saznali da je pomenuti Simeone di Mombrilia ( ili di Serbia  :zbunjen  ) licno vise puta tapkao u mestu  :finger , a nekoliko puta je tapkao i karte za odredjeno pozoriste  ;pljuga . ( Mislimo da se pozoriste za koje je pomenuti mombrilion tapkao u mjestu  :finger  :) i tapkao karte zove "Pozoristance Puz" ali to do sad niko nije potvrdio ).
Simeone di Menjacnica je uvaljivao maloj djecici te ulazn'ce za pozoriste govoreci im da je u pitanju nekakva decja prijedstava, a zapravo se rad'lo o ponekad navijackoj a ponekad Bogme i predstavi  :jebanje  XXX  :o   sadrzaja... :) Shto svakako nije ono sto bi djeca trebali glijedat!  :nene
Najvise pogadja cinjenica ta da su Simeone di Hejsel  :ruke  :) , bakica iz komsiluka i komsija im Cvele u vise navrata suradjivali sa crno-gor-ski-m tapkaroskim klanom pod nazivom "Dje je taj Masaro?!" Inace, pouzdano smo saznali da su clanovi ovog crno-gor-sk-og klana i slijedeci: BROJ 10 Savicevic, broj 1 Rossi, 2 Costacurta ( ili Costa-murta, nemamo pojma  :zbunjen  :zbunjen  ), 3 Maldini... ( Ovi brojevi ispred prezimena clanova govore koliko puta su oni ( tapkarosi ) tapkali u mjestu :) )

Takodje, na nas sex-phone 011/92 se javila zenska osoba koja se predstavila kao izvesna UZELAC I rekla nam da je sprijemna da svijedoci prtiv-u Simeone-a za razna (ne)djela koja je ovaj, kako ona navodi ( citat ): "tapkaros, kriminalac, svercer i nadasve sexualni manijak"  :o  ( kraj citata ) ucino protiv-u izvjesne osobe koja se predstavila kao "UZELAC".
Gospodjica "UZELAC" nam je iznjela jos neke ( perverzne ) cinjenice koje joj je Simeone di Bugarskamafia pocinio, ali to stvarno nije za javnost, jer ovaj forum citaju i mladji od 18.  :lol:


Za sada toliko, uz jednu konstataciju, saznali smo da je korisnik po imjenu "Remy Martin" u konstantnom dosluhu sa nekom osobom za koju smo jedino uspijeli da saznamo da ima svoj klan pod imjenom "JUICE".  :D  :D  :D
Takodje smo saznali da je taj "JUICE" sef jednog klana koji sebe ( i svoje clanove ciji je najverovartnije i Remy Martin clan  :o  :D  :D  ) naziva "Krec Kolica i Mesalica..."
Za sada su to sve informacije, pa molimo savesne gradjane i gradjanke, drugove i drugarice, i ostale da ako znaju nesto vise o ovome da se jave na nas sex-phone 011/92 ( Traziti inspektora za marketinga ZoUrana Cmar-vramovica ).

Velja ( mladji ) :) :) :) :) :) :) :)
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

????? ???.....?? ?? ???????....... :rofl   :D  :rofl  :D

?0?????!!!

E ovo za Martina se zna, javna je tajna da je ljubitelj i pristalica a mozda cak i jedan od osnivaca  KK Juice-a 102%...znam za to jer sam jednom slucajno zalutala  u taj Klosarski klub trazeci sebi "mjesto" u kafani... :D

Vise informacija o Simi _Srbiji, za kojeg se jos uvek ne zna da ce svoju karijeru nastaviti u filmu, pozoristu ili ce radije i dalje tapkati u "mjestu", mozete naci u dokumentaciji na stranicama :  http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/viewtopic.php?t=365  :lol:

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "Sima_Srbija"
lucky star - Zoran Avramovic, poznatiji pod nadimkom "Zvijezdash"

????, ???????? ? ????????, ??????? ??????? ? ?????, ??????? "??? ?? ??? ?? ?? ?? ???... ??????" :finger

????? ?? ????????? ?????! :ruke