![]() |
Napredak - Zvezda - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Napredak - Zvezda (/showthread.php?tid=149) |
Napredak - Zvezda - Forever Ultras - 08-09-2003 Upravo se zavrsila tekma rezultatom 2:1 za Napredak... Na kraju mi je drago sto sam imao obaveze i nisam otisao... Napomena da smo sa igracem manje igrali celu tekmu i da su vodili sa 1:0. Iako je start los, ja verujem u ovaj tim. Vi koji ste bili, kada stignete pisite o utiscima sa tekme, kako rezultatskim tako i navijackim... poz, budimir Napredak - Zvezda - Renegade - 08-09-2003 Nisam bio, videh samo golove na dnevniku. Da se ovako nesto vec nije dogadjalo ranije pa da kazemo bice bolje ali ovako: KATASTROFA. neko pre pohvali disljenkovica u odnosu na randjelovica, sad se vidi da su sve to ista g.... Nisam sujeveran ali otkad nosimo adidas dresove uzeli smo samo jedan pehar druga tita u kupu. grobari vode 6-0 Napredak - Zvezda - bojan - 08-09-2003 Nije mi drago al' izgleda da treba da zaboravim na FK...mislim ovo je previ Napredak - Zvezda - porky pig - 08-09-2003 bez uvrede ljudi ali cini se da vas je napredak malo unaprjedio Napredak - Zvezda - LovacNaJelene - 08-09-2003 Boli me ku*ac vise za sve, za mene je Dzaja najveci izdajik i pi*ketina koja je ikad krocila na Marakanu :prst Smrad nema obraza na podnese ostavku a doveo je bivseg svetskog sampiona do dna dna. Napredak - Zvezda - POPP - 08-09-2003 Dzajic je najobicnija komunjarska lopuza i treba ga smeniti kao i Milosevica.Vodje ucinite nesto ako volite svoj klub!!! Napredak - Zvezda - UK_Nikola - 08-09-2003 Polako ljudi dajte momcima bar jos jednu sansu da se pokazu. Ima jos 87 bodova da se delu... Napredak - Zvezda - capocrimi - 08-09-2003 ??...???? ?????? ?? ??????, ????? ?? ??? ???? ????? ?????????, ??? ?????? ?????? ? ?????!?! ?????? ????? ??? ? ??? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ??????????? ??? ?????? ???????? ?????? ? ??????? ?? ???????....??? ?? ????? ????? ? ?????? ??? ?????? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ????? ?? ??? ??????? ?? ?????? ?? ?? ??? ???? ????....????, ????? ?? ???? ?? ???????? ?? ????? ??????.... ?0?????!!! Napredak - Zvezda - Веља - 08-10-2003 ?????, ?????, ???? ??? ?? ??? ??????! :bes ????? ????? ?? ???? ???????, ??? ???????? ??? ???? ?? ?????... ???? ?? ?? ???? "??????? ????????? ???? ?? ???? ??????? ?? ????????"?!?!?! :bes ????? ???? ?? ???????? ? ?????? ??? ??? ???? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ?????????, ????! ?? ??????? ?? ???? ????? ? ???? ???????... :boks ??? ??? ???????? "?????", ????? ???????? "???"! ??? ???! ??????, ??? ?? ???? ???????? ? ??????, ?? ????? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??????, ? ??? ?? ???? ???? ?? ????? ??? ??????, ??, ???, ??????? ?? ??????... ? ??? ?????? ??????, ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ?????? ?? ????! ????? "?????????? ??????"?!?!?!!? :bes ?? ????? ???? ?? ???? ??? (??????) ???? ???? ?? ???? ?????? ?? ????? ?????? ?? ????????, ????! ?? ?????, ????????? ?? ???? ??? ???????????????! ??????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ?????? ???????? ?????? ????? ???????? ????????? ????, ???? ???? ???? ?? ???????? ? ????? ??? ???????, ? ??? ?? ???? ???? ?? ??????? ?????? ???? ????????. ??? ?? ???? "?????????? ??????",?????!?!?!?!?! :bes :bes ??????? ????? ?? ?? ????? "???" ![]() "????????", ?? ??? ?????? ?????? ? ?????? ?? ???????????, ? ????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ????, ? ?? ?? ??????????? ????? ?? ???????? ??????? ????? ???? ????? ??? ? ????????? ??????? ??????... ?? ????? ??????? ??????? ??? ??? ? ?????? ??????? ??????? ????? ????????, ???? ???????? ???????, ? ?? ?? ?? ??? ?????? ???????? ?? ???????????? ????? ?? ?? ?????????? ?????? ???? ??? ???? ?? ???? ??????????... ???? ?? ??? ???? ????... ????? ?? ?? ????????? ?????? ??????? ????????! ??????? ?? ??? ?? ???? ????, ???? ??? ???? ?????? ?????? ??? ?? ??????? ????? ?? ????? ??????????? ??????? ??????? ? ??? ?? ???????? ????? ?? ???? ????? ????! ?????? ?? ?????, ?????? ?? ???????! ????????! ???? ?. ;pljuga Napredak - Zvezda - Nikola013 - 08-10-2003 Na |