![]() |
Jesenja titula na vidiku! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jesenja titula na vidiku! (/showthread.php?tid=242) |
Jesenja titula na vidiku! - Веља - 12-06-2003 U Novom Sadu zavrseno 2:0 za nas!!! ![]() Oba gola postigao je ko drugi do Nikola Zigic! A interesantno je da je oba pogodka nas "centar" ( kosarkaski receno ) postigao nogom, a ne glavom... namigivanje Sartid, koga docekujemo u poslednjem kolu je odigrao nereseno 0:0 protiv Zete iz Golubovaca. Sampioni!!!!! ![]() Evo i dve slike iz Srpske Atine... ![]() ![]() Jesenja titula na vidiku! - Forever Ultras - 12-06-2003 Evo, barem deo ekipe se vratio a drugi deo je otisao na basket... ![]() Simpaticno gostovanje, slininari smesni kao bioskop, cutali veci deo tekme... Upaljena je gomila baklji, snimili smo super materijal koji ce biti okacen nocas, a izvestaj cu napisati kada odgledam basket i kada se malo sredim... ![]() Na kraju tekme bilo je malo incidenata i gadjanja sa slaninama i naguravanja sa pandurima.. Nista strasno, po gradu nigde slaninara pre i posle tekme... Vovjodo, mi te trazili po celom istoku a ti sa slaninama (i zastavom) pobegao na Sever... ![]() ![]() poz, budimir Jesenja titula na vidiku! - Anonymous - 12-06-2003 ??? ?? ??????????. ????? ?? ? ???????? ???? ?? ????????. ??? ? ????? ?? ??????. ?????????? ??????? ? ???????????? ?????. ![]() ![]() ????? ?? ???????? ????? ????? ?? ??????? ? 3 ?????. Jesenja titula na vidiku! - Radza - 12-06-2003 Jos kad bi na saj moglo da se udje poslednjih dana, pogotovo danas ... Jesenja titula na vidiku! - Forever Ultras - 12-07-2003 Meni je najjaci dogadjaj bio kada smo se nas dvojica zaputili u onu pekaru, nakon tekme, u kojoj su sedela ona tri firmasa, kada su skontali da smo zvezdasi iz (BG I PA) ![]() poz, budimir Jesenja titula na vidiku! - konzervativac - 12-07-2003 Neznam da li je niko od vas putovao vozom. Ali je ono bilo necuveno 30km od Beograda mi smo morali da presedamo u drugi voz.Deo orne ekipe otisao je na basket i iz voza sisao na nbg-u a drugi deo u kome sam ja bio povukao je rucnu kocnicu i iasao kod sajma.U NS-u i nisu bili tokliki incidenti koliko pisu po novinama.A lose navijanje bih opravdao dugackom tribinom koju je tesko kontrolisati i sastavom tribine znaci bilo je mnogo indijanaca iz unutrasnjosti vecina iz okoline NS-a Jesenja titula na vidiku! - supreme - 12-07-2003 Kizo, pazi da te user ne usere... :rofl I koje si ti to pivo pio pre tekme? ![]() I kao trece, sledeci put ti castis pljesku... ![]() ![]() ![]() Sve u svemu, cool gostovanje. Par pokusaja obracuna, ali na kraju nista ozbiljno, ne znam kako je bilo po vagonima, ajde neka neko opise desavanja u vozu. Inace, dok se bubanj probijao ka ulazu na slaninarski istok, neki ljudi nisu hteli da se maknu, tako da je bubanj palica morala da posluzi i u druge svrhe :batine Bakljada odlicna, sto i ne cudi, s obzirom da ih nije bilo tesko prebaciti preko ograde jer su se redari fokusirali samo na ulaz, a zandar(m)i su bili spolja. Vidno istaknuta vadikavska zastava kod slaninara, veciti kompleks zbog toga sto su od raspada SFRJ pukli kao grupa (Budi Novosadjanin i navijaj za Vojvodinu), ali nekako najsladje mi je bilo ono "Javi se zapad" ![]() Jesenja titula na vidiku! - vovjoda - 12-07-2003 za Forever Ultras: kao prvo uopste nisam bio sa slaninarima na severu nego na istoku ali krenimo redom. Oko 11 nas osmoro na dogovorenom mestu se skupljamo i razmisljamo gde da idemo posto je ceo bulevar od stanice do stadiona bio prepun zandara odlucili smo da idemo po gradu jer na bulevaru nismo mogli nista da uradimo.Krecemo u grad i nalecemo na grupu od 5-6 likova od kojih je jedan nosio partizanov sal nije nam bilo jasno kosu prilazimo im sa recima za koga navijate (naravno mi smo svi imali zvedina obelezja) oni nam odgovaraju za zvezdu samo su "skinuli nekome partizanov sal" kad sam pokusao da uzmem tom liku partizanov sal on naravno to nije dozvolio nastala je tuca koja je jako brzo prekinuta zbog dozaska zandara.posto se priblizavalo vreme tekme krenuli smo ka stadionu i ulazimo na istok prema severu i stajemo iza zastave aleksinac na pocetku izbija neko smesno gadjanje stolicama koje smo mi pokusali da iskoristimo skidanjem neke zastave ali nismo uspeli jer je bilo previse gana oko nas.Posto smo shvatili da nemozemo nista da uradimo napustamo stadion i odlazimo u obliznju kafanu gde smo sacekali kraj tekme.Posle tekme se upucujemo na autobusku stanicu gde je izbila i jedina malo ozbiljnija tuca sa ciganima iz subotice i sombora.To je ukratko sve sto se desilo toga dana mada u sustini nista ni nije bilo posebno Jesenja titula na vidiku! - Modrichha - 12-07-2003 Joj bilo je odlicno najbolje je tri boda. Steta nisam bio(bio mi je burazer ali ja nisam mogao). Jesenja titula na vidiku! - Nikola013 - 12-07-2003 Ja radim celu noc, sve do 08,00 ujutru, dolazim kuci u 08,30 sa posla. presvlacim se i odmah palim za grad, iz grada imam bas za Novi Sad u 10,30 u NS sti |