![]() |
Gravlen basket... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Gravlen basket... (/showthread.php?tid=266) |
Gravlen basket... - Forever Ultras - 01-05-2004 Stoka iz Uleba je stavila da se tekma igra na Badnje vece uoci Bozica?!? Majku im njihovu... :bes :bes :bes Da li bojkotovati ovu tekmu, a znamo da je nasim kosarkasima bitna..? poz, budimir Gravlen basket... - UrbanBaby - 01-05-2004 ...eh, bre...budo, pa nije ovo prvi put da se igra na badnje vece... ![]() i prosle godine se igralo... Gravlen basket... - Niski Delija - 01-05-2004 Da prosle godine j igrana ova Jadranska liga, ja mislim da smo pobedili Borac BL u Pioniru i da su BB obelezili godisnjicu lepim koreom na tribini ispod semafora. Gravlen basket... - UK_Nikola - 01-05-2004 To pokazuje ko ovde vodi kolo u ovoj guma ligi. Za katolicki bozic se neigra a nas ko da ne postoji. :bes Gravlen basket... - James J. Bulger - 01-06-2004 Izgleda da vi svi idete dve, tri godine na teme pa jebem mu mater ali zadnjih XY godina uvek se igrala neka evro tekma na badnje vece tj od skidanja sankcija... i uvek je neko dosao neko nije. Ono svako treba onako da postupi kako oseca da je pravilno... Gravlen basket... - Anonymous - 01-06-2004 Quote:To pokazuje ko ovde vodi kolo u ovoj guma ligi. Za katolicki bozic se neigra a nas ko da ne postoji. :besjebe me se za ta sranja. prvo klub, pa onda ostalo. mogu bit i nova i bo Gravlen basket... - Fabrizio Ravanelli - 01-06-2004 Quote:Da prosle godine j igrana ova Jadranska liga, ja mislim da smo pobedili Borac BL u Pioniru i da su BB obelezili godisnjicu lepim koreom na tribini ispod semafora. Zar prosle godine na Badnje vece nismo igrali sa Olimpijom? A bgd boysi su pravili trogodisnjicu na borcu 9.1.2003. pozdrav Gravlen basket... - konzervativac - 01-06-2004 Stvarno sramota da dve godine za redom igramo na badnje vece jedn od najvecih pravoslavnih praznika. Prosle godine sam isao ali ove necu sigurno yar uprava nije mogla da pomeri tekmu. Gravlen basket... - UK_Nikola - 01-06-2004 Quote:[quote="UK_Nikola"]To pokazuje ko ovde vodi kolo u ovoj guma ligi. Za katolicki bozic se neigra a nas ko da ne postoji. :besjebe me se za ta sranja. prvo klub, pa onda ostalo. mogu bit i nova i bo Gravlen basket... - Forever Ultras - 01-06-2004 Badnje vece, oko tri hiljade ljudi u dvorani iako je bio ulaz za dz. Tekma opusteno dobijena sa 20-tak razlike, vodili smo sa 10 jos od prvog minuta... To je dosta uticalo na navijanje, iako nisam ocekivao da ce ga biti bilo je odlicno, za te uslove... Simpatije Delija izmamio je Bojan Djordjic koji se pojavio, sedeo na tribinama, gotovo u kopu i navijao povremeno.. Imate i sliku koju bi trebalo da okace ovde, kada stignu... ![]() Inace, na kraju se orilo: Hocemo pobedu! Pobedu u Zagrebu! Igraci suu ipraceni sa aplauzima... Indijanac je naravno prozivao Zmaga, ovaj put i Mirkovica koji se povremeno okretao da vidi ko mu to dobacuje... ![]() Eto, VAISTINU SE RODI! poz, budimir |