Delije
U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: U zatvor lopove... sloboda za Delije! (/showthread.php?tid=273)

Pages: 1 2

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Anonymous - 01-17-2004

Ajde vi koji ste bili, napisite izvestaj. Slike ce biti postavljene ubrzo.

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Forever Ultras - 01-17-2004

Ajde da pokusam.. Smile

Oko 16h vecina navijaca okuplja se kod Vukovog spomenika odakle peske ide Ruzveltovom ulicom, da bi negde oko Novog groblja bio rasiren transparent "Sloboda za Delije!", pali se nekoliko baklji i uz pesmu stize do hale.. Nije bilo zandara, barem ne usput...

Inace, u hali klasika, naravno da nikada nema gostujucih navijaca, tako da je kop prinudjen da izvodi "monolog". Za ovakvu utakmicu bilo je jako puno ljudi i odlicno navijanje. Navijalo se od samog pocetka. Prvo je rasirena parola: "Talas koji ne mozete zaustaviti! BBRS" i uz koji je odjekivalo "U zatvor lopove! Sloboda za Delije!", prozivani su zandari koji su snimali kamerama. U nekim situacijama navijanje je bilo fenomenalno. Na terasi do gostujuceg kopa rasirena je prvo ova parola Talas.., a zatim i Sloboda za Delije. Na sipci su se pojavili i neke starije vodje, sireni su salovi, pevane pesme, i bas je bilo dobro...

Na samom kraju uzbufljiva zavrsnica donela je najjace navijanje na manjim utakmicama kao i prozivanje pandura koji su sve vreme slikali sa kamerama...

Eto, onako najkrace, slike su poslate Kizi pa neka ih on okaci kao i avi...

poz,
budimir

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - UrbanBaby - 01-17-2004

Nema tog zakona koji moze
da me od tebe otera.
Mi za Zvezdu zivimo,
Mi Zvezdi pevamo
i Zvezdi se divimo.

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - storm from the north - 01-19-2004

da bilo je odlicno navijanjesto se tice manjih tekmi najbolje ove sezone!

najjaca scena je bila kada se ceo kopo zagrlio, okrenuo ledja terenu i poceo da peva(uz skakanje naravno) "i ko ne skace taj je pandur oooo oooo oooo..."

ne znam samo kako kop nikako ne moze da nauci onu pesmu sa kupa(valjda protiv cara konstantina) "ne nema tog zakona, koji moze da me od tebe otera..."

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Rogi - 01-19-2004

zimi ,kisi,suncu snegu ili kosavi
mi bodrimo te uvek zvezdo mag de bila ti
pravi delija veran je ko pas
uvek zvezdo racunaj na nas
nananananananan

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Niski Delija - 01-22-2004

ne znam dal je neko slucajno gledao, al groblje je na tekmi protiv italijana imalo transparent "pozdrav robovima"...

tako su samo pokazali ko im je glavni na tribini i koliko su samo iskomleksirani nama...

ma treba ih sve :boks i :batine

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Godra - 01-23-2004

Hocete da kazete da je to bilo nama nesto upuceno, da se to oni rugaju momcima koji su u zatvoru? Ajde recite mi sta je tacno pisalo. Ako je tacno, ne mogu da verujem. A nedelju dana pre toga radili su trans u fazonu da li broj dana u zatvoru zavisi od kluba koji volimo lili nesto sl. I sada ti skotovi to da napisu, mater im... Nisam to video, ali kad god sam prebacio na TV-u partizanke, cuo sam tisinu. Da li su to oni nesto bojkotovali, ili krecu u novu akciju "Raspadamo se" Big Grin

A procitam na sajtu TF da je bilo kao odlicno na tekmi?! Mozda su se lepo ispricali, delili sumadijski caj... Bas je tupavima lepo ovih dana ;pljuga

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Niski Delija - 01-23-2004

Quote:Hocete da kazete da je to bilo nama nesto upuceno, da se to oni rugaju momcima koji su u zatvoru? Ajde recite mi sta je tacno pisalo.

Da Godra pisalo je bas ovako kao sto sam rekao : "pozdrav robovima". trans je stojao tamo gde je bi okacen nas "sloboda za Delije''.

zaboravih da kazem da su na kraju tekme posto su pukli pevali: "hocemo pobedu, pobedu u Zagrebu".... gde li sam to vec cuo...

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - supreme - 01-23-2004

Stvarno su jadni, nemam nikakav dalji komentar. Zato mi je izuzetno drago sto su pukli od Zabara.

A za nedelju dana ce doci cika Velja da im da (Ci)bonu :finger

U zatvor lopove... sloboda za Delije! - Teta Mila - 01-24-2004

Transparent koji ste videli je bio upucen momcima koji su na izdrzavanju kazne u Novom Sadu,a posvetili su im Dacha i ostali Grobari koji su s njima lezali posle hapsenja.I postoji nastavak transparenta koji im zandari nisu dali da okace....I nema veze s Ciganima...