![]() |
Извештај са баскета - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Извештај са баскета (/showthread.php?tid=666) |
Извештај са баскета - Anonymous - 03-05-2005 Знајући да је овакво време са снегом одложило текму са ОФК-ом доста момака са Карабурме је кренуло да купи карте што је био знак да ће се ићи на баскет. Карте су се брзо распродале, и наравно све карте смо платили сами. Пола сата пре утакмице тражила се карта више. Донесено је поприлично заплењених гробарских шалова, качкета и једна мајица Саут Гејт. Ми смо своју трибину дупке попунили, на једну столицу стајала су 2 човека, Запад је био крцат, а Гробари нису ни могли да попуне своју трибину. Скоро целу прву четвртину смо горилали најјаче што је икад могло... не памтим да смо скоро овако навијали у дворанским спортовима. Свака песма је била испраћена од почетка до краја, и наша грла су дошла до изражаја. Репертоар песама је био велики, најмање 25 песама и уз 3 бубња, наш вођа је био врло добро расположен, који је рекао на почетку утакмице није важан резултат... важно је да их одеремо у навијању. И тако је било. Паркет се слабо или повремено гледао, и кад смо водили са 15 разлике Запад је пао у делиријум. А Гробари су нешто покушавали да узврате мада и то им никако није пошло на руку. Свака песма која им крене пада у воду јер и сваки пут кад их надгласамо ... виде да се не чују. Мишеви, Мишеви... немојте нам сваког дана бежати, Мишеви, Мишеви, станите и побијте се ви... Као и на њихову препевку "...да сте пичке ви, да су вам титулу, купили..." наш одговор је био "Нисмо купили, ви сте Жандари!"... Прво полувреме је било врхунско али у другом је био за нијансу слабије због умора. Гробари су нас прозивали са "Усташе, усташе" и затим следи казна... Гробари су се нашли у чуду. Поред уводног "И ајмо црно бели, умро је Туђман Фрањо", "Тито партија, црно бела армија"... "Југословени, југословени" и затим специјално за њих отпевали смо им "Хеј Словени, још те живи..." и на крају смех. Гробари су били поистовећени са Хрватима и Југословенима па креће цео Запад "На колена пред Србе, ООО!" На крају уз "Добро знај" завршила се текма, а играчи су добили аплауз за велико залагање. Прва лекција у баскету је завршена, време је и за другу... Извештај са баскета - Indjija - 03-05-2005 Strasno,strasno,j... te da li ce biti derbija za koju godinu,pa juga nema kao ni njihove SFRJ,mislim da su to shvatili. Ja opet kasnim na voz pa cekam na autobuskoj da mi jave hoce li biti fudbala,dobijam negativan odgovor i ostajem u Indjiji jos nekih 2 sata.Klinac kod koga su bile moja i ortakova karta udje u halu sat pre pocetka i naravno utopi karte,auuu al sam popizdeo,sta je on mislio-da necemo doci. ![]() Medjutim neki covek,ma CAR,nam poklanja karte za parter(dobro se dobrim vraca),ulazimo,preskacemo i pocinje ludnica... Iskuliraj malo sa tim smajlijima! DCWT Извештај са баскета - sick boy - 03-05-2005 bubnjeva zvuk odjekuje SEVER u transu luduje.....Mnogo dobro navijanje veceras ,odrali smo ih bukvalno .Moram opet da pomenem BUBNJEVE odusevili su me .. Moze li neko da mi odgovori ko su oni sto imaju vise zastava nego ljudi u kopu,stajali su preko puta naseg grotla !? ![]() Извештај са баскета - maddogs RxSx - 03-05-2005 To su valjuda bili "ljudi" iz jf-a, bar delovi, brain damage i zemunci. Извештај са баскета - Anonymous - 03-05-2005 Vrlo dobro organizovani simpatizeri koji sebe nazivaju "navijacima" ili ti JF. Ja nisam video da oni nesto pevaju, elem imaju velike praznine u tom kopu, elem umesto da gledaju parket samo nesto mlataraju rukama i "prete"... Извештај са баскета - FEAR NOVI SAD - 03-06-2005 Tekma je bila extra,navijanje nikada bolje,agenti smeh boziji,jf-simpatizeri osim sto su izbacili neku zastavu delije-vrsac(ako zna neko nesto vise o ovoj zastavi neka napise)nista vise.....Pre tekme neka manja tuca kod onog kafica kod hale(nisam jos stigao pa neka i to neko od ucesnika opise).Po gradu je bilo akcija palo je dosta glodarskih obekezja.I na kraju ![]() Извештај са баскета - Niski Delija - 03-06-2005 Evo vratih se ja mrtav umoran i smrznut pa da napisem nesto ukratko. Dobili smo ih pre svega zahvaljujuci odlicnom navijanju po meni. Znaci, brat mi sada prica da su u jednom trenutku prikazali gorbare kako skacu i vrte salovima, a cuje se nasa pesma. Nislije su isle vozom. Ujutru kada smo stigli i saznali da nema utakmice po gradu ja sam sa jos dva drugara otisao do ortaka koji nam je kupio karte za basket. Zao mi je sto nije igrano na Karaburmi jer bi tada sigurno bilo jos vece divljanje u Pioniru. Ne znam ko je bese pominjao brojnost pre utakmice, ali bez obzira sto su oni bili domacini, nas je bilo vise. Kiza je uglavnom sve rekao, i ja bih istakao bubnjeve koji su me prijatno iznenadili, a i vodja je bio odlican. Evo i nesto sa B92: Četvoro ljudi je povređeno, od kojih je dvoje zadržano na dijagnostici i opservaciji u Urgentnom centru posle subotnjeg košarkaškog meča Partizana i Crvene Zvezde, rekao je agenciji Beta predsednik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović. Beograđani Predrag Simić (1968) i Marko Grčić (1989) zadržani su u Urgentnom centru zbog povreda glave, dok je ostalima pomoć ukazana u hali "Pionir". Ivanović je dodao i da su ekipe klinike Anlave jednu osobu koja je imala epileptični napad prebacile na dalje lečenje u Urgentni centar. Na večerašnjoj utakmici dežurale su tri hirurške ekipe klinike Anlave. Извештај са баскета - paki035 - 03-06-2005 ve je lepo pocelo kad sam na zurci u petak u 2 sata ujutru saznao da sutra ja i DRUG idemo na ofk-zvezda !poshli smo u 8 ujutru auto stopom i posle 15min stopiranja zaustavilo se jedno kamionche i odvezlo nas u bgd i lik nam je obecao da ce da nas ponovo nas vrati samo da ga pozovemo!u bg smo stigli u 10:45 i zezali se po gradu kad smo stiglni na karaburmu (naravno sa smrznutim nogama jer je mnogo padao sneeg)videli smo da je pored Sadiona mirno i prilazi nam grupa pandur i kazu da se razilazimo jer tekma je otkazana i tada smo se smorili i vratili za jagodinu *ebiga,nismo otishli na derbi zbog prevoza jer nebismo se posle imal cime da se vratimo kuci! sve je lepo pocelo a ruzno se zavrshilo ! NADAM SE DA NAS CZ NECE IZNEVERITI U BASKETU NAPRED ZVEZDA JOS 5 MIN DOKRAJA TEKME ! A 10 RAZLIKE auuu Kako se cuje nasha pesma evo gledam na tv-u SVAKA CAST MOMCI TO SE ZOVe DOBRO NAVIJANJE i ove noci sa severa cuce se pesma do jutra novi shampion i titula..... HaHaHa kako je dobra atmosfera sad se kajem shto nisam svratio do pionira da budem deo atmosfere I napokon pobeda Partizan-Crvena Zvezda 86:95 Извештај са баскета - Dion_Cacak - 03-06-2005 Jesu li glodarski rekviziti popaljeni ili iscepani ili su ipak zadrzani kao trofeji???? Stvarno su smesno navijali.Ja sam gledao preko tv-a i bukvalno su se culi samo u pauzama naseg navijanja.stvarno jos jedna lekcija drugim navijacima i onima koji sebe tako nazivaju! :jebanje Извештај са баскета - Nikola013 - 03-06-2005 Na moju NEVIĐENO VELIKU zalost nisam mogao da stignem na derbi zbog posla! Lepo ti se ja organizovao sa ortacima za karaburmu, za proslavu rođendana, međutim KARA! burma ![]() ![]() POZDRAV SVIM DELIJAMA! |