![]() |
Gostovanja po HR? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Gostovanja po HR? (/showthread.php?tid=675) |
Gostovanja po HR? - Anonymous - 03-13-2005 S obzirom da smo odradili gostovanja u SLO i BiH (RS), verovatno sve ide ka tome da cemo jednog dana masovno odraditi Hrvatsko gostovanje. Kada ce to biti, koja utakmica? Moram napomenuti da KKCZ ne zasluzuje podrsku u ovoj usranoj jadranskoj ligi. Da je neka evropska tekma, FKCZ ili RKCZ sigurno bi se odradilo kako treba. Sta mislite o tome? Gostovanja po HR? - Gaga - 03-13-2005 Ja mislim da su susedi svesni sta bi bilo kad bi mi dosli, mada se i dalje nadam nekom gostovanju :boks ;pljuga :flasa Gostovanja po HR? - capocrimi - 03-13-2005 морам вам признати да од тога ништа неће бити бар не за пар година по мојој процени....вратили би нас са границе пре него што би се и домогли њихове лепе...срамота...не погађа ме толико то што не одлазимо тамо, погађа ме више то што се њима дозвољава долазак овамо и курчење и још их мурија чува ко злато уста их јебем и једне и друге.... пОзДрАв!!! Gostovanja po HR? - bojan - 03-13-2005 Mislim da gostovanja u daljoj budućnosti ne dolaze u obzir...iz razloga bezbednosti onih koji bi išli a i zbog očigledne povezanosti njihove policije i navijača...Međutim eventualno može i to da se upriliči ,ali uz obaveznu logistiku. Sa druge strane ovo što se pacovima desilo da imaju goste na utakmici u Pioniru,to je samo dokaz o njihovom rasulu i neorganizovanosti,jer ustaše nisu spuštene u Pionir iz helikoptera nego su prešli granicu,a zatim i došli u Beograd-a ne verujem da su to odradili uz pratnju KFORA,SFORA ili sličnih organizacija. Dakle za svaku njihovu sledeću sličnu ideju moguće ih je pričekati na putu do sportskog objekta jer kad uđu u isti onda je već bojim se kasno za premlaćivanje do koske. "Pozdrav traktor brigadi..." Zapamtite dobro ovo...ja jesam i ne zaboravljam,na prvu sledeću utakmicu idem kad budu gostovali i najmanje im od mene sledi upaljač(metalni). PS Mislim Kizo da kad je ova tema u pitanju nema tu za KK ne važi,a za druge važi.Ustaše su ustaše i neće se smiriti dok ne dobiju po lobanji. Gostovanja po HR? - supreme - 03-14-2005 Quote:морам вам признати да од тога ништа неће бити бар не за пар година по мојој процени....вратили би нас са границе пре него што би се и домогли њихове лепе...срамота...не погађа ме толико то што не одлазимо тамо, погађа ме више то што се њима дозвољава долазак овамо и курчење и још их мурија чува ко злато уста их јебем и једне и друге.... За пар година ће смрадови у ЕУ, тако да тек тада неће бити шансе да се тамо организује гостовање. Једино што ми се чини логичним је да би могла да се испрати нека текма пред туристичку сезону, а у сопственом превозу (као, сви идемо на море, а у ствари инвазија на Загреб). Но, ризик ни тада није искључен. Организација мора да буде савршена како би све испало према нашим плановима и жељама, а не знам да ли би то успело... Gostovanja po HR? - Бока - 03-14-2005 Не заборавите да постоје организоване Делије у дијаспори. Немачка, Словенија, Аустрија, ВБ, Швајцарска. Заједно са браћом Грцима (било из Атине или из Нинберга) би могли да направимо такво гостовање у Хрватској да би цео Зегреб дрхтао. Туки мој би могли да их врате влахом, са њиховим ЕУ пасошима. Из Београда би било довољно да крене 10-15. навијача. Сигурно би могло да се скупи и преко 1000 Делија на овај начин. Међутим за тако нешто потребно је да имамо значајну утакмицу у евро такмичењима против њих. Како сада ствари стоје много воде ће проћи Дрином док се тако нешто догоди. Gostovanja po HR? - UK_Nikola - 03-14-2005 Quote:Сигурно би могло да се скупи и преко 1000 Делија на овај начин. :o Brate dali ti verujes u to sto pises... 1000 ljudi pravih iz evrope?! Nikad Gostovanja po HR? - Anonymous - 03-14-2005 Dobro malo se zbunio u brojci nista strasno namigivanje Gostovanja po HR? - sale - 03-14-2005 O gostovanju je jos rano pricati... mada mozda i nije, dobar plan je pola posla, a to planiranje bi trebalo da bude DALEKO od foruma i "znatizeljnika"... Ono o cemu bi smo mogli ovde u "nacelu" jeste kako docekati (ne)ocekivane goste... da nam se ne ponovi glodarski blam... F8 se blizi... mujage ce verovatno doci u manjem broju, zmajevi mozda, tornado ko zna... u svakom slucaju iz jucerasnjih desavanja po zg-u moze da se izvuce pouka... podeljeni u ekipe/grupe, zasede na vise mesta, nisandzije u hali... Za neupucene pola zvanicnog obezbedenja iz ledene dvorane juce bili su "gosti" (citaj koale) u Pioniru od pre nedelju dana, a murija im je blago receno goli qrac za nase kornjace. Neki su pretili osvetom zbog toga sto su bili po logorima... Znaci "naivnost" pri gostovanju je iskljucena! Gostovanja po HR? - Бока - 03-14-2005 Подвукао бих важну - значајну утакмицу. Под то сам подразумевао 1/4 финале неког Евро такмичења у фудбалу или 1/4 финале Евролиге у кошарци. Мислим да би дошли и прави и "неправи" навијачи у том броју. Ја не правим такве поделе, али добро... |