Delije
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ (/showthread.php?tid=708)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - bjcz - 04-19-2005

Увертира за суботу и фудбалски дерби је у среду у Пиониру у 19.15...............агенти су домаћини,карте су 150 динара.Надам се да ће нас бити као прошли пут на дербију,да их пре свега одеремо на трибинама,пожељно је и на терену...................људи који не запале у Нк надам се да долазе на баскет...............

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - paki035 - 04-19-2005

Mi bi smo rado dosli na derbi alij jbg vec smo se dogovorili sa nislijama da idemo u nis na rukomet ;pljuga

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - фкцз - 04-19-2005

Ja se samo nadam da ce biti nekog kompetentnog da povede navijanje sutra na derbiju...

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - delija-hn - 04-19-2005

Evo nisam otisao u NK,ali dolazim sigurno na basket.Dovoljno je da dodju svi iz BG-a koji nisu otisli na fudbal i bice nas kao i prosli put.

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - paki035 - 04-19-2005

Quote:Evo nisam otisao u NK,ali dolazim sigurno na basket.Dovoljno je da dodju svi iz BG-a koji nisu otisli na fudbal i bice nas kao i prosli put.

a koje su sve grupe otisle u nk?

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Red Star Forever - 04-20-2005

E nebitno ko je otisao ko nije, svi koji su ovde danas pod obavezno u pionir, ostali su u niksicu...

pakistanci nam navodno danas spremaju neka iznenadjenja, pa su resili da pokazu snagu i hrabrost kada nam je veci deo vidjenijih u nk... Mislim, sljam pakistansko-indijski...

Samo obazrivo i hrabro kao uvek i dobicemo ih i na terenu i na tribini i svuda gde pokusaju da nam se suprotstave...

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Indjija - 04-20-2005

Ma sta ce oni jadni?

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Maj 25 - 04-20-2005

Nazalost ne odoh u Nikshic zbog silnih obaveza ali eto me na derbiju danas. Ko nije uzeo karte bolje bi mu bilo da pozuri jer ih u Pioniru nece biti u slobodnoj prodaji iako je najavljeno da ce blagajna raditi od 10h-16h, to je laz jer sam bio jutros i saznao da je nestalo karata. Iscimao sam se do severa "buvare" jer ih tamo josh ima, i kupio.

Pricha se da ce biti kompetentan vodja na derbiju, tako da nema da brinete namigivanje
Na name je da "deremo" na tekmi, najjache shto mozemo. Najjache, za josh jednu Zvezdinu pobedu :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Pjer - 04-20-2005

Biće nas matorih,uz mlade snage dovoljno za agente i "tužne"!
Samo da nam se igrače ne uplaše!

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Maj 25 - 04-20-2005

Evo neki moje vidjenje i izveshtaj sa utakmice.
Oko pola 7, svi smo zujali kod taxija u nadi da ce glodarski korteo sa tekme partizan-zeleznik proci tuda ali to se nazalost nije desilo jer su oni skrenuti od strane murije josh mnogo pre. Ulazimo u halu oko 7 i krece navijanje. Moram da priznam da nikako nisam zadovoljan nashim navijachkim izdanjem danas. Pola krivice ide na dushu igrachima koji dobijaju nulu za trud i zalaganje, a druga polovina ide na dushu svima onima koji se ucute kad Zvezda gubi. Ono shto ja pishem stalno po forumu, je to da nije samo vazno da nas dodje puno. To se podrazumeva jer smo najbronija navijachka grupa u Srbiji. Nishta ne vredi ako nas dodje puno a ljudi pevushe ili cute. Glasovi, dlanovi, skakanje, trans, tako se pomaze Zvezdi. To dosta ljudi ne radi. Pa zar da dozvolimo da one crno bele devojchice pevaju glasnije od nas? Jebiga mozda sam ja previshe kritichan i napadan ali jednostavno me nervira chinjenica da ja ostavljam dushu pevajuci i skakajuci, a da chovek iza ili ispred mene cuti/pevushi/pricha sa drugom/gleda mobilni ili shta ti ja znam.
No dosta o ovome, ajmo sad malo o pandurskim psetima, koji onako rushilachki uleteshe na tribinu. Mozda to ovi odgore nisu osetili ali preko mene je palo jedno deset ljudi, jedan viche "aaaaaaa nooooogaaaaa" drugi "ne mogu da dishem, ne mogu da dishem" a da nije bilo jednog like koji je sedeo na ogradi, tachno bi se razbio sa ograde.
AV AV AV AV AV AV AV............AV!!!