![]() |
Ronaldninjo - nova reklama za nike - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ronaldninjo - nova reklama za nike (/showthread.php?tid=873) Pages:
1
2
|
Ronaldninjo - nova reklama za nike - acafcrs - 11-22-2005 Ne znam da li ste imali prilike da vidite novu reklamu za nike, reklamu u kojoj Ronaldinjo pinpuje loptu i sa sesnaest metara je odbija od precku i to cetiri puta, bez padanja iste na zemlju. Meni stvarno nije jasno da li je ovo moguce, mislim, voleo bih da je tacno, ali se bojim da je rec o namestaljci. Ronaldninjo - nova reklama za nike - Johnny Blaze - 11-22-2005 Naravno da je namjestena. Ronaldninjo - nova reklama za nike - silvester - 11-22-2005 Video sam reklamu i nista mi nije jasno.Da onako precizno gadja precku i da mu se lopta uvek vraca na grudi mi se cini nemogucim.Mislim da je montaza ali ipak... Re: Ronaldninjo - nova reklama za nike - Milos_cz - 11-22-2005 Quote:Ne znam da li ste imali prilike da vidite novu reklamu za nike, reklamu u kojoj Ronaldinjo pinpuje loptu i sa sesnaest metara je odbija od precku i to cetiri puta, bez padanja iste na zemlju.Tebe su novinari bas nalozili da je on fudbalski vanzemaljac ![]() Ronaldninjo - nova reklama za nike - acafcrs - 11-22-2005 Nisu novinari, sam sebe pokusavam da ubedim, u ovom sivilu fudbala, fudbalu trkaca i "opasnih" trenera. Fudbalu danas trebaju vanzemaljci vise nego ikada. Reklama jeste namestaljka, ali mislim da je samo izmontirana, a da je on pogadjao precku. Uspeo sam da skinem klip sa malo boljim snimkom i u 1min i 45 sec, 1 min 46 sec klipa kod reklame 'Estrella Damm' (iza gola, levi deo ekrana) pojavljuje se neka lopta, niodkuda. Obratite paznju na to. Ne znam, stvarno je neverovatno. Ronaldninjo - nova reklama za nike - Mikelandjelo - 11-23-2005 Pričajte šta hoćete, čovek je legitimni naslednik Pelea i Maradone. Ne da je vanzemaljac, nego je vansvemirac. ![]() Ronaldninjo - nova reklama za nike - Hellraiser - 11-23-2005 On kaze kako to moze da izvede... I kao doveshce neke televizije i to ce uzivo da snima... Ronaldninjo - nova reklama za nike - Milos_cz - 11-23-2005 Pa realno gledano svi uzivamo u tome kako igra. A ako pogodi par puta precku, kao sto si opisao, mislim da cu ostaviti faks i posvetiti se istrazivanjima njegovog suta... ![]() PS Posto je Ronaldinjo vanzemaljac, Sevcenko je zvanicno najbolji zemljanin na svetu - 4 komada :finger ! Ronaldninjo - nova reklama za nike - bojan - 11-23-2005 Ronaldinjo je Bog i batina,nož i pogača. POsle one utakmice sa Realom može da mu popuši ceo prvi tim madriđana,"u paketu" sa svojim ženama sa akcentom na Viktoriji Bekam,kao i Emilio Butrahenjo sa svojom porodicom-gde bi im se pridružio i Horhe Luis Valdano,Kamačo i ostale "zvezde" sa Bernabeua. Zbog Ronaldinja vredi pratiti "Primeru". Ronaldninjo - nova reklama za nike - mrzim partizan - 11-24-2005 ja sam odgledao snimak koji nije reklama nego sa nekog treninga jebem li ga i stvarno ne znam za koji bi on kurac to montirao kad je bez dileme najveci igrac trenutno a ako ovako nastavi i svih vremena |