![]() |
MUSLIN ODLAZI - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376) |
MUSLIN ODLAZI - Dacha od Bosne - 05-24-2004 Dzajine podanice... :rofl :rofl :rofl Doci ce i taj dan kada ce otici dzaja a sa njim i svi oni koji ga kuju u marsala. poz Dacha MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-24-2004 Wau...... :ruke MUSLIN ODLAZI - Vucko Nis - 05-24-2004 Danas je na DSFu javljeno da ce do pre dva dana trener Bajerna iz Minhena Otmar Hicfield potpisati ugovor sa Crvenom Zvezdom. Zna li neko neke informacije o ovome? MUSLIN ODLAZI - Ljubitelj_dima - 05-24-2004 Nista drugo nego LOCK ! MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-24-2004 Quote:Naravno da ce za 100EU da kevcu i pisu Dzajinu pricu u svojim novinama.Odakle ti info o toj cifrici? Kada su isto tako neki, istom tom Zurnalu placali da objavljuje lazne izvestaje o Ciganima i pakuje im tvorza, to te nije toliko pogadjalo? Naravno i zasto bi kada najpre treba "ubiti" (zatvoriti, pritvoriti, osuditi) "podrsku Dzaji" na tribini, jel tako? Cenim da je i novi zakon uveden samo zbog slicnih interesa, sto ce reci zinulo nekome dupe da dok jos traje bezvlasce i bezakonje u nasoj balkanskoj Kolumbiji rasproda sve sto se u Srbiji rasprodati moze... MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-24-2004 Ovako, zavrsila se jos jedna epizoda u zivotu naseg FK a i u radu ovog foruma. Sve davno postavljene pozicije ostale su isti. Sta god Dzajka uradio, koliko god nas vodio u propast kao onaj slepi Vodja u Domanovicevoj satiri.. ostaju ljudi koji ce ga slepo slusati i voleti. U neku ruku razumem Dzajku, on nema kuda da ode, nema drugog radnog mesta za njega, ima lose rezultate zadnjih desetak godina, polako okrece svojim postupcima gotovo 99% navijaca protiv sebe.. Mnogi su progledali, ali ima onih koji nece to nikada uraditi, sto rece jedan moj ortak, nema veze. Gotovo je. Muslin nije vise nas trener, titule idu u istoriju i to je to. Nismo uspeli da se ubedimo ovde. Ono sto je cinjenica i u sta niko nece moci da me ubedi, a to je da Dzajka ima vecinu navijaca iza sebe. Nema. Ovde na forumu takodje sve je ostalo isto. Isti ljudi su i dalje ostali pri svojim stavovima, iz nekih motiva koji meni nikada nece biti jasni, no nema veze, njihov stvar. Neki su se drznuli da vredjaju, iako niko njih, a pogotovo ne ja, nisam vredjao, cak i nastavljaju u svojim potpisima. Neka, za dobrim konjem, kazu, i prasina se dize... ![]() Sto se mene tice, nema sta vise ovde da se doda, zato napustam raspravu. Dalju. ![]() Gospodo/gospodje idolopoklonici uzivajte u onome sto ce biti Zvezda u buducnosti, barem dok je Dzajka vodi na nacin na koji je vodi... I da, jedva cekam da pretplatna bude 1000 EU, to bi sigurno uveo svaki privatni vlasnik kluba... E Srbijo medj' sljivama... poz, budimir MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-24-2004 Quote:Forever Ultras Wrote:Naravno da ce za 100EU da kevcu i pisu Dzajinu pricu u svojim novinama.Odakle ti info o toj cifrici? Prikladna je. Taman dovoljno za nekog novinarskog kera koji treba da popljuje Muslina na isti onaj nacin na koji je pljuvao navijace, naravno, opet za kintu. Otkuda tebi misao da to meni tada nije smetalo? Mora da sam ja pisao taj zakon... Sto se tice Dzajine podrske na tribini, videcemo da li zaista ima podrsku na tribini. Ne treba Zvezda da se "rasproda" vec da se u njoj zna cije je sta, tek tada ce neki Abramovic (ne Avramovic) uloziti pare u nju... poz, budimir p.s. Tek kada sam poslao prethodni post video sam ovaj, pa cu sa njim udariti Over&Out da mozes i dalje da pises hvalospeve o Dzajki sa drugaricama... MUSLIN ODLAZI - Milance - 05-24-2004 Zenke nas tako efektno ubijaju u pojam da vise netreba ni post napisati,jer ce od njihovih odgovora server da rikne ;pljuga MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-24-2004 Quote:netreba Ti si davno ubijen u pojam,od prvog Osnovne... ;pljuga MUSLIN ODLAZI - bojan - 05-24-2004 ????????? ?????? ???????? :bes ,????? ?? ???? ??????? ,??????????????? ? ????????... |