![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! (/showthread.php?tid=1686) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Мобилисан - 06-25-2011 Јел зна неко ко је голман Милош Весић? Видим да је доведен из Новог Сада, али зар нисмо тражили неког искуснијег голмана. Тотално неопажено је дошао, јел то само проба или... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - rukometas_bg - 06-25-2011 На проби је тренутно, али ће вероватно потписати јер је слободан играч. Кажу људи да је одличан голман. Шта ће нам искуснији голман кад имамо Бајка као први избор. Сулудо је доводити искусну замену. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Skrimo - 06-25-2011 искрено ми се не свиђа то,Бајко иако се показао сасвим солидно у другом делу сезоне има прву сезону где улази као први голман,сигурно то носи терет одређени,до сад је вребао само шансу у сенци стаменог,а на то довести неког клинца који је бранио само у другој,трећој лиги,не свиђа ми се али добро видећемо. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Red Star Forever - 06-25-2011 А зашто би доводили неког када имамо и "малог" Марка Дмитровића за кога сви кажу да је страшан таленат и будућност клуба... Доста је било гомилања квалитетних голмана, па као што нам се дешавало раније да неки који нису добијали прилику а били изузетни таленти, да јеноставно пропадну јер не бране... То је моје мишљење... На крају крајева, Бајко нек само настави како је бранио и не видим проблем... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-26-2011 Прелазни рок, ако се то тако може назвати, је криминално одрађен. Нико озбиљан у клуб није дошао и тврдим да су ови бразилци дошли искључиво за џабе. Није ми јасна прича коју Аџић лансира да ми немамо пара за озбиљног бразилца!? А, где су ти спонзори? Која је смисао спонзорства коју даје "Газпром"? Ево, сада је и "Телеком" ушао? Па, како је могуће да немају жуту банку за довођење озбиљног појачања? Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Душан Силни - 06-26-2011 Ђука, не лупај глупости. Прелазни рок је до сада одлично одрађен. На лево крило је дошао Пашеко уместо Коромана. Он је бар 3 пута бољи играч од Коромана. Бољи је играч чак и од Евандра. Уместо Кадуа и Миловановића играће Чава Димитријевић. Исто 3 пута бољи од претходника на својој позицији. Мезенга ће такође сигурно бити велико појачање, а ако остане и Калуђеровић имаћемо 2 одлична нападача који ће бити конкуренција један другоме и тако могу да буду само бољи. Ове Бразилце бисмо могли само да сањамо да нам Рамбо није помогао. Какве везе има ако су дошли за џабе како кажеш? Зар није још боље кад ти дође добар играч за што мање пара? Раније смо за разне Шишиће давали скором милион евра па смо видели како су играли. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-26-2011 Како знаш да је Пашеко бољи? Где си га гледао? Како знаш да ће Мезенга бити велико појачање? На основу чега базираш такав став? Знаш, ако спортски директор, а то је Аџић, каже да немају пара за озбиљна појачања, можеш онда да мислиш шта смо довели. Мени је то сасвим довољно. Ако се Звезда свела на то да јој једино Рамбо Петковић доводи играче и да јој с времена на време Стојић поклони неког играча, онда јадна нам мајка. Шта рецимо да нема Петковића? Како би онда доводили играче? Зато и питам шта ради и да ли постоји та скаут служба у Црвеној Звезди? Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Душан Силни - 06-26-2011 Гледао сам га само на клиповима на интернету, али без обзира на то што то није довољно да се процени квалитет играча, одмах се примећује класа. До доласка Роналдиња у Фламенго, Пашеко је био стандардан по левом крилу, кад су узели титулу 2010. године. Играч који одигра преко 50 утакмица у сезони за шампионску екипу у Бразилу не може да буде лош играч. За Мезенгу је Рамбо рекао да ће бити појачање, а кад таква фудбалска величина то каже, и при том је играо с њим, ја не могу да не поверујем. Није нас зајебао за Борху и Евандра, неће ни сад. Много пара од спонзора је отишло на пребијање наслеђених дугова, да бисмо могли да играмо у Европи ове године, тако да се и овај прелазни рок сналазимо помоћу позајмица, потписивањем уговора са слободним играчима. Ипак, оно што је најбитније, коначно се не гледа квантитет него квалитет. Још само да се сада распродају (поклоне) играчи попут Игњатијевића, Рељића, Савиа, Кадуа, Перовића, Бинића, јеремића... Да се доведу још 2-3 појачања и биће ово најбољи прелазни рок у последњих 20 година. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - rukometas_bg - 06-26-2011 А како ти знаш да Пашеко није бољи? Како знаш да Мезенга неће бити велико појачање? Ја капирам да кажеш да ниси задовољан прелазним роком, али не капирам да кажеш да је криминално одрађен. Још најцрње, дозволиш себи да напишеш како нико озбиљан у клуб није дошао, зато што су дошли за мале паре. Јебем му матер какав смо ми Срби народ. Дај прво да видимо те играче на делу пар утакмица, па да судимо. Можда буду куртон, можда следеће године буду вредели 5 пута више. Борха и Евандро су стигли без озбиљних пара за појачања, па јел им нешто фали? Са друге стране плаћали смо дебело Баркоса, Тричковског и сличне који код нас ништа нису показали. За обештећења колику са плаћена та двојица, могли смо да доведемо једно 5-6 Евандра. Количина утрошеног новца не значи квалитетан или мање квалитетан прелазни рок. Знање је довести што боље, са што мање новца. Нас треба да занима да долазе добри играчи и да Звезда није оштећена неким криминалним уговорима, а да ли играче доводи Рамбо, Стојић или неко пети не треба да нас занима. Да ли је скаут Столе економ или неки аутомеханичар, мене не занима, занима ме терен. Уосталом нико није бранио Буњи или Ивићу нпр да окрену Рамба и питају га да им препоручи неког играча. Ти у иностранству можеш да нађеш дупло бољег играча од неког домаћег за исту или чак мању цену. Међутим не можеш да доведеш 11 странаца због ограничења. Зато морамо да се окренемо прозиводњи својих играча, а то није кратак процес. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!! - Red Star Forever - 06-26-2011 (06-26-2011, 06:40 PM)Звездаш link Wrote:Да ли је скаут Столе економ или неки аутомеханичар, мене не занима, занима ме терен. Уосталом нико није бранио Буњи или Ивићу нпр да окрену Рамба и питају га да им препоручи неког играча. Први пасус: ![]() ![]() Други пасус: Производња младих играча, то је будућност, али што каже Звездаш, и дуготрајан процес... Од Болетове генерације немамо нашег играча, а сада се већ назире група од 5-6 екстра талентованих момака од 16 до 19 година који су будућност Звезде! И да поставим питање свима који спомињу милионе и спонзоре... Одакле? Из Курира и Пресса? Па нико званично није нигде рекао да нам је појачан уговор са Гаспромом! Тих 2-3 милиона, и још максимално милион и по од свих осталих су само да се врате дугови и да се попуне текуће рупе... Зашто нема више пара? Е то је право питање... Али бојим се и да на њега имамо одговор...Нико неће да уложи док претходно не види неки успех... А ми се за успех грчевито боримо, и мислим да ова управа то ради најбоље што уме и зна! Они који су можда бољи и који би могли више да дају, бојим се да их баш заболе за Звезду... |